lol odakle ti to da on ima ugovor do 12 mjeseca ?demamo je napisao/la:Demic ima ugovor sa Velezom do 12 mjeseca ove godine,znaci jos 4 mjeseca i onda postaje slobodan igrac,naravno ako nepotpise novi, a s tim da sjedi na klupi nazalost mislim da nece produziti!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
jedan njegov frend mi to rekao!vm22 je napisao/la:lol odakle ti to da on ima ugovor do 12 mjeseca ?demamo je napisao/la:Demic ima ugovor sa Velezom do 12 mjeseca ove godine,znaci jos 4 mjeseca i onda postaje slobodan igrac,naravno ako nepotpise novi, a s tim da sjedi na klupi nazalost mislim da nece produziti!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
-
- Kontakt:
ovo je istina demic na zimu ide u hrvatsku navodno lokomotiva ili inter zapresic
samo je zalosno to sto ce otici bez ijedne marke! citav zivot trenira u Velezu i na kraju ce se ispaliti dzaba! neposteno od njega
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
i znaci tako ce jos jedno velezovo dijete otici bez odstete....
u koliko budemo medju prve 4 ekipe na polusezoni, ne vjerujem da ce riki otici, jer mozete primjetiti da mirza rotira stalno ekipu, sto je dobroo, jer mislim prvi put poslije rata imamo i siroku klupu, tako da ako budemo u vrhu vece su sanse da ostanu igraci ....
i tito je volio velež :D
samo me je strah da ne bude opet ko prije 2 godine .... Imali smo odlicnu ekipu, odlicno poceli, i onda pali. Ali mislim da ove godine nece to biti. Bar se nadam. Trebamo do jeseni da ostanemo na prvih 5 pozicija i kasnije ce biti puno lakse...
Zaimovic preuzeo juniore i odma 2:2 sa Leotarom.. Kaze da je zadovoljan igrom.
Mislim da treba Remetic kadete uzeti, a Obad kordinator skole nogometa
Ali koliko je to moguce ? hmm
Zaim legenda, svaka čast klubu što mu se zahvalio na ovakav način. Naprijed legendo...shaman7 je napisao/la:Zaimovic preuzeo juniore i odma 2:2 sa Leotarom.. Kaze da je zadovoljan igrom.
Ako ovao bude to je nesto najljepse sto se moglo desiti Velezu u zadnjih 10 godina !!!!!shaman7 je napisao/la:Zaimovic preuzeo juniore i odma 2:2 sa Leotarom.. Kaze da je zadovoljan igrom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
konacno su osposobili forum da mogu reci da je cilj stabilizacija
-
- Kontakt:
napokon jedna lijepa vijest....ovo ako bude extra je
lopovi poput avde da se maknu iz omladinske skole.
da napokon izbacimo igraca da valja jer ima talenata dosta.
jos jedan dokaz da velez die naprijed
lopovi poput avde da se maknu iz omladinske skole.
da napokon izbacimo igraca da valja jer ima talenata dosta.
jos jedan dokaz da velez die naprijed
[youtube][/youtube]
svaka čast kako igračima i navijačima, tako i objektivnoj Trebinjskoj publici na aplauzima nakon tekme...
svaka čast kako igračima i navijačima, tako i objektivnoj Trebinjskoj publici na aplauzima nakon tekme...
Po snimku sa BHT-a koji je bio bas detaljan moglo bi se reci odlicna utakmica u Trebinju.Cestitke Velezu na pobedi,zasluzenom,mada i da je neki drugi ishod bio ne bi bilo nezasluzeno. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma da je svako gostovanje ko Trebinje ljudi te docekaju fenomenalno i isto tako otprate , svaka cast najdraze mi je ici u Trebinje i naravno dobro ce nam doci ova pauza mala da se odmore malo igrace poslje ovi tropski vrucina
Samo jedan klub Velež Mostar
Velež ne rijetko dobiva aplauze na Policama , imam osijećaj da to nije samo zbog dobrih igara već i u Trebinjcima još uvijek ima ljubavi prema ponosu Hercegovine.AlemC85 je napisao/la:[youtube][/youtube]

