A ovo je Rooney koji je vidio 3 marke ukrupno.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Stvarno mu svaka castSir Matt je napisao/la:Ja bih ga u klubu volio vidjeti u roku odmah ali sa znatno manjom platom . Ne mora nikakvu funkciju imat samo da je tu . Vjerovatno ću si na onaj dres što sam dobio na nagradnoj igri sa ove teme nalijepit njegovo prezime . Njegovo ili od Bugara .... Nema razloga zašto bi to trebali znati ali BMK .VanTheMan je napisao/la:http://therepublikofmancunia.com/hargre ... rful-club/![]()
Nadovezat ću se malo na ovu ponudu Anžia . Da se tako riješavalo glavnih igrača , igrača koji su prva klasa u timu onda United teško da bi imao takve legende u klubu . Evo primjer: Nemanja došao u 30te i ajmo noga , Smalling na njegovo mjesto pa kad dođe u Vidićeve godine takođe prodat za neku svotu para . Pa tako cirkulatorno . Ne znam jel bi do 2020 imali ijednu legendu u klubu Bogatiljubim . O Riu da ne pričam . Niti sam ga htio nekad vidjet u tuđem dresu a niti bih ga se sad rješavao ako me pitate . Pa ni na posudbu ako bi to neko pomenuo . To su jeebene institucije koje priliče takvom klubu . Jeebajiga , ima na previše da bi svi isto razmišljali . Neko bi Gotzea , neko Hondu , Bećiraja , a neko bi da se na glavnim igračima koji eto imaju kvalitetan back-up zaradi posranih 20miliona . Nabijem te pare na volov kurrac ....
Edit: Parka ne želim sutra u Engleskoj kamo li da igra utakmicu .
majestic24 je napisao/la:Znate sta ja volim kod ovih meceva s Cityjem...nemoram ga nikako gledati. Odem vanka s zenom i dodjem kuci tamam da upalim tv ili stream kad pocinje 90 minuta utakmice,jer Ferguson je tako naucio igrace da 90 minuta daju nadu protivniku i onda im zabijemo gol u sudijskoj nadoknadi...vidjeti slavlje owena u 96,scholesa u 93 ,nanija u 92 i rooneya u 91 minuti....NEPROCIJENLJIVO.
Ovo govori o onoj utakmici u kojoj je Manchester dobio nepostojeci penal???? Ili je to bilo kasnije??? Ili je to bilo oba puta ne mogu se sad sjetiti..ja.neron je napisao/la:odličan tekst Gary Neville-a o utakmici kad je nadjačan "nepobjedivi" arsenalKod: Označi sve
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2030841/Gary-Neville-How-did-Manchester-United-beat-Arsene-Wengers-Arsenal-We-bullied-them.html
Kad je bilo 2:0 za United, Campbell srusio Rooneya kod prvog gola. Bilo je malo simuliranja, mora se priznat. To je kad je United prekinuo niz Arsenala od 49 utakmica bez poraza. A dobro se sjecam kako su Gary i Phil udarali jadnog Reyesa. Mislim da mu je se nakon toga zgadio engleski fudbal.AllGunsBlazing je napisao/la:Ovo govori o onoj utakmici u kojoj je Manchester dobio nepostojeci penal???? Ili je to bilo kasnije??? Ili je to bilo oba puta ne mogu se sad sjetiti..ja.neron je napisao/la:odličan tekst Gary Neville-a o utakmici kad je nadjačan "nepobjedivi" arsenalKod: Označi sve
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2030841/Gary-Neville-How-did-Manchester-United-beat-Arsene-Wengers-Arsenal-We-bullied-them.html
ma pusti ba city...sve je dobro dok nema Teveza i Balotelija u ekipi...a mislis da ce oni samo sjediti na klupi i sutati i da ih Mancini moze staviti na klupu??? Moze im samo qrac popusitiCartman je napisao/la:Ovaj City se ne zeza ove sezone...
To su se oni zaletili, cekaj malo pritisak jer i LP se igra valja sve uskladiti. Nema brige!Cartman je napisao/la:Ovaj City se ne zeza ove sezone...
Ti si uvijek u pravuhaxonja je napisao/la:To su se oni zaletili, cekaj malo pritisak jer i LP se igra valja sve uskladiti. Nema brige!Cartman je napisao/la:Ovaj City se ne zeza ove sezone...
17:00 Manchester United - Arsenalamar_giggs je napisao/la:Raja hocel neko okacit link za gledanje ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.