Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Thunderstruck
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Thunderstruck » 26 avg 2011, 21:43

Ima Ronaldo.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 avg 2011, 21:45

Maloprije nije bilo ni njega ni Besta ni jos par igraca. Lista je azurirana izgleda. Moja neka ostane. Taman da vidimo i razlicita misljenja. Ronalda bi ionako svi stavili u sastav. ;) :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 26 avg 2011, 21:48

Rooney88 je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Best? Ronaldo?
Nisu u ponudi. :D
Cudno su fkt skrojili listu ali eto od ovih "ponudjenih" mozemo birati, konkurencija je i ovako jaka.
Mene najvise cudi kako nema Bartheza u ponudi :mrgreen: .

Ovdje se najlakse odluciti za dva centralna vezna Keane i Scholes i lijevog veznog, naravno zna se Giggs. Ovo ostalo je sve ostalo je izuzetno tesko.
Evo ubacen i Ronaldo sto mi je i bila najveca zamjerka, a opet se ne mogu odluciti izmedju njega i Beckhama, obojica su igracine bili u Manchesteru, a i izuzetno su mi dragi.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 26 avg 2011, 21:50

Ja sam i maloprije (čim je Sir Matt ostavio link) zapazio Ronalda.

Ja ipak neću sastavljati svoju ekipu jer pola od ovih navedenih nisam zapamtio kao igrače. Nije mi izbor prilagođen. :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 avg 2011, 21:50

Greatest XI: Shortlists

Goalkeepers: Harry Gregg, Peter Schmeichel, Edwin van der Sar, Alex Stepney, Ray Wood.

Centre-backs: Bill Foulkes, Jaap Stam, Martin Buchan, Steve Bruce, Gary Pallister, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic.

Full-backs: Arthur Albiston, Roger Bryne, Noel Cantwell, Johnny Carey, Tony Dunne, Patrice Evra, Denis Irwin, Gary Neville.

Central midfielders: Eddie Colman, Paddy Crerand, Duncan Edwards, Roy Keane, Bryan Robson, Paul Scholes, Nobby Stiles, Charlie Roberts.

Wingers: David Beckham, Johnny Berry, George Best, Steve Coppell, Ryan Giggs, Charlie Mitten, David Pegg, Cristiano Ronaldo, Billy Meredith, George Wall, Joe Spence.

Forwards: Eric Cantona, Sir Bobby Charlton, Mark Hughes, Denis Law, Wayne Rooney, Jack Rowley, Tommy Taylor, Dennis Viollet, Ruud van Nistelrooy.
Ovo je lista onih koji su na onom linku sto ga je postavio Matt. Boldirani su moj izbor.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 avg 2011, 22:57

Anži hoće Nemanju Vidića
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 avg 2011, 23:02

Ted Mosby je napisao/la:Anži hoće Nemanju Vidića
Hocu i ja janjetine ali nema :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 26 avg 2011, 23:08

Izgleda da bi Gibson ipak mogao negdje preci :)

slika
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 23:27

Jao liste za izbor. :evil:

Na golu nenadjebivi Peter.Cast VDS,cast Stepneyu sto je pored odlicnih intervencija postigao i nekoliko golova,ali Danac je zasluzio posebno mesto u sferi fudbala.Za mene u najuzoj konkurenciji za najboljeg golmana svih vremena.

Odbrana falicna,nema najveceg od najveceg,tako da cu morati izabrati sta ostalo.Na stoperskoj poziciji cu se ipak odluciti za jedan od najvecih i najboljih stoperskih tandema sto je svet video Nemanja-Rio.
Cast Evri ali meni na levu stranu ide Albiston,toliko toga sam cuo o njemu,gledao ga u snimcima i zbog svojih igara zasluzuje ovo mesto.Kasnija karijera mu i nije za pohvalu ali 14 godina ako se ne varam u Manchesteru su svakako nesta sjajno.Desno cu na kraju ipak morati staviti Nevilla.

Vezu ce da drze ko drugi nego strasni Roy Keane i velicanstveni Paul Scholes,strana Rayan Giggs i George Best,za mene Ronaldo nije dostojan ove postave,a za Becksa iskreno nije bilo mesta.

I u napadu Sir Bobby Charlton,te u dilemi sam izmedju Rooneya i Ruuda,ali ipak stavljam Rooneya,nije mi nesta Cantona za ove elite. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 avg 2011, 00:01

Eno im Gibson.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 avg 2011, 00:07

Greatest XI: Shortlists

Goalkeepers: Harry Gregg, Peter Schmeichel, Edwin van der Sar, Alex Stepney, Ray Wood.