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
E moze li mi neko kkav je program Veleza na ovoj pauzi, ima li sta novo? Hoce li se igrat i s kim u subotu???
Ovako ovih 5 kola ne mogu reci da sam nezadovoljan, ali smo dosta toga usrali sa Kozarom,nadam. Hajmo mali analizirati igrace!
1. Ostrakovic - Sve u svemu osim onog kiksa protiv Celika dosad mozda i najbolji golman prvenstva uz Avdukica.
2. Lakicevic - Malo sanse dobio dosad za dokazivanje, al u Trebinju sudeci po komentarima ljudi koji su isli dobar.
3. Kajtaz - Mogao bi laganini na klupu da seli
4. Hasanovic- Najvece razocarenje u ovoj sezoni. Trom, spor, nikakav.
5. Kazazic-Jako dobar i da nije imao onaj kiks protiv FCS konkurisao bi mi mozda i za najboljeg igraca u ovih 5 tek.
6. Stokic - Cini mi se da je igrao dosad samo protiv Kozare, jako lose...
7. Kodro - vrijedan i radan, dosta toga se prenese preko njegovih ledja
8. Demic-Nepravedno izostavljen sa spiska igraca na koje se racuna,mada ne pruza ni on mnogo sad,al ima gori u11
9. Skaljic - Ja sam odusevljen njegovim igrama, napredovao puno i to u 30 -oj
10.Durakovic- Najvece otkrovljenje ove sezone, po meni dosad najbloji igrac u ekipi, eksplodirao je....
11. Velagic - Vrijeme za oprostaj ili da igra kao u Trebinju po 15-ak minuta
12. Bobic - Bez sanse...
13. Rovcanin- No comment, nista dosad, moze bolje.
14. Ivetic - Rame uz rame sa Durakovicem
15. Jazvin - Mene licno nije oduevio, al u trebinju cujem odigrao extra utakmicu.
16. Merzic - Mislim da nije njegovo mjesto u sredini
17. Okic- Za neprepoznat, u negativnom smislu...
18. Brkovic - bez sanse
19. Zolj - bez sanse
20. Spahic - Iskreno dao je vrlo vazna 2 gola , ali mislim da igu u terenu mora popraviti. ima 25 a nista se ne krece vise od Mrkve.
21. Kovacevic - posudba, volio bih ko prati malo Lokose da nam izvjestava o ovim igracima sto su na posudbi
22. Ceric - Mislim da bi on i Kazazic bili bolje rjewsenje u ovom trenutku.
23. Hero - bez sanse
24. Zvonic- bez sanse
25. Mehremic - bez sanse
26. Coric - bez sanse
Ovako ovih 5 kola ne mogu reci da sam nezadovoljan, ali smo dosta toga usrali sa Kozarom,nadam. Hajmo mali analizirati igrace!
1. Ostrakovic - Sve u svemu osim onog kiksa protiv Celika dosad mozda i najbolji golman prvenstva uz Avdukica.
2. Lakicevic - Malo sanse dobio dosad za dokazivanje, al u Trebinju sudeci po komentarima ljudi koji su isli dobar.
3. Kajtaz - Mogao bi laganini na klupu da seli

4. Hasanovic- Najvece razocarenje u ovoj sezoni. Trom, spor, nikakav.
5. Kazazic-Jako dobar i da nije imao onaj kiks protiv FCS konkurisao bi mi mozda i za najboljeg igraca u ovih 5 tek.
6. Stokic - Cini mi se da je igrao dosad samo protiv Kozare, jako lose...
7. Kodro - vrijedan i radan, dosta toga se prenese preko njegovih ledja
8. Demic-Nepravedno izostavljen sa spiska igraca na koje se racuna,mada ne pruza ni on mnogo sad,al ima gori u11
9. Skaljic - Ja sam odusevljen njegovim igrama, napredovao puno i to u 30 -oj

10.Durakovic- Najvece otkrovljenje ove sezone, po meni dosad najbloji igrac u ekipi, eksplodirao je....
11. Velagic - Vrijeme za oprostaj ili da igra kao u Trebinju po 15-ak minuta
12. Bobic - Bez sanse...
13. Rovcanin- No comment, nista dosad, moze bolje.
14. Ivetic - Rame uz rame sa Durakovicem
15. Jazvin - Mene licno nije oduevio, al u trebinju cujem odigrao extra utakmicu.
16. Merzic - Mislim da nije njegovo mjesto u sredini
17. Okic- Za neprepoznat, u negativnom smislu...
18. Brkovic - bez sanse
19. Zolj - bez sanse
20. Spahic - Iskreno dao je vrlo vazna 2 gola , ali mislim da igu u terenu mora popraviti. ima 25 a nista se ne krece vise od Mrkve.
21. Kovacevic - posudba, volio bih ko prati malo Lokose da nam izvjestava o ovim igracima sto su na posudbi
22. Ceric - Mislim da bi on i Kazazic bili bolje rjewsenje u ovom trenutku.
23. Hero - bez sanse
24. Zvonic- bez sanse
25. Mehremic - bez sanse
26. Coric - bez sanse
meni je jedan igrac rekao da idu 4 dana na bjelasnicu dok je ova pauza 

Najbolji stoperski tandem bi bili Asim Skaljic i Kazazic i sad je najbitnije da se zadrzi ozbiljnost jer se bar nesto radi u klubu
Dobrodosao nazad !cunami je napisao/la:Najbolji stoperski tandem bi bili Asim Skaljic i Kazazic i sad je najbitnije da se zadrzi ozbiljnost jer se bar nesto radi u klubu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.