maxuz baxuz je napisao/la:Sto mu je ono oblozen list?junioR je napisao/la:evo jedna dobra pravo![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
to je jedan nikotinski flaster da se odvikne od pusenja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
maxuz baxuz je napisao/la:Sto mu je ono oblozen list?junioR je napisao/la:evo jedna dobra pravo![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se sa kimbom 100%. Nasri je pravi momak, i na samom pocetku je spomenuo Edina kao velikog igraca. Silva je pravi dusman, Edin ako je pametan držat će se Nasrija.....kimbo je napisao/la:mandraX je napisao/la:Ma to je kimbo, zar ne vidišrogeRF je napisao/la:Yes, he must be stopped. Let's break his legs.
Evo jednog od komentara s' Unitedovog foruma... sta reci?![]()
Salu na stranu ! Evo dodje mu "brat" Nasri direktni konkuretn najvecem Edinovom dusmaninu Silvi. Ima Nasri da pita Edu loptama i onako i on je posten kao igrac. Bit ce to paklen tandem u neka doba se nece znati tko je dodavac a tko je strijelac.
Dat cu ti jednostavan odgovor, preracunaj se!Sexmachineboy je napisao/la: Koji si ti spamer, svaka čast.
Odgovori i na ovaj moj post, imat ćeš post više.
To je bilo prije 6-7 mjeseci.rogeRF je napisao/la:Dat cu ti jednostavan odgovor, preracunaj se!Sexmachineboy je napisao/la: Koji si ti spamer, svaka čast.
Od tvojih 2527 postova, 891 post je napisan na pdf-u Diskusije, a 416 postova na temi Chat. Mislim da je komentar suvisan!
Gori sam ja sto se sa svakakvom djecurlijom raspravljam na ovom forumu!
Na cemu ste vas dva,evo krecem da vas stignem u postovima...Sexmachineboy je napisao/la:To je bilo prije 6-7 mjeseci.rogeRF je napisao/la:Dat cu ti jednostavan odgovor, preracunaj se!Sexmachineboy je napisao/la: Koji si ti spamer, svaka čast.
Od tvojih 2527 postova, 891 post je napisan na pdf-u Diskusije, a 416 postova na temi Chat. Mislim da je komentar suvisan!
Gori sam ja sto se sa svakakvom djecurlijom raspravljam na ovom forumu!![]()
Ali i kad sam spamao, radio sam to na temam koje su namjenjene za to, a ti dođeš na temu pomoć u vezi PC-a i lupaš neke gluposti, ponovljaš nešto što je napisano dva puta prije tebe. I ovaj post što sam citirao![]()
Ali ja sam budala što uopšte i pišem ovo, tema je Džeka, zaboli me briga za tebe.![]()
Btw. Odgovori i na ovo, post više.
Nevjerujem ja u te klanove, neko se snekim druzi vise, ali se cini da u cityu vlada dobra atmosfera!soccerfan je napisao/la:Evo Nasri je izgledam u Dzekinom "klanu"Sve je sa Savicem,Aleksom, Clichy i braca Toure su dosta sa njjima. Takode Milner i Barry.
Imaju fotke na stranici City-a!
Edin Dzeko je na putu da postane najbolji igrac BiH svih vremena!Vrebac je napisao/la:Edin je svojim radom i trudom uspio do sada kao nitko sa ovih prostora (mislim u ranijoj proslosti), postao je ljubimac u Wolfsburgu i u Njemackoj veoma cijenjen,, sad je poceo da osvaja Englesku,, ni Chack Norris mu nemoze ista!!!!!!!!!!!!
Nevjerujem ja u te klanove, neko se snekim druzi vise, ali se cini da u cityu vlada dobra atmosfera!MOZAK je napisao/la:soccerfan je napisao/la:Evo Nasri je izgledam u Dzekinom "klanu"Sve je sa Savicem,Aleksom, Clichy i braca Toure su dosta sa njjima. Takode Milner i Barry.
Imaju fotke na stranici City-a!
Slažem se sa tobom, imaju jako dobre igrače, pa oni se rjese Adebayora , ladno...ali nema od njih nista, treba to neko voditi, treba imati igru, kompoziciju, a oni to nemaju, teško ce nasri i silva igrati zajedno...Madridista18 je napisao/la:"Izgledaju moćno. Rekao bih da vjerovatno imaju barem jednako dobru ekipu kao i sve najbolje ekipe svijeta. Nemaju Lionela Messija, ali uvjeren sam da imaju bolju ekipu od Barcelone, jer imaju po dva igrača na svakoj poziciji koja su svjetske klase"
"Ako pogledate njihovu napadačku liniju koju čine Sergio Agüero, Carlos Tevez, Edin Džeko i David Silva... Zastrašujuće
Redknapp o Cityu
Slazem se sa Kimbom, mada bi u neko dogledno vrijeme i Silva mogao da mu da po koju loptukimbo je napisao/la:mandraX je napisao/la:Ma to je kimbo, zar ne vidišrogeRF je napisao/la:Yes, he must be stopped. Let's break his legs.
Evo jednog od komentara s' Unitedovog foruma... sta reci?![]()
Salu na stranu ! Evo dodje mu "brat" Nasri direktni konkuretn najvecem Edinovom dusmaninu Silvi. Ima Nasri da pita Edu loptama i onako i on je posten kao igrac. Bit ce to paklen tandem u neka doba se nece znati tko je dodavac a tko je strijelac.
Dosad najboljaAnti NWO je napisao/la:----------------------Joe Hart----------------------
----Richards---Kompany---Lescott---Clichy-----
--------Nigel De Jong----Yaya Toure-------------
--------------------David Silva---------------------
-------Aguero----------------------Nasri-----------
-----------------------Dzeko------------------------
Tevez nema mjesta u ovoj ekipi. Ekipa je taman pocela igrati finu pass igru, ako bi Tevez ponovno zaigrao sve bi to palo u vodu. Pogotovo sad kad je Eto'o otisao iz Intera, ja se nadam da ce Tevez u Inter.England je napisao/la:A Teveza nema , smješno ?
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, greenwood, IgmanskiVukovi, meecko, Proximic i 56 gostiju.