Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
jug-onostalgicar
-
Kontakt:
Postao/la jug-onostalgicar » 29 avg 2011, 12:13
za_zivot_cijeli je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:
sve u svemu dusa me zaboljela kad su neka djecurlija i kvazi strucnjaci ovog foruma stali na stranu igraca, to se ne moze uradit jer taj jug je dao za njih sve koliko su puta ti momci popili batine po nekim vukojebinama ove bosne za te ljude koliko puta se odvajala zadnja marka od usta da bi se željo isao gledat.Necu osporit ima tu dosta klosara al ima i fine raje.
forum je za malu raju preporucujem vam da sa vremena na vrijeme odete i na tekmu a ne samo na trening pa da onda pricate jel fer bit ljut na one mazge ili nije
pozdrav sa juga!!!!
Kad su ta djecurlija i kvazi strucnjaci hodali po tekmama ti jos nisi bio svjestan gdje si sve supalj.
I ta prica, momci, batine, jug... je ona ista prica koja je otjerala bar dvije hiljade NAVIJACA sa tog istog juga. Kako?
Dosli divlji i otjerali pitome!
Kad je moja generacija stajala na jugu nismo se tukli medjusobno. Furali smo neki drugi film na cijoj slavi vi danas zivite.
Ohladi malo manijak!
nit sam za batine nit sam za ultrase i niko nikog nije otjerao ljudi su otisli razocarani ukupnim stanjem a ne samo stanjem na tribini
to za divlje i pitome se slazem, al tvoja generacija je najglasnija i na jugu i na sjeveru pa ti sad vidi ko je tu divlji a ko pitomi
niste se tukli medjusobno jer je bila lijepa juga i meni je najzalivije sto je i ja nisam docekao pa da vidim to al jbga mene je docekalo predratno stanje i rat, mi ne zivimo na vasoj slavi nego na slavi kluba za kojeg navijamo
mrsko mi dalje replike pisat na prazan stomak ako mi imas sta napisati napisi mi na PP pa ti kasnije kazem
-
Vasa Ladacki
-
Kontakt:
Postao/la Vasa Ladacki » 29 avg 2011, 12:33
Jedino sto me je sinoc iznenadilo je to, sto imam utisak, da je lopta ljepse i tecnije isla kad je Zeba izasao.
Nama je Željo svetinja jedina.
-
Bianconeri1988
-
Kontakt:
Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 12:35
Nyema ponekad sinoć kao muha bez glave, ne zna gdje trči...
Ali ovo mu je prva utakmica nakon duže vremena na toj poziciji, dok se on malo uigra i navikne bit će on još bolji...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
nookey
-
Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Nyema ponekad sinoć kao muha bez glave, ne zna gdje trči...
Ali ovo mu je prva utakmica nakon duže vremena na toj poziciji, dok se on malo uigra i navikne bit će on još bolji...
Meni je solidno odigrao, bolji je od Svrake definitivno...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
MaJaBa
-
Kontakt:
jel' bio snimak na vogosci? ako nije znal' neko ocel' biti i kada

Željezničar za život cijeli.
-
miky_hz
-
Kontakt:
MaJaBa je napisao/la:jel' bio snimak na vogosci? ako nije znal' neko ocel' biti i kada

Mislim da ne snimaju domace utakmice Olimpica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
nidi
-
Kontakt:
5 kola 2 pobjede ,2 poraza i jedan remi uz jednu gostujuću utakmicu više i nije razlog da stvara ovoliko negativnosti oko kluba.Ako već postoji kriza,nesuglasice između navijača i igrača ,zašto u klupskim prostorijama ne sjednu predstavnik navijača,amar,kapiten i žujo i zajedno pokušaju doći do rješenja problema da se vide gdje je problem.Ovo naduravanje između navijača i igrača na tekmi ne vodi ni gdje.Ako se već furamo da smo veliki klub jedan onako satanak uz kaficu ne bih škodio,šta više mislim da bi se spustile tenzije.
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 29 avg 2011, 13:55
babilonTM je napisao/la:seven je napisao/la:previše navijači sebi daju značaja, kako ne shvataju da uopšte nemaju uticaja na igru
Da si bio na jednoj utakmici znao bi koliko su važni.

