Kako vi igrate 2 pretkola,a Brotnjo je nakon pobjede protiv Čapljine odmah prošlo u 1/16 finala Kupa BiH ?neutralan__ je napisao/la:Znači sada ako pobijedimo idemo u 1/16 finala Kupa BiH-e.Onda na red dolaze Premijerligaši.Samo me strah da Rizvić "odustane" od ovog takmičenja,kao što je prošle godine u Mostaru izveo podmlađeni sastav.sony_91 je napisao/la:sad je u pitanju završnica Kupa NS FBiH, pobjednici idu u 1/16 finala Kupa BiHAboveTheLaw je napisao/la:Kakav je sad kup u pitanju, igrali ste jedan protiv Orahovice, sta je ovo sad ?.
Makar da prođemo Iskru,pa onda šta bude,ako nas "pomiluje" žrijeb možda možemo dogurati daleko.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
To nije tačno, Brotnjo je za protivnika dobio Slogu UskopljeGrdan je napisao/la: Kako vi igrate 2 pretkola,a Brotnjo je nakon pobjede protiv Čapljine odmah prošlo u 1/16 finala Kupa BiH ?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Grdane, Grdane, idemo redomsony_91 je napisao/la:To nije tačno, Brotnjo je za protivnika dobio Slogu UskopljeGrdan je napisao/la: Kako vi igrate 2 pretkola,a Brotnjo je nakon pobjede protiv Čapljine odmah prošlo u 1/16 finala Kupa BiH ?

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Koja je razlika između FK Budućnosti i babe na svadbi?
- Baba odigra dobro bar dva kola
!
- Baba odigra dobro bar dva kola

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
Našem forumašu @Ljumani_Banovici sretan rođendan,puno zdravlja,sreće,rahatluka,ljubavi i da zajedno proslavimo još mnogo pobjeda voljenog nam kluba.
pridruzujem se cestitkama sve najbolje poz iz gradacca 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
hvala ti druze punoastra1922 je napisao/la:pridruzujem se cestitkama sve najbolje poz iz gradacca

Neutralan__ jarane moj hvala ti punooo ... idemo posjedit danas ko ljudineutralan__ je napisao/la:Našem forumašu @Ljumani_Banovici sretan rođendan,puno zdravlja,sreće,rahatluka,ljubavi i da zajedno proslavimo još mnogo pobjeda voljenog nam kluba.

1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Nešto gledam sada oko ovih navijača Zrinjskog kako su imali "gostprimstvo" na Grbavici.Kada se to pogleda malo bolje mogu slobodno reći da su navijači svakog kluba najbolje uslove imali u Banovićima.
Imali su na raspolaganju 3500 sjedećih mjesta,zatim mogli su stavljati zastave,transove i parole kakve su htjeli.Imali su vodu 50 metara od tribina (u nekim slučajevima 10,20,30,40 zavisi na kojem sektoru su smješteni).Još uz to policija ih je "mazila",bila sa njima u prijateljskom odnosu.Bez "pendrečenja" i iživljavanja nad njima.
Banovićani su isto tako fino se ponašali prema svakim navijačima,svi su bili dobrodošli i svi su htjeli da što više gostujućih navijača dođe.
A kada vidim šta se gostujućim navijačima radi u drugim gradovima,dođem do zaključka da smo mi jedna od najkulturnijih i najcivilizovanijih fudbalskih sredina.
Imali su na raspolaganju 3500 sjedećih mjesta,zatim mogli su stavljati zastave,transove i parole kakve su htjeli.Imali su vodu 50 metara od tribina (u nekim slučajevima 10,20,30,40 zavisi na kojem sektoru su smješteni).Još uz to policija ih je "mazila",bila sa njima u prijateljskom odnosu.Bez "pendrečenja" i iživljavanja nad njima.
Banovićani su isto tako fino se ponašali prema svakim navijačima,svi su bili dobrodošli i svi su htjeli da što više gostujućih navijača dođe.
A kada vidim šta se gostujućim navijačima radi u drugim gradovima,dođem do zaključka da smo mi jedna od najkulturnijih i najcivilizovanijih fudbalskih sredina.
- kuman_@mel
- Kontakt:
ORASJE - BUDUCNOST 0 - 1
Strijelac Igor Slisko
cestitke igracima na ovoj pobjedi koja nam mnogo mnogo znaci !
Strijelac Igor Slisko
cestitke igracima na ovoj pobjedi koja nam mnogo mnogo znaci !
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- neutralan__
- Kontakt:
To!Ovo nam je trebalo.Sada idemo na Premijer ligu.
Još ne vjerujem,prvi put smo u Orašju pobijedili,to je ono što sam neki dan govorio.Valjda naš kvalitet tek sada dolazi do izražaja
.
Još ne vjerujem,prvi put smo u Orašju pobijedili,to je ono što sam neki dan govorio.Valjda naš kvalitet tek sada dolazi do izražaja

braca, vi niste normalni, majke mi, otišli vam svi bitni igrači i opet igrate lopte. Svaka vam čast, rekao sam, da ste među favoritima za PL, i izgleda, da je tako. igrate čvrsto u gostima, i niko vas ne može pobijediti, jedino ako sudija ne us.ere..neutralan__ je napisao/la:To!Ovo nam je trebalo.Sada idemo na Premijer ligu.
Još ne vjerujem,prvi put smo u Orašju pobijedili,to je ono što sam neki dan govorio.Valjda naš kvalitet tek sada dolazi do izražaja.

-
- Kontakt:
Bravo Banovici 

- neutralan__
- Kontakt:
Haha.Otišli su gotovo pa svi,no došla su adekvatna pojačanja koja ih mogu zamijeniti.Ja se i dalje ibretim kako smo pobijedili u Orašju.AlemC85 je napisao/la:braca, vi niste normalni, majke mi, otišli vam svi bitni igrači i opet igrate lopte. Svaka vam čast, rekao sam, da ste među favoritima za PL, i izgleda, da je tako. igrate čvrsto u gostima, i niko vas ne može pobijediti, jedino ako sudija ne us.ere..neutralan__ je napisao/la:To!Ovo nam je trebalo.Sada idemo na Premijer ligu.
Još ne vjerujem,prvi put smo u Orašju pobijedili,to je ono što sam neki dan govorio.Valjda naš kvalitet tek sada dolazi do izražaja.
Ali nema veze idemo dalje,sada je bitno ispuniti stadion protiv Krajine i dati podršku momcima jer su je zaslužili.
@AboveTheLaw Hvala druže.Kako primiste gol u 90. minuti

Ja sam govorio da će Budućnost pokazati kvalitet,jedino iznenađenje je što se to dogodilo u "neosvojivom" Orašju.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- neutralan__
- Kontakt:
Jeste,ja još uvijek nevjerujem.Kako mi je drago.Grdan je napisao/la:Ja sam govorio da će Budućnost pokazati kvalitet,jedino iznenađenje je što se to dogodilo u "neosvojivom" Orašju.
Ovom čovjeku treba spomenik podići :

Igor Sliško !
cestitke komsije tri boda sa vruceg terena iz orasja...samo tako nastavite do polusezone uz jos par pojacanja expresan povratak u PL

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Giallorossi
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi valjda udjete u seriju pobjeda sad
.
PS:jel se zna ko je strijelac pobjedonosnog gola

PS:jel se zna ko je strijelac pobjedonosnog gola

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- neutralan__
- Kontakt:
Hvala,hvala momci.Iskreno realna strana mi je govorila poraz,no potajno sam očekivao bod,ali eto dobili smo velika 3 boda.astra1922 je napisao/la:cestitke komsije tri boda sa vruceg terena iz orasja...samo tako nastavite do polusezone uz jos par pojacanja expresan povratak u PL![]()
![]()
Čestitke momcima i veliko im hvala što su nam još više uljepšali ovu predivnu noć.
Još da su Ljumani aktivni da ih sada dočekamo kako su zaslužili ...
@Giallorossi Nadam se da ćemo nastaviti sa pobjedama protiv Krajine.
Strijelac je legenda Igor Sliško!
Utakmice Kupa NSF Bih protiv Iskre u Srijedu u 17 h ..pozzz i čestitke na današnjoj pobjedi Igore majstoree

- neutralan__
- Kontakt:
Hehe ma ja,konačno da i nas pomiluje žrijeb da igramo u Banovićima.ljuman... je napisao/la:Utakmice Kupa NSF Bih protiv Iskre u Srijedu u 17 h ..pozzz i čestitke na današnjoj pobjedi Igore majstoree![]()
Orašje-Budućnost (0:1) : http://fkbuducnostbanovici.com/index.ph ... &Itemid=54" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog : http://fkbuducnostbanovici.**** ... rasju.html" onclick="window.open(this.href);return false;