PL BiH 2011/12

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Fudo
Kontakt:

Re: PL BiH 2011/12

Post Postao/la Fudo » 26 avg 2011, 20:26

Tetrijeb je napisao/la:A zasto ne dobiju klubovi kazne na cijim se stadionima skandira"Ubi Ubij Četnika"ili "Ubij Ubij Ustaše" tacno treba reci ovoj nasoj policiji cim se na tribinu postavi zastava sa ljiljanima ili nesto na nacionalnoj osnovi se otpjeva odma batine.
Jaoo, nemozes to ravnjati...Ljijlan nije genocid, ljiljan nije ratni zlocinac, ni postavljanje zastave srbije niti hrvatske se nekaznjava isto tako, ni kad se pjeva gazi gazi turcina ili vec nesto u tom smislu!! Ja sam za normalno navijanje na svim stranama!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 avg 2011, 20:29

Devil je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Devile, ne vidim u čemu je problem da kažeš ovdje zašto je previsoka kazna, a ne preko pp.. ovo je forum, jbga..
ja opet ponavljam da je ova kazna recimo realna (nije zgoreg i da je veća), sad što su prije kazne bile sramotno male, to je druga stvar.. negdje se mora slomiti!
Jednostavno necu zbog upravo ovoga sta se desava,da me nazivaju "licimjer" i svakakvim drugim imenima.Zasto mi to treba ?
Forumasi sa kojima sam u dobrim odnosima su mi se javili na pp,sa njima lepo diskutujem tamo,a mene neko ovda da naziva svakakvim imenima zbog toga sto su oni su oni itekako upoznati sta se sve desavalo,sto su eksperti za medjuljudske odnose i ostalo,ne pada mi na pamet.
Ja nikoga ne vredjam,a oni tako vracaju.
Ovi sto su prozvali dobice i dalje odgovor na pp,necu da kvarim temu. ;)
pošalji i meni, živo me zanima šta je to tako važno da ne može ovdje.. ako ne dobiješ odgovor večeras, dobićeš sutra jer idem uskoro..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 avg 2011, 20:32

siroki je samo zbog transparenta Oluja 1995 kaznjen sa 3000KM-..

slavija je morala biti kaznjena vise, barem ko siroki zbog nacisticke zastave, barem ako ne i vise
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 avg 2011, 20:43

Vidim spominjete tu kaznu Partizanu pa samo da upitam ove vrsne poznavaoce fudbalskih prilika kako u BiH tako i u susjednoj nam državi Srbiji. Kolika bi kazna bila izrečena Partizanu da su grobari pjevali "mrzim te srbijo" i da su u toku utakmice ulijetali na teren ???
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 avg 2011, 21:39

Kevin je napisao/la:siroki je samo zbog transparenta Oluja 1995 kaznjen sa 3000KM-..

slavija je morala biti kaznjena vise, barem ko siroki zbog nacisticke zastave, barem ako ne i vise
ultrasi su isto izvjesili za oluju i generale,pa nista nismo dobili,
jbga, znas kakva nam je drzava,slavija je trebala vise dobit
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 26 avg 2011, 23:56

Grdan je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Jest smiješno :roll: .
Bit će tebi smiješno na kraju sezone. ;)
Brotnjo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Taj klub jos postoji....?Koja Liga? 1.Federacije? Aaaaa da se prestanes drogirat????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: cuj Čelik u Prvu ligu,ahaaaaa al ima klovnova ovdje
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 27 avg 2011, 02:07

Robijas007 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
Brotnjo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Taj klub jos postoji....?Koja Liga? 1.Federacije? Aaaaa da se prestanes drogirat????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: lol: :lol: cuj Čelik u Prvu ligu,ahaaaaa al ima klovnova ovdje
Ove godine Čelik ide u 1.ligu Federacije,neće vas u svakoj domaćoj utakmici spašavat izmišljeni penali. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 27 avg 2011, 05:17

Navijaci slavije,zrinjskog i borca..... Svi znamo sta su,ko su .... Neka vrijedjaju,nek se prave "herojima" ... ja stvarno neznam sto ce im to ...

u Slaviji ima fudbalera muslimanske nacionalnosti
u Zrinjskom ima fudbalera muslimanske nacionalnosti
u Borcu ima jedino golman bosnjak,ali je i predsjednik kluba bosnjak.... xD

Zar je to potrebno???....Nikad ovdje nece biti mira dok ima tzv. "heroja" na tribinama.

