FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
jel moze neko da mi napise tekst od vase pjesme,ovako nesto ide...
i svaki dan tesko je,ja bez posla i bez devojke,al stara majka brine za mene... predobro mi zvuci
i svaki dan tesko je,ja bez posla i bez devojke,al stara majka brine za mene... predobro mi zvuci
Svaki put,stojim ovdje srecan zbog tebe,pastore je napisao/la:jel moze neko da mi napise tekst od vase pjesme,ovako nesto ide...
moje srce kuca najbrze...
I kad je s tobom uvijek puno je,svaki dan...
Bez skole,i bez posla i bez djevojke,
stara majka brine za mene,
a ja i dalje srecan zbog tebe,svaki dan...
Subotom,sa svih strana grada dolaze,
Lesinari pjesmom nose te,
a ti ostvaruj samo pobjede,za nas...
Nanana...nanananana...
- Curva_SUD
- Kontakt:
Dosta ljudi...svadjate se bez razloga...nema navijackih rasprava...imate navijacke forume pa tamo lajte jedni na druge!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
e hvala kume,spica je pravajubitubi je napisao/la:Svaki put,stojim ovdje srecan zbog tebe,pastore je napisao/la:jel moze neko da mi napise tekst od vase pjesme,ovako nesto ide...
Nanana...nanananana...

Boze moj,kako ljudi mogu biti nacionalisti? Stvarno za ovo nemate nikakvog povoda.....Ovo sto si govorio za Zeljeznicar "Bosnjacke lige itd..."
Na vasu zalost vi ste u BiH...tako da......
Sutra u Travniku ocekujem korektnu igru,"VASE NAVIJANJE" i sve ostalo da ide po najboljem redu...
Pozz
Na vasu zalost vi ste u BiH...tako da......
Sutra u Travniku ocekujem korektnu igru,"VASE NAVIJANJE" i sve ostalo da ide po najboljem redu...
Pozz
Idemo Borce,ostvari nam sne,pobjedi!
POBJEDU HOCE SVI POBJEDU NA PIROTI 

- nostradamus
Ma nemoj tako pocinjati,baksuziras, i manijacima je prva pjesma ,bila hocemo bodove bodove se Pirote,Tetrijeb je napisao/la:POBJEDU HOCE SVI POBJEDU NA PIROTI
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
ŠAMPION vodi 1-0.
Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddaaaaaaaaaaaaakkkoooooooooooooooovvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiććććććććć
Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddddaaaaaaaaaaaaakkkoooooooooooooooovvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiććććććććć
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Potpuno zasluzena tri boda i idemo dalje sljedeci je Zrinjski ne bi trebalo biti vecih problema sa njima ali vidjecemo 

- underground
- Kontakt:
jest vama **** em nepismeni em nezaposleni em zagorili...ccc...morate poradit malo na tome,makar jedno odradite ne morate sve trojejubitubi je napisao/la:Svaki put,stojim ovdje srecan zbog tebe,pastore je napisao/la:jel moze neko da mi napise tekst od vase pjesme,ovako nesto ide...
Nanana...nanananana...

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Danas odlična igra, šteta je što nismo iskoristili bar svaku drugu šansu jer bi zabili bar tri ili četri gola, ali i da je nastavljeno Travnik koji je jako simpatična ekipa nebi imao ni najmanje šansi da se spasi poraza...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Kako će se Travnik spasiti kad Borac ima pomoć sudaca na gostovanjima,prvo u Širokom a danas u Travniku ?RBA 1987 je napisao/la:Danas odlična igra, šteta je što nismo iskoristili bar svaku drugu šansu jer bi zabili bar tri ili četri gola, ali i da je nastavljeno Travnik koji je jako simpatična ekipa nebi imao ni najmanje šansi da se spasi poraza...

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Sve je to Mile kupio i proslogodisnju pobjedu na Grbavici isto 

Borac nije imao pomoc sudija ni juce,ni u SB,a to sto ste vi Sirokobrijezani grmalji i naucili sve na silu,je druga stvar. Nisam svojim ocima mogao vjerovati kad je na polufinalu Kupa dosudjen penal za Zelju cist kao suza,a vi napravili prekid od 45 minuta!!Grdan je napisao/la:Kako će se Travnik spasiti kad Borac ima pomoć sudaca na gostovanjima,prvo u Širokom a danas u Travniku ?RBA 1987 je napisao/la:Danas odlična igra, šteta je što nismo iskoristili bar svaku drugu šansu jer bi zabili bar tri ili četri gola, ali i da je nastavljeno Travnik koji je jako simpatična ekipa nebi imao ni najmanje šansi da se spasi poraza...
I jos obezbjedjenje udara sudije!
Najgori ste,naucili u mutnim vremenima na silu i prevaru,pa se sad nikako ne mozete priviknuti na sudjenje 50-50.
Uglavnom,sto ste osvojili,osvojili ste,ajd zdravo....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
do jučer ste pisali ovdje kako je Široki sredina gdje se može igrati pošteno itd., a sada kako su grmalji i krkani koji na silu traže pobjedu, otkud takav obrat 

Ja pisao?
Ma to oni sami pisu,po onoj narodnoj "sto puta izgovorena laz,postaje istina". Znas sta je Travnik za njih? Aristrokratija.
Uostalom ako si citao kako su nasi igraci dobili flasu u glavu,kako je pomocni trener napadnut,pa te mucne scene protiv Zeljeznicara (iako se iz aviona vidjelo da je penal cist kao suza),jasno ti je da jeta njihova prica "Ko,o cemu,**** o postenju..."
Od mjesta u kojima sam ja bio,najvise skidam kapu Gradaccu. Oni bi trebali ponavljati te mantre kako se u Gradaccu uvijek moze igrati,a ne ovi sirokobrijeski grmalji! I jos,umjesto da se poklope po usima,dolazi meni ovdje na temu pisati lazi o navlacenju Borcu u Travniku,a uopste nije gledao utakmicu!
Ma to oni sami pisu,po onoj narodnoj "sto puta izgovorena laz,postaje istina". Znas sta je Travnik za njih? Aristrokratija.
Uostalom ako si citao kako su nasi igraci dobili flasu u glavu,kako je pomocni trener napadnut,pa te mucne scene protiv Zeljeznicara (iako se iz aviona vidjelo da je penal cist kao suza),jasno ti je da jeta njihova prica "Ko,o cemu,**** o postenju..."
Od mjesta u kojima sam ja bio,najvise skidam kapu Gradaccu. Oni bi trebali ponavljati te mantre kako se u Gradaccu uvijek moze igrati,a ne ovi sirokobrijeski grmalji! I jos,umjesto da se poklope po usima,dolazi meni ovdje na temu pisati lazi o navlacenju Borcu u Travniku,a uopste nije gledao utakmicu!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
- Kontakt:
$ $ $ те псорне " " ",па $ $ % је то " $
" се "," " ",ствара ?," $ $ & (' у ")," на & $ " & $

" се "," " ",ствара ?," $ $ & (' у ")," на & $ " & $

"? ' & рано $,? ' " у / прође"
Borac prijeratni većinom drugoligaš, njegov uspon plod bliske prošlosti i dođu ljudi i pričaju o nekoj veličini, jačini i renomeu tog kluba. Ja bi i prešao preko toga da to ne govore "simpatizeri" tog a navijači nekih drugih klubova. Kako ste se digli tako ćete i pasti, mada moram priznati da je BL jedno od poštenijih gostovanja.
Bilo je 180 kamera na stadionu,ajde ako su tolike mudonje svi,neka se postavi snimak tog poluvremena na Youtube ili negdje na net,pa da svi vidimo tu "kradju","lakrdiju".Ja sam za.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.