Slatinash_7 je napisao/la:Pazi ja govorim o extreminim slucajevima da se Vidic proda,povreda,dobre igre Jonesa i Smallinga,dobre pare nisam ja to bas eto daj 40 mil naci cemo nekoga...Da je trziste slabo slabo je ali moze se tu naci vec neko meni Shawcross prvi pada na pamet,jak stamben ima iskustvo EPL te ce ove sezone igrati i evropu.Cahill iz Boltona zasto ne spomenuti i njega.Ovi mi padaju na pamet iz EPL slabije pratim ostale lige ali kako je Chelsea nasao Luzia dobro bi nam dosao jedan onakav,Subotic npr nosi odbranu Dortmunda ima tu igraca koji se mogu dovesti za nekih 20 mil biti dobar 20 i to je za mene dobar posao...Ali o tom po tom treba razmisljati a najbolje ce se sve vidjeti u ovom mjesecu bez Vidica da li se moze igrati bez njega
Prodas Vidica, dobijes Kejhila ili Subotica + 20 miliona eura

. Izgubis najboljeg stopera svijeta, a kao zamjenu dovedes nekog znatno slabijeg igraca i imas 20 miliona u dzepu

. Sta Mancesteru znaci tih 20 milona eura? NISTA! Pa ljudi duguju pola milijarde, a ti bi gled'o kako ustediti 20 miliona.. Nema to nikakvog smisla. Te su pare kap u moru u odnosu na lovu koju Junajted obrce,. Vidic je neuporedivo vazniji od tih bjednih 20 miliona eura.
Nije MU ni Dinamo ni Partizan da gleda kako zaraditi na svojim najboljim igracima. Vidica treba prodati onda kada u klubu budu bolji igraci od njega.
Arsenal je primjer kako ne treba raditi. Prodavali su igrace pod krinkom podmladjivanja, dovodili neke velike talente obecavajuci tim buducnosti,.. I gdje ih je to odvelo. Propali su ko zeton. I Barselona je prodala Ronaldinja, al' samo zato sto je zadnju sezonu odigrao katastrofalno i sto su shvatili da imaju boljeg igraca. Zasto sada ne prodaju Cavija i Iniestu koji polako dolaze u godine

!? Koji ce im klinac oni kada imaju mladjahne talente Tiaga, Buskeca i Fabregasa!?? Veliki klubovi ne rade tako moj Slatinash.
I da, Fergi je covjek kao i svi mi, i on je imao dosta gresaka kroz svoju trenersku karijeru.. Prodaja Stama je jedna od vecih, ako ne i najveca. Odbrana je dugo godina nakon Stama bila najgori dio tima (+ golman).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.