FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
bas glupi komentari,nidje veze s vezom...
Boccacio de napisi svoj rezime da odmorimo malo od gluposti ovih...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- SarajlijaTM
Vala ti je na mjestu post druze,ja jos promukao od sinoc.jest da je bilo svega u navijanju,al jedno 80% je bilo sve korektno.I koliko sam nas ocekivao na kosevu,dosta nas je i bilobabilonTM je napisao/la:Ja kad čitam forum pomislim da je 90 minuta bilo organizovano pljuvanje, prozivanje rodbine igračima, zviždanje... Ne možeš ti kontrolisat 50 nadrogiranih pljuvača, koji su počeli psovat i na zagrijavanju. Nemojte pisati o utakmici i navijanju vi koji niste bili!!! Od početka je krenulo normalno, pjesme, navijanje, podrška...NISU POKAZALI NIŠTA ! Nema veze kad smo ih ispratili na poluvremenu izmješano je bilo aplauza i zvižduka. Kad su se vraćali na teren, samo aplauzi. Opet je krenulo navijanje, podrška, a NAŠI IDALJE NIŠTA. I kad očekuješ da slome protivnika oni dobiju crveni. Šta čovjek da radi, previše su isprozivali Adilovića, al utakmica ide dalje. Nastavile su se normalne pjesme, uz pljuvanje pojedinaca... U par navrata je počelo IGRAJTE PI***, al ne kontam šta je tu problem. Hoću da opravdaju povjerenje, koje smo im ukazivali iz utakmice u utakmicu ! Zabiju go, navijanje bude extra do kraja, i kad hoćemo da ih nagradimo za pobjedu, oni se naprave "gospoda" i odšetaju. A imali su odličnu podršku sva ova kola, u Širokom i poslije onakve tekme u Makabiju, su Manijaci došli i nadglasali Škripare. Na Piroti su imali izvrsnu podršku i opet ništa ! A šta mislite da im podrška izostane jednu utakmicu, pa da igraju kao Olimpik u sablasnoj atmosferi ?
Boli najvise to sto smo mi iz izrazitih favorita dogurali da knedle gutamo i da utihne navijanje cim lopta udje u nas kazneni ili blizu cak.a da ne govorim kad ide prema karicu

Da, slažem se imali su podrsku, na utakmici su bili bas oni koji vole klub, a oni su ispali..ma nemam rjeci , sada su pokazali da su prolaznici kroz klub a i nisu neki profesionalci, jedan od najvažnijih segmenata Želje su ipak njegovi navijači, bez navijača nema kluba...treba im psiho...babilonTM je napisao/la:Ja kad čitam forum pomislim da je 90 minuta bilo organizovano pljuvanje, prozivanje rodbine igračima, zviždanje... Ne možeš ti kontrolisat 50 nadrogiranih pljuvača, koji su počeli psovat i na zagrijavanju. Nemojte pisati o utakmici i navijanju vi koji niste bili!!! Od početka je krenulo normalno, pjesme, navijanje, podrška...NISU POKAZALI NIŠTA ! Nema veze kad smo ih ispratili na poluvremenu izmješano je bilo aplauza i zvižduka. Kad su se vraćali na teren, samo aplauzi. Opet je krenulo navijanje, podrška, a NAŠI IDALJE NIŠTA. I kad očekuješ da slome protivnika oni dobiju crveni. Šta čovjek da radi, previše su isprozivali Adilovića, al utakmica ide dalje. Nastavile su se normalne pjesme, uz pljuvanje pojedinaca... U par navrata je počelo IGRAJTE PI***, al ne kontam šta je tu problem. Hoću da opravdaju povjerenje, koje smo im ukazivali iz utakmice u utakmicu ! Zabiju go, navijanje bude extra do kraja, i kad hoćemo da ih nagradimo za pobjedu, oni se naprave "gospoda" i odšetaju. A imali su odličnu podršku sva ova kola, u Širokom i poslije onakve tekme u Makabiju, su Manijaci došli i nadglasali Škripare. Na Piroti su imali izvrsnu podršku i opet ništa ! A šta mislite da im podrška izostane jednu utakmicu, pa da igraju kao Olimpik u sablasnoj atmosferi ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
konacno jedna pametnabistrikboy je napisao/la:bas glupi komentari,nidje veze s vezom...

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
previše navijači sebi daju značaja, kako ne shvataju da uopšte nemaju uticaja na igru
- nookey
- Kontakt:
Neću uopšte komentarisati navijanje...
