Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

FCUM
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la FCUM » 29 avg 2011, 00:13

haxonja je napisao/la:Grupa na FB: I was alive when Man Utd beat Arsenal 8-2
http://www.facebook.com/ManchesterUnite ... l&filter=2" onclick="window.open(this.href);return false;
vec 50 000 :lol:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 29 avg 2011, 00:14

It was gr-8 win :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 avg 2011, 00:16

koliko su me young i rooney pogurali u fantasiju :lol: :lol: jos young kapiten :lol:

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 29 avg 2011, 00:17

Nakon sabranih utisaka poslije danasnje predstave, sta drugo reci nego Velicanstveno. Tekma koja ce se pamtiti cijeli zivot jer pored 10 golova ponudila je bezbroj prilika, lijepih poteza i svega onog kvalitetnog sto moze stati u 90 minuta ove igre. Jednostavno se sve poklopilo u nasu korist, od njihovih povreda, malera ali i strasno im loseg igrackog kadra generalno, do nase inspiracije i jednostavno maestralne igre koja zasluzuje naklon.

Od nasih igraca nezahvalno je bilo koga izdvajati jer su svi bili odlicni, mozda pokoji kiks u odbrani ali nakon ove 8-ce grehota bi bila uputiti bilo kome ikakvu kritiku. Iskren da budem malo mi je i zao Arsenala jer su igrali prilicno otvoreno i hrabro, ali sa ovolikim brojem djecurlije Rooney i druzina se nisu mogli suzdrzati od brutalnog sliovanja. Kad vec spomenuh Runcu moram onda i Younga koji je konacno proradio i pokazao da ce sigurno biti ozbiljno pojacanje, te Smallinga koji mi se sve vise svidja u ulozi beka jer se fantasticno snalazi s obzirom na konstituciju tijela.

Uglavnom pokazali smo kvalitet ali i kvantitet- kada su golovi u pitanju, tako da nakon uvodna 3 kola ne mozemo ne biti optimisticni pred nastavak sezone, kao i zadovoljni cinjenicom da smo dobili 2 ozbiljna pojacanja iz svoje skole u vidu Welbeka i Klverlija..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 29 avg 2011, 00:18

Bas se pitam sta @Paja ima reci na ovu utakmicu
BTW cestitke na pobjedi
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 avg 2011, 00:20

FCUM je napisao/la:koliko su me young i rooney pogurali u fantasiju :lol: :lol: jos young kapiten :lol:
i mene su :D samo sto je meni Rooney kapiten ukupno njih dvoica 54 boda,a ukupno bodova 84 :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 29 avg 2011, 00:27

sad Bolton na redu,ide im Cahill to ce nam bas biti od koristi :)

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 29 avg 2011, 00:45

Profesor je napisao/la:slika

Kazu igraci arsenala da su ponjeli sa sobom dodatnu opremu :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 avg 2011, 00:48

Da mi je nek'o prije utakmice rek'o da ce Arsenal postici dva pogotka, rek'o bi mu da je lud :mrgreen: .

Arsenal je prop'o ko zeton. To sam vise puta napisao i prije pocetka prvenstva. Prodase dva najbolja igraca iz prosle sezone, a ne dovedose nikakve zamjene. Tu glupu strategiju su prezivili nekoliko puta (Viera, Anri, Adebajor, Ture), uspjevali su naci koliko - toliko dostojne zamjene, al' ovaj put ih 'sreca' nije posluzila. Ako ne dovedu 2-3 vrhunska igraca, crno im se pise,.. Male su sanse da ce se plasirati medju prva cetri tima. Al' koga dovesti nakon ovakve predstave na OT :mrgreen: !? Steta, zao mi je Arsenala. Da su imali malo vise pameti (para), mogli su sada biti poslije Barse najjaci tim na svijetu. Imali su potencijal. Sada su na rubu propasti i tesko ce se izvuci.