Treba pogledati samo Olimpic. Igraci tip top , al dzaba kad nema navijaca.
-
zeljocity
-
Kontakt:
Sad ce te me napadat ali moram ovo napisat, ja sam protiv toga da se navijaci mijesaju u rad uprave sta imamo mi da sjedamo na kafu sa rukovodstvom kluba i da mi lafo predlazemo izlazak iz krize??? Sta bi mi to predlozili?? Neku novu formaciju Amaru ili bi rekli Amaru ubaci ovog igraca itd...???????? Samo bi bezze pravili problem dobar primjer LAzio gdje je uprava dopustila navijacima da se mijesa u njihov rad i onda sastanak ne moze da prodze bez predstavnika navijaca.. Mi mozemo kao navijaci trazit od uprave da izadze javno sa prihodima i rashodima jer to bi umanjilo rizik sad trenutno a i u buducnosti da se novac utaji i da nam neko prodaje suplju tipa otplacujemo dug i na kraju mi i dalje u milionskom dugu???????? Eto toliko.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
neno
-
Kontakt:
ALLOOOO ba pa kakvo spustanje tenzija,pa nisu im navijaci nabili tenzije,nabili su ih sami,kao oni zvijezde lako ce oni sa malim travnikom i zrinjskim pa kada ih ljudi spustise na zemlju onda navijaci krivi.Ma nema toga opravdanja da nedodzes ispod tribine,alo sta misle kosu.Meni je 35 godina i pratim svoj klub aktivno od 89 god.i sad ce meni neki papak-igrac -prolaznik u klubu reci kako da se ja ponasam na tribini.

VOLIM TE ZELJO
-
neno
-
Kontakt:
Citavu proslu sezonu su oscilirali u igri,desavali se porazi kod kuce-i nigdje nije bilo zvizduka,ali svako strpljenje ima granice.Inije tacno da slabo igraju zbog pritiska-nego upravo suprotno,kao libo me racku kako god odigrali niko se nebuni,e nemoze vise tako

VOLIM TE ZELJO
-
neno
-
Kontakt:
alo pasa niko ne govori o palicama i batinjanju ali moras pokazati malo postovanja prema svetom dresu,TRCI,UKLIZI,BORI SE-ne glumi balerinu,i ne dijelite navijace na mladze i starije-na djecu itd itd.Pasvi smo pocinjali kao oni i niko nam nije branio biti na tribini.

VOLIM TE ZELJO
-
TM87visnjik
-
Kontakt:
Postao/la TM87visnjik » 29 avg 2011, 14:12
ja se nadam da ce ova pauza smiriti navijace i da ce Amar podic formu nasim igracima..sto se tice tekme,teska utakmica,nasi pod pritiskom,al 3 bobe su uzete ..to je najbitnije..navijanje malo se pretjeralo..ne treba prijetiti igracima,ni psovati..nisu dosli do nas,nemoraju..oni su tu privremeno,a mi smo sa Zeljom zauvijek

-
zeljocity
-
Kontakt:
neno je napisao/la:ALLOOOO ba pa kakvo spustanje tenzija,pa nisu im navijaci nabili tenzije,nabili su ih sami,kao oni zvijezde lako ce oni sa malim travnikom i zrinjskim pa kada ih ljudi spustise na zemlju onda navijaci krivi.
Ma nema toga opravdanja da nedodzes ispod tribine,alo sta misle kosu.Meni je 35 godina i pratim svoj klub aktivno od 89 god.i sad ce meni neki papak-igrac -prolaznik u klubu reci kako da se ja ponasam na tribini.

