Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
ma nehumani ste totalno gdje ce te ljudima 8 komada staviti i to hajd da ste besiktasu ko mi nego momcima iz francuskog dijela londona 

You are someone else I am still right here
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/dze ... lige/63406" onclick="window.open(this.href);return false; Ando opasno start'o
Younga i Rooneya nema potrebe komentarisat posebno 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
znalo se da nece na dobro izacmajestic24 je napisao/la:Fergie izvodi isti sastav u 2 sedmice??? Sta ce to biti da mi je znati.

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
dobro je sto dolazi reprezentativna pauza iz vise razloga prvi je da malo smirimo strasti nakon ovog trijumfa a drugi je ozljede igraca et po vengeru koji nisu kljucni za united vidica i ria te antonia i flecha.
i jos nesto interesuje me ako neko slucajno raspolaze sa podacima vezanim za udio troskova plata u ukupnim troskovima klubova negdje sam citao da kod uniteda nije vise od 50-60%
i jos nesto interesuje me ako neko slucajno raspolaze sa podacima vezanim za udio troskova plata u ukupnim troskovima klubova negdje sam citao da kod uniteda nije vise od 50-60%
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
koliko se ja sjećam tekstova o troškovima(plate igrača) MAN UTD-a taj procenat je bio negdje oko 48% što je najbolje u europi uz bayern i porto
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Odlicna analizaValencia je napisao/la:Da mi je nek'o prije utakmice rek'o da ce Arsenal postici dva pogotka, rek'o bi mu da je lud.
Arsenal je prop'o ko zeton. To sam vise puta napisao i prije pocetka prvenstva. Prodase dva najbolja igraca iz prosle sezone, a ne dovedose nikakve zamjene. Tu glupu strategiju su prezivili nekoliko puta (Viera, Anri, Adebajor, Ture), uspjevali su naci koliko - toliko dostojne zamjene, al' ovaj put ih 'sreca' nije posluzila. Ako ne dovedu 2-3 vrhunska igraca, crno im se pise,.. Male su sanse da ce se plasirati medju prva cetri tima. Al' koga dovesti nakon ovakve predstave na OT!? Steta, zao mi je Arsenala. Da su imali malo vise pameti (para), mogli su sada biti poslije Barse najjaci tim na svijetu. Imali su potencijal. Sada su na rubu propasti i tesko ce se izvuci.
Sta reci za MU. Ne treba previse trositi rijeci,.. Uostalom, ne postoje rijeci za ovakvu igru. I bez ovakvog rezultata, ovo je najbolja partija Junajteda jos od kraja devedesetih. Puno kombinatorike, mastovitosti, agresivnosti, dinamike, brzine,.. Moram pohvaliti Keverlija kojeg sam po prvi put gledao (+ malo protiv Sitija). Momak je unjeo dosta zivosti i brzine u igru Junajteda. Igra odlicno sa loptom i bez lopte. Jedva cekam da ga vidim protiv timova koji napadaju, protiv Celsija ili Liverpula. Pohvale idu i Smelingu koji je odigrao vrlo dobro na desnom beku. Ima dobru pokretljivost za svoju visinu, dobru tehniku, dobar pas,.. Iznenadjenje je da moze onako igrati na poziciji beka. Mislim da je to dobro za njega, jer ce na toj poziciji dodatno usavrsiti tehniku sto ce mu koristiti kada se vrati na stopersku poziciju. Pohvale i za Dzonsa. Vidi se da momak ima damu ko bizon. Male su sanse da sa onakvim karakterom i pristupom ne postane veliki igrac. Naravno, glavni preduslov za to su fudbalske vjestine, a on ih nesumnjivo posjeduje. De Gea brani u grcu, to se itekako primjeti. Valjda ce biti dobar kada se u potpunosti opusti.
Cak i Anderson zasluzuje pohvale. Bio je bolji nego inace. Al' nisam siguran da bi protiv jakog protivnika on i Keverli mogli odigrati sami na sredini terena. I Nani i Jang zasluzuju pohvale. Vidi se da im godi brza transformacija i uopste brza distribucija lopte.
Evra, Runi i Hernandez - odlicni. Sto gotivim kad se Evra stusti na protivnicku polovicu. Mnogo dobra igra u napadu, na nivou najboljeg lijevog beka svijeta. U odbrani je pomalo opusten. Treba ga Fergi dotegnuti. Nema sumnje da ce to popraviti. Runija ne treba komentarisati. Hernandez se fino krece i otvara. Razvlaci protivnicku odbranu da bi je ostali lakse probili. Velbeka nisam bas upratio, stopalo mi dok je on bio na terenu![]()
.
I nemojte mi donositi zakljucke na osnovu jedne utakmice. Nemojte biti zelenasi kao oni sa teme Sitija. Neke zakljucke mozemo donositi na polusezoni, a na kraju konacne presude
. Dakle, moji stavovi vaze do polusezone, a do tada se misljenje moze promjeniti ili ostati isto
. Nisam konzerviran, postoji dotok i protok misljenja u mome mozgu
.

