[youtube][/youtube]
Fabregas 2:0
[youtube][/youtube]
Bravo!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
nek je sissoko mozak.JuveSissoko je napisao/la:Alves je iritantan sa svojim manjkom fudbalskog znanja, bas kad treba mozgom odigrat, on nesto najgluplje moguce uradi, sve mi vise lici na atleticara a ne fudbalera.Prazna tintara.
Donnie Darko je napisao/la: Macherano je cigan, ali ne navijamo za njega, nego za Barcelonu.
Prestigavši Milan, Barcelona je sada osvojila najviše europskih trofeja u povijesti: čak 15!Donnie Darko je napisao/la:I jos jednom pitam, otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu? nebuloza.
S ovim naslovom je Barça osvojila svoj 15. UEFA-in trofej, što je rekord.Donnie Darko je napisao/la:Otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu?
WTF?? ko diro??addebisi je napisao/la:nek je sissoko mozak.JuveSissoko je napisao/la:Alves je iritantan sa svojim manjkom fudbalskog znanja, bas kad treba mozgom odigrat, on nesto najgluplje moguce uradi, sve mi vise lici na atleticara a ne fudbalera.Prazna tintara.
Ne kofrči se SissokoJuveSissoko je napisao/la:WTF?? ko diro??addebisi je napisao/la:nek je sissoko mozak.JuveSissoko je napisao/la:Alves je iritantan sa svojim manjkom fudbalskog znanja, bas kad treba mozgom odigrat, on nesto najgluplje moguce uradi, sve mi vise lici na atleticara a ne fudbalera.Prazna tintara.
ocigledno da sam mu uvrijedio miljenika, necu vise, obecavam, casna pionirska.mandraX je napisao/la:
Ne kofrči se SissokoI ne diraj Alvesa, šta bi dao da pređe u Juve?
your wish is my command, I bow to youaddebisi je napisao/la:budi poslusan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.