FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Barcelona onako, nisam impresioniran...
losa igra, al eto, Messi u mjestu lomi Heltona...
Valdes mora popraviti izlaske na centarsut...imo je veceras gresu, umalo go da primimo, manje vise lose igramo, Abidal nesiguran, Adriano klasa...kako mi je on samo drag igrac...
ma uglavnom da ne brljavim sad, lose igramo, al kao i uvijek vodimo...odlika velike ekipe...
losa igra, al eto, Messi u mjestu lomi Heltona...
Valdes mora popraviti izlaske na centarsut...imo je veceras gresu, umalo go da primimo, manje vise lose igramo, Abidal nesiguran, Adriano klasa...kako mi je on samo drag igrac...
ma uglavnom da ne brljavim sad, lose igramo, al kao i uvijek vodimo...odlika velike ekipe...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- blaugrana4ever
- Kontakt:
U potpunosti se slazem s tobom, mada Villa da je izbjegao bar jednu offside-zamku, mislim da bi to pretvorio u gol...losmi je napisao/la:Sa losom igrom smo dosli do vodjstva.![]()
Abidal veoma nesiguran sa loptom.Pedro i Villa takodje dosta losi,voleo bih mesto njih da vidim Fabregasa i Alexisa u drugom poluvremenu
Messi sigurno najbolji pojedinac na terenu
Més que un club
Pozitivno iznenadjen navijacima, transparenti, bubnjevi, pjesma svih 45 minuta, da ne spominjem baklje
Sto se igre tice bez stopera se ne moze igrati a ni sa keitom kao zadnjim veznim ako nema neki normalan stoper, ovdje mora uci ili Pique ili Sergio
Messi ko Messi nista novo od njega
i tako to sve u svemu blizi se jos jedan trofej i cini mi se zvanicno postajemo najtrofejnija ekipa na svijetu 

Sto se igre tice bez stopera se ne moze igrati a ni sa keitom kao zadnjim veznim ako nema neki normalan stoper, ovdje mora uci ili Pique ili Sergio

Messi ko Messi nista novo od njega

Mes Que Un Club
Linfield se nece sloziti sa ovim.amertiger je napisao/la:Pozitivno iznenadjen navijacima, transparenti, bubnjevi, pjesma svih 45 minuta, da ne spominjem baklje![]()
Messi ko Messi nista novo od njegai tako to sve u svemu blizi se jos jedan trofej i cini mi se zvanicno postajemo najtrofejnija ekipa na svijetu

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Realno boli me neka stvarDevil je napisao/la:Linfield se nece sloziti sa ovim.amertiger je napisao/la:Pozitivno iznenadjen navijacima, transparenti, bubnjevi, pjesma svih 45 minuta, da ne spominjem baklje![]()
Messi ko Messi nista novo od njegai tako to sve u svemu blizi se jos jedan trofej i cini mi se zvanicno postajemo najtrofejnija ekipa na svijetu

Mes Que Un Club
- Donnie Darko
- Kontakt:
Otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu?
Ja koliko znam, sa vecerasnjom pobjedom, Pep postaje najtrofejniji trener BarceDonnie Darko je napisao/la:Otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu?

portu nije dosudjen cist penal, barca opet se spasila uaaaaaaaaaa 

Ono nije penal samo kad se igra protiv Barcelone.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
O kakvom pritisku ova budaletina priča, čuj pritisak na ovakve majstore sa loptom. Samoubistvo!
EDIT
Upravo o ovome pričam,
Zabi ga Cesc.
EDIT
Upravo o ovome pričam,
Zabi ga Cesc.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Fabregas u rukama ima već drugi trofej za manje od 10 dana,,, Wenger gledaš li ovo 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JuveSissoko
- Kontakt:
Messi vanzemOljac
jos malo pa najbolji svi vremena, jos samo malo

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ne tako dobra utakmica,drugo poluvreme veoma slicno kao i prvo,Porto opet krenuo jako ali nije uspeo postici taj pogodak,na kraju uspeli da prime samo jos 1 i zarade dva izuzetno glupa crvena kartona,pogotovo Guarin.
Barca novi trofej,zasluzeno,vec drugi u ovoj sezoni,ostala su jos 4 u opticaju.
Barca novi trofej,zasluzeno,vec drugi u ovoj sezoni,ostala su jos 4 u opticaju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovaj Macherano koristi svaku priliku da se previja,valja,covjek bi pomislio umrijet ce u grcevima koliko odskace,nema mi mrzeg igraca,blago se onom ko navija za takve 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
jadni wenger.
možda i on dođe u barcu ko skaut za gvineu bisao pa da nešto osvoji. 

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
covjek nije odigro ni pola sata, ma ni 20 minuta i uze 2 trofeja...Saurman je napisao/la:Fabregas u rukama ima već drugi trofej za manje od 10 dana,,, Wenger gledaš li ovo

Barca danas losa, ovo nije ni B od Barce, ne moze ovako protiv ozbiljnih ekipa...
nema konkretnosti, Valdes imo puno izleta u prazno, to podhitno mora popraviti, i protiv Reala je puno iso u prazno...
Keita ne moze igrati zadnjeg veznog, nema teorije, osjeti se to na igri Barce...
Alexis nista nije pokazo, uzme loptu, dribla i izgubi, ne moze on igrati prvu ni pored Ville, a kamoli Pedra...
Villa i Pedro losi veceras, mada Pedro agilan, dosta trci...Alves isto los...Cesc car, ma mora se za njega naci neko mjesto u ovoj ekipi pa makar, covjek donosi nesto vise na terenu kad igra...
uglavnom uzeli trofej, al razocaran sam igrom...mada je ovo bila neka prijateljska utakmica, al eto...mora se bolje igrati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Ovo je barca uzela sa pola snage!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
Alves je iritantan sa svojim manjkom fudbalskog znanja, bas kad treba mozgom odigrat, on nesto najgluplje moguce uradi, sve mi vise lici na atleticara a ne fudbalera.Prazna tintara.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Macherano je cigan, ali ne navijamo za njega, nego za Barcelonu.Dylan Dog je napisao/la:Ovaj Macherano koristi svaku priliku da se previja,valja,covjek bi pomislio umrijet ce u grcevima koliko odskace,nema mi mrzeg igraca,blago se onom ko navija za takve
I jos jednom pitam, otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu? nebuloza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.