Slaviji zelim uspjesno ispadanje iz lige ove sezone.
Zrinjskom borbu za opstanak
Borcu zlatnu sredinu...

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 27 avg 2011, 23:54

Kao da su ovo prvi ispadi u kojima se veliča genocid i optuzenik za ratne zločine i kao da je prvi put da se ovako "kaznjava" fašizam i nacionalizam.

Nacionalističke i fašističke ispade treba NAREDBOM kaznjavati na licu mjesta i to:

- praznjenje tribina ODMAH
- nema nastavka igre dok se tribina odakle se skandiralo ne isprazni
- SVE koji su na toj tribini uhapsit, kaznit novčano i zabraniti dolazak na sportske dogadjaje.
- Ja klub ne bih kaznjavao, ne moze on organizovati utakmicu bez opasnosti navale fašizma i nacionalizma.

I da se razumijemo na svakom stadionu primjenjivati isto.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 27 avg 2011, 23:56

F.G.R je napisao/la:Kao da su ovo prvi ispadi u kojima se veliča genocid i optuzenik za ratne zločine i kao da je prvi put da se ovako "kaznjava" fašizam i nacionalizam.

Nacionalističke i fašističke ispade treba NAREDBOM kaznjavati na licu mjesta i to:

- SVE koji su na toj tribini uhapsit, kaznit novčano i zabraniti dolazak na sportske dogadjaje.
- Ja klub ne bih kaznjavao, ne moze on organizovati utakmicu bez opasnosti navale fašizma i nacionalizma.

Slažem se,ne može klub znati što će raditi navijači.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 27 avg 2011, 23:58

Grdan je napisao/la:
F.G.R je napisao/la:Kao da su ovo prvi ispadi u kojima se veliča genocid i optuzenik za ratne zločine i kao da je prvi put da se ovako "kaznjava" fašizam i nacionalizam.

Medjutim ovo se nikada nece uraditi jer su sportska dogadjanja kod nas uvijek dobra za politička prepucavanja. U našim klubovima u dobroj mjeri jos uvijek političari vedre i oblače ili imaju jak uticaj, tako da.... teško izvodivo.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 avg 2011, 11:12

Robijas007 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:
taj je klub igro ligu prvaka,a vi,jedino interex kup,zato ne javljaj se
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 avg 2011, 11:46

Bivši igrači Želje koji su pogađali u ovoj sezoni:

3 gola -Haris Bešlija
2 gola - Emir Hadžić, Feđa Dudić, Emir Obuća, Admir Vladavić, Branko Šešlija i Bajro Spahić
1 gol- Mahir Karić, Admir Kajtaz i Damir Rovčanin

Moguće da sam nekoga i preskočio, ako jesam molio bih da se dopuni spisak.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 avg 2011, 11:52

Damir Kojasevic,trenutno najbolji igrac i strijelac lige.Dominacija. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 avg 2011, 11:59

F.G.R je napisao/la:
Grdan je napisao/la:

Medjutim ovo se nikada nece uraditi jer su sportska dogadjanja kod nas uvijek dobra za politička prepucavanja. U našim klubovima u dobroj mjeri jos uvijek političari vedre i oblače ili imaju jak uticaj, tako da.... teško izvodivo.
Naravno da je disciplinska napravila kompromis, istu stvar su napravili Slavija i Zrinjski, s tim sto su ovi drugi i vise utjecali na rezultat , da se iz drugog pokusaja nije penal zabio npr. to je direktno utjecanje na rezultat, a ultrasi uvjek velicaju fasizam, a ovo sto je Željo kaznjen je smjesno i glupo, onda svi trebaju biti kažnjeni, svako kolo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 28 avg 2011, 12:41

