Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Courtois; Silvio, Perea, Domínguez, Filipe; Gabi, Mario, Tiago, Salvio; Reyes y Adrián.
Cini mi se ista postava koja je igrala u cetvrtak..
Cini mi se ista postava koja je igrala u cetvrtak..
Joel na klupi , prvi put da vidim Osasunu u plavoj opremi 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ne mogu naci link da ga ebes,daj neko da vidim komse kako igraju u ovom nehumanom terminu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
http://www.firstrowsports.eu/watch/8083 ... asuna.html" onclick="window.open(this.href);return false;Raul_64 je napisao/la:Ne mogu naci link da ga ebes,daj neko da vidim komse kako igraju u ovom nehumanom terminu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
http://www.sportlemon.tv/v-2/8/174/v-297507.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjajna atmosfera..
Sjajna atmosfera..
Hvala puno,dabogda osvojili bod protiv ViljarealaDesimaL je napisao/la:http://www.firstrowsports.eu/watch/8083 ... asuna.html" onclick="window.open(this.href);return false;Raul_64 je napisao/la:Ne mogu naci link da ga ebes,daj neko da vidim komse kako igraju u ovom nehumanom terminu.

Meni vruce kad njih vidim

Opasna kontra pamplonaca ali Dominator u svom stilu sprijecio najgore
kakav stoper !

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Juzni ,kolko je placen ovaj Gabi i koliko ima godina.. Prejak igrac ..
Placen je 3 mil eura,ima 28 god a produkt je nase cantere .Odlican igrac
prosle sezone 10 komada u dresu Zaragoze ,dobro izvodi slobodne .

Pa sad tek vidio kako je jaka klupa kod atletica
Juafran,Godin,Arda turan,MIranda.
Strasa ekipa,jos kad se doda tu falcao,neko ce preci na klupu,vjerovatno salvio.

Juafran,Godin,Arda turan,MIranda.
Strasa ekipa,jos kad se doda tu falcao,neko ce preci na klupu,vjerovatno salvio.
Ovo je morao salvio pogoditi
Adrian odlican
Edit:Koja steta sto ovo nije uslo

Adrian odlican

Edit:Koja steta sto ovo nije uslo

Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 28 avg 2011, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Salvio vec 5-6 suteva 
Sad stativa..
Dobar je mali,.samo da se uklopi,vidi se da je zeljan,grize

Sad stativa..
Dobar je mali,.samo da se uklopi,vidi se da je zeljan,grize
Zadnja izmjena: L_blancos, dana/u 28 avg 2011, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.
Fali tu jedan španer tipa Diego da povuce tu loptu,osvoji prostora i pruži zadnji pas.
Ova igra preko krila bi bila ok da je tu Falcao u 16,kome se svaka lopta lijepi za nogu ovako jalovo.
I Reyes bez Arde odsjecen i puno mu je teze,nekako i termin je pridonio sporom tempu.
Opet su imali mrtvu priliku ali s ovom igrom ce sljedecu morati iskoristiti,Osasuna pokazuje malo zelje prema naprijed
sastavise jednu dobru kontru.
Daj Ardu.
Ova igra preko krila bi bila ok da je tu Falcao u 16,kome se svaka lopta lijepi za nogu ovako jalovo.
I Reyes bez Arde odsjecen i puno mu je teze,nekako i termin je pridonio sporom tempu.
Opet su imali mrtvu priliku ali s ovom igrom ce sljedecu morati iskoristiti,Osasuna pokazuje malo zelje prema naprijed

Daj Ardu.
Opet Salvio odlican udarac sa nekih 25 m ali stativa se isprjecila
nadam se da ce Juanfran i Arda dobiti priliku . Ne znam sto nema Kokea...ajde ubacuj turskog Messia 

Nije loše za sada. Salvio vrlo aktivan, Gabi solidan ali je mene oduševio Silvio. Mnogo dobro pojačanje..
Eh, sad ubaciti Ardu, ako ne na samom startu onda vrlo brzo. Ja bih se usudio izvaditi Reyesa. Osim onog malo dužeg prodora koji nije uradio plodom, nezapažen.
Šteta što nema Falcaoa..
Eh, sad ubaciti Ardu, ako ne na samom startu onda vrlo brzo. Ja bih se usudio izvaditi Reyesa. Osim onog malo dužeg prodora koji nije uradio plodom, nezapažen.
Šteta što nema Falcaoa..
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Mora atletic igrati puno bolje od ovog.Od Reyes sa ocekivao puno vise,ali kao sto je rekao @ Raul_64,treba im igrac koji ce dijeliti lopte,a to je diego.Treba sada uvesti Ardu i juafrana.
Merida posudjen Bragi. Steta taj mi je igrac drag pravo ,nadam se da ce dokazati klasu tamo i vratiti se sljedece sezone .
Sto se tice Diega navodno sutra ce se Caminero sastati sa ljudima iz Wolsfburga da zavrse sve detalje oko transfera.
Opet neki spominju da ce danas biti ozvanicen transfer .
Idemo sada po 3 boda
Edit: o majko sta odbrani
Sto se tice Diega navodno sutra ce se Caminero sastati sa ljudima iz Wolsfburga da zavrse sve detalje oko transfera.
Opet neki spominju da ce danas biti ozvanicen transfer .
Idemo sada po 3 boda

Edit: o majko sta odbrani

Ova je utakmica pokazatelj kolko vam ocajno treba jedan fantazist,nadam se da ce Diego doci..
Ajde sad ce ovo Adrian rijesit..
Ajde sad ce ovo Adrian rijesit..
Dva velika boda ste odmah na startu izgubili 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dobra igra danas ali ovaj golman Osasune je bio nevjerovatan . Nije ni cudo sto je izbacio jednog Ricarda iz sastava .
Jos dvije stative pogodjenje ,bas nas sreca nije mazila .
Nije sto mi je najdrazi igrac ali Reyes je po meni bio najbolji,jedini ima mu.a uzeti loptu i krenuti protiv 3 igraca ,ostali ne znaju sta ce s loptom i u vecini slucajeva visokom loptom traze Adriana koji je visok 170cm.
Mene posebno dojmio ovaj tamnoputi napadac Osasune mislim da se zove Lamalah...tako nesto ,igrao se sa Silviom i ostalim u odbrani ,kakva brzina i tehnika
Fino smo poceli prvenstvo ,kao i uvijek velika ocekivanja ,onda dodje mocna Osasuna i uzme ti bod ...nice.
Jos dvije stative pogodjenje ,bas nas sreca nije mazila .
Nije sto mi je najdrazi igrac ali Reyes je po meni bio najbolji,jedini ima mu.a uzeti loptu i krenuti protiv 3 igraca ,ostali ne znaju sta ce s loptom i u vecini slucajeva visokom loptom traze Adriana koji je visok 170cm.

Mene posebno dojmio ovaj tamnoputi napadac Osasune mislim da se zove Lamalah...tako nesto ,igrao se sa Silviom i ostalim u odbrani ,kakva brzina i tehnika

Fino smo poceli prvenstvo ,kao i uvijek velika ocekivanja ,onda dodje mocna Osasuna i uzme ti bod ...nice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.