Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Padovan
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Padovan » 27 avg 2011, 00:46

TKC je napisao/la:Napokon smo dobili jedan Ljevi bek a sad ga hocete da ga stavite na Center Bek. Sasa Papac ce igrati na ljevom beku gotova prica. A sad ko ce igrati na CB ja bi rekao Boris Pandza mladzi je od Mravca i bolji jeste da tehnicki nije najbolji ali on samo ima 24 godina za stopera je to veoma mlado. I treba nam jedan "drvosjecar" pored brzog i tehnickog Spahica(183 cm). Ako nastavi kao sada mogao bi za jednu 3 godine zaigrati u Bundesligu.
Pa Maldini je igrao do 40 :lol:
Ovaj se šali? Ili ovako uvijek piše postove :? :D!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2011, 01:35

Ako nastavi kao sada mogao bi za jednu 3 godine zaigrati u Bundesligu
Recenica godine
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 avg 2011, 01:58

Jbt ne možeš skontati šta lik hoće da kaže nikako :lol: :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 avg 2011, 11:27

Cartman je napisao/la:
Recenica godine
HAHAHAH! :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 avg 2011, 18:52

Cartman je napisao/la:
Recenica godine
Da pogodim ko je napisao?

Onaj TKC. :mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 27 avg 2011, 18:55

Vjerovatno je dijasporas :mrgreen: :mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 avg 2011, 19:36

Mene ovaj TKC, opasno podsjeca na jednog forumasa, koji je imao slican stil, a to je D1no :D, koliko se sjecam tako mu nick isao. Nijedna recenica gramaticki pravilna, a niti ima veze sa zivotom :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 avg 2011, 23:44

guber90 je napisao/la:Mene ovaj TKC, opasno podsjeca na jednog forumasa, koji je imao slican stil, a to je D1no :D, koliko se sjecam tako mu nick isao. Nijedna recenica gramaticki pravilna, a niti ima veze sa zivotom :D.

Slazem se.
Mozda je to taj lik a ? :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 avg 2011, 00:13

Titova-Juga je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Mene ovaj TKC, opasno podsjeca na jednog forumasa, koji je imao slican stil, a to je D1no :D, koliko se sjecam tako mu nick isao. Nijedna recenica gramaticki pravilna, a niti ima veze sa zivotom :D.

Slazem se.
Isto Zdembo...

TKC je napisao/la:Kad se pita sto je "Hoppenheim" propao u drugoj pola sezoni tvrdi se da je zbog povrede Vedada Ibisevica. Ako nebi bio dobio tu povredu bili oni bili prvaci..hmm...ko zna..?
Ali tacno je da je jedna Epoka zatvorena sa prodajom Ibisevica, Hoffenheim vise nije "Hoppenheim" nego samo "mediocre" bundesligaski klub Hoffenheim. To da Hopp skrsa Salary Budget je "sign" da je cilj bio "samo" da imaju jednog tima u Bundesligi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 avg 2011, 00:14

Slazem se.
Skroz drugi likovi. Onaj je koristio istovremeno Bosanski, Njemacki i Engleski jezik.
Dok ovaj nesto objasnjava na Bosanskom jeziku a recenice mu nemaju nikakvog smisla.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 avg 2011, 00:51

BIHfan je napisao/la:

Slazem se.
Skroz drugi likovi. Onaj je koristio istovremeno Bosanski, Njemacki i Engleski jezik.
Dok ovaj nesto objasnjava na Bosanskom jeziku a recenice mu nemaju nikakvog smisla.

:lol: :lol: :lol: :lol: , da, da... sad se sjecam...

Nema ga nesto... u lockout-u lik-freak!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 avg 2011, 02:23

Nakon prepirke sa modom na temi Celika lik dobi ban i javlja se sa drugog acc
Crni gavran ovdje. Naravno da sam nezasluzeno dobio ban. Grdan je zapoceo provocirati, ja sam mu samo odgovarao. Vise necu pisati nista na ovom sajtu. Pozdravljam svu ekstra raju koju sam ovdje upoznao, zelim vam svu srecu u privatnom zivotu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 avg 2011, 02:55

Ma pozelio sam procitat koji njegov ludi komentar.
Tipa: Rose ima best cross-over. Njegov good prijatelj Noah je ragged. Klasse!
FK DELFIN NEUM

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 28 avg 2011, 10:33

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon prepirke sa modom na temi Celika lik dobi ban i javlja se sa drugog acc
Crni gavran ovdje. Naravno da sam nezasluzeno dobio ban. Grdan je zapoceo provocirati, ja sam mu samo odgovarao. Vise necu pisati nista na ovom sajtu. Pozdravljam svu ekstra raju koju sam ovdje upoznao, zelim vam svu srecu u privatnom zivotu
HAHAHAHA!! :lol: :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2011, 12:56

BIHfan je napisao/la:

Ma pozelio sam procitat koji njegov ludi komentar.
Tipa: Rose ima best cross-over. Njegov good prijatelj Noah je ragged. Klasse!
D1no, Tarik14, Bot i Boske se trebaju vratit. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 avg 2011, 13:18

Jimmy from the hood je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon prepirke sa modom na temi Celika lik dobi ban i javlja se sa drugog acc
:lol: :lol: :lol: :lol:
Za zivot cijeli!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 28 avg 2011, 13:40

