Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Bosco
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Bosco » 28 avg 2011, 11:01

Što me vuče ovaj neron za jezik postavljanjem ovog teksta kad su pobijedili "Nepobjedive". :D Inače Gary sere ko foka, ta ekipa uopšte nije bila soft.

A ovo je Rooney koji je vidio 3 marke ukrupno.
[youtube][/youtube]

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 avg 2011, 11:55

Sir Alex Ferguson : "Ne bih dopustio da se nama dogodi 'suša' trofeja u trajanju od šest godina. To je za nas jednostavno neprihvatljivo", rekao je 69-godišnji Škot, koji u posljednje vrijeme inače brani Francuza protiv kojeg se u Premierligi bori 15 posljednjih godina.

"Arsene ima svoj način upravljanja timom, ja imam svoj. Nastojite uvijek izvući najbolje iz vlastitih uvjerenja i to je ono što pokušava činiti i on. Ne znam točno kakva je njegova filozofija, no dugi vremenski period oslanjao se na skupinu dobrih mladih francuskih igrača. Sada vidim da mu je taj izvor presušio... :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 28 avg 2011, 12:15

Sir Matt je napisao/la:
Ja bih ga u klubu volio vidjeti u roku odmah ali sa znatno manjom platom . Ne mora nikakvu funkciju imat samo da je tu . Vjerovatno ću si na onaj dres što sam dobio na nagradnoj igri sa ove teme nalijepit njegovo prezime . Njegovo ili od Bugara .... Nema razloga zašto bi to trebali znati ali BMK . :mrgreen:
Nadovezat ću se malo na ovu ponudu Anžia . Da se tako riješavalo glavnih igrača , igrača koji su prva klasa u timu onda United teško da bi imao takve legende u klubu . Evo primjer: Nemanja došao u 30te i ajmo noga , Smalling na njegovo mjesto pa kad dođe u Vidićeve godine takođe prodat za neku svotu para . Pa tako cirkulatorno . Ne znam jel bi do 2020 imali ijednu legendu u klubu Bogatiljubim . O Riu da ne pričam . Niti sam ga htio nekad vidjet u tuđem dresu a niti bih ga se sad rješavao ako me pitate . Pa ni na posudbu ako bi to neko pomenuo . To su jeebene institucije koje priliče takvom klubu . Jeebajiga , ima na previše da bi svi isto razmišljali . Neko bi Gotzea , neko Hondu , Bećiraja , a neko bi da se na glavnim igračima koji eto imaju kvalitetan back-up zaradi posranih 20miliona . Nabijem te pare na volov kurrac ....

Edit: Parka ne želim sutra u Engleskoj kamo li da igra utakmicu .
Stvarno mu svaka cast :) Pokaz'o je veliki karakter i zelim mu PUNO, PUNO srece dalje... Pa je l' ga kontaktir'o koji klub, nazire l' se sta ?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 28 avg 2011, 12:22

Ferguson: Nama se ne može dogoditi šestogodišnja suša

Sir Alex Ferguson, trener nogometne momčadi Manchester Uniteda, "pecnuo" je svog dugogodišnjeg rivala na Arsenalovoj klupi Arsenea Wengera uoči nedjeljnoga premierligaškog derbija na Old Traffordu...

- Ne bih dopustio da se nama dogodi "suša" trrofeja u trajanju od šest godina. To je za nas jednostavno neprihvatljivo – rekao je 69-godišnji Škot, koji u posljednje vrijeme inače brani Francuza protiv kojeg se u Premierligi bori 15 posljednjih godina.

- Arsene ima svoj način upravljanja momčadi, ja imam svoj. Nastojite uvijek izvući najbolje iz vlastitih uvjerenja i to je ono što pokušava činiti i on. Ne znam točno kakva je njegova filozofija, no dugi vremenski period oslanjao se na skupinu dobrih mladih francuskih igrača. Sada vidim da mu je taj izvor presušio.

