FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2011, 21:38

Barcelona onako, nisam impresioniran...
losa igra, al eto, Messi u mjestu lomi Heltona...
Valdes mora popraviti izlaske na centarsut...imo je veceras gresu, umalo go da primimo, manje vise lose igramo, Abidal nesiguran, Adriano klasa...kako mi je on samo drag igrac...
ma uglavnom da ne brljavim sad, lose igramo, al kao i uvijek vodimo...odlika velike ekipe...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

blaugrana4ever
Kontakt:

Post Postao/la blaugrana4ever » 26 avg 2011, 21:38

losmi je napisao/la:Sa losom igrom smo dosli do vodjstva. :D
Abidal veoma nesiguran sa loptom.Pedro i Villa takodje dosta losi,voleo bih mesto njih da vidim Fabregasa i Alexisa u drugom poluvremenu :)
U potpunosti se slazem s tobom, mada Villa da je izbjegao bar jednu offside-zamku, mislim da bi to pretvorio u gol...
Messi sigurno najbolji pojedinac na terenu
Més que un club

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 avg 2011, 21:39

Pozitivno iznenadjen navijacima, transparenti, bubnjevi, pjesma svih 45 minuta, da ne spominjem baklje :mrgreen:

Sto se igre tice bez stopera se ne moze igrati a ni sa keitom kao zadnjim veznim ako nema neki normalan stoper, ovdje mora uci ili Pique ili Sergio :D

Messi ko Messi nista novo od njega :mrgreen: i tako to sve u svemu blizi se jos jedan trofej i cini mi se zvanicno postajemo najtrofejnija ekipa na svijetu :D
Mes Que Un Club

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 21:42

amertiger je napisao/la:Pozitivno iznenadjen navijacima, transparenti, bubnjevi, pjesma svih 45 minuta, da ne spominjem baklje :mrgreen:

Sto se igre tice bez stopera se ne moze igrati a ni sa keitom kao zadnjim veznim ako nema neki normalan stoper, ovdje mora uci ili Pique ili Sergio :D

Messi ko Messi nista novo od njega :mrgreen: i tako to sve u svemu blizi se jos jedan trofej i cini mi se zvanicno postajemo najtrofejnija ekipa na svijetu :D
Linfield se nece sloziti sa ovim. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 26 avg 2011, 21:46

Devil je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Pozitivno iznenadjen navijacima, transparenti, bubnjevi, pjesma svih 45 minuta, da ne spominjem baklje :mrgreen:

Linfield se nece sloziti sa ovim. :mrgreen:
Realno boli me neka stvar :mrgreen:
Mes Que Un Club

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 avg 2011, 21:48

Otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2011, 21:55

Donnie Darko je napisao/la:Otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu?
Ja koliko znam, sa vecerasnjom pobjedom, Pep postaje najtrofejniji trener Barce :roll:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 26 avg 2011, 22:24

portu nije dosudjen cist penal, barca opet se spasila uaaaaaaaaaa :D

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2011, 22:24

Ono nije penal samo kad se igra protiv Barcelone.
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 avg 2011, 22:29

O kakvom pritisku ova budaletina priča, čuj pritisak na ovakve majstore sa loptom. Samoubistvo!

EDIT
Upravo o ovome pričam,
Zabi ga Cesc. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 26 avg 2011, 22:36

fabregas opet za 10 minuta odlican 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2011, 22:36

Fabregas u rukama ima već drugi trofej za manje od 10 dana,,, Wenger gledaš li ovo :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 22:38

Messi vanzemOljac :mrgreen: jos malo pa najbolji svi vremena, jos samo malo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 22:39

Ne tako dobra utakmica,drugo poluvreme veoma slicno kao i prvo,Porto opet krenuo jako ali nije uspeo postici taj pogodak,na kraju uspeli da prime samo jos 1 i zarade dva izuzetno glupa crvena kartona,pogotovo Guarin.

Barca novi trofej,zasluzeno,vec drugi u ovoj sezoni,ostala su jos 4 u opticaju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2011, 22:41

Ovaj Macherano koristi svaku priliku da se previja,valja,covjek bi pomislio umrijet ce u grcevima koliko odskace,nema mi mrzeg igraca,blago se onom ko navija za takve :twisted:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 22:41

jadni wenger. :cry: možda i on dođe u barcu ko skaut za gvineu bisao pa da nešto osvoji. :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2011, 22:45

Saurman je napisao/la:Fabregas u rukama ima već drugi trofej za manje od 10 dana,,, Wenger gledaš li ovo :mrgreen:
covjek nije odigro ni pola sata, ma ni 20 minuta i uze 2 trofeja... :D :D

Barca danas losa, ovo nije ni B od Barce, ne moze ovako protiv ozbiljnih ekipa...
nema konkretnosti, Valdes imo puno izleta u prazno, to podhitno mora popraviti, i protiv Reala je puno iso u prazno...
Keita ne moze igrati zadnjeg veznog, nema teorije, osjeti se to na igri Barce...
Alexis nista nije pokazo, uzme loptu, dribla i izgubi, ne moze on igrati prvu ni pored Ville, a kamoli Pedra...
Villa i Pedro losi veceras, mada Pedro agilan, dosta trci...Alves isto los...Cesc car, ma mora se za njega naci neko mjesto u ovoj ekipi pa makar, covjek donosi nesto vise na terenu kad igra...

uglavnom uzeli trofej, al razocaran sam igrom...mada je ovo bila neka prijateljska utakmica, al eto...mora se bolje igrati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 26 avg 2011, 22:47

Ovo je barca uzela sa pola snage!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 22:48

Alves je iritantan sa svojim manjkom fudbalskog znanja, bas kad treba mozgom odigrat, on nesto najgluplje moguce uradi, sve mi vise lici na atleticara a ne fudbalera.Prazna tintara.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 avg 2011, 22:49

Dylan Dog je napisao/la:Ovaj Macherano koristi svaku priliku da se previja,valja,covjek bi pomislio umrijet ce u grcevima koliko odskace,nema mi mrzeg igraca,blago se onom ko navija za takve :twisted:
Macherano je cigan, ali ne navijamo za njega, nego za Barcelonu.

I jos jednom pitam, otkud to da Barca postaje najtrofejnija ekipa na svijetu? nebuloza.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.