kao sto rekoh...vazda se furate, a i ove sezone cete bit 6 ili 7 na tabeli...juznjak> je napisao/la:Eto vidjeces da ce proci kao i Vitoria. Ipak je Atleti odigrao vec 4 zvanicne utakmice i siguran sam da je fizicki dosta spremniji od Osasune.
Inace spominje se da gotov transfer Huga Maloa ,navodno je Celti placeno 2 mil eura te ce im biti pozajmljen Fran Merida na jednu sezonu . Svidja mi se ova politika dovodjenja mladih talenata,misli se i na buducnost
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Nisam znao da ce fufica fortuna biti protiv nas ,nista na Mestalli pocinju Falcao i Arda ,nadam se i Diego ...tako da se ne pise lijepo Valenciji . 
Inace sutra ce Forlan odrzati oprostaju presicu ,dok u isto vrijeme Pizzi ce obaviti medicinski pregled te potpisati ugovor. Sutra je i sastanak izmedju Wolsfburga i Caminera u vezi Diega.

Inace sutra ce Forlan odrzati oprostaju presicu ,dok u isto vrijeme Pizzi ce obaviti medicinski pregled te potpisati ugovor. Sutra je i sastanak izmedju Wolsfburga i Caminera u vezi Diega.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Arda i Falcao nisu dovoljno uigrani,tako da ja mislim da se na Mestalli vama na pise dobrojuznjak> je napisao/la:Nisam znao da ce fufica fortuna biti protiv nas ,nista na Mestalli pocinju Falcao i Arda ,nadam se i Diego ...tako da se ne pise lijepo Valenciji .

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Možete li reći kakav je bio na golu Courtois, jer vidim da je branio??
Vrlo siguran, sa mnogo samopouzdanja, to sam zapazio.brzi21 je napisao/la:Možete li reći kakav je bio na golu Courtois, jer vidim da je branio??
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Decko je klasabrzi21 je napisao/la:Možete li reći kakav je bio na golu Courtois, jer vidim da je branio??

Inace Forlan odrzao oprostaju presicu . Izjavio je da napusta klub osjecajuci se kao navijac Atletica te ce to i ostati . Kao najbolje momente u karijeri ,istaknuo je utakmicu pretkola LP protiv Schalkea ,finale Cupa Kralja ,i osvajanje Evropa lige . Bio je i zlatna kopacka Evrope, ako se ne varam prje 3 god .
Jedan od najvecih igraca Atletica u historiji,svakako jedan od najboljih napadaca koje sam gledao u zivotu .
Odlazi u klub koje postujem tako da mu zelim puno srece u Interu. Koliko sam shvatio Inter ga je platio 5 mil eura ali te pare idu Forlanu zato sto mu duguju platu od prosle sezone . Jbte placen 23 mil eura a odlazi za 5

Meni licno najdrazi njegov pogodak.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

U-RU-GUA-YO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
-
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Decko je klasabrzi21 je napisao/la:Možete li reći kakav je bio na golu Courtois, jer vidim da je branio??![]()
Inace Forlan odrzao oprostaju presicu . [b]Izjavio je da napusta klub osjecajuci se kao navijac Atletica [/b]te ce to i ostati . Kao najbolje momente u karijeri ,istaknuo je utakmicu pretkola LP protiv Schalkea ,finale Cupa Kralja ,i osvajanje Evropa lige . Bio je i zlatna kopacka Evrope, ako se ne varam prje 3 god .
Jedan od najvecih igraca Atletica u historiji,svakako jedan od najboljih napadaca koje sam gledao u zivotu .
Odlazi u klub koje postujem tako da mu zelim puno srece u Interu. Koliko sam shvatio Inter ga je platio 5 mil eura ali te pare idu Forlanu zato sto mu duguju platu od prosle sezone . Jbte placen 23 mil eura a odlazi za 5![]()
Meni licno najdrazi njegov pogodak.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U-RU-GUA-YO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Mene sad zanima koja je razlika izmedju njega i Aguera posto je ja ne vidim.
Aguerov odlazak je okarakterisan kao izdaja a Forlanov kao logican sled dogadjaja...
Forlan nije otisao na fuserski nacin nego je sve fino sredio sa rukovodstvom a ne ko onaj mali poceo na sve strane da se dere itd..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Joj ako njega ne dovedu danas
navodno Atletico ga zeli na posudbu prvo pa ako se pokaze onda ce otkupiti ugovor,e sada ostaje da vidimo sta ce Wolsfburg reci na to . Danas cemo sve znati . Ne mogu dati 10 milki za takvog igraca a za Eliasa daju 7 mil eura ?!
[youtube][/youtube]
Planicka nadam se da si neozbiljan samo .

