Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Pobjeda protiv Shefild uniteda 3:1
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
I to preokret lagani. Ali morat će se ozbiljnije malo igrati ako hoće nešto više. Vakat je da Everton ugleda svjetlo Evrope.
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Istina,opet gosti poveli,opet "sporohodnost" ali i preokret u nekih 13 minuta...Sad se lakše diše.
A evo malo i "zabave"-mali "teaser" za film "Reds&Blues-The Balad of Dixie and Kenny" " onclick="window.open(this.href);return false;
rivalstvo sa našim "dragim komšijama sa Anfilda
uživajte
A evo malo i "zabave"-mali "teaser" za film "Reds&Blues-The Balad of Dixie and Kenny" " onclick="window.open(this.href);return false;
rivalstvo sa našim "dragim komšijama sa Anfilda

uživajte

It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
Danas u 4h pocinje tekma protiv Blackburna na gostovanju, nadam se boljoj igri nego u prvoj tekmi i fakat pobjedi 

Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ufff lude tekme ne zbog igre nego zbog 3 penala.. Blackburn je bio bolji vise htjeo i imali su precku, stativu 2 put jednom pogodzena iz penala.. Howard je danas bio najbolji odbranio penal + skinuo zicer samo takav. Baines je bio takodze dobar uz Howarda definitivno najbolji na terenu danas.. Cahil usao u igru u 53min i nije nista pokazao. Na kraju u 92min iz penala za Everton pogadza Arteta i 3 velika boda Evertonu ali iskren da budem nisu zasluzili ali sta je tu je 3 boda u dzep i "zdrao" 

Who is your čampion??
Who is your čampion??
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Ovaj post od "zeljocity"-ja potpisujem...od riječi do riječi.Danas smo bili,maa,ispod svake kritike
-kad nam je najbolji igrač golman
(Tim,kapa dolje za neke odbrane) a i Bains je bio "radilica " kao uvjek.Billy me totalano razočarao-pa nije suvislo dvaput nešto odigrao-pauza duga od igre ili šta?
Ali tri boda su u gornji džep spakovana i to je to.Nije ni život fer
Izvučeni i parovi treče runde Carling Cup-a .Igramo protiv WBA.
Da se neponovi kao prošle sezone rezultati (obe od njih izgubismo
)
Sljedeča Villa na Goodisonu.

Ali tri boda su u gornji džep spakovana i to je to.Nije ni život fer

Izvučeni i parovi treče runde Carling Cup-a .Igramo protiv WBA.

Sljedeča Villa na Goodisonu.
It's A GrandOldTeam To Support
A glupe utakmice.
Ali, veliki i kad je loš dan pobjeđuju. Onog Nevilla treba otjerati, evo što ne igrati lopte već je đuturum i logika mu nije jača strana. Pohvalio bih Howarda, Bainesa i Fellainia. Jagielka nesiguran skroz, kao da mu je debi. Anichebe nešto pokušava životom ali Samba jači tri puta. Arteta takođe ne može više igrati u prvom sastavu, nije to više to. Uglavnom, ovo danas nije bio pravi Everton kakvog znamo ali siguran sam da će biti bolje već od sljedećeg kola. Bitno je da su 3 boda tu jer i Everton je znao i to vrlo često razderati protivnika ali i ostati bez bodova tako. Blackburn bezveze ekipa.

Who dares, wins !
Meni je Nevil odigrao solidno a najvece iznenadzenje je bio onaj 17 godisnjak sto je izasao u 53min a umjesto njega je usao Cahili ne mogu mu se sjetit imena..
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Barkli.zeljocity je napisao/la:Meni je Nevil odigrao solidno a najvece iznenadzenje je bio onaj 17 godisnjak sto je izasao u 53min a umjesto njega je usao Cahili ne mogu mu se sjetit imena..

Who dares, wins !