Što se tiče tekme, ja ću opet ponoviti, nismo bili nadigrani ni protiv Šerifa ( obje utakmice ), ni protiv Makabija prvu, ni protiv Širokog, ni protiv Rudara, ni protiv Travnika, ni protiv Zrinjskog, a sinoć ponajmanje. Znači da uopšte ne igramo loše, ma koliko mi željeli da je to sve tečnije, brže, eksplozivnije, ali uopšte nismo loši...
Šta je problem? Problem je realizacija, odnosno konkretno ti zadnji pasovi za napadača...
E sad problem je bio igra sa jednim, međutim kako je sinoć po meni Nyema dokazao da može sam zatvoriti defanzivnu liniju veze, otvorila se i mogućnost za igru sa dva napadača.
Ja mislim da sinoć Adilović nije dobio crveni karton, ova postava bi razbila Olimpica. Nadam se da samo neće ostati na pokušaju i da će u slijedećim tekmama Amar nastaviti sa ovom formacijom.
Što se tiče tekme, ja ću opet ponoviti, nismo bili nadigrani ni protiv Šerifa ( obje utakmice ), ni protiv Makabija prvu, ni protiv Širokog, ni protiv Rudara, ni protiv Travnika, ni protiv Zrinjskog, a sinoć ponajmanje. Znači da uopšte ne igramo loše, ma koliko mi željeli da je to sve tečnije, brže, eksplozivnije, ali uopšte nismo loši...
Šta je problem? Problem je realizacija, odnosno konkretno ti zadnji pasovi za napadača...
E sad problem je bio igra sa jednim, međutim kako je sinoć po meni Nyema dokazao da može sam zatvoriti defanzivnu liniju veze, otvorila se i mogućnost za igru sa dva napadača.
Ja mislim da sinoć Adilović nije dobio crveni karton, ova postava bi razbila Olimpica. Nadam se da samo neće ostati na pokušaju i da će u slijedećim tekmama Amar nastaviti sa ovom formacijom.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
bistrikboy je napisao/la:bas glupi komentari,nidje veze s vezom...
FKŽ !
- bistrikboy
- Kontakt:
ma nema tu pameti vec nisam vise siguran da sam istog Želju pratio ove sezone kao neki forumasi,jedan napise da cemo ispasti,drugi da nema sanse da izadjemo u europi,opet treci misli da cemo biti sampioni,onda neko kaze sinoc bili odron,drugi kako je to sve bilo dobro ali ne znamo gola dati,za onog su igraci picke,onda kazu neki oni jednostavno ne znaju,kazu opet neki da znaju ali se boje necega,opet neki kazu amar kloc,drugi kazu amar je bog jer je osvojio titule,ne znam vise fakat...jugman je napisao/la:konacno jedna pametnabistrikboy je napisao/la:bas glupi komentari,nidje veze s vezom...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da si bio na jednoj utakmici znao bi koliko su važni.seven je napisao/la:previše navijači sebi daju značaja, kako ne shvataju da uopšte nemaju uticaja na igru

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Nyemu treba nagraditi sto se bori, al' bilo bi dobro da vidis utakmicu, on je toliko trcao od jednog do drugog da razjebe ekipu, niti jedan pas nije dao slobodnom igraču, uvjek daje loptu igraču koji ima markera na ledjima, skače Ramicu na glavu...stvarno nije dobro..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
vecina ovih sto osudjuju teren vide samo na slikama i na tekmi nisu ni bili a kamoli navijali punih 90 minuta
sad tekma je protiv olimpica dodju samo oni najludji da je gledaju jer vole želju, naravno da je nervoza tu ipak se navija i za prvih 45 minuta jedina pozitivna stvar je to navijanje.Pocinje drugo poluvrijeme pocinje se navijati, moglo se sjest gledat tekma i ovdje analizirat kao da si gvardiola al ne stalo se navijalo se u nadi da ce onih 11 debila naterenu bar sastavit pas, naravno nista se od toga ne dogoadja nervoza je ogromna raja pocinju psovat al i to su pojedinci... onda ulazi adilaga i dobija crveni- da je karadzica udario to neopravdava sto je ostavio ekipu na cjedilu kad ga je najvise trebala.Dogadja se neki obrnuti efekat i mi umjesto da se povucemo napadamo, navijaci su opet tu glasniji i glasniji, konacno i go pada ludilo na tribinama iako smo svi svjesni da je go rezultat neke nafake a ne znanja rada i nekog pristupat igri al eto svejedno.Pocinju nas napadat mi se povlacimo i tada gledam stanica kako pravi greske kakve necu vidjet jos dugo vremena nigdje drugo cak nina terenima sa djecom od 5 godina i raja naravno pizde, ni ostatak ekipe nije nista bolji jer je karic lose postavljen na go i jedina sreca je da one budale nisu ni opucale na njega,ekipa se ne moze prepoznati i u tim trenutcima igramo ko kozara i gore.Kraj je utakmice zovemo igrace da im cestitamo i dignemo samopouzdanje iako su odigrali najlosiju utakmnicu u zadnje 2 godine.Gledamo kako pljescu i odlaze u svlacionicu , naravno da je u nama u tom trenutku sve veci i veci bijes, pa zasta smo mi sad navijali zasto smo dolazili zasto smo ispisali 4500 strana na ovom forumu ako nasi igraci nece da podjele radost sa nama.Pocinje se prijetiti i psovati neopravdavam ni to al smo izrevoltirani njihovom reakcijom...