Jimmy from the hood je napisao/la:
HAHAHAHAHA Ko da je u ratu :mrgreen: FBI možda :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2011, 18:10

harishp je napisao/la:
don_burza je napisao/la:asko begonja opet zakljucao gol i proguto kljuc
Sad nek ne sere heftu i po.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 avg 2011, 23:08

nostradamus je napisao/la: JEDVA SAM NEKAKO USAO NA SAJT...NE ZNAM RAZLOG...
MOGU RECI SAMO JEDNO .OVO JE JADNO.OVAKVU KOMEDIJU U REZIJI SUDIJE RUSMIRA MRKOVICA I ONA DVA KLOVNA UZ LINIJU NIKAD U ZIVOTU A DOSTA MI JE GODINA NISAM VIDIO.PA ONO JE NEVJEROVATNO .POVEDE BORAC [ODMAH ,I ONDA KRECE 20 BUKVALNO SITUACIJA SVAKA NA STRANU BORCA ILI AUT ILI FAUL.MOMCI SE KIDAJU MALI FEJZIC CUDA BRANI,I ONDA ODIGRA KARALIC EXTRA POVRATNU I CURIC IZJEDNACI...A ONDA HAOS MA SVE ZA BORAC SAMO COVJEK PREMA GOLU TRAVNIKA POKAZUJE .MA U 5 OJ LIGI ONO NEMA...ONO NAM INTERNACIONALAC JADNA NAM MAJKA...NA METAR OD POMOCNOG BORCEV IGRAC GLAVOM IZBACI LOPTU AUT ZA BORAC...NE ZNA RAJA VISE DAL DA PLACE ILI SE SMIJE.I KRENE SE U SVLACIONICU MOMCI IZGINULI UZ ONAKNO SUDJENJE NI BARSA NEBI IZVUKLA NULU POLUVRJEME...
I NEKO KOSKANJE UNUTRA NE VIDI SE S TRIBINA....IZLAZI BAHRUDIN TRBOJEVIC NANE PREDSJEDNIK ,PAZITE OVO NOGOMETNOG KANTONALNOG SAVEZA,ZA KOGA SVI ZNAJU SVE OVDJE KAKAV JE KRIMINALAC I OSTALO I PSUJE NESTO ,IZLAZI IZ TUNELA MISLIM...I NEKO KAZE NOKAUTIRAO GA NEKO NIJE...IAKO JA LICNO MISLIM DA MOZDA I JEST....ALI LJUDI VOLIM NOGOMET VISE OD SEBE DA MI JA BIO NA DOHVAT RUKE U ONOM TRENUTKU NE ZNAM STA BI MU URADIO.
IZLAZE IGRACI NA 2 POL...I NEMA SUDIJE ZOVU TRENERE I PREKID...
STOJE NASI MOMCI KOJI SU SEBE DALI DA IGRAJU I PROTIV BORCA I SUDIJA I SAVEZA I NANETA I KOGA SVE NE I BEZ PARA I NISU POKLEKLI,SA SUZAMA U OCIMA GLEDAJU PREKO OGRADE U NAS MI U NJIH,NELE TRENER SELIMOVIC MALTE NE PLACE.MA OD SVEGA BI ODUSTAO U OVOM TRENUTKU ALI ZBOG TE SCENE NECU NIKAD...ZA INAT...
A KAKVA BRUKA ZA NAVIJACE BORCA TZV LESINARE EEEJ SLAVE TAKVU POBJEDU ZAJEDNO S TRENEROM I IGRACIMA KAO DA SU OSVOJILI PRVENSTVO ILI KUP..PA DA JE MOJA EKIPA DOBILA NA TAJ NACIN U CRNU ZEMLJU BI PROPAO.KAKO VAS BOLAN NIJE SRAMOTA.SVAKO LIJEPO MISLJENJE KOJE SAM DO DANAS IMAO O VAMA KAO LJUBITELJIMA SPORTA SU NESTALA.KAKO VAS NIJE SRAMOTA NAVIJATI ZA KLUB KOJI OVO RADI
AJDE SAD MOCNICI IZ SAVEZA SUSPENDUJTE IZBACIVAJTE,A NIKO NAMA NIJE KRIV ZATO STO JE VAS KRIMINALAC IZ SAVEZA KAVI STE SVI TAMO UDARIO KRIMINALCA U CRNOM I NEK VAM NAKARADNI BORAC SA DODIKOVIM PARAMA BUDE SAMPION...HAJDA NE MOZETE NAS OCIMA VIDJETI ,HAJDE OVAKO KAD DRUGACIJE NEMOZETE..SAMO ZAPAMTITE NASA LJUBAV PREMA PREMA PIROTI I TRAVNIKU NIKADA NECE UMRJETI,NECE VAM POMOCI NI NANE NI SVI KRIMINALNI MILJEI NI VASE PARE NISTA ...TRAVNIK JE BIO I BICE
I VELIKO HVALA IGRACIMA TRAVNIKA NA HEROJSKOM POLUVREMENI BILI SU SPRJECENI DA POBJEDE ZAJEDNO I SUDIJE I BORAC I NANETA,ALINEMA VEZE ONI SU ZA NAS SAMPIONI DANAS...
SVE U SVEMU
FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJ
Placem i zamisljam ga u kakvom je stanju bio dok je ovo pis'o.koliko je energije utrosio :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2011, 23:44

don_burza je napisao/la:Sasvim solidan rezultat koji daje nadu u bolju sezonu i borbu za titulu. Dati 2 gola na OT nije mala stvar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.