Ma znas najbolji nacin da bi se sve ovo sprijecilo je kaznjavati pojedince po djepu.Npr onog majmuna iz Lukavice sto je uletio na teren 3000 km..i 30 dana zatvora ali po kratkom postupku,ako nemas da platis jos 90 dana...
I cim pocnu skandiranja odnmah tribina napolje,dobro kolega gore kaze...izdvojiti 10 njih i u zatvor...
A jarane kad razbijes 25 stolica onda ih moras i platiti jer neko mora kupiti nove..i to ti ih treba naplatiti petoduplo iz vlastitog djepa da se ima i za rezerve kad dodje jos ko bajagi nasilnih majmuna kao su te razbijacke face koje se obracunavaju sa plastikom...I u pravu si nije trebalo kazniti Zelju nije klub kriv,nego je odmah policija trebala izdvojiti bar petoricu koji su pravili frku ili ako ima snimak naknadno ih pozvati i primjeniti mjere odozgo...pa da vidim da li bi to vise radili...
I znas sta bi jos napravio .Zatvorio bi ih u sobu sa jednim specijalcem pod punom opremom sa palicama i ostalim priborom i ponudio bi mu da primjeni razbijacku vjestinu 1 na 1 ,a ne sa stolicama...eto toliko...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 28 avg 2011, 12:45

prvak ove sezone bi trebala biti ekipa Sarajeva

Borac,Siroki,Zeljo,Zrinjski borba za Europu

Slavija, Gosk,Kozara ,Leotar i na moju zalost Celik za opstanak

ostale ekipe bez ikakvih prizeljkivanja
hebiga taka liga
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 avg 2011, 14:46

nostradamus je napisao/la:Ma znas najbolji nacin da bi se sve ovo sprijecilo je kaznjavati pojedince po djepu.Npr onog majmuna iz Lukavice sto je uletio na teren 3000 km..i 30 dana zatvora ali po kratkom postupku,ako nemas da platis jos 90 dana...
I cim pocnu skandiranja odnmah tribina napolje,dobro kolega gore kaze...izdvojiti 10 njih i u zatvor...
A jarane kad razbijes 25 stolica onda ih moras i platiti jer neko mora kupiti nove..i to ti ih treba naplatiti petoduplo iz vlastitog djepa da se ima i za rezerve kad dodje jos ko bajagi nasilnih majmuna kao su te razbijacke face koje se obracunavaju sa plastikom...I u pravu si nije trebalo kazniti Zelju nije klub kriv,nego je odmah policija trebala izdvojiti bar petoricu koji su pravili frku ili ako ima snimak naknadno ih pozvati i primjeniti mjere odozgo...pa da vidim da li bi to vise radili...
I znas sta bi jos napravio .Zatvorio bi ih u sobu sa jednim specijalcem pod punom opremom sa palicama i ostalim priborom i ponudio bi mu da primjeni razbijacku vjestinu 1 na 1 ,a ne sa stolicama...eto toliko...
Potpis !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 avg 2011, 09:09

iako svi mislimo da napredujemo po svim događanjima ove sezone ja bih rekao da nazadujemo i to davalja..mozda nikad nismo ni napredovali, samo stagnirali ali je preočito, preočito ovo prvenstvo da je izrezirano samo tako...
iako je stari savez bio mutav do bola, ova komisija mi djeluje jos mutavije..do ove godine smo zivjeli u zabludama i vjeroval ida je sve regularno, a ove se trude da nas prosvijetle i pokazu da nije.nazalost.
svako kolo imamo drasticne greske sudaca, ali ovo je bitno: DRASTICNE koje utjecu na konacne rezultate..
kad neke stvari skontas onda ti nista nije jasno, a mozda bolje i da ne skontas nego da kao ovca ides na stadione i gledas izrezirano prvenstvo, kao kakvu kazalisnu predstavu u kojoj se zna početak-zaplet-i kraj..