Centre-backs: Bill Foulkes, Jaap Stam, Martin Buchan, Steve Bruce, Gary Pallister, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic.

Full-backs: Arthur Albiston, Roger Bryne, Noel Cantwell, Johnny Carey, Tony Dunne, Patrice Evra, Denis Irwin, Gary Neville.

Central midfielders: Eddie Colman, Paddy Crerand, Duncan Edwards, Roy Keane, Bryan Robson, Paul Scholes, Nobby Stiles, Charlie Roberts.

Wingers: David Beckham, Johnny Berry, George Best, Steve Coppell, Ryan Giggs, Charlie Mitten, David Pegg, Cristiano Ronaldo, Billy Meredith, George Wall, Joe Spence.

Forwards: Eric Cantona, Sir Bobby Charlton, Mark Hughes, Denis Law, Wayne Rooney, Jack Rowley, Tommy Taylor, Dennis Viollet, Ruud van Nistelrooy.
Moj izbor :) P.S. Ubjedljivo najteze krila izabrat.. Ronaldo i Best su takodjer tu, a i u napadu je konkurencija opasna :D
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 27 avg 2011, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 avg 2011, 00:13

Kombajn is back

Sa 442 se kreće u nedjelju jer u suprotnom Berbatov ili Welbeck idu na tribine što nema apsolutno nikakve šanse . Samo umjesto koga Fleki upada ? Valencia doubtful ali ako bi trebao biti rezerva , umjesto koga ljudi ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Sir Matt, dana/u 27 avg 2011, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 avg 2011, 00:14

Sir Matt je napisao/la:Kombajn is back

Sa 442 se kreće u nedjelju jer u suprotnom Berbatov ili Welbeck idu na tribine što nema apsolutno nikakve šanse . Samo umjesto koga Fleki upada ? Valencia bi takođe trebao biti rezerva , ali umjesto koga ljudi ? :mrgreen:
Sad je borba i za klupu, ne samo za I postavu :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 27 avg 2011, 00:20

Sir Matt je napisao/la:Kombajn is back

Sa 442 se kreće u nedjelju jer u suprotnom Berbatov ili Welbeck idu na tribine što nema apsolutno nikakve šanse . Samo umjesto koga Fleki upada ? Valencia doubtful ali ako bi trebao biti rezerva , umjesto koga ljudi ? :mrgreen:
Ma 4-4-2 u svakom slučaju. Ne znam imamo li potrebe raspravljati o početnih 11?
Samo će na klupi biti tijesno. Valjda Carrick neće otići na tribine. :mrgreen: :D

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 27 avg 2011, 00:34

Pa i imamo . Istiu ekipu očekivati je nerealno ako znamo da je Ferguson držao rekord od oko 160 utakmica bez da izvede isti sastav dva puta zaredom a i klinci brzo izgore kad ih se stavlja non-stop u prvu postavu pa mislim da je vrijeme za poneku promjenu . Niko sretniji ako Clevs održi još pokoji čas nogometa Carricku i klapi na njegovom mjestu ali ne bi me iznenadio potpuni pobačaj . Možda se krene sa Hernandezom od prve , Rio je čitam spreman tako da Evans najvjerovatnije otpada . Vidjećemo . Valenica ako nije 100% fit nije potreban da zauzima nekome mjesto a Park mi se čini kao najizvjesnije rješenje za tribine da se mjesto ustupi Flekiu .

Uglavnom , spremni smo za derbi . To je bitno . C'mon United(klikni me) :mrgreen:
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 avg 2011, 01:05

Duncan Edwards treba njega staviti jer je on najveca nada manutd ikad bio :(
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 27 avg 2011, 10:26

Ljudi nisu normalni,ako je istina,bas bi bilo zanimljivo vidjeti koliko su spremni ponuditi,cuo sam da je najmanja cijenja za Nemanju 37M. :D

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 27 avg 2011, 11:32

rogeRF je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:A evo , čekam tu nedjelju . slika
Tako znaci, ceka se prvi poraz u ovoj sezoni :mrgreen:
cuj poraz hahahah hahahah jes arsenal jaka ekipa ove godine nevjerovatno uh...pa nasri i fabregas su vas drzali mali wilshir je dobar al skim da igra...pa otisao je i ebue pa clisy pa diaby pa 5 igraca vas je napustilo i to manje vise prvotimci..al u vecini slucajeva prvotimci..i sta cete vi...meni je arsenal drag klub bas radi tih mladih igraca al dosta pravljenja igraca pa onda prodavanje..pa morate jednom da napravite ekipu od kad je henry otisao to je totalno drugi arsenal...

