Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Martex
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Martex » 27 avg 2011, 23:02

Narin je napisao/la:Kad smo vec kod tih majica,koja je vama najbolja sa Unitedove stranice?
http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... &cid=21915" onclick="window.open(this.href);return false;

Ova meni nije losa.

I ova mi je dobra,posebno zbog broja :D. http://store.manutd.com/stores/manutd/p ... &cid=19253" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni je prva bolja, mada mi je najbolja moja sto sam narucio :mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 23:11

Sutra pred reprezentativnu stanku zabilježiti važnu pobjedu protiv našeg vječnog rivala Arsenala. Iako smo ove godine najveći favoriti nad njima u novijoj povijesti mislim da neće biti lako
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 avg 2011, 23:16

Ted Mosby je napisao/la:Sutra pred reprezentativnu stanku zabilježiti važnu pobjedu protiv našeg vječnog rivala Arsenala. Iako smo ove godine najveći favoriti nad njima u novijoj povijesti mislim da neće biti lako
ma samo po krilima treba igrati tu su najtanji jos ce sagna na lijevog beka kad ga nani prodje :P
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 avg 2011, 23:19

Ted Mosby je napisao/la:Sutra pred reprezentativnu stanku zabilježiti važnu pobjedu protiv našeg vječnog rivala Arsenala. Iako smo ove godine najveći favoriti nad njima u novijoj povijesti mislim da neće biti lako
Vrlo, vrlo bitno da se sutra dobije :) Pa da bude 9 od 9 pred pauzu :D Ne moze biti lako, ali ipak ocekujem pobjedu. Bit' ce zanimljivo kakav ce Fergie sastav izvest s obzirom da jos vise opcija sad imamo xD Ocekujem Parka u prvih 11 :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 23:23

I ja očekujem Parka. On je lani i odlučio derbi protiv Arsenala onim spretnim(sretnim) pogotkom
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 avg 2011, 23:47

::::::::::::::::::::De Gea:::::::::::::::::::::

Fabio::::::::Smaling:::::::::Jones:::::Evra

:::::::::::Anderson:::::::::::Park::::::::::::

Nani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::Young

:::::::::::::Rooney::::Berbatov::::::::::::::
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 avg 2011, 23:47

Ja bih ga u klubu volio vidjeti u roku odmah ali sa znatno manjom platom . Ne mora nikakvu funkciju imat samo da je tu . Vjerovatno ću si na onaj dres što sam dobio na nagradnoj igri sa ove teme nalijepit njegovo prezime . Njegovo ili od Bugara .... Nema razloga zašto bi to trebali znati ali BMK . :mrgreen:
Nadovezat ću se malo na ovu ponudu Anžia . Da se tako riješavalo glavnih igrača , igrača koji su prva klasa u timu onda United teško da bi imao takve legende u klubu . Evo primjer: Nemanja došao u 30te i ajmo noga , Smalling na njegovo mjesto pa kad dođe u Vidićeve godine takođe prodat za neku svotu para . Pa tako cirkulatorno . Ne znam jel bi do 2020 imali ijednu legendu u klubu Bogatiljubim . O Riu da ne pričam . Niti sam ga htio nekad vidjet u tuđem dresu a niti bih ga se sad rješavao ako me pitate . Pa ni na posudbu ako bi to neko pomenuo . To su jeebene institucije koje priliče takvom klubu . Jeebajiga , ima na previše da bi svi isto razmišljali . Neko bi Gotzea , neko Hondu , Bećiraja , a neko bi da se na glavnim igračima koji eto imaju kvalitetan back-up zaradi posranih 20miliona . Nabijem te pare na volov kurrac ....

Edit: Parka ne želim sutra u Engleskoj kamo li da igra utakmicu .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 28 avg 2011, 00:20

@Matte, jesi to fakat dobio onaj dres od onog prevaranta Newtona što sam zapravo trebao ja dobiti? :D

Sutra:

_________De Gea_________

Small__Jones__Evans__Evra

Nani___Clev___Ando__Young

______Rooney
_____________Welbeck
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 avg 2011, 00:38

Sir Matt je napisao/la:
Ja bih ga u klubu volio vidjeti u roku odmah ali sa znatno manjom platom . Ne mora nikakvu funkciju imat samo da je tu . Vjerovatno ću si na onaj dres što sam dobio na nagradnoj igri sa ove teme nalijepit njegovo prezime . Njegovo ili od Bugara .... Nema razloga zašto bi to trebali znati ali BMK . :mrgreen:
Nadovezat ću se malo na ovu ponudu Anžia . Da se tako riješavalo glavnih igrača , igrača koji su prva klasa u timu onda United teško da bi imao takve legende u klubu . Evo primjer: Nemanja došao u 30te i ajmo noga , Smalling na njegovo mjesto pa kad dođe u Vidićeve godine takođe prodat za neku svotu para . Pa tako cirkulatorno . Ne znam jel bi do 2020 imali ijednu legendu u klubu Bogatiljubim . O Riu da ne pričam . Niti sam ga htio nekad vidjet u tuđem dresu a niti bih ga se sad rješavao ako me pitate . Pa ni na posudbu ako bi to neko pomenuo . To su jeebene institucije koje priliče takvom klubu . Jeebajiga , ima na previše da bi svi isto razmišljali . Neko bi Gotzea , neko Hondu , Bećiraja , a neko bi da se na glavnim igračima koji eto imaju kvalitetan back-up zaradi posranih 20miliona . Nabijem te pare na volov kurrac ....

Edit: Parka ne želim sutra u Engleskoj kamo li da igra utakmicu .
I ja bi volio Hargu vidjeti neka ga malo lijepo mu stoji ns dres :)
O Vidicevom transferu nema vise smisla govoriti kao prvo jer se trasfer rok blizi kraju,ne moze proci ljekarski sada itd itd ja sam samo konstatovao da je Vidic neko ko se moze zamijeniti,ponajprije jer Rio i dalje ima liderske sposobnosti na vecem nivou nego Vidic i svi znamo zasto je doticni kapiten...I nikada nisam govorio o nekoj zaradi neko u preusmjeravanju tih para u nesto drugo npr u omladince od kad nije izasao iz pogona niko nas,bas nas zapitajte se i to malo,a zasto,jer se fudbal sad tako igra dovedes nekog od 18 godina proglasis ga svojim,i mi za 5 god zaboravimo da je Rio dosao od nekle i da nije izdanak nase skole(ovo sam lupio) a onda bi nesto pricali kako se prodaju neke legende kluba tipa Vidic,ma daj molim te...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 avg 2011, 00:40

Thunderstruck je napisao/la:@Matte, jesi to fakat dobio onaj dres od onog prevaranta Newtona što sam zapravo trebao ja dobiti? :D

Sutra:

_________De Gea_________

______Rooney
_____________Welbeck
Mogao si komotno napisati, ista formacija kao predhodne dvije utakmice :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 avg 2011, 00:44

Thunderstruck je napisao/la:@Matte, jesi to fakat dobio onaj dres od onog prevaranta Newtona što sam zapravo trebao ja dobiti? :D

slika
Evo ga prika . Plače za Berbatovom . Iz Dubaia .

Upozorio sam te da radiš grešku u koracima glede sastava . Da se još popravit . :mrgreen:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 avg 2011, 00:50

Ja bi Andersona izbacio a ubacio recimo Giggsa,ipak SAF mora nesto promijeniti.Mozda i Ferdinand zaigra recimo umjesto Evansa eh to bi vec licilo na nesto.I Hernandez u napadu uhh mocno,ali ipak dobit ce Welbeck priliku da se pokaze.Mozda i Young dobije nogicu zarad Parka koji bi onda pokrio eventualne greske Andersona i Cleverlya.Ma ima kombinacija :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 28 avg 2011, 01:22

Sir Matt je napisao/la:
Ja bih ga u klubu volio vidjeti u roku odmah ali sa znatno manjom platom . Ne mora nikakvu funkciju imat samo da je tu .
Nisam kako treba ni objavio post a evo: On bi igrao za džaba , ali ...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 28 avg 2011, 01:58

ma jednostavno volim ovu sirinu u ekipi vidite koliko mi imamo glavobolja oko sastava a kako je tek SAF-u :D sad mu je puna glava kombinacija :D sto bi izet fazlinovic rekao :D