Sta reci za MU. Ne treba previse trositi rijeci,.. Uostalom, ne postoje rijeci za ovakvu igru. I bez ovakvog rezultata, ovo je najbolja partija Junajteda jos od kraja devedesetih. Puno kombinatorike, mastovitosti, agresivnosti, dinamike, brzine,.. Moram pohvaliti Keverlija kojeg sam po prvi put gledao (+ malo protiv Sitija). Momak je unjeo dosta zivosti i brzine u igru Junajteda. Igra odlicno sa loptom i bez lopte. Jedva cekam da ga vidim protiv timova koji napadaju, protiv Celsija ili Liverpula. Pohvale idu i Smelingu koji je odigrao vrlo dobro na desnom beku. Ima dobru pokretljivost za svoju visinu, dobru tehniku, dobar pas,.. Iznenadjenje je da moze onako igrati na poziciji beka. Mislim da je to dobro za njega, jer ce na toj poziciji dodatno usavrsiti tehniku sto ce mu koristiti kada se vrati na stopersku poziciju. Pohvale i za Dzonsa. Vidi se da momak ima damu ko bizon. Male su sanse da sa onakvim karakterom i pristupom ne postane veliki igrac. Naravno, glavni preduslov za to su fudbalske vjestine, a on ih nesumnjivo posjeduje. De Gea brani u grcu, to se itekako primjeti. Valjda ce biti dobar kada se u potpunosti opusti.

Cak i Anderson zasluzuje pohvale. Bio je bolji nego inace. Al' nisam siguran da bi protiv jakog protivnika on i Keverli mogli odigrati sami na sredini terena. I Nani i Jang zasluzuju pohvale. Vidi se da im godi brza transformacija i uopste brza distribucija lopte.

Evra, Runi i Hernandez - odlicni. Sto gotivim kad se Evra stusti na protivnicku polovicu. Mnogo dobra igra u napadu, na nivou najboljeg lijevog beka svijeta. U odbrani je pomalo opusten. Treba ga Fergi dotegnuti. Nema sumnje da ce to popraviti. Runija ne treba komentarisati. Hernandez se fino krece i otvara. Razvlaci protivnicku odbranu da bi je ostali lakse probili. Velbeka nisam bas upratio, stopalo mi dok je on bio na terenu :mrgreen: :twisted: .

I nemojte mi donositi zakljucke na osnovu jedne utakmice. Nemojte biti zelenasi kao oni sa teme Sitija :mrgreen: . Neke zakljucke mozemo donositi na polusezoni, a na kraju konacne presude :mrgreen: . Dakle, moji stavovi vaze do polusezone, a do tada se misljenje moze promjeniti ili ostati isto :mrgreen: . Nisam konzerviran, postoji dotok i protok misljenja u mome mozgu :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 avg 2011, 00:50

Jones, Smalling i Cleverley dobili poziv za reprezentaciju. Steta sto je Welbeck povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 avg 2011, 00:58

Cartman je napisao/la:Jones, Smalling i Cleverley dobili poziv za reprezentaciju. Steta sto je Welbeck povrijedjen.
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news

Evo sta za njih kaze glavonja :mrgreen: .

Steta za Velbeka.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 avg 2011, 01:35

Što god City dobro uradi, United to uradi još bolje! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 avg 2011, 01:47

Kakav vam je zvuk na utakmici koju ste skinuli?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 29 avg 2011, 01:48

Ja ću samo zafacepalmat Hernandeza ... O utakmici najvjerovatnije sutra jer idem po drugi put pogledat .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 29 avg 2011, 02:34

Kako Wenger broji do 10 ?
Welbeck, Young, Rooney, Rooney, Nani , Park, Rooney ,Young, 9, 10 :D
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 avg 2011, 02:44

Becks back to OLD TRAFORD? :shock: :shock: :shock:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 29 avg 2011, 02:47

Gdje si to procitao? :O
Daj Boze da je istina
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 29 avg 2011, 02:49

Ma furam vas , da bogdom hoće , ućerali bi svakom strah u kosti :lol: :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 avg 2011, 08:05

Čestitke na Sekizu-osmici... ipak mlatnuti suparnika i u derbiju napuniti mrežu do vrha se ne dešava svaki dan...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 10:01

Dobro je rek'o Višković (pročitah na nekoj temi) da oni koji nisu gledali meč, već samo rezultat - pomisliće da nisu dobro vidjeli. Ovo je nevjerovatno, moram priznati. Odigrah da će Mančo dobiti u hendikepu, al' da će ovako rasuti jednog (u ovom slučaju jadnog) Arsenala, to nisam mog'o ni sanjati. Vidim da je Rooney ponovo u elementu, te da bi mog'o ponoviti pretprošlu sezonu kada je sam nosio Manchester. :mrgreen: Young također zabio (a ko to jučer nije zabio za Manchester?), Wellbeck možda i pokazuje onima sa strane da je SAF u pravu što mu vjeruje. Bilo kako bilo, trenutno se sve svodi na dva Manchestera. Chelsea još nema igru, al' rezultati su ipak tu. Liverpool se diže, Arsenala i Tottenhama nema ni na mapi. Uh. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.