FK Krajina Cazin

FKKC
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la FKKC » 27 avg 2011, 21:06

http://www.cazin.net/cazin/foto-izvjest ... -tri-boda/" onclick="window.open(this.href);return false; eto slika i izvještaja sad sam naletio na fejsu

apach
Kontakt:

Post Postao/la apach » 28 avg 2011, 02:11

rosal33 je napisao/la:Ja sam iznenadjen kako je Krajina dobro odigrala,u prvom poluvremenu smo imali 3 sto postotne sanse koje nismo realizovali a bile su 1 na 1 sa golmanom.U drugom poluvremenu ekipa Gradine nije centar presla kako treba i onda se desio penal.,taj penal je po meni pravedno dosudjen jer je igrac izaso 1 na 1 sa golmanom,a igrac gradine ga je sapleo sa ledja,iako je bio minimalni kontakt al je za penala jer je bio u 100% sansi. Sve u svemu Krajina da je ralizovala ono sto je morala bilo bi sigurno jos najmanje 2 ili 3 gola.
a zasto nije sudija svirao prekrsaj u prvom poluvremenu za Gradinu na 16 metara kad Palić klizecim startom za zatvor ruši Huseinbašića koji je išao sam golu ? sta ti mislis kako bi se utakmica razvijala da je svirao ono sto je trebao ?
al sve u svemu utakmica je dogovorena,igralo se 3 za 3..realno ekipa Krajine nema neki kvalitet barem ono danas sto sam vidio,Gradina je bolja od njih

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 28 avg 2011, 08:39

Sta si vidio ajd reci mi,ja nisam vidio ni jedno kvallitetno dodavanje Gradine ,a tek sut ili sta drugo i prema tome nikako ne moze Gradina biti kvalitetnije od Krajine jer jednostavno nista nisu uradili.Drugo poluvrijeme igraci Gradine hodaju po terenu. Ja kolko sam cuo po carsijskim pricama i na tribinama utakmica je prodana, a ne 3 za 3,i jedino sto si u pravu bio je onaj prekrsaj za koji ti vjerujes da bi pogodio iz slobodnog igrac Gradine i to je jedina greska sudije na utakmici.Jednostavno sredina Krajine nije dala Gradini igrat i to je to.
''Kraljice Bosno'' nemoj se vise bojat, mi smo tvoj stit necemo te prodat

apach
Kontakt:

Post Postao/la apach » 28 avg 2011, 12:28

rosal33 je napisao/la:Sta si vidio ajd reci mi,ja nisam vidio ni jedno kvallitetno dodavanje Gradine ,a tek sut ili sta drugo i prema tome nikako ne moze Gradina biti kvalitetnije od Krajine jer jednostavno nista nisu uradili.Drugo poluvrijeme igraci Gradine hodaju po terenu. Ja kolko sam cuo po carsijskim pricama i na tribinama utakmica je prodana, a ne 3 za 3,i jedino sto si u pravu bio je onaj prekrsaj za koji ti vjerujes da bi pogodio iz slobodnog igrac Gradine i to je jedina greska sudije na utakmici.Jednostavno sredina Krajine nije dala Gradini igrat i to je to.
prvo poluvrijeme se igralo normalno,bez ikakvih dogovora. Gradina se branila ,bazirala se na kontre. Krajina bila dosta bolja al nisu dali gol, da bi kod jedne kontre Gradine Huseinbasic bio srusen kad je isao sam golu na 16 m mozda i u sesnaestercu,kod tog prekrsaja je Palic trebao dobiti crveni karton i sta mislis kako bi se onda utakmica razvijala. Ovo je dogoovoreno zato jer su igraci Krajine bili bjeni u Srebreniku a isto tako i igraci Gradine u Cazinu a vracali su se kuci bez bodova,ljudi su vidjeli da je bolje ovako da se prodje bez batina :)

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 28 avg 2011, 13:01

U Krajini najavljuju juris na PL BIH ,pa se stadion renovira postavljaju se i stolice,radovi su uskoro pri kraju.
Što se tiče nagrade za najboljeg igrača utakmice, koju dodjeljuje Cazin.net zajedno sa FK Krajinom, istu je danas dobio Endi Nuhanović. Mladom veznjaku Krajine je uručena plaketa zbog sjajne igre. Gotovo cijeli susret je odigrao bez ijedne pogreške.Krajina trenutno ima 7 osvojenih bodova iz 3 odigrane utakmice, a svoju narednu igra u subotu protiv Budućnosti u Banovićima.FK Krajina – NK Gradina 1:0 (Mirvić 48′ penal)

FK Krajina: Abdihodžić, Hušić, Muzgonja, Palić, Dizdarić, Selimović, Brkić, Čahtarević, Nuhanović, Šišić i Mirvić (Ušli su Kauković Muhamed, Račić Amel i Hušidić Amir).