- Moćne momčadi se u nogometu mijenjaju kroz cikluse. Treneru ne preostaje ništa drugo osim da se nada da će što ćešće biti dijelom tih ciklusa. Godinama smo se za titulu borili s Arsenalom. Onda se pojavio Chelsea, a danas Manchester City. Naša je sreća što smo gotovo uvijek dio ciklusa na vrhu – izjavio je Ferguson za The Observer, nedjeljno izdanje britanskog dnevnika Guardiana.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2011, 12:23

majestic24 je napisao/la:Znate sta ja volim kod ovih meceva s Cityjem...nemoram ga nikako gledati. Odem vanka s zenom i dodjem kuci tamam da upalim tv ili stream kad pocinje 90 minuta utakmice,jer Ferguson je tako naucio igrace da 90 minuta daju nadu protivniku i onda im zabijemo gol u sudijskoj nadoknadi...vidjeti slavlje owena u 96,scholesa u 93 ,nanija u 92 i rooneya u 91 minuti....NEPROCIJENLJIVO.
:lol:

Ma te su pobjede draze nego da ih smlatimo 6:0. Kad ga Owen zabi, a izdajnik Hughes pokazuje na sat. Pusi ga, placenice, to je FERGIE TIME. A dobar je bio i onaj Scholesov gol prije dvije sezone, radi toga su na kraju i izgubili 4. mjesto. :lol:

Danas cemo da vidimo koliko ustvari Fergie vjeruje Cleverleyu i Welbecku. Hoce li vratit Chicharita i Carricka? Molim Boga da nece. O Carricku necu ponavljat po 100. put, a mislim da Hernandez jos nije 100% spreman. Tako da je bolje da Welbeck nastavi kad vec Berba ne moze ni pod razno u prvih 11. A bilo bi i zanimljivo gledat sta Welbeck moze protiv drugog najboljeg stopera lige, Vermalena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 28 avg 2011, 12:30

Capello: Unitedov Jones poseban je poput Wilsherea

Fabio Capello, izbornik engleske nogometne reprezentacije, podijelio je s javnošću svoje oduševljenje novim valom talentiranih mladih engleskih igrača Manchester Uniteda...

Svoj je preliminaran popis reprezentativaca za kvalifikacijske dvoboje s Bugarskom i Walesom Capello napunio Unitedovim igračima. Pozvao je čak osmoricu, pri čemu i golobrade Dannyja Welbecka, Chrisa Smallinga, Phila Jonesa i Toma Cleverleyja.

- Uistinu se radi o interesantnim igračima. Svi su iznimno, iznimno dobri – rekao je Talijan dodavši:

- Welbeck je posebno interesantan jer se sjajno nadopunjuje s Wayneom Rooneyjem. Odlično se kreće bez lopte. Smalling je odličan kad se kao desni bek priključuje napadu. Čini to bez imalo straha i za mene je to impresivno.

- Oduševljava me i Jones. Tako mlad, a tako dobar. Mislim da se radi o iznimnom talentu, talentu kalibra Jacka Wilsherea. Jones traži loptu i samopouzdan je pri njezinoj predaji. Nije lako pronaći 19-godišnjaka koji igra s toliko samopouzdanja – istaknuo je Capello naslutivši da dojučerašnjeg Blackburnova stopera čak razmišlja pretpostaviti klupskom suigraču Riju Ferdinandu.

Kad je u pitanju veznjak Tom Cleverley, Capello kaže:

- Inteligentan je na travnjaku. Može igrati sve pozicije u veznom redu. Uistinu je vrlo interesantan.
Philadelphia
Championship
............................

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 28 avg 2011, 15:18

Stavio sam 100 km na nas i real.Pobjeda je sigurna ocekujem gol Welbecka :D

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 28 avg 2011, 15:20

Btw ko bude htio al bez zajebancije ic u Svicu protiv Basela,eto nek zna da sam i ja u opciji.Hvala unaprijed

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2011, 15:22

ja.neron je napisao/la:

Kod: Označi sve

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2030841/Gary-Neville-How-did-Manchester-United-beat-Arsene-Wengers-Arsenal-We-bullied-them.html
odličan tekst Gary Neville-a o utakmici kad je nadjačan "nepobjedivi" arsenal
Ovo govori o onoj utakmici u kojoj je Manchester dobio nepostojeci penal???? Ili je to bilo kasnije??? Ili je to bilo oba puta ne mogu se sad sjetiti..
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2011, 15:25

AllGunsBlazing je napisao/la:
ja.neron je napisao/la:

Kod: Označi sve

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2030841/Gary-Neville-How-did-Manchester-United-beat-Arsene-Wengers-Arsenal-We-bullied-them.html
odličan tekst Gary Neville-a o utakmici kad je nadjačan "nepobjedivi" arsenal
Ovo govori o onoj utakmici u kojoj je Manchester dobio nepostojeci penal???? Ili je to bilo kasnije??? Ili je to bilo oba puta ne mogu se sad sjetiti..
Kad je bilo 2:0 za United, Campbell srusio Rooneya kod prvog gola. Bilo je malo simuliranja, mora se priznat. To je kad je United prekinuo niz Arsenala od 49 utakmica bez poraza. A dobro se sjecam kako su Gary i Phil udarali jadnog Reyesa. Mislim da mu je se nakon toga zgadio engleski fudbal. :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2011, 15:26

@AllGunz...
Bjezi ba na svoju temu s tim izvlacenjem non-stop na sudije. Pa jel igraju sudije ili igraci. Imal` jedna sezona da se takvi k`o ti ne vade na sudije? :? :mrgreen:

@Amar
Da nije malo (pre)optimisticno 100km na United protiv Arsenala? Nije to Bolton ili Blackburn ipak. Sa ili bez bitnih igraca previse su ljudi podcijenili ovaj Arsenal. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 28 avg 2011, 15:31

Mislim da nije bilo malo simuliranja :lol: :lol: :lol: Rooney poletio ko da skace sa Starog mosta :lol: :lol: :lol:
@Rooney samo kazem, samo kazem...
Celik!3,2,2.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2011, 15:34

Mah nije kume niko tebi ne moze zabraniti da "samo kazes" ali takvim komentarima navucete jos 10-15 ne pozeljnih i onda napravite sprdacinu od teme. To mi se ne svidja nikako. Utakmicu cekam k`o Sibir sunce, jedva tipkam od nervoze, editujem post 6 puta zbog gresaka, sve od nervoze i onda, na kraju svega toga, vidim raspravu o penalima, sudijama, greskama, k**ac-palac...Samo mi jos vise pritisak digne.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2011, 15:50

Ovaj City se ne zeza ove sezone...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 avg 2011, 15:52

Cartman je napisao/la:Ovaj City se ne zeza ove sezone...
ma pusti ba city...sve je dobro dok nema Teveza i Balotelija u ekipi...a mislis da ce oni samo sjediti na klupi i sutati i da ih Mancini moze staviti na klupu??? Moze im samo qrac popusiti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 avg 2011, 15:53

To su se oni zaletili, cekaj malo pritisak jer i LP se igra valja sve uskladiti. Nema brige! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

amar_giggs
Kontakt:

Post Postao/la amar_giggs » 28 avg 2011, 15:55

Raja hocel neko okacit link za gledanje ??

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 28 avg 2011, 15:56

haxonja je napisao/la:
To su se oni zaletili, cekaj malo pritisak jer i LP se igra valja sve uskladiti. Nema brige! ;)
Ti si uvijek u pravu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 avg 2011, 15:57

amar_giggs je napisao/la:Raja hocel neko okacit link za gledanje ??
17:00 Manchester United - Arsenal
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Imas eto vise linkova.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 avg 2011, 15:59

City ce biti konkurent ove sezone. Ponovio sam to par puta. Stvorili su jak tim i mogu se takmiciti za titulu. Na nama je sve.

Imamo mi danas svoj mec. Necemo ovdje o Cityu. Arsenal i United su ovdje tema. Bit` ce tesko danas, siguran sam u to. I prosle sezone su nas uzeli, u Londonu doduse, sa takodjer par bitnih igraca van stroja. Ne treba se zavaravati i govoriti da Arsenal nema sanse na Old Traffordu. Ranjeni su i tada su najopasniji. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.