Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Sramota domaćih TV kuća
Sramota jeste,ali danasnju utakmicu u Svedskoj ne mogu prenositi i da hoce,jer nijedna svedska TV ne prenosi tekmu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Pa dobro, ako ne prenosi... međutim mogli su npr. prenosit utakmicu iz Bratislave, zatim utakmicu iz Graz-a.. i slično... to je sramota..Butmiran je napisao/la:Sramota jeste,ali danasnju utakmicu u Svedskoj ne mogu prenositi i da hoce,jer nijedna svedska TV ne prenosi tekmu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
to nije izgovor..sti slučaj je i sa Žilina-Hajduk pa se HRT potrudio sklopiti ugovor s nekom njemačkom kućom i bit će prijenos iako nitko iz slovačke neće prenositi utakmicu..moze se sve kad se hoće..Butmiran je napisao/la:Sramota jeste,ali danasnju utakmicu u Svedskoj ne mogu prenositi i da hoce,jer nijedna svedska TV ne prenosi tekmu.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
AYAN je napisao/la:Pa dobro, ako ne prenosi... međutim mogli su npr. prenosit utakmicu iz Bratislave, zatim utakmicu iz Graz-a.. i slično... to je sramota..Butmiran je napisao/la:Sramota jeste,ali danasnju utakmicu u Svedskoj ne mogu prenositi i da hoce,jer nijedna svedska TV ne prenosi tekmu.
U svakom slucaju sramota je.Evo Kevin nam dade primjer kako ljudi rade.Pa zbog cega ja placam je*enu pretplatu,kad ne mogu da gledam ono sto ja hocu.Ako mi se gledaju Bundesliga i Engleska Premier liga gledacu na satelitskoj ili na netu,a dajte mi da gledam svoj klub na drzavnoj TV,u PM se otisli !!!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
-
- Kontakt:
Al kome trebaju prenosi nasih timova kad smo svi onako veseli i puni ocekivanja navikli da nikad necemo u grupnu fazu lp il euro lige uc 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Zvao sam prosle sedmice sportske redakcije BHT-a,FTV-a,OBN-a,Hayata,TVSA nisam,oni i nemaju bas neki sportski progam,cisto da ih podsjetim da se igraju neke utakmice,naravno odgovori su isti oni nisu krivi krivi su klubovi...
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
- pasha_the_one
- Kontakt:
ko zeli da gleda slaviju veceras, moci ce na ovom linku na netu gledati... tako je barem najavljeno
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44972&part=sports
A sto se tice teme, ovo je velika SRAMOTA za "nase" TV kuce... pa da ne mogu prenositi cak ni domace utakmice, sramota... nije moguce da ni jedan klub nije dao dozvolu... to dovoljno govori o "nasim" TV kucama...
Pozdrav!
A sto se tice teme, ovo je velika SRAMOTA za "nase" TV kuce... pa da ne mogu prenositi cak ni domace utakmice, sramota... nije moguce da ni jedan klub nije dao dozvolu... to dovoljno govori o "nasim" TV kucama...
Pozdrav!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
-
- Kontakt:
hoce li RTRS prenositi Slaviju?
rtrs hoce prenositi slaviju
samo steta jer ja nemam taj kanal 

Pa dobro ljudi nemaju para za toga, a imaju za 2 Englesku ligu, pa razumite ih....smiješni su.
- rob do grob
- Kontakt:
ljudi neutralan sam ali ovo je sramota moj tim neigra tamo ali nije bitno svaka drzavna televizija prenosi prenose svoji klubova pa zasto placama tv pretplatu
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
Prve tri utakmice koje se prenose (barem su u planu slusao sam danas razgovor direktora euromedije)
1.Sarajevo-Sloboda
2.Zeljeznicar-Siroki
3.Zrinjski-Slavija
1.Sarajevo-Sloboda
2.Zeljeznicar-Siroki
3.Zrinjski-Slavija
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
BRUKA I SRAMOTA
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- pasha_the_one
- Kontakt:
Nazalost, i na ovome linku se ne prenosi... vec je ovdje, ipak nekim cudom, Vojvodina...pasha_the_one je napisao/la:ko zeli da gleda slaviju veceras, moci ce na ovom linku na netu gledati... tako je barem najavljeno
Pozdrav!
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
mozel mi iko dat link za prijenos tekme veceras , celik - zeljo . Nemogu nikako nacin onaj na jasmin tv (bihtv) kako vec
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
-
- Kontakt:
nece ni bit prenosa jaranenexoze je napisao/la:mozel mi iko dat link za prijenos tekme veceras , celik - zeljo . Nemogu nikako nacin onaj na jasmin tv (bihtv) kako vec
http://liverpool.bosnianforum.com/
- bilalinho2
- Kontakt:
kako ce ti neko dati kad nema prenosa uopste jedino idi u niZace i uzivaj drugacije nikako:))nexoze je napisao/la:mozel mi iko dat link za prijenos tekme veceras , celik - zeljo . Nemogu nikako nacin onaj na jasmin tv (bihtv) kako vec
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
o jeb
, Pa dobro bi mi doso taj link uglavnom ako neko ima . hvala u svakom slucaju

"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
eeee, pošto iam sada ŽELJO TV a on se imitira na pink TV, možda tamo bude, hehe, nezz, ima negdje na forumu je neko napisao koji su termini prikazivanja ŽELJO TV
veceras ce biti 90% na PINK, makar djelovi utakmice, ali abd vidje ce mo