sve u svemu dusa me zaboljela kad su neka djecurlija i kvazi strucnjaci ovog foruma stali na stranu igraca, to se ne moze uradit jer taj jug je dao za njih sve koliko su puta ti momci popili batine po nekim vukojebinama ove bosne za te ljude koliko puta se odvajala zadnja marka od usta da bi se željo isao gledat.Necu osporit ima tu dosta klosara al ima i fine raje.
forum je za malu raju preporucujem vam da sa vremena na vrijeme odete i na tekmu a ne samo na trening pa da onda pricate jel fer bit ljut na one mazge ili nije
pozdrav sa juga!!!!
sad tekma je protiv olimpica dodju samo oni najludji da je gledaju jer vole želju, naravno da je nervoza tu ipak se navija i za prvih 45 minuta jedina pozitivna stvar je to navijanje.Pocinje drugo poluvrijeme pocinje se navijati, moglo se sjest gledat tekma i ovdje analizirat kao da si gvardiola al ne stalo se navijalo se u nadi da ce onih 11 debila naterenu bar sastavit pas, naravno nista se od toga ne dogoadja nervoza je ogromna raja pocinju psovat al i to su pojedinci... onda ulazi adilaga i dobija crveni- da je karadzica udario to neopravdava sto je ostavio ekipu na cjedilu kad ga je najvise trebala.Dogadja se neki obrnuti efekat i mi umjesto da se povucemo napadamo, navijaci su opet tu glasniji i glasniji, konacno i go pada ludilo na tribinama iako smo svi svjesni da je go rezultat neke nafake a ne znanja rada i nekog pristupat igri al eto svejedno.Pocinju nas napadat mi se povlacimo i tada gledam stanica kako pravi greske kakve necu vidjet jos dugo vremena nigdje drugo cak nina terenima sa djecom od 5 godina i raja naravno pizde, ni ostatak ekipe nije nista bolji jer je karic lose postavljen na go i jedina sreca je da one budale nisu ni opucale na njega,ekipa se ne moze prepoznati i u tim trenutcima igramo ko kozara i gore.Kraj je utakmice zovemo igrace da im cestitamo i dignemo samopouzdanje iako su odigrali najlosiju utakmnicu u zadnje 2 godine.Gledamo kako pljescu i odlaze u svlacionicu , naravno da je u nama u tom trenutku sve veci i veci bijes, pa zasta smo mi sad navijali zasto smo dolazili zasto smo ispisali 4500 strana na ovom forumu ako nasi igraci nece da podjele radost sa nama.Pocinje se prijetiti i psovati neopravdavam ni to al smo izrevoltirani njihovom reakcijom...
sve u svemu dusa me zaboljela kad su neka djecurlija i kvazi strucnjaci ovog foruma stali na stranu igraca, to se ne moze uradit jer taj jug je dao za njih sve koliko su puta ti momci popili batine po nekim vukojebinama ove bosne za te ljude koliko puta se odvajala zadnja marka od usta da bi se željo isao gledat.Necu osporit ima tu dosta klosara al ima i fine raje.
forum je za malu raju preporucujem vam da sa vremena na vrijeme odete i na tekmu a ne samo na trening pa da onda pricate jel fer bit ljut na one mazge ili nije
pozdrav sa juga!!!!
sve zavisi iz kojeg ugla pratis utakmicubistrikboy je napisao/la:ma nema tu pameti vec nisam vise siguran da sam istog Želju pratio ove sezone kao neki forumasi,jedan napise da cemo ispasti,drugi da nema sanse da izadjemo u europi,opet treci misli da cemo biti sampioni,onda neko kaze sinoc bili odron,drugi kako je to sve bilo dobro ali ne znamo gola dati,za onog su igraci picke,onda kazu neki oni jednostavno ne znaju,kazu opet neki da znaju ali se boje necega,opet neki kazu amar kloc,drugi kazu amar je bog jer je osvojio titule,ne znam vise fakat...jugman je napisao/la:konacno jedna pametnabistrikboy je napisao/la:bas glupi komentari,nidje veze s vezom...