o vidicu je suvisno raspravljat on ce jos dugo bit kapiten vodja na terenu miran i povucen covjek ma sve sto treba za jednu legendu a druga stvar rastavit tandem vidic-rio koji mogu tu jos 5 godina zajedno nema mi smisla.
nema sumnje da su jones evans i smaling potencijal al nisu oni jos klasa vidica i ria daleko su oni od toga jos al imaju najbolje ucitelje svog vremena

a sto se tice legendi nemora bit nase djete da bi to postao cak nemora ni bit u klubu cijelu karijeru po meni je najvazniji odnos prema dresu i klubu CR volim i cjenim samo zbog njegovog odnosa prema unitedu od onog trenutka kad ga je napustio. lik nikad nije rekao ruznu rijec o unitedu za razliku od teveza kojem to nemogu halalit nije problem ni prelazak u city vec njegovi govori o unitedu nakon odlaska
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 28 avg 2011, 03:24

Slatinash, ni Law nije dijete kluba, pa mu eno spomenik ispred OTa. Ali meni je interesantno to da mnoge nase velike legende imaju povezanost sa Cityjem-Giggs, Busby, Meredith, Law, Hughes, Schmeichel, Cole... Svakako je to drugacije bilo ranije, taj prelazak iz jednog u drugi Manchesterski rival, bio je kao sad mozda prelazak iz Real Madrida u Getafe i suprotno, ali igraci koji su obiljezili nekoliko epoha u istoriji Uniteda igrali su za vjecitog rivala, makar u petlicima ili po stare dane svoje karijere. Ima toga i u drugim klubovima (prvi mi na pamet pada Raul Gonzales), ali ne u toj mjeri kao u Manchesteru. Cudna je sudbina mnogo ponekad :)

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 avg 2011, 10:28

Danas ocekujem par promjena u sastavu, pa mislim da ce Giggs, Park ili Hernandez dobiti priliku. Fergie ce malo ici na iskusnije igrace sto je za ocekivati, al' opet mozda nas iznenadi kao i proslo kolo. Ferdinand ce igrati vjerovatno jer pisalo je da bi se trebao vratiti protiv Arsenala i mislim da bi trebao ga gurati jer Van Persie bi tesko mogao cuvati Evans.
Sastav:
De Gea
Smalling-Jones-Ferdinand(Evans)-Evra
Nani-Giggs-Cleverley(Ando)-Young
------Rooney-Hernandez
Prognoza dva razlike za United 2:0 ili 3:1
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 28 avg 2011, 10:30

Kod: Označi sve

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2030841/Gary-Neville-How-did-Manchester-United-beat-Arsene-Wengers-Arsenal-We-bullied-them.html
odličan tekst Gary Neville-a o utakmici kad je nadjačan "nepobjedivi" arsenal
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 28 avg 2011, 10:36

Jimmy from the hood je napisao/la:

Sutra:

_________De Gea_________

______Rooney
_____________Welbeck
Mogao si komotno napisati, ista formacija kao predhodne dvije utakmice :mrgreen:
E nije k'o dvije. :mrgreen: :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 avg 2011, 10:45

ja.neron je napisao/la:

Kod: Označi sve

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2030841/Gary-Neville-How-did-Manchester-United-beat-Arsene-Wengers-Arsenal-We-bullied-them.html
odličan tekst Gary Neville-a o utakmici kad je nadjačan "nepobjedivi" arsenal
Dobar text i pogotovo kada govori za scousere. Pogledaj kako je United mogao dovesti Nasria ali ovaj trazio velika primanja i United odbio! :lol:

City new boy Samir Nasri snubbed by rivals United - Exclusive
http://www.people.co.uk/sport/football/ ... -23377422/" onclick="window.open(this.href);return false;

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 avg 2011, 10:56

Ins and outs
Nemanja Vidic (calf) is out for four weeks, Rafael (shoulder) two months while Antonio Valencia (ankle) is not yet ready for a return. Given the form of the young centre-halves against Spurs (Jonny Evans and Phil Jones both impressing in the 3-0 win) the boss may give Rio Ferdinand longer to recover from his hamstring injury. Wenger’s men, meanwhile, have even more problems: Jack Wilshere (ankle) is ruled out, while Alex Song, Emmanuel Frimpong and Gervinho are all suspended.

Arsenal desetkovan naprijed, nama zadnja linija je problem. Fletcher, Valencia isto se vracaju i biti ce na klupi sigurno.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.