Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Virtu4l
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Virtu4l » 28 avg 2011, 23:52

don_burza je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula :roll:
jel dobro taj nad kojim je napravljen faul ?
Kad će onaj izbor za forumaša godine, ja sam već izabrao...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 avg 2011, 00:11

legenda reala je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Sasvim solidan rezultat koji daje nadu u bolju sezonu i borbu za titulu. Dati 2 gola na OT nije mala stvar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
;) Bravo legendo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2011, 00:13

Bosco je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Sasvim solidan rezultat koji daje nadu u bolju sezonu i borbu za titulu. Dati 2 gola na OT nije mala stvar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
;) Bravo legendo.

fala Boško
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 avg 2011, 00:16

Pa se ti onda pitaj što je @Bosco ljut na tebe :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 avg 2011, 00:23

Virtu4l je napisao/la:Pa se ti onda pitaj što je @Bosco ljut na tebe :mrgreen:
Ne znam ja sam se više okanio od njega ,molio sam ga da ostane u ekipi nije htio ,izvinjavao se on ništa glumi Engleza i šta ću mu ja ,još sinoć mi kaže kako ga ja i Dragonsi ne interesujemo :( :(
Sad moram paziti šta ću reći ,da se on nebi naljutio ,ne smijem se ni nasmijati kad je nešto smješno ,znam ja da ga je neko okreno protiv mene da napravi pometnju u ekipi ,ali neka nema veze shvatiće Bosco nekad ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 avg 2011, 00:45

Nail for Real je napisao/la:
harishp je napisao/la:
don_burza je napisao/la:asko begonja opet zakljucao gol i proguto kljuc
Sad nek ne sere heftu i po.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2011, 01:43

Megamon je napisao/la:
nostradamus je napisao/la: JEDVA SAM NEKAKO USAO NA SAJT...NE ZNAM RAZLOG...
MOGU RECI SAMO JEDNO .OVO JE JADNO.OVAKVU KOMEDIJU U REZIJI SUDIJE RUSMIRA MRKOVICA I ONA DVA KLOVNA UZ LINIJU NIKAD U ZIVOTU A DOSTA MI JE GODINA NISAM VIDIO.PA ONO JE NEVJEROVATNO .POVEDE BORAC [ODMAH ,I ONDA KRECE 20 BUKVALNO SITUACIJA SVAKA NA STRANU BORCA ILI AUT ILI FAUL.MOMCI SE KIDAJU MALI FEJZIC CUDA BRANI,I ONDA ODIGRA KARALIC EXTRA POVRATNU I CURIC IZJEDNACI...A ONDA HAOS MA SVE ZA BORAC SAMO COVJEK PREMA GOLU TRAVNIKA POKAZUJE .MA U 5 OJ LIGI ONO NEMA...ONO NAM INTERNACIONALAC JADNA NAM MAJKA...NA METAR OD POMOCNOG BORCEV IGRAC GLAVOM IZBACI LOPTU AUT ZA BORAC...NE ZNA RAJA VISE DAL DA PLACE ILI SE SMIJE.I KRENE SE U SVLACIONICU MOMCI IZGINULI UZ ONAKNO SUDJENJE NI BARSA NEBI IZVUKLA NULU POLUVRJEME...
I NEKO KOSKANJE UNUTRA NE VIDI SE S TRIBINA....IZLAZI BAHRUDIN TRBOJEVIC NANE PREDSJEDNIK ,PAZITE OVO NOGOMETNOG KANTONALNOG SAVEZA,ZA KOGA SVI ZNAJU SVE OVDJE KAKAV JE KRIMINALAC I OSTALO I PSUJE NESTO ,IZLAZI IZ TUNELA MISLIM...I NEKO KAZE NOKAUTIRAO GA NEKO NIJE...IAKO JA LICNO MISLIM DA MOZDA I JEST....ALI LJUDI VOLIM NOGOMET VISE OD SEBE DA MI JA BIO NA DOHVAT RUKE U ONOM TRENUTKU NE ZNAM STA BI MU URADIO.
IZLAZE IGRACI NA 2 POL...I NEMA SUDIJE ZOVU TRENERE I PREKID...
STOJE NASI MOMCI KOJI SU SEBE DALI DA IGRAJU I PROTIV BORCA I SUDIJA I SAVEZA I NANETA I KOGA SVE NE I BEZ PARA I NISU POKLEKLI,SA SUZAMA U OCIMA GLEDAJU PREKO OGRADE U NAS MI U NJIH,NELE TRENER SELIMOVIC MALTE NE PLACE.MA OD SVEGA BI ODUSTAO U OVOM TRENUTKU ALI ZBOG TE SCENE NECU NIKAD...ZA INAT...
A KAKVA BRUKA ZA NAVIJACE BORCA TZV LESINARE EEEJ SLAVE TAKVU POBJEDU ZAJEDNO S TRENEROM I IGRACIMA KAO DA SU OSVOJILI PRVENSTVO ILI KUP..PA DA JE MOJA EKIPA DOBILA NA TAJ NACIN U CRNU ZEMLJU BI PROPAO.KAKO VAS BOLAN NIJE SRAMOTA.SVAKO LIJEPO MISLJENJE KOJE SAM DO DANAS IMAO O VAMA KAO LJUBITELJIMA SPORTA SU NESTALA.KAKO VAS NIJE SRAMOTA NAVIJATI ZA KLUB KOJI OVO RADI
AJDE SAD MOCNICI IZ SAVEZA SUSPENDUJTE IZBACIVAJTE,A NIKO NAMA NIJE KRIV ZATO STO JE VAS KRIMINALAC IZ SAVEZA KAVI STE SVI TAMO UDARIO KRIMINALCA U CRNOM I NEK VAM NAKARADNI BORAC SA DODIKOVIM PARAMA BUDE SAMPION...HAJDA NE MOZETE NAS OCIMA VIDJETI ,HAJDE OVAKO KAD DRUGACIJE NEMOZETE..SAMO ZAPAMTITE NASA LJUBAV PREMA PREMA PIROTI I TRAVNIKU NIKADA NECE UMRJETI,NECE VAM POMOCI NI NANE NI SVI KRIMINALNI MILJEI NI VASE PARE NISTA ...TRAVNIK JE BIO I BICE
I VELIKO HVALA IGRACIMA TRAVNIKA NA HEROJSKOM POLUVREMENI BILI SU SPRJECENI DA POBJEDE ZAJEDNO I SUDIJE I BORAC I NANETA,ALINEMA VEZE ONI SU ZA NAS SAMPIONI DANAS...
SVE U SVEMU
FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJ
Placem i zamisljam ga u kakvom je stanju bio dok je ovo pis'o.koliko je energije utrosio :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeruj da ga i ja zamisljam u tom stanju.... :lol: :lol: :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 02:01

Virtu4l je napisao/la:
don_burza je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Spaha napravio foul, iz tog slobodnog Cazorla zabija za 1:2 . Po meni nije bilo faula :roll:
jel dobro taj nad kojim je napravljen faul ?
Kad će onaj izbor za forumaša godine, ja sam već izabrao...

:lol: :lol: :lol:

Joj burza kalju,valjda mu u vugla udaraila ona vrucina u Semberiji.Burza kralju,kad cemo koju cugnuti 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 avg 2011, 02:24

Treci dan Bajrama ponesi mesa (teletine) ja cu sve ostalo pripremiti
Thomas Müller - Fußballgott

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 02:36

don_burza je napisao/la:Treci dan Bajrama ponesi mesa (teletine) ja cu sve ostalo pripremiti
ko ti je to na avataru
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2011, 02:36

don_burza je napisao/la:Treci dan Bajrama ponesi mesa (teletine) ja cu sve ostalo pripremiti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 avg 2011, 02:37

Megamon je napisao/la:
ko ti je to na avataru

tetak :D
Thomas Müller - Fußballgott

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 02:38

don_burza je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
ko ti je to na avataru

tetak :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 avg 2011, 03:29

hahahahaha joj kralja :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 14:24

don_burza je napisao/la:
MOZAK je napisao/la:
avenija je napisao/la:dzeko jos nije usao u 10 napadaca u europi . Mislim da je n dobrom putu da prestigne grafitea novakovica vilu toresa anelku teveza i da bude medju top 10 napadaca ali u europi .
sta vam je lozim vas , broj 1 u svijetu
Runi gleda u ledja dzeki, ti pisi sta hoces!
Tevez moze moliti sta hoce, rezerva je dzeki, balonja ce zbog dzeke biti primoran promjeniti klub!
Grafite je ponosan sto je mogao igrati sa dzekom u tandemu, a ovi ostali mozda budu imali srece da razmjene dres sa dzekom ;)
Jel postoji u tvom gradu opticar?
:lol: :lol: :lol:

Nisu vidjeli dole ono sto je napisano malim zutim fontom :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 29 avg 2011, 23:26

Mr Plummer je napisao/la:Hajde fino ste se ispricali jel' selektor drmnuo pivku i je li to opravdano, ali moram Vas podsjetiti da ovo nije expresexprres.ba nego sportsport.ba i to da li Pape popije pivu nakon rucka ne spada u fokus tema o kojima se raspravlja ovdje. Nadam se da sam bio jasan. I nemoj da se neko nadoveze na papetovu pivu nakon ovog posta, pa ni u zajebanciji.
Kad frajer minutu nakon gornjeg posta pise
bilalx je napisao/la:Ako cemo mak na konac, ko drzi do vjere, ramazana, posta, itd. nebi trebao nikad piti alkohol a ne samo za ramazan. I ostavite se price kako je to dio nase (ne)kulture i tradicije!
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Mora se malo na autoritetu proraditi :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 29 avg 2011, 23:38

Megamon je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:Hajde fino ste se ispricali jel' selektor drmnuo pivku i je li to opravdano, ali moram Vas podsjetiti da ovo nije expresexprres.ba nego sportsport.ba i to da li Pape popije pivu nakon rucka ne spada u fokus tema o kojima se raspravlja ovdje. Nadam se da sam bio jasan. I nemoj da se neko nadoveze na papetovu pivu nakon ovog posta, pa ni u zajebanciji.
Kad frajer minutu nakon gornjeg posta pise
bilalx je napisao/la:Ako cemo mak na konac, ko drzi do vjere, ramazana, posta, itd. nebi trebao nikad piti alkohol a ne samo za ramazan. I ostavite se price kako je to dio nase (ne)kulture i tradicije!
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Mora se malo na autoritetu proraditi :lol:
za to je admin kriv :mrgreen: u zadnje vrijeme se puno za*ebaje, pa ga niko ne shvata ozbiljno :mrgreen: cast izuzecima :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 29 avg 2011, 23:39

Ko će ozbiljno shvatati nekoga kome zelenim slovima piše ime?
Čiter!! :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 29 avg 2011, 23:47

Jimmy from the hood je napisao/la:Ko će ozbiljno shvatati nekoga kome zelenim slovima piše ime?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 avg 2011, 00:02

Jimmy from the hood je napisao/la:Ko će ozbiljno shvatati nekoga kome zelenim slovima piše ime?
Bogami on je meni pocrvenio i to dobro.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.