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 27 avg 2011, 11:38

Rooney88 je napisao/la:Evo ja cu je ovdje prvo sastaviti.

Golman: Edwin van Der Saar. Mnogi bi se odlucili za Danca, o kojem imam zaista odlicno misljenje i nakon Edwina mi je sigurno prvi "pik", ali nekako mi je Edwin ostao "upecatljiviji" a i osvojio je sve ono sto je i Peter sa Unitedom tako da su po trofejima izjednaceni a nakon toga idemo na kvalitet gdje nekako mislim da Van Der Saar zasluzuje primat u odnosu na Danca.

Odbrana: Neville-Bruce-Vidic-Irwin
Konkurencija je i ovdje prejaka stvarno. Stam, Ferdinand, Foulkes, Pallister, Albiston, Bryne, Carey, Evra...
Neko mora "otpasti", ne znaci da je manje kvalitetan ili, meni licno, manje drag ali jednostavno ova odbrana mi je "na prvu" nekako najdraza. Zajebi analize u ovakvim momentima. ;) :D

Vezni red: Beckham-Keane-Scholes-Giggs
Eh da mi je da se jedan ovakav vezni red ponovi, da jednom SAF, od ovih novih "Fergusonovih beba", stvori nesto sto je vec stvorio sa ova 4 igraca. Ovo je bilo fenomenalno, uzivao sam gledajuci ih zajedno i ponosan sam sto sam navijao za United u njihovo vrijeme. Opet ponavljam da ima tu jos kvalitetnih igraca (Robson, Colman, Duncan Edwards (za kojeg su vjerovali da je mogao stati uz bok Peleu i Maradoni..)) ali ovaj vezni red je fenomenalan.

Napad; Eric Cantona-Wayne Rooney
Ovdje je mozda i najtezi izbor. Dva pika imamo a toliko dobrih igraca. Preko Charltona, Hughesa i Lawa do Van Nistelrooya. Samo mi je cudno sto Cole nije "nominiran", zaluzio je, ali eto, nema vezze. Ipak ja glasam za Cantonu i Rooneya. Mozda je Rooneya prerano porediti sa ovdje nabrojanim ali decko je vec sada legenda kluba i siguran sam da moze, da ce, jednog dana biti veci i od Cantone i Lawa a zasto ne i od samog Charltona?
super ekipa ti je to ...al kao stpo kazes nema cola a zna se da nam je snjim bio najbolji napad...al ok..i nekako mislim da chalton mora da je u ekipi..best pa i ronaldo ne znam jel on nominiran...mislim da su to neki najbolji igraci u histrotiji mance...ronaldu naravno svi znamo ao ovoj dvoici sam dosta i citao i nesto gledao i mislim da su kraljevi bas..a van de sar je kako kazes i po meni 100% najbolji..

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 27 avg 2011, 11:46

Narin je napisao/la:
Ljudi nisu normalni,ako je istina,bas bi bilo zanimljivo vidjeti koliko su spremni ponuditi,cuo sam da je najmanja cijenja za Nemanju 37M. :D
vidic se ne treba prodati ni pod koju lovu....a anzi nikako nije dobar ja ne znam sta ti ljudi misle al izgleda da ce za 2 il 3 godine imati tim koji se igrati solidno i u ligi prvaka sad su vec u vrhu ruskog prvenstva...kad sam vidio da ce eto da zaraduje 29 miliona godisnje onda stvarno je to za ne povjerovati...pa toliko ni arapi ne daju iako su bogatiji od ovoga tipa sulejman kerimova ..ima 25 milijardi dolara bogatstvo...i najavio je da od anzija pravi tim za osvajanje lige prvaka...mada ne vidim koje bi igrace mogao da dovede da bude bolji od mance reala barce i tako tih velikana...a i malaga je opasna po pitanju kupovine...ovaj nogomet je stvarno izisao na neku suprotnu stranu od toga sto treba da jes sad su samo pare u pitanje i to kakave...i kad mi nasri kaze da nije radi love a duplo veca plata u cityu ccc...a vidica nek stave cijenu 150 miliona eura..pa onda nek ga kupuje ko zeli hahaha...kao sto je za ronaldu odsteta milijardu neka vidic bude bar 150 il vise miliona eura...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.