[youtube][/youtube]
Planicka nadam se da si neozbiljan samo .

Elias potpisao za Sporting Lisabon a transfer iznosi oko 8m eura. Pretpostavljam da se ovim automatski otvara mjesto Diegu...
Greatness dies
Momci hvala na odgovorima. Znači moglo bi biti od njega nešto u budućnosti.
Presao Diego ooojj hvali ti Boze
!! Kao sto rekoh prvo posudba pa ako se dokaze(nema sumnje) bice otkupljen ugovor.

Sto je najgore ovdje izgleda da Casillas brani
-----------------------Joel---------------------
Silvio------Godín------Domínguez------Filipe
---------------------M. Suárez---------------------
------------Gabi-------------------Diego-----------
Arda-----------------Falcao--------------Reyes
Que Equipazo!! Dajte Real i Barcu da se igramo.
Bertrand@ Odlican posao sa Eliasom ,mada je to vrlo dobar igrac i svaku utakmicu koju je odigrao za Atletico,odigrao je i vise nego korektno .

Sto je najgore ovdje izgleda da Casillas brani

-----------------------Joel---------------------
Silvio------Godín------Domínguez------Filipe
---------------------M. Suárez---------------------
------------Gabi-------------------Diego-----------
Arda-----------------Falcao--------------Reyes
Que Equipazo!! Dajte Real i Barcu da se igramo.

Bertrand@ Odlican posao sa Eliasom ,mada je to vrlo dobar igrac i svaku utakmicu koju je odigrao za Atletico,odigrao je i vise nego korektno .
- JuveSissoko
- Kontakt:
sve najbolje mom miljeniku Diegu u novom klubu, prove us wrong Panda 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Eh to je to. Upotpunjen tim, respektabilan tim koji je po meni glavni favorit za osvajanje EL i koji ce se ravnopravno boriti za LP sa Valencijom. Utakmicu protiv Osasune nisam gledao (spavao sam)
tako da me zanima kakav je bio napadacki dio? Ocito za gol falio Falcao.
Znaci dosao i Diego, dosao i Pizzi. Zanima me situacija oko ovog drugog, jel' istina da je doveden na posudbu do kraja sezone i da ga mozete otkupiti samo do decembra?

Znaci dosao i Diego, dosao i Pizzi. Zanima me situacija oko ovog drugog, jel' istina da je doveden na posudbu do kraja sezone i da ga mozete otkupiti samo do decembra?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Jos jedno odlicno pojacanje za vas,ceka nas u nastavku "Primere" odmah veliki derbi,koji ce nam vjerujem dati barem neke odgovora oko te famozne borbe za LP 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kad je tacno tekma protiv Valencie

10 ili 11.09,ja mislim da ce biti 10og jer spada u subotu pa tako termin od 22hL_blancos je napisao/la:Kad je tacno tekma protiv Valencie![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo ti pregled pa uzivaj ko covjekPortillo je napisao/la:Eh to je to. Upotpunjen tim, respektabilan tim koji je po meni glavni favorit za osvajanje EL i koji ce se ravnopravno boriti za LP sa Valencijom. Utakmicu protiv Osasune nisam gledao (spavao sam)tako da me zanima kakav je bio napadacki dio? Ocito za gol falio Falcao.

[youtube][/youtube]
Upravo ,Falcao ceka naostrenAdi_Zepce je napisao/la:Jos jedno odlicno pojacanje za vas,ceka nas u nastavku "Primere" odmah veliki derbi,koji ce nam vjerujem dati barem neke odgovora oko te famozne borbe za LP

Inace Borja Baston ide na posudbu u Murciu .
Sto se tice Diega danas bi trebao proci medicinski i potpisati,ono sto me brine je to da dolazi bez opcije otkupa ugovora,bar tako su prenjeli Marca i AS.

Ma taj se ne vraca vise u Wolfsburg samo kontam paglu bi bilo da sjevne kod nas i onda ga pokupi neki peti deseti klub... Inace ja smatram neuspjehom ovu sezonu ako se do kraja ne budu borili za ligu prvaka slijedece godine!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.