Golubovic,Askrabic(?),Ilic,Nikolic,sto bi jedan insajder rekao Milicic....
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nista jos nije sigurno,"siguran izvor" kaze da je spustao cenu po kojoj bi igrao u Zvezdi,ali ako dodje bio bi rezervni pf jer dolazi Amer tu.neno#4 je napisao/la:Askrabic ima ugovor za iducu sezonu.
Koji forum? Na B92 mislis. Ako je taj, citam solidno.Devil je napisao/la:Nista jos nije sigurno,"siguran izvor" kaze da je spustao cenu po kojoj bi igrao u Zvezdi,ali ako dodje bio bi rezervni pf jer dolazi Amer tu.neno#4 je napisao/la:Askrabic ima ugovor za iducu sezonu.
p.s. Citas li Zvezdin forum,ima mnogo "insajdera" tamo koji to lepo upakuju da stvarno izgleda ozbiljno.Jedan vec par dana ubedjuje ljude da su Rakocevic i Milicic vec potpisali ali da cekaju pravo vreme da se to objavi.
Koji B92,ne bi na to smece us'o nema sanse.neno#4 je napisao/la:Koji forum? Na B92 mislis. Ako je taj, citam solidno.Devil je napisao/la:Nista jos nije sigurno,"siguran izvor" kaze da je spustao cenu po kojoj bi igrao u Zvezdi,ali ako dodje bio bi rezervni pf jer dolazi Amer tu.neno#4 je napisao/la:Askrabic ima ugovor za iducu sezonu.
p.s. Citas li Zvezdin forum,ima mnogo "insajdera" tamo koji to lepo upakuju da stvarno izgleda ozbiljno.Jedan vec par dana ubedjuje ljude da su Rakocevic i Milicic vec potpisali ali da cekaju pravo vreme da se to objavi.
Zakleo bi se da sam negdje procitao da je blizu nekog kluba, cini mi se nekog italijanskog ili nesto tako. Mozda se varam.
A Askrabic je cak rodjen u Sarajevu. Sve sto valja kod nas je proslo.
Kari, Sasa Danilovic, i ostali![]()
Tribalian je napisao/la:Iskusni plejmejker Igor Rakočević će se priključiti treninzima ekipe Svetislava Pešića u pripremama za novu sezonu.Rakočević će trenirati sa Zvezdašima desetak dana, do 5. septembra, da bi do tog datuma doneo odluku o tome da li će ostati među crveno-belima, ili pojačati neku ekipu koja ima ambicije da osvoji Evroligu.U sučaju da takva ponuda ne stigne na adresu nekadašnjeg kapitena, on bi se tako priključio nekadašnjem saigraču Vuku Radivojeviću, i bio ubedljivo najveće pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku, ma ko da dođe posle njega.Igor je u karijeri nosio dres našeg kluba punih šest sezona, a veoma lako bi moglo da se desi da tom broju doda još nekoliko, samo je pitanje da li od ove, ili sledeće godine.
Sanja,uhhh.neno#4 je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Iskusni plejmejker Igor Rakočević će se priključiti treninzima ekipe Svetislava Pešića u pripremama za novu sezonu.Rakočević će trenirati sa Zvezdašima desetak dana, do 5. septembra, da bi do tog datuma doneo odluku o tome da li će ostati među crveno-belima, ili pojačati neku ekipu koja ima ambicije da osvoji Evroligu.U sučaju da takva ponuda ne stigne na adresu nekadašnjeg kapitena, on bi se tako priključio nekadašnjem saigraču Vuku Radivojeviću, i bio ubedljivo najveće pojačanje Crvene zvezde u prelaznom roku, ma ko da dođe posle njega.Igor je u karijeri nosio dres našeg kluba punih šest sezona, a veoma lako bi moglo da se desi da tom broju doda još nekoliko, samo je pitanje da li od ove, ili sledeće godine.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Novinar je ocigledno malo vise popio![]()
![]()
Mene samo interesuje sta ce Covke da uradi sa svojim sinom.
Njegova buduca snaha ce biti atrakcija u Pioniru, ako "mali" bude igrao za Zvezdu![]()
Jeste, samo sto su se oni privremeno izvukli. Ulaze im sponzori, vracaju se navijaci, ozbiljno se radi.i dalje je bosna manje duzna, a kao sto sam znas cz se nebi nikada izvukla da nije covica
bosna sada placa politicku umjesanost njenog rukovodstvaneno#4 je napisao/la:Jeste, samo sto su se oni privremeno izvukli. Ulaze im sponzori, vracaju se navijaci, ozbiljno se radi.i dalje je bosna manje duzna, a kao sto sam znas cz se nebi nikada izvukla da nije covica
Dok kod nas je svakim danom sve dublja i dublja kriza.
Da smo mi kojim slucajem ne daj Boze igrali Eurocup svake druge godine dug bi bio oko 30 miliona KM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.