ma jednostavno volim ovu sirinu u ekipi vidite koliko mi imamo glavobolja oko sastava a kako je tek SAF-u

sad mu je puna glava kombinacija

sto bi izet fazlinovic rekao
o vidicu je suvisno raspravljat on ce jos dugo bit kapiten vodja na terenu miran i povucen covjek ma sve sto treba za jednu legendu a druga stvar rastavit tandem vidic-rio koji mogu tu jos 5 godina zajedno nema mi smisla.
nema sumnje da su jones evans i smaling potencijal al nisu oni jos klasa vidica i ria daleko su oni od toga jos al imaju najbolje ucitelje svog vremena
a sto se tice legendi nemora bit nase djete da bi to postao cak nemora ni bit u klubu cijelu karijeru po meni je najvazniji odnos prema dresu i klubu CR volim i cjenim samo zbog njegovog odnosa prema unitedu od onog trenutka kad ga je napustio. lik nikad nije rekao ruznu rijec o unitedu za razliku od teveza kojem to nemogu halalit nije problem ni prelazak u city vec njegovi govori o unitedu nakon odlaska
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.