posljednja desavannja u travniku samo potvrđuju ovo što govorim..jer ako neznate glavni za suce ove sezone su: jedan čovjek iz FK Borac, a drugi iz Zenice...mozda se varam..ali preočito je, svaku utakmicu s Borcem netko ima prigovora na suđenje (osim Rudara zadnju ali mozda nije bilo potrebno intervenirat)..nije ovo stvar u Borcu, da je bilo koji klub drugi isto bih napisao..bit je da bh nogomet ide dolje i to ogromnim koracima..

po meni netko režira ovo..a mislim da ih jebu Sarajevo, Travnik, Zrinjski i donekle Široki..pogotovo Sarajevo, iako mi nisu dragi svaka čast, jedino mi se zgadilo suđenje protiv Veleža al ion ošto sam gledao od njih svakako da su jedan od glavnih za naslov..

moje pitanje je: kako ce to sve izgledat i sta jos mozemo ocekivat kad se odigraju utakmice tipa Borac-Sarajevo, Zeljo-Borac, Zeljo-Siroki, Sarajevo-Siroki itd.??

ja mislim da mozemo ocekivat svašta, ali doslovno svašta..živi bili pa vidili..

poz svim pravim ljubiteljima nogometa, ali onog istinskog
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 29 avg 2011, 10:41

Kevin je napisao/la:iako svi mislimo da napredujemo po svim događanjima ove sezone ja bih rekao da nazadujemo i to davalja..mozda nikad nismo ni napredovali, samo stagnirali ali je preočito, preočito ovo prvenstvo da je izrezirano samo tako...
iako je stari savez bio mutav do bola, ova komisija mi djeluje jos mutavije..do ove godine smo zivjeli u zabludama i vjeroval ida je sve regularno, a ove se trude da nas prosvijetle i pokazu da nije.nazalost.
svako kolo imamo drasticne greske sudaca, ali ovo je bitno: DRASTICNE koje utjecu na konacne rezultate..
kad neke stvari skontas onda ti nista nije jasno, a mozda bolje i da ne skontas nego da kao ovca ides na stadione i gledas izrezirano prvenstvo, kao kakvu kazalisnu predstavu u kojoj se zna početak-zaplet-i kraj..

posljednja desavannja u travniku samo potvrđuju ovo što govorim..jer ako neznate glavni za suce ove sezone su: jedan čovjek iz FK Borac, a drugi iz Zenice...mozda se varam..ali preočito je, svaku utakmicu s Borcem netko ima prigovora na suđenje (osim Rudara zadnju ali mozda nije bilo potrebno intervenirat)..nije ovo stvar u Borcu, da je bilo koji klub drugi isto bih napisao..bit je da bh nogomet ide dolje i to ogromnim koracima..

po meni netko režira ovo..a mislim da ih jebu Sarajevo, Travnik, Zrinjski i donekle Široki..pogotovo Sarajevo, iako mi nisu dragi svaka čast, jedino mi se zgadilo suđenje protiv Veleža al ion ošto sam gledao od njih svakako da su jedan od glavnih za naslov..

moje pitanje je: kako ce to sve izgledat i sta jos mozemo ocekivat kad se odigraju utakmice tipa Borac-Sarajevo, Zeljo-Borac, Zeljo-Siroki, Sarajevo-Siroki itd.??

ja mislim da mozemo ocekivat svašta, ali doslovno svašta..živi bili pa vidili..

poz svim pravim ljubiteljima nogometa, ali onog istinskog
Nemaš ti pojma ili si veoma zlonamjeran .Čuj nogomet ide dole čim vi niste dominantni u savezu .Liga nikad nije bila regularnija ali vi se žalite jer odsad nema da kao 10 idete u Evropu .Poštujem Široki kao civilizovano mijesto ili klub ali ruke su vam prljave i previše da vi ukazujete na poštenje .Zato pospite se pepelom. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.