Kretenu samo da te informisem, posto vidim da neznas, Sevilla je dva puta zaredom osvajal Kup UEFA u tim dresovima uzasne Jome...Nisam znao da je naziv sportske opreme postao bitan faktor u igri neke ekipe ??? Ili mozda jeste, habelafonte je napisao/la:Dobre ustaske uniforme pravi Jomma![]()
Dresovi su uzas![]()
Jos ona žuta linija, daleko ste vi od zlata
![]()
Kad cete dobiti normalnog sponzora tipa Nike, Adidas, Umbro, Puma, ne mozete u Evropu sa ovakvim dresovima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1942 1983 2001
Od igraca koji su bili juce na probi nije niko potpisao!Seyo_TM je napisao/la:jel iko od onih jucer prosao??JoinUnion je napisao/la:jesuSeyo_TM je napisao/la:pitari nikad trecu garnituru nisu imali pa se cude...
cuj golman 10...ufff...svako racunar ima...
Jesu li legli potpisi??
ps nisam pitao jesul imali tri garniture nit me interesuje hehe
- rob do grob
- Kontakt:
nenadaj te se pobjedi ni na terenu ni na tribinama mali
NAFURANI manijaci
Zadnja izmjena: rob do grob, dana/u 30 jul 2009, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
-
aakiica_sa
- Kontakt:
koliko se prodalo ulaznica?zna li iko??
ti si meni gori sto debilu nesto objasnjavas...vidis da ne silaze sa ovog djela foruma...ja kad sam procito njegov post samo sam se nasmijaoGiancarlo je napisao/la:Kretenu samo da te informisem, posto vidim da neznas, Sevilla je dva puta zaredom osvajal Kup UEFA u tim dresovima uzasne Jome...Nisam znao da je naziv sportske opreme postao bitan faktor u igri neke ekipe ??? Ili mozda jeste, habelafonte je napisao/la:Dobre ustaske uniforme pravi Jomma![]()
Dresovi su uzas![]()
Jos ona žuta linija, daleko ste vi od zlata
![]()
Kad cete dobiti normalnog sponzora tipa Nike, Adidas, Umbro, Puma, ne mozete u Evropu sa ovakvim dresovima
btw: jel ima dans trening i u kolko?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Amauri je napisao/la:Dresovi su prejaki posebno ova crna kolekcija sa zlatnim dezenima![]()
aBd ocekujemo potpis NEMANJE SUPICA
P.S. Svi u Zenicu, kako znate i umijete u auta se natrpajte po petero i idemo da deremo robijase male na tribinama.
MANIJAKALNO![]()
![]()
I šta je bilo kada si se probudio =)
Kako su odigrale pripreme mogu samo očekivati tricu u mreži. Nadam se dobroj utakmici.
u 7 je trening
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- blueman-TM87
- Kontakt:
Dresovi su OK ali fali jedan jako bitan detalj.Na desnoj strani treba da stoji .......Hajmo ko će prije 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- eliminator
- Kontakt:
grb drzave ?blueman-TM87 je napisao/la:Dresovi su OK ali fali jedan jako bitan detalj.Na desnoj strani treba da stoji .......Hajmo ko će prije
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ma bravo majstore!Fakat neka stave grb drzave jer smo mi poceli PRVI da ga stavljamo na dres,a i logicno je da najbolji klub u BiH nosi takvo obiljezje.eliminator je napisao/la:grb drzave ?blueman-TM87 je napisao/la:Dresovi su OK ali fali jedan jako bitan detalj.Na desnoj strani treba da stoji .......Hajmo ko će prije
Logicnije je da klubovi koji igraju u Evropi nose obiljezje drzave.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ma sta rece bolan?Fakat si smiješan,ta Evropa vama priljepljuje nas stari grb tako da vam je bolje da vi nas nosite radi prepoznavanja.Ovako vas niko ne zna.Butmiran je napisao/la:Logicnije je da klubovi koji igraju u Evropi nose obiljezje drzave.
Zadnja izmjena: blueman-TM87, dana/u 30 jul 2009, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
ti izgleda ne možeš a da ne napišeš dnevno nekoliko postova na ovoj temi...pa makar to bile izjave i gluposti poput ove maloprije....jednostavno,ne možeš a da ne pišeš o Želji...karakter 0 poena.Butmiran je napisao/la:Logicnije je da klubovi koji igraju u Evropi nose obiljezje drzave.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
ma daj ba butmiranin idi gledaj pistu kako avioni uzlijechu a ako ne izgubite 3-4 razlike budite zadovoljniButmiran je napisao/la:Logicnije je da klubovi koji igraju u Evropi nose obiljezje drzave.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Nije Evropa glupa kao što ti mislišblueman-TM87 je napisao/la: Ma sta rece bolan?Fakat si smiješan,ta Evropa vama priljepljuje nas stari grb tako da vam je bolje da vi nas nosite radi prepoznavanja.Ovako vas niko ne zna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobru stvar je velez uradi sa grbom na rukavu..prelijepo nema sta.
ako pratite KK Bosna kod njih je grb na ledjima iznad broja,i to je dobra solucija
mada ja mislim da bi najbolje bilo grb bude na desnoj strani dresa i na desnom dijelu sorca
ako pratite KK Bosna kod njih je grb na ledjima iznad broja,i to je dobra solucija
mada ja mislim da bi najbolje bilo grb bude na desnoj strani dresa i na desnom dijelu sorca
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
SVI U ZENICU!!!
u subotu gušo na golu? oni ti ga puše adnane..........
ljubav se zove imenom tvojim
pa jbg rekli su da je stadion spreman za 1 kolo......al mi je sve sumnjivo cim oni nedaju ni prenos ni nista......i koga ce onda prenosit kaze sad i slavija odgodila.pa sarajevo i koga ce onda prenositi???
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Prenosit će Sarajevo - Sloboda.forza je napisao/la:pa jbg rekli su da je stadion spreman za 1 kolo......al mi je sve sumnjivo cim oni nedaju ni prenos ni nista......i koga ce onda prenosit kaze sad i slavija odgodila.pa sarajevo i koga ce onda prenositi???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.