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
za sve pravopisne greske se izvinjavam al tek sam se ustaojug-onostalgicar je napisao/la:vecina ovih sto osudjuju teren vide samo na slikama i na tekmi nisu ni bili a kamoli navijali punih 90 minuta
pozdrav sa juga!!!!

jug-onostalgicar je napisao/la:jug-onostalgicar je napisao/la:vecina ovih sto osudjuju teren vide samo na slikama i na tekmi nisu ni bili a kamoli navijali punih 90 minuta
pozdrav sa juga!!!!
Da , pa nema kluba na svijetu, nema igrača u mun, barci i realu, da ne bi dosao pozdraviti manijaka, a ovi..nemam pojma sto se tim igračima u glavi i cija je ideja bila da se ne ide pozdraviti manijaka , snagu Želje ...jug-onostalgicar je napisao/la:vecina ovih sto osudjuju teren vide samo na slikama i na tekmi nisu ni bili a kamoli navijali punih 90 minuta
pozdrav sa juga!!!!
-
- Kontakt:
Kad su ta djecurlija i kvazi strucnjaci hodali po tekmama ti jos nisi bio svjestan gdje si sve supalj.jug-onostalgicar je napisao/la: sve u svemu dusa me zaboljela kad su neka djecurlija i kvazi strucnjaci ovog foruma stali na stranu igraca, to se ne moze uradit jer taj jug je dao za njih sve koliko su puta ti momci popili batine po nekim vukojebinama ove bosne za te ljude koliko puta se odvajala zadnja marka od usta da bi se željo isao gledat.Necu osporit ima tu dosta klosara al ima i fine raje.
pozdrav sa juga!!!!
I ta prica, momci, batine, jug... je ona ista prica koja je otjerala bar dvije hiljade NAVIJACA sa tog istog juga. Kako?
Dosli divlji i otjerali pitome!
Kad je moja generacija stajala na jugu nismo se tukli medjusobno. Furali smo neki drugi film na cijoj slavi vi danas zivite.
Ohladi malo manijak!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Pobjeda
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ju ... k-iz-krize" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ju ... k-iz-krize" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Svaka čast na postuza_zivot_cijeli je napisao/la:Kad su ta djecurlija i kvazi strucnjaci hodali po tekmama ti jos nisi bio svjestan gdje si sve supalj.jug-onostalgicar je napisao/la: sve u svemu dusa me zaboljela kad su neka djecurlija i kvazi strucnjaci ovog foruma stali na stranu igraca, to se ne moze uradit jer taj jug je dao za njih sve koliko su puta ti momci popili batine po nekim vukojebinama ove bosne za te ljude koliko puta se odvajala zadnja marka od usta da bi se željo isao gledat.Necu osporit ima tu dosta klosara al ima i fine raje.
pozdrav sa juga!!!!
I ta prica, momci, batine, jug... je ona ista prica koja je otjerala bar dvije hiljade NAVIJACA sa tog istog juga. Kako?
Dosli divlji i otjerali pitome!
Kad je moja generacija stajala na jugu nismo se tukli medjusobno. Furali smo neki drugi film na cijoj slavi vi danas zivite.
Ohladi malo manijak!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
kažu da je amar zabranio igračima da idu pod tribinu. pošto kupio po to i prod'o. ali i da nije tako - mislim da ono "dobićete batine" nije trebalo, uspkos svemu.
pljuvanja je bilo mjestimično, i ne bilo s onakvom igrom, ali najveći dio vremena se normalno navijalo i davala podrška, do poluvremena se nijedan zvižduk nije čuo. i drugo poluvrijeme se najveći dio normalno navijalo uz "igrajte ****" u dva-tri navrata. tako da ne pretjerujete.
pljuvanja je bilo mjestimično, i ne bilo s onakvom igrom, ali najveći dio vremena se normalno navijalo i davala podrška, do poluvremena se nijedan zvižduk nije čuo. i drugo poluvrijeme se najveći dio normalno navijalo uz "igrajte ****" u dva-tri navrata. tako da ne pretjerujete.
Teska utakmica , nevidjen pritisak kao da igramo za opstanak u ligi i da je zadnje kolo
Igra i taktika nista novo, opet mucenje, dali smo ga na neki "horuk" i nekako je priveli kraju. Pa onaj jucerasnji Rudar bi nam ocitao lekciju ali valjda ce se situacija promijeniti nakon ove pauze. Treba nam klasicni napadac samo da je pospremi s 5 metara ali djabe kad ga nema. Ne znam moze li se nakon jedne utakmice suditi ali ono sto je sinoc Ramic pokazao je za zatvora al ipak i ostali su tu negdje. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.