Sta nema opravdanja??? Ljudi slusaju kako im se psuje sve redom od zene do djeteta hallloooooooooooooooo djeteta i sad treba da pozdravlja nekog ko mu psuje sve to???? Pa ako imalo imaju samopostovanja nece doci pred tribinu i sta je tu cudno???????
Ja prvi nebi dosao pred takvu grupu ljudi!!!
Who is your čampion??
-
neno
-
Kontakt:
ma samo ostro pasa moj pa ces vidjeti kako se igra,sto se tice psovki ne opravadavm takve stvari,ali jarane puno se je toga nakupilo,puno je bilo blamova

VOLIM TE ZELJO
-
boccaccio
-
Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:bas glupi komentari,nidje veze s vezom...
Boccacio de napisi svoj rezime da odmorimo malo od gluposti ovih...

hocu,nekad danas,cim uhvatim vremena,ludnica mi na poslu
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
jocker211
-
Kontakt:
zeljocity je napisao/la:neno je napisao/la:ALLOOOO ba pa kakvo spustanje tenzija,pa nisu im navijaci nabili tenzije,nabili su ih sami,kao oni zvijezde lako ce oni sa malim travnikom i zrinjskim pa kada ih ljudi spustise na zemlju onda navijaci krivi.
Ma nema toga opravdanja da nedodzes ispod tribine,alo sta misle kosu.Meni je 35 godina i pratim svoj klub aktivno od 89 god.i sad ce meni neki papak-igrac -prolaznik u klubu reci kako da se ja ponasam na tribini.

Sta nema opravdanja??? Ljudi slusaju kako im se psuje sve redom od zene do djeteta hallloooooooooooooooo djeteta i sad treba da pozdravlja nekog ko mu psuje sve to???? Pa ako imalo imaju samopostovanja nece doci pred tribinu i sta je tu cudno???????
Ma i treba se psovati , neka znaju za koga igraju . I nakon svih poraza i svega skupio se skoro cijeli jug i dao im pordrsku . Neka ostave srce na teren , ne opravdavam **** djeteta i to , ali uvijek ce se naci neki pojedinac koji ce ispasti papak . Ali od 3000 sto nas je bilo 200 je mozda takvih . Trebali su barem doci , to im je i dio posla . Jer igraju za nas ne igraju za sebe

-
nedaTM
-
Kontakt:
zeljocity je napisao/la:neno je napisao/la:ALLOOOO ba pa kakvo spustanje tenzija,pa nisu im navijaci nabili tenzije,nabili su ih sami,kao oni zvijezde lako ce oni sa malim travnikom i zrinjskim pa kada ih ljudi spustise na zemlju onda navijaci krivi.

to su bila sporadicna psovanja i to ni ne dopire do njih.. ono sto su trebali cuti i culi su a to je "igrajte pi***" i nist vise... prema tome oladite malo i od tog pljuvanja po navijacima....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
zeljocity
-
Kontakt:
jocker211 je napisao/la:zeljocity je napisao/la:neno je napisao/la:ALLOOOO ba pa kakvo spustanje tenzija,pa nisu im navijaci nabili tenzije,nabili su ih sami,kao oni zvijezde lako ce oni sa malim travnikom i zrinjskim pa kada ih ljudi spustise na zemlju onda navijaci krivi.

Ma i treba se psovati , neka znaju za koga igraju . I nakon svih poraza i svega skupio se skoro cijeli jug i dao im pordrsku . Neka ostave srce na teren , ne opravdavam **** djeteta i to , ali uvijek ce se naci neki pojedinac koji ce ispasti papak . Ali od 3000 sto nas je bilo 200 je mozda takvih . Trebali su barem doci , to im je i dio posla . Jer igraju za nas ne igraju za sebe

"Ma i treba se psovat , neka znaju za koga igraju ." "Jer igaju za nas ne igraju za sebe

" Psovanje je odraz nekulture i nepostovanja itd.. Sad ti se neko treba doci i zahvaliti na tome???? A to igraju za nas a ne za sebe okaic macku o rep!!! Ako je tako sta ce im plate??
Treba smirit malo tenzije pa tek je pocetak sezone i ovakve stvari se desavaju pa sta je nama?? Uvijek mi je fakat bilo drago da se mi manijaci ne ponasamo kao tamo neki nafurani navijaci koji vrijedzaju svoje igrace psovanjem, napadaju ih po gradu (jos se nije desilo), utrcavanjem na trening (jos s enije desilo) ali nadam se stvarno da do toga nece doci jer bi onda dotakli dno dna kao "navijacka" grupa!!!
Who is your čampion??
-
neno
-
Kontakt:
VOLIM TE ZELJO