Dobra je recenica sto sam je negdje procito,kaze,Wenger je doveo Oxlayde-Cambrlejna za 13 m,dok je Ferguson Younga platio 16,a pogledajte sta su na terenu ucinili jedan a sta drugi.Mogao je Arsenal dovesti Younga,a usput on je bio i neki navijac londonskog kluba,...Znaci rizik u tri miliona,ne treba samo "plakati"za Arsenalom,nemaju para,dovode djecu,Wenger ima neke svoje cudne zamisli,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Hvala ! Snimci su jako dobrihaxonja je napisao/la:FULL PRE MATCH ---
http://www.filesonic.com/file/178183557 ... -crpmx.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
--- FIRST HALF ---
http://www.filesonic.com/file/178216033 ... -crpmx.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.filesonic.com/file/178222139 ... -crpmx.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
--- SECOND HALF ---
http://www.filesonic.com/file/178252861 ... .part1.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.filesonic.com/file/178257531 ... .part2.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto tko zeli da skine tekmu!

Prvo da vam čestitam na jučerašnjoj pobjedi ( ako se to može nazvat pobjedom
). Drugo hvala vam što ste otvorili oči ne samo nama simpatizerima nego i navijačima tamo u Londonu i nadam se ako Bog da Wengeru. Jer iskreno mislim da nije ove viktorije bilo Wenger nebi nikoga doveo a ovako postoji kakva mogućnost. Uglavnom hvala i čestitam.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Anderson igra najbolji nogomet otkad je dosao. Sto je najvaznije, stabilan je i cini mi se da moze vise trcat nego prije. Znate da ga je Fergie uvijek vadio oko 60. minute, sad moze izdrzat visok tempo 90 minuta. Vjerovatno zato sto je po prvi put otkad je u Unitedu odradio pre-season kako treba. Prije je uvijek bio povrijedjen, igrao za repku itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Manchester United 8-2 Arsenal (28th Aug 2011) [All Goals]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pazi face u Wengera kad izlazi, a pazi u Fergusona
btw. ne morate se toliko uzdizati u nebo, nista pobjedili Liverpool 8-2, ipak vam je on veci rival neg Arsenal

btw. ne morate se toliko uzdizati u nebo, nista pobjedili Liverpool 8-2, ipak vam je on veci rival neg Arsenal
- Thunderstruck
- Kontakt:
Očigledno je u predsezoni pokazivao da će se na njega ove sezone moći najozbiljnije računati.Cartman je napisao/la:Anderson igra najbolji nogomet otkad je dosao. Sto je najvaznije, stabilan je i cini mi se da moze vise trcat nego prije. Znate da ga je Fergie uvijek vadio oko 60. minute, sad moze izdrzat visok tempo 90 minuta. Vjerovatno zato sto je po prvi put otkad je u Unitedu odradio pre-season kako treba. Prije je uvijek bio povrijedjen, igrao za repku itd.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
GGMU
kakva predstava jucer,bravo momci ,bravoooo
kakva predstava jucer,bravo momci ,bravoooo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello objavio je popis igrača koji će konkurirati za utakmice s Bugarskom i Walesom. Talijanski stručnjak pozvao je i tri mlada igrača Manchester Uniteda.
Dobre igre novih Fergusonovih "beba" nisu ostavile nikoga ravnodušnim pa tako ni engleskog izbornika Fabija Capella. Engleski izbornik u reprezentaciju je pozvao trojicu mladih igrača Manchester Uniteda.
Osim Rooneyja i Younga koji su standardni u reprezentaciji, Crveni vragovi imaju još tri predstavnika u Engleskoj. Poziv u reprezentaciju dobili su braniči Phil Jones i Chris Smalling te veznjak Tom Cleverly. Capello je poziv uručio i mladom napadaču Dannyju Welbecku, ali on se ozlijedio na jučerašnjoj utakmici protiv Arsenala.
Gordi Albion igrat će kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske i Walesa, a Capello je ranije ostao bez nekoliko bitnih igrača kao što su Gerrard, Glen Johnson, Ferdinand i Wilshere.
Popis engleskih reprezentativaca:
Vratari: Joe Hart (Manchester City), Robert Green (West Ham), David Stockdale (Ipswich).
Braniči: Ashley Cole (Chelsea), Gary Cahill (Bolton), John Terry (Chelsea), Leighton Baines (Everton), Phil Jagielka (Everton), Chris Smalling (Manchester United), Phil Jones (Manchester United), Micah Richards (Manchester City), Joleon Lescott (Manchester City).
Veznjaci: Stewart Downing (Liverpool), Gareth Barry (Manchester City), Adam Johnson (Manchester City), James Milner (Manchester City), Frank Lampard (Chelsea), Tom Cleverley (Manchester United), Ashley Young (Manchester United), Scott Parker (West Ham), Theo Walcott (Arsenal).
Napadači: Darren Bent (Aston Villa), Andy Carroll (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Jermain Defoe (Tottenham).
Dobre igre novih Fergusonovih "beba" nisu ostavile nikoga ravnodušnim pa tako ni engleskog izbornika Fabija Capella. Engleski izbornik u reprezentaciju je pozvao trojicu mladih igrača Manchester Uniteda.
Osim Rooneyja i Younga koji su standardni u reprezentaciji, Crveni vragovi imaju još tri predstavnika u Engleskoj. Poziv u reprezentaciju dobili su braniči Phil Jones i Chris Smalling te veznjak Tom Cleverly. Capello je poziv uručio i mladom napadaču Dannyju Welbecku, ali on se ozlijedio na jučerašnjoj utakmici protiv Arsenala.
Gordi Albion igrat će kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske i Walesa, a Capello je ranije ostao bez nekoliko bitnih igrača kao što su Gerrard, Glen Johnson, Ferdinand i Wilshere.
Popis engleskih reprezentativaca:
Vratari: Joe Hart (Manchester City), Robert Green (West Ham), David Stockdale (Ipswich).
Braniči: Ashley Cole (Chelsea), Gary Cahill (Bolton), John Terry (Chelsea), Leighton Baines (Everton), Phil Jagielka (Everton), Chris Smalling (Manchester United), Phil Jones (Manchester United), Micah Richards (Manchester City), Joleon Lescott (Manchester City).
Veznjaci: Stewart Downing (Liverpool), Gareth Barry (Manchester City), Adam Johnson (Manchester City), James Milner (Manchester City), Frank Lampard (Chelsea), Tom Cleverley (Manchester United), Ashley Young (Manchester United), Scott Parker (West Ham), Theo Walcott (Arsenal).
Napadači: Darren Bent (Aston Villa), Andy Carroll (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Jermain Defoe (Tottenham).
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Imali sta koliko ce Welbeck pauzirati?
- Slatinash_7
- Kontakt:
5 sedmica...Sad cemo da vidimo jel Chico ostao onaj isti protiv Arsenala je bio dobar al mora se on jos dokazati Danny je igracina bit ce tu borbe za 2 napadaca....Kad samo jednom osvane Rooney na klupiNarin je napisao/la:Imali sta koliko ce Welbeck pauzirati?

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- majestic24
- Kontakt:
Vidjelo se protiv Arsenala da Chicarito nije sav svoj. Fali mu utakmica definitivno. Da je on jucer bio ok,mislim da bi Arsenal na kraju imao cenera u mrezi
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sljedeca utakmica protiv Boltona u gostima je tek pravi test. Na Old Traffordu da igramo protiv Barcelone, ja bi ocekivao pobjedu. Ali u gostima svi znamo kako je bilo prosle sezone, a Bogami nije bilo odlicno ni protiv WBA. Prvih 30 minuta je bilo dobro, i onda totalni pad i pobjeda na jedvite jade. Valjda se Ferdinand vrati do tada, jer Evans mora barem jednu kardinalnu gresku napravit po utakmici. To mu je stil.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartman@
Mislim ako sljedecu tekmu zaigra Ferdinand,da ce Jones ostati na klupi,uglavnom je Evans prvi ulazio kod Fergie,mada vise gotivim Jonesa,i to dosta vise.
Evans se nije iskazao protiv Arsenala,napravio je penal,a djelimicno je kriv za gol walcotta,jer ni on ni evra nisu bili gdje su trebali biti.
Mislim ako sljedecu tekmu zaigra Ferdinand,da ce Jones ostati na klupi,uglavnom je Evans prvi ulazio kod Fergie,mada vise gotivim Jonesa,i to dosta vise.
Evans se nije iskazao protiv Arsenala,napravio je penal,a djelimicno je kriv za gol walcotta,jer ni on ni evra nisu bili gdje su trebali biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.