NK Gradina: Zukić, Džananović, Huseinbašić, Alić, Muslimović, Muratović, Turbić, Salihbašić, Smajlović, Muminović i Zukić. (Ušli su Popara, Salihović i Tursunović).

slika

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 28 avg 2011, 13:56

apach je napisao/la: prvo poluvrijeme se igralo normalno,bez ikakvih dogovora. Gradina se branila ,bazirala se na kontre. Krajina bila dosta bolja al nisu dali gol, da bi kod jedne kontre Gradine Huseinbasic bio srusen kad je isao sam golu na 16 m mozda i u sesnaestercu,kod tog prekrsaja je Palic trebao dobiti crveni karton i sta mislis kako bi se onda utakmica razvijala. Ovo je dogoovoreno zato jer su igraci Krajine bili bjeni u Srebreniku a isto tako i igraci Gradine u Cazinu a vracali su se kuci bez bodova,ljudi su vidjeli da je bolje ovako da se prodje bez batina :)
Ti pričaš gluposti. Tvrdiš da je Gradina bolja ekipa od Krajine a dalje tvrdiš da se igralo 3 za 3.

Opet sam sebi kontriraš i ispadaš smiješan kad čitaju oni što znaju pročitati sve.

Ako se igrali za rezultat 1:0, onda se igralo tim rezultatom. Nikakav prekršaj Palića za crvenog kartona nije bilo.

Igralo se za rezultat 1:0 i čekalo se samo da Krajina realizira tu jednu šansu. Pošto igrači Gradine i sam trener nisu ispoštovali dogovor na startu utakmice, onda Krajina ovu utakmicu ne gleda kao utakmicu 3 za 3 i tako neće igrati u Srebreniku. Sami igrači su na poluvremenu priznali da im trener nije rekao da je dogovorena i da igraju "lakše" bez grubih startova.

Opet je stvar gora po Gradinu jer je njihov trener došao do Irfana Durića i ovim mu riječima nakon onog faula (kod prevrtanja Selimovića) rekao: Izvini, izvini, ajde dobro je bit će 1:0 nemoj više ubit će me predsjednik

Igrači njegovi na poluvremenu priznali da im ništa nije rekao, i Gradina se još jednom pokazala kao ekipa s kojom ništa ne treba dogovarati, pa ni po glavu, odnosno opstanak u ligi.

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 28 avg 2011, 13:57

drago mi je da je Krajina pobijedila i da je Pipi startao sa pobjedom..:D..cestitke Mirvicu i Endiju,posebno Gangiju malom,a i ostalim igacima..;)..a te price da je utakmica prodana,hmm pa ja ne bih bas rekao,meni nema smisla kupovati domace utakmice
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 28 avg 2011, 17:21

Ponavljamo, nije to kupovina nego 3 za 3

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 29 avg 2011, 03:57

sta god da je,glupost je.....ponavljam opet,ne vidim smisao toga uopce...il mozda sam samo to ja jedini koji je za fer fudbal,bez ikakvih mucki...pisam se na ovu ligu,kad idem na utakmicu a vec znam rezultat unaprijed

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 29 avg 2011, 12:34

bavarac_33 je napisao/la:sta god da je,glupost je.....ponavljam opet,ne vidim smisao toga uopce...il mozda sam samo to ja jedini koji je za fer fudbal,bez ikakvih mucki...pisam se na ovu ligu,kad idem na utakmicu a vec znam rezultat unaprijed
Ma,niko nije za te mućke,al šta ćeš u ovoj ligi možeš opstati samo tako.Savez ovdje nije toliko ni kriv,to klubovi između sebe dogovaraju(3 za 3),prodavaju i sl.Žalosno je što mućki ima i u premijer ligi(ono juče u Travniku)

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 30 avg 2011, 09:17

Ako bi Krajina sad izvukla bar bod ,onda bi bilo svacega do kraja.Nadam se fer sudjenu i malo sportske srece :D

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 30 avg 2011, 10:53

rosal33 je napisao/la:Ako bi Krajina sad izvukla bar bod ,onda bi bilo svacega do kraja.Nadam se fer sudjenu i malo sportske srece :D
teško,al nadu nam daje krajišnik koji se u banovićima dobro držao,primili go u 94.minuti.Ovdje kad bi osvojili bod onda bi se prometnuli u favorita za prvo mjesto.

Bajram šerif mubarek olsun.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 11:02

bosnacazin je napisao/la:
rosal33 je napisao/la:Ako bi Krajina sad izvukla bar bod ,onda bi bilo svacega do kraja.Nadam se fer sudjenu i malo sportske srece :D
teško,al nadu nam daje krajišnik koji se u banovićima dobro držao,primili go u 94.minuti.Ovdje kad bi osvojili bod onda bi se prometnuli u favorita za prvo mjesto.

Bajram šerif mubarek olsun.
Prije svega samo da vam kažem da se kod nas igra fer i korektno.Bolji pobijedi uvijek.Nema sudijskih lakrdija.To vam mogu potvrditi i navijači klubova iz Premijer lige i Prve lige.

Mislim da se možete ugledati na Krajišnik ako želite do boda.Oni su igrali čvrsto,disciplinovano i onaj tzv. "bunker".Svoje napade su uglavnom fokusirali na kontranapade,što im je i polazilo za rukom,igrali su sa jednim napadačem.
Eh sada ja mislim da ste vi kvalitetniji od njih i da možete ići i na 3 boda,naravno ako ste bolji i dobiti ćete ih.

Uglavnom sve ćete vidjeti ako dođete u Banoviće.Pozdrav i vidimo se u subotu,ako neko slučajno dođe.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 30 avg 2011, 14:47

Utakmica sa Gradinom ne moze biti neko mjerilo forme Krajine al cemo vidjet, u toj utakmici posebno me iznenadio Dizdarić sa brojem 8 koji je odigrao fantasticno prvo poluvrijeme a zamijenjen je negdje oko 70. minute.Igra lijevog bocnog i imao je par dobrih poteza na utakmici i ako ostali igraci budu kao on odradjivali svoj posao :D ,ipak vrijeme ce nam pokazati gdje je Krajina, ipak je novi trener tu i pola novih igraca koji su zeljni dokazivanja.Ako ko zna sta je bilo sa Keranovicem ,da li je istina da ga nisu htjeli nazad u Krajinu pa je potpisao za Jedinstvo ili je nesto drugo u pitanju,sve u svemu zao mi je sto nije jos uvijek nas golman.

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 30 avg 2011, 16:29

Baš sam razgovarao s kolegom oko suđenja i rekao sam ako ima ijedno gostovanje u ovoj ligi u kojem se poraz ne bi mogao opravdati "lošim suđenjem" to je onda Budućnost.

Ipak, i bez obzira na dobro suđenje mislim da nemamo neke izglede.

Moje predviđanje je 2:0 za domaćina.

Prošle sezone nam je na gostovanju samo Čapljina uspjela zabiti tri gola.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 17:33

FKKC je napisao/la:Baš sam razgovarao s kolegom oko suđenja i rekao sam ako ima ijedno gostovanje u ovoj ligi u kojem se poraz ne bi mogao opravdati "lošim suđenjem" to je onda Budućnost.

Ipak, i bez obzira na dobro suđenje mislim da nemamo neke izglede.

Moje predviđanje je 2:0 za domaćina.

Prošle sezone nam je na gostovanju samo Čapljina uspjela zabiti tri gola.
Pa ja mislim da će biti "guravo" kao protiv Krajišnika.Možda 1:0,2:1,0:0,1:1 nešto od ovoga bi trebalo biti.
Vidjećemo sutra protiv Iskre "na čemu smo".Mada će sutra biti vjerovatno podmlađeni sastav i dobiti će priliku igrači koji slabu igraju,jer naši izgleda ne žele u Kup.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 31 avg 2011, 02:15

ja mislim da bi Krajina mogla do jednog boda doci,ne znam al vuce me taj osjecaj nekako...

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 31 avg 2011, 08:05

bavarac_33 je napisao/la:ja mislim da bi Krajina mogla do jednog boda doci,ne znam al vuce me taj osjecaj nekako...
Upravo tako,naše je nadati se :)

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 31 avg 2011, 16:40

Kakvo je stanje sa obnovom tribine, da li se sve radi po pravilima ili ce se samo onako na onaj stari beton staviti stolice? I kad se moze ocekivati da se ti radovi privedu kraju?

I jos nesto na kraju :D da li su Sejtani bili aktivni kao grupa na ovim utakmicama kod kuce?

Hvala unaprijed...
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 31 avg 2011, 20:03

Evo ustupili su mi ovi sa Cazin.neta slike tribina pa ću ti sad na kraju ovog mog posta staviti iste. Što se tiče Šejtana, oni ni prošle sezone nisu bili aktivni osim na derbijima i to više nije navijačka skupina. Uostalom, i kad su tu Krajini je isto pošto se sve utakmice igraju 3 za 3 :lol:

LINK ZA SLIKU: http://i55.tinypic.com/j6ifex.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Ili slika :D

slika

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.