Ne, ozb....kako ide to za studente, cijene karata....
BTw..jel dolazite sutra u Sarajevo???
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svejedno je to ba ,ti imas pravo na nizu putnu kartusarajlija89 je napisao/la:![]()
![]()
Ne, ozb....kako ide to za studente, cijene karata....![]()
BTw..jel dolazite sutra u Sarajevo???
Bice dobra atmosferaNormala da dolazimo !
haha sta ces nema se para za autobus ili gorivo za autosarajlija89 je napisao/la:Ma pojma nemam, posljedni put vozom prije 2-3 god, u Mostar, na dzenazu neku![]()
![]()
Nisam zeljeznicar jbt![]()
![]()
Bice dobra atmosfera
To jest,ali nece biti isto kao prije.Pjevamo naravno protiv njih ! Gamad !sarajlija89 je napisao/la:Ma drugacije