Drenthe stiže besplatno

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
ode Arteta da su doveli Iniestu, nebi to bilo to, Drente je samo prividna utjeha...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- spielführer_21
- Kontakt:
potpis...muXmania je napisao/la:ode Arteta da su doveli Iniestu, nebi to bilo to, Drente je samo prividna utjeha...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
out:
Beckford ( lester )
Yakubu ( Blackburn )
Arteta ( arsenal )
IN:
Drenthe ( Real m. )
Denis Stracqualursi ( Tigre ( Argentina ))
sastav za slijedeću sezonu je slijedeći:
Golmani: Tim Howard, Jan Mucha
Odbrana: Leighton Baines, Phil Jagielka, Phil Neville, Sylvain Distin, Joseph Jobo, John Heitinga, Tony Hibbert, Shkodran Mustafi, Shane Duffy
Veza: Maruane Fellaini, Jack Rodwell, Diniyar Bilyaletdinov, Royston Drenthe, Tim Cahill, Leon Osman, Seamus Coleman, Ross Barkley, James Wallace, Adam Forshaw
Napad: Louis Saha, Victor Anichebe, Magaye Gueye, Joao Silva, Jose Baxter, Denis Stracqualursi

Beckford ( lester )
Yakubu ( Blackburn )
Arteta ( arsenal )
IN:
Drenthe ( Real m. )
Denis Stracqualursi ( Tigre ( Argentina ))
sastav za slijedeću sezonu je slijedeći:
Golmani: Tim Howard, Jan Mucha
Odbrana: Leighton Baines, Phil Jagielka, Phil Neville, Sylvain Distin, Joseph Jobo, John Heitinga, Tony Hibbert, Shkodran Mustafi, Shane Duffy
Veza: Maruane Fellaini, Jack Rodwell, Diniyar Bilyaletdinov, Royston Drenthe, Tim Cahill, Leon Osman, Seamus Coleman, Ross Barkley, James Wallace, Adam Forshaw
Napad: Louis Saha, Victor Anichebe, Magaye Gueye, Joao Silva, Jose Baxter, Denis Stracqualursi

Nije to više stari Arteta.muXmania je napisao/la:ode Arteta da su doveli Iniestu, nebi to bilo to, Drente je samo prividna utjeha...

Nije Moyes lud.

Who dares, wins !
- -Paja
- Kontakt:
Steta sto je Arteta otisao, te je tako ostao ostecen ovaj kvalitetni tim koji posjeduje Everton, mada mislim da ste i dalje br. 1 u gradu sto je najbitnije.
Dio Arsenala
Zna li iko koliko je para uzeto za Artetu???
Who is your čampion??
Who is your čampion??
10 miliona funti.zeljocity je napisao/la:Zna li iko koliko je para uzeto za Artetu???
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Odlicna je ovo ekipa Evertona i dalje,po meni najvise skripi u napadu,tu se mogao dovesti jedan kvalitetan spic ali sta je tu je,kasno je sada za plakati.
Vezni red sa 6 kvalitetnih igraca,sa Drentheom koji nadam se da moze uci u kakvu-takvu formu,te sa trojicom meni relativno nepoznatih igraca od kojih sam gledao samo Barkleya,od ove dvojice ne znam sta mogu da ocekujem.
Odbrana je takodje izuzetno pristojna,a na "liniji" dva izuzetno izuzetno kvalitetna golmana.
Vezni red sa 6 kvalitetnih igraca,sa Drentheom koji nadam se da moze uci u kakvu-takvu formu,te sa trojicom meni relativno nepoznatih igraca od kojih sam gledao samo Barkleya,od ove dvojice ne znam sta mogu da ocekujem.
Odbrana je takodje izuzetno pristojna,a na "liniji" dva izuzetno izuzetno kvalitetna golmana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Napad škripi, ostalo je normala. Valjda će Saha proraditi bemu miša.
Who dares, wins !
naizgled najjači dio tima je svakako odbrana, napad jeste kritičan, mislim da je Moyes pogriješio jer nije pružio Beckfordu još koju šansu, al eto ima ovaj mali argentinac bio je prvi strijelac prvenstva prošle godine, visok je, jak, i ima solidnu brzinu i tehniku, dobro igra glavom, trebala bi mu odgovarati ova taktika trpanja lopte u šesnesterac s bokova...NeToBoLa je napisao/la:Napad škripi, ostalo je normala. Valjda će Saha proraditi bemu miša.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.