ali nikako da shvatimo da nemamo igrace,ljudi da ovu repku vodi dule bili bi 20 ili 30 posto bolji....tuljkovic gdje je igrao, u poljskoj,minja u zvezdi,dobijao minute na kapaljku,prvo ga dok tadija nije bio u rosteru forsirao na 4, pa poslije nista malo na tri,ali tu je bio keselj....esmir rizvic,samo cu da se nasmijem,bolje da je zvao malog miralema jer je mlad i veliki talenat.......ermin jazvin, pred kraj sezone mu se klub raspao,ionako je limitiran plus sto ne moze nista da pogodi sa linije za jedan poen....opacak igrao u mursiji kao muha kod nas,otprilike ta neka minutaza,nista nije pokazao ove godine..nihad se patio sa kornelom u trecoj ligi,ali je ipak najbolji uz vardu u ovoj repki..edin bavcic,prica za sebe naravno vecini forumasa je poznato ko je ovaj decko....ali on je u pravu sto se tice kad kaze:naprimjer da su sale i ikona uvijek imali vecu podrsku sa tribina:on je nekada znao dobro odigrati,sjecam se one sezone protiv ranjene cibone,20 i kusur,pa helios 37 ili 36 poena,mozda nije toliko ali je bilo nesto puno.....pa protiv albe je zabio kljucnu tricu,ali igrac koji je jednostavno nekonstantan i koji ne moze biti nosliac nikada,i kada bi ikona ili lens pogrijesili bilo bi hajmo igrat ikonaaaa....keno bajramovic,back - up bi trebao biti ali malo kasnije cemo o mirzi....gordic,samo puca,rijetko kada asistira,ako mu preneses loptu gotov je,ne moze nista,izgubi na agresivnosti i veci igrac od njega mu radi sta hoce.....zlaja tek prvi put ovdje,od njega ne treba puno ocekivati.....kiki na pet cini mi se kao lose rjesenje,gdje ce on npr. sa nikolom da se gura,to je prosto nemoguce........mirza teletovic,nas najbolji igrac na papiru,ja ne znam kako vecina ne shvati da mirza ima ludu glavu,to mi nije nikako jasno....covjek koji samo tricu voli pucat i nista drugo,apsolutno nista drugo....covjek koji ne igra za kolektiv..to ide puno lakse u tau,spliter unutra,rakocevic vani i vidal,mickeal probija,doktor prigioni pita loptama...nek mi neko nadje deset tekmi ove godine kada je mirza opucao 5+ lopti za dva....u polufinalu protiv reala odlican i prigioni mu vrati loptu na 10 - 11 metara i on nista odmah dize i puca...sjetite se samo koga je ivanovic proglasio za najveceg krivca za poraz u finalu....ko je gledao sjetit ce se u 4.tekmi je pucao grozno,nista dao nije...sada je herman tu,nema vise krpljenja kao prosle sezone kada je bio gotovo jedini pravi krilni centar...mickeal na tri,ispast ce da ne valja nikako,ali u repki ne moze tako igrati,on za svoju skocnost i gradju odnosno snagu mora da igra ledjima ili eventualno za dva iz pick n'rolla.....sale,jednostavno zaludio je onda sve bio,ali sta je poslije uradio,zajebo bosnu i otisao za menorku,bremer doveden i mu tad popusili nlb....prodao ekipu na menorci,naravno svi znamo da je veliki kockar....hukic picka prodana,nije nikada svezao tri tekme zaredom kako treba ona bacanja iz svedske 2003(cini mi se) mu nikada halalit necu...kada smo mogli mlatnut italiju,a oni poslije treci....koga jos tu imamo:nesovic,princ,kojadinovic,domercant(jedini koji je mogao pomoci i biti nosilac - ali zasto bi,nova sezona ce brzo,valja se odmorit,bice jedan od glavnih igraca),mrsic previse star,lolo u pravu si,gledao sam damira dosta puta,karakteristicno za njega udje dvije - tri trice opali i onda ako prodje ostaje jos,ako ne ledi se na klupi....ikona,preko repke se mislio prosle godine prodat,bio je ponajbolji uz nihada prosle godine,ali ove godine je i sam vidio da nema nista od ovoga,bolje kod ukrajinaca ici i dobiti otkaz u pola sezone,zajedno sa brunom,kada ce sve strance da otpuste...koliko god menso bio uzasan i kreten sto on zasigurno jeste,ljudi hiljaditi put ponavljam NEMAMO IGRACA,NEMAMO IGRACA.......ne znam ja bih volio da je mesno otisao i da je dosao neko drugi da vidite da on nije jedini problem....
@lolo,mada smo imali nekih problema na pocetku,u vecini se slazem s tobom
@neko_iz mase,samo bih te zamolio da pogledas mirzu uzivo i da vidis kako se on ponasa prema klupi,i sve da te trener maltretira ne smijes nista reci.....ponavljam kako dule psuje boga i majku nikolu kada mu neko zabije kos,a ovaj mu ne smije nsita,a huka tricu masi i menso ga stavlja na klupu,a ovaj baca peskire i flase s vodom...
ne smije ovoj bandi niko nista..ko moze smirit saleta,huku,mirzu....samo vrhunski strucnjaci za koje mi nemamo pare ili jedan saras da im prica na tajm autu sta se igra u odbrani a zadnji sut je u pitanju,kada mu zeljko to dopusti

.....ja bi sabeta vratio kada se ovo sve zavrsi.....