FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno bih volio da prodjete i da u cetvrtom kolu dobijete HSV, da konacno mogu svoje ljubimce uzivo pogledati (jbg ne mogu vizu lahko da dobijem, da bi otisao u Njemacku), jest da bi obje utakmice bile ciste kao suze u korist HSV-a, ali i za Sarajevo je i 4 kolo veliku uspjeh.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
amerosm je napisao/la:Iskreno bih volio da prodjete i da u cetvrtom kolu dobijete HSV, da konacno mogu svoje ljubimce uzivo pogledati (jbg ne mogu vizu lahko da dobijem, da bi otisao u Njemacku), jest da bi obje utakmice bile ciste kao suze u korist HSV-a, ali i za Sarajevo je i 4 kolo veliku uspjeh.
ko kaze da bi bilo u korist HSV. roma jedva pobjedi gent,, saktar nerjeseno odigrao, danas vise nema favorita
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
NE MOGU DA SE OTMEM UTISKU DA SMO MOGLI NE PORAZENI DA SE VRATIMO.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS
ma netreba pretjerivatiirfan41 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Iskreno bih volio da prodjete i da u cetvrtom kolu dobijete HSV, da konacno mogu svoje ljubimce uzivo pogledati (jbg ne mogu vizu lahko da dobijem, da bi otisao u Njemacku), jest da bi obje utakmice bile ciste kao suze u korist HSV-a, ali i za Sarajevo je i 4 kolo veliku uspjeh.
ko kaze da bi bilo u korist HSV. roma jedva pobjedi gent,, saktar nerjeseno odigrao, danas vise nema favorita

krcko je napisao/la:NE MOGU DA SE OTMEM UTISKU DA SMO MOGLI NE PORAZENI DA SE VRATIMO.LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS
a ja da smo mogli ih dobiti tamo, u prvom poluvremenu nasa incijativa, u drugom dobro poceli a janjos sve zajeba odnosno sudac. al bice bolje na kosevu ubjedjen sam ui prolaz i dolazak nekog velikog kluba.
ali ne treba zapostaviti ligu vec u nedelju treba dobiti slobodu.
momci su pokazali karakter da ne padaju nakon primljenog gola to su sad pokazali i u trnavi
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Odmah nakon završenog susreta, trener Sarajeva Mehmed Janjoš dao je izjavu za SportSport.ba, izrazivši nezadovoljstvu suđenjem u Švedskoj.
Trener Sarajeva smatra kako je sudijska trojka iz Walesa oštetila njegovu ekipu, a glavni sudija je dosudio sumnjiv jedanaesterac za Helsingborg, dok je crveni karton Janjoša bio potpuno neopravdan.
„Pokradeni smo!“, ogorčeno govori Mehmed Janjoš i nastavlja:
„Sudija je svirao jedanaesterac za domaće, iako je on bio veoma diskutabilan. A ako je penal bio diskutabilan, šta onda reći za crveni karton koji smo dobili? Sudija iz Walesa potpuno nam je neopravdano pokazao crveni karton i ostavio nas sa deset igrača u polju. Međutim, bez obzira na sve to, prezadovoljan sam onim što su večeras na stadionu Olympia pokazali moji fudbaleri. Odigrali smo veoma dobru utakmicu i ispoštovali gotovo sve što smo prije meča dogovorili u svlačionici. Uoči revanša na Koševu imamo veoma povoljan rezultat i mislim da uz podršku naših vjernih navijača možemo izboriti plasman u naredni krug takmičenja“, rekao je za SportSport.ba šef stručnog štaba tima sa Koševa Mehmed Janjoš.
Mamu im lopovsku
Trener Sarajeva smatra kako je sudijska trojka iz Walesa oštetila njegovu ekipu, a glavni sudija je dosudio sumnjiv jedanaesterac za Helsingborg, dok je crveni karton Janjoša bio potpuno neopravdan.
„Pokradeni smo!“, ogorčeno govori Mehmed Janjoš i nastavlja:
„Sudija je svirao jedanaesterac za domaće, iako je on bio veoma diskutabilan. A ako je penal bio diskutabilan, šta onda reći za crveni karton koji smo dobili? Sudija iz Walesa potpuno nam je neopravdano pokazao crveni karton i ostavio nas sa deset igrača u polju. Međutim, bez obzira na sve to, prezadovoljan sam onim što su večeras na stadionu Olympia pokazali moji fudbaleri. Odigrali smo veoma dobru utakmicu i ispoštovali gotovo sve što smo prije meča dogovorili u svlačionici. Uoči revanša na Koševu imamo veoma povoljan rezultat i mislim da uz podršku naših vjernih navijača možemo izboriti plasman u naredni krug takmičenja“, rekao je za SportSport.ba šef stručnog štaba tima sa Koševa Mehmed Janjoš.
Mamu im lopovsku

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čim sam vidio crveni karton pored imanea FK Sarajevo, znao sam da se opet radi o nekoj sudijskoj lakrdiji...
Ali, nije loš rezultat. Realno trenutni rezultat nije dovoljan za prolaz Sarajeva, ali i sljedeću utakmicu morate odigrat ozbiljno, pa da prođete... Mnogo mi je drago zbog dobrog rezultata, doći ću na Koševo podržat komšije, uvijek sam cijenio timove koji imaju karakter, pa iako je to FK Sarajevo... Sretno Maleni hehe.
Valjda će sudije biti realnije na Koševu.
Ali, nije loš rezultat. Realno trenutni rezultat nije dovoljan za prolaz Sarajeva, ali i sljedeću utakmicu morate odigrat ozbiljno, pa da prođete... Mnogo mi je drago zbog dobrog rezultata, doći ću na Koševo podržat komšije, uvijek sam cijenio timove koji imaju karakter, pa iako je to FK Sarajevo... Sretno Maleni hehe.
Valjda će sudije biti realnije na Koševu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
svaka cast igracima i navijacima na aktivnom rezultatu u svedskoj!
u nedelju treba dobiti slobodu pa s rahatlukom svi na kosevo u cetvrtak
u nedelju treba dobiti slobodu pa s rahatlukom svi na kosevo u cetvrtak
Daj ba ne brukaj te se.
Cuj volio bih dobiti Hamburg,Romu i sl.,treba da pozelite sto slabijeg protivnika pa da udjemo u grupe.
Ja sam prezadovoljan ako prodjemo ove svedjane jer ljudi imaju budzet 18 mil eura a mi nemamo budzeta nego dijelimo plate po prilici(za bajram,za novu itd) ALI NIJE TAKO DALEKO NI ULAZAK U GRUPE.
Vise mi se fakat smucilo da izlaze u prvi plan neki zrinjevci,sirokace,modrice itd i brukaju nas,to je samo pokazatelj da u nasoj ligi mogu loviti u mutnom ali u evropi se pobjedjuje na terenu.
Cuj volio bih dobiti Hamburg,Romu i sl.,treba da pozelite sto slabijeg protivnika pa da udjemo u grupe.
Ja sam prezadovoljan ako prodjemo ove svedjane jer ljudi imaju budzet 18 mil eura a mi nemamo budzeta nego dijelimo plate po prilici(za bajram,za novu itd) ALI NIJE TAKO DALEKO NI ULAZAK U GRUPE.
Vise mi se fakat smucilo da izlaze u prvi plan neki zrinjevci,sirokace,modrice itd i brukaju nas,to je samo pokazatelj da u nasoj ligi mogu loviti u mutnom ali u evropi se pobjedjuje na terenu.
kobe je napisao/la:Daj ba ne brukaj te se.
ma vjeruj mi u play off-u su nam iste sanse i protiv rome i protiv bilo koga dr sve je to isto poslje
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
De mani gledanja svojih ljubimaca protiv Sarajeva,nadzi drugu zrtvuamerosm je napisao/la:Iskreno bih volio da prodjete i da u cetvrtom kolu dobijete HSV, da konacno mogu svoje ljubimce uzivo pogledati (jbg ne mogu vizu lahko da dobijem, da bi otisao u Njemacku), jest da bi obje utakmice bile ciste kao suze u korist HSV-a, ali i za Sarajevo je i 4 kolo veliku uspjeh.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo poslije posla i pracenja rezultata preko teletexta sasvim ok rezultat al i u potpunosti se slazem sa kobe, cekaj te ljudi prvo treba al TREBA proci svedjane pa tek onda razmisljat o narednom protivniku a to je od 06. 08 a do tad razmisljat kako ove svedjane nadmudriti i procikobe je napisao/la:Daj ba ne brukaj te se.

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
rezultatom prezadovoljan 
al' me zdravlje ebe ... pojeo sam 3 kg krušaka u toku utakmice ... nekakva me nervoza spucala nisam se mogao kontrolisati :X:X:X
sad belaj ... al' je vrijedilo

al' me zdravlje ebe ... pojeo sam 3 kg krušaka u toku utakmice ... nekakva me nervoza spucala nisam se mogao kontrolisati :X:X:X
sad belaj ... al' je vrijedilo

U inat svima...Sarajevo prolazi Helsingborg...mamu im lopovsku...onaj papak Platini bi prije svega trebao da uvede posteno sudjenje svim ekipama pa onda da mijenja sistem takmicenja ako zeli da ekipe iz slabijih liga igraju u europskim natjecanjima....
Nije do Platinija, vjeruj mi. Da je onaj debeli krmak Johansson jos uvijek predsjednik UEFA-e danas bi popusili sa tri razlike. I to ne iz razloga sto nam je protivnik svedski klub vec zato sto je uvijek, ali bas uvijek isao protiv nas. Pa mi smo jedina drzava na svijetu koja je postala prvo clanica FIFA-a pa onda svog kontinentalnog saveza (u nasem slucaju UEFA). Uvijek ces imati sudije koji su debili i koji ce navlaciti "jacem". A naravno, ne treba zaboraviti i jednu jako bitnu cinjenicu i razlog zasto ce uvijek biti sudija koji su protiv tebe klubova iz BiH te protiv recimo repke, ali to nije tema za ovog foruma.adnan24 je napisao/la:U inat svima...Sarajevo prolazi Helsingborg...mamu im lopovsku...onaj papak Platini bi prije svega trebao da uvede posteno sudjenje svim ekipama pa onda da mijenja sistem takmicenja ako zeli da ekipe iz slabijih liga igraju u europskim natjecanjima....
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
-
- Kontakt:
svi ma KOSEVO u cetvrtak da podrzimo bordo momke u jakoj bitci protiv svedzana,I SRETNO BORDO MOMCIMA.
PRVO U NEDJELJU!!!mirza_hordanje je napisao/la:svi ma KOSEVO u cetvrtak da podrzimo bordo momke u jakoj bitci protiv svedzana,I SRETNO BORDO MOMCIMA.
Svi koji misle dolaziti samo na ove jace tekme pa se onda hvaliti kako su bili na tekmi ,kako su navijali,... NE MORAJU NI DOLAZITI!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Brate, ja tebe razumijem i znam sta zelis reci. Ali neka dolazi ko god hoce i kada god hoce. Pare idu klubu od prodaje karata. Biranje tekmi nije pojava samo kod nas nego i svugdje. Uvijek ces imati takvih navijaca a ruku na srce, ljepse je vidjeti pun AFH nego poluprazan.Butmiran je napisao/la:PRVO U NEDJELJU!!!
Svi koji misle dolaziti samo na ove jace tekme pa se onda hvaliti kako su bili na tekmi ,kako su navijali,... NE MORAJU NI DOLAZITI!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Gerrard je napisao/la:Tako je i ja sam napisao negdje veceras na forumu , prvo nedelja , tu ce biti ludnica pa tek onda pripreme za tekmuButmiran je napisao/la:PRVO U NEDJELJU!!!mirza_hordanje je napisao/la:svi ma KOSEVO u cetvrtak da podrzimo bordo momke u jakoj bitci protiv svedzana,I SRETNO BORDO MOMCIMA.
Hvala za obavjest u vezi prenosa utakmice , hordanje u sport caffeu
Nista brate,kako vam bi?Ja ne odoh na kraju,jbg.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Slavlje kod 1-1.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 42 gosta.