FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

19TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 19TM87 » 29 avg 2011, 01:11

joj samo nemoj te prognoza i upisivanja nekih bodova i price ovaj je los, ovi su levati...utakmica po utakmica, radi tih prognoza i price kako cemo protutnjat ligom nam je ovako kako jest...jos + mediji ti natovare na ledja da si favorit i eto belaja poslje prvog kiksa...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 29 avg 2011, 01:12

kako vidim na ovom forumu sve sama djeca...pocevsi od moderatora pa do svih onih koji komentarisu!

svi ce doci i proci samo ce MANIJACI I ZELJO ostati....

Ono sto su uradili igraci po zavrsetku utakmice je za svaku osudu,a to sto su uradili im je bilo naredjeno iz uprave kluba,tako da ih ne treba kriviti!

Nekima ovdje vjerovatno nije jasno da mnogi dolaze da gledaju Zelju,odvajaju svoj novac,ostavljaju kuci zenu,djecu...,prelaze 100-tine kilometaram,riskiraju zivote hodajuci po moldaviji po nekim zabitima,da bi im ovi sve to vratili na nacin da hladno odu u svlacionicu pa pravac valentino.....

SRAMOTA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 01:17

Ma mislio je vjerovatno na onu priliku kad je Zeba ošutao i golman odbranio i igrač Zrinjskog skinuo loptu sa linije kad je pripucao Svraka!

Pomješao igrače!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 avg 2011, 01:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
mumin je napisao/la:igra losa..zebu su ocigledno il dobro ustopali il mu se nije igralo a sta smajic fuli u drugom poluvremenu..isto ko protiv zrinjskog kod 3 3...kretanje igraca bez lopte je ravno nuli..pa niko se ne otkriva nema ubacivanja u prazan prostor protrrcavanja..zeba se izvuce na desnu stranu dobije loptu i onda krene u sredinu gdje su svi igraci pa brate mili igraj po strani probijaj po bokovima a ne svaka kroz sredinu..stanic najlosiji veceras a nijema bolji od svrake na zadnjem veznom..momak je bio na svakoj lopti tu uz njega dodati savica il stanceskog i bice bolje...sad ova pauza dobro ce nam doc i aBd da poslozimo sve kockice i bolji i jaci udjemo u nastavak prvenstva....NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
Kod Zrinjskog na 3:3, ne kontam, moze pojasnjenje.
Koliko sam ja vidio s JUGA imali smo drama sansu slicna danasnjog prazan gol i Smajic u igraca osuta ?

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 29 avg 2011, 01:27

mumin je napisao/la:igra losa..zebu su ocigledno il dobro ustopali il mu se nije igralo a sta smajic fuli u drugom poluvremenu..isto ko protiv zrinjskog kod 3 3...kretanje igraca bez lopte je ravno nuli..pa niko se ne otkriva nema ubacivanja u prazan prostor protrrcavanja..zeba se izvuce na desnu stranu dobije loptu i onda krene u sredinu gdje su svi igraci pa brate mili igraj po strani probijaj po bokovima a ne svaka kroz sredinu..stanic najlosiji veceras a nijema bolji od svrake na zadnjem veznom..momak je bio na svakoj lopti tu uz njega dodati savica il stanceskog i bice bolje...sad ova pauza dobro ce nam doc i aBd da poslozimo sve kockice i bolji i jaci udjemo u nastavak prvenstva....NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA
a kad suta na skoro prazan go i igrac mu izblokira..." onclick="window.open(this.href);return false; ovdje protiv zrinjskog na 1:50 iako mislim da ovo nije smajic suto da je komentator pogrijesio,,ako je tako onda sam i ja
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 29 avg 2011, 01:29

nime_tm87 je napisao/la:
Koliko sam ja vidio s JUGA imali smo drama sansu slicna danasnjog prazan gol i Smajic u igraca osuta ?
jes to samo sto je protiv zrinjskog svraka suto ja nisam dobro vidio sa juga ko je a onaj na bht1 reko smajic pa zato
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 avg 2011, 01:47

Eh, ko će sad docekat tekmu protic celika? valja se mrcvarit dvije sedmice :D :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 29 avg 2011, 01:50

nime_tm87 je napisao/la:Eh, ko će sad docekat tekmu protic celika? valja se mrcvarit dvije sedmice :D :lol:
nikad nam ja mislim nije dobro dosla ova pauza ko sad...ko budali samar :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 01:54

Treba pohvaliti Čolića koji je odlično uštopao Vladavića večeras!

Najbitnije je da smo mi pobjedili, vala me ništa drugo ne zanima, nek svaku utakmicu igra bude ovakva, nek oni samo pobjeđuju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 avg 2011, 02:01

Jel sljedecu kuci igramo?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 29 avg 2011, 02:02

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Jel sljedecu kuci igramo?
U Zenici. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 avg 2011, 02:10

Nisam bio na utakmici. Reklo bi se iz opravdanih razloga. Pa cu biti kratak. TO ponasanje navijaca ravno nuli. Ako cemo biti posteni i priznati. Jest da oni igraju kao babe, ali to je najgori metod da ih natjeras da igraju bolje. Sad ce neki reci pa tek su onda zaigrali... Znam ja nas... Vec dajte mi recite kako je mali Ćirso odigrao u napadu? Ima li potencijala da zamjeni Adilovića koji je večeras svojim odnosom i svojom neprofesionalnošću vječito kod mene položio? Ako neće igrati Adilović, da li onda da očekujemo opet Ramića u Zenici, ili samo Selimovića u špicu ?
Osim - drugo ime za Želju !

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 29 avg 2011, 02:18

Ramic i Adilovic su dobili sansu, jos samo Baljic nije.
Mislim da je i on zasluzio, a tesko da moze biti slabiji.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 29 avg 2011, 02:19

rossoner je napisao/la:Nisam bio na utakmici. Reklo bi se iz opravdanih razloga. Pa cu biti kratak. TO ponasanje navijaca ravno nuli. Ako cemo biti posteni i priznati. Jest da oni igraju kao babe, ali to je najgori metod da ih natjeras da igraju bolje. Sad ce neki reci pa tek su onda zaigrali... Znam ja nas... Vec dajte mi recite kako je mali Ćirso odigrao u napadu? Ima li potencijala da zamjeni Adilovića koji je večeras svojim odnosom i svojom neprofesionalnošću vječito kod mene položio? Ako neće igrati Adilović, da li onda da očekujemo opet Ramića u Zenici, ili samo Selimovića u špicu ?
Ma Ramic u spicu, Selim desno ili Beso.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 29 avg 2011, 02:31

rossoner je napisao/la:Nisam bio na utakmici. Reklo bi se iz opravdanih razloga. Pa cu biti kratak. TO ponasanje navijaca ravno nuli. Ako cemo biti posteni i priznati. Jest da oni igraju kao babe, ali to je najgori metod da ih natjeras da igraju bolje. Sad ce neki reci pa tek su onda zaigrali... Znam ja nas... Vec dajte mi recite kako je mali Ćirso odigrao u napadu? Ima li potencijala da zamjeni Adilovića koji je večeras svojim odnosom i svojom neprofesionalnošću vječito kod mene položio? Ako neće igrati Adilović, da li onda da očekujemo opet Ramića u Zenici, ili samo Selimovića u špicu ?
Nek si nam rekao. Hvala ti, o veliki prosvjetitelju, o šahu, kralju, idolu, matu.

Naime, kada tvoja ekipa istrči na megdan Makabiju u TA i izgubi sa 6:0 sa dobijenim jednim žutim kartonom to je problem. Jer se ne bore. Isto se desi u Travniku. Jedan žuti karton. Mlitavi su, ne bore se koliko treba da se bore za sveti dres. Nema veze što ne znaju. Ima veze što se ne trude i što se ne bore. To se ne oprašta. Posjeta na Koševu je to potvrdila.

Kako to ispraviti. Da im pošaljemo po tufahiju i da im se izvinemo jer im je mrsko uklizati ili dobiti žuti karton ?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 29 avg 2011, 03:59

jedno je sigurno ovi sto psuju nisu tu zbog zelje. sramota je kako nisko ljudi padaju...

ne moras bit posebno pametan da vidis sta se radi, protiv zrinjskog stariji covjek se okrece prema raji i govori Osim je kriv za ovo... djeca se polako primaju na seljacku pricu i ovo je rezultat toga... tako nam i treba kad smo pogan
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 29 avg 2011, 08:41

@inkognito hvala prijatelju na 'burnoj' reakciji.
Nick drug objasnio.:-D
Nisam nikog vrijedjao,najmanje fudbalere,ali ni bilo koga ovdje...
Znam ja nas-* ti nas.
Da,izgledaju kao dame na terenu,ali to nikada ne smije biti razlog da ih se vrijedja kad su losi.Govorimo da smo najjaci u drzavi,a ovim pokazujemo sve. Gubimo se,valjda to nejedinstvo na jugu ali to me ne zanima. Prilicno sam siguran da bi 'zivnuli' pred kraj i da navijaci nisu 'reagovali'. Znaju i sami da im se crno pise kod strucnog staba da nisu pobjedili.Jednostavno kao sto je jedan od dragih forumasa rekao: Ostanimo gospodini i u porazu i pobjedi.
Osim - drugo ime za Želju !

madridista95
Kontakt:

Post Postao/la madridista95 » 29 avg 2011, 08:45

benya99 je napisao/la:sad nesto gledam raspored do kraja jesenjeg dijela... 10 tekmi, 5 domacini (Zvijezda, Sloboda, Velež, Sarajevo i Leotar) i 5 gosti (Čelik, Borac, GOŠK, Slavija i Kozara). Realno, kući 14-15 bodova a gostujemo sve tarabama... Čelik i Slavija nikad gori, u Gabeli ako su pitari dali 4 gola možemo i mi, Kozara istina dade 6 komada ali Slaviji koja se raspada... Realno možemo do 9-10 bodova, to je do kraja 30-ak bodova i sigurno sam vrh tabele i dobra startna pozicija za proljetnu borbv za titulu. Za nadati se da će ih Amar uhavizati u ovoj pauzi, i da će već u Zenici poceti ljepši dani...
Bas si ono realan :D
Biti srcem vezan u tome lezi snaga!

Sarajevo 1946
Real Madrid 1902

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 29 avg 2011, 09:01

Dobro je, Amar ima dvije sedmice da pokuša popraviti ono što se može popraviti, a ovi što misle da su kupili kartu da nekome mogu psovati šta god im padne na pamet imaju dvije sedmice da im neke osnovne stvari dodju iz guzice u glavu.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 avg 2011, 09:11

nick je napisao/la:jedno je sigurno ovi sto psuju nisu tu zbog zelje. sramota je kako nisko ljudi padaju...

ne moras bit posebno pametan da vidis sta se radi, protiv zrinjskog stariji covjek se okrece prema raji i govori Osim je kriv za ovo... djeca se polako primaju na seljacku pricu i ovo je rezultat toga... tako nam i treba kad smo pogan
pa djeca napisu na forum i jos ih se zakaci na tu pricu i onda ode sve gdje ne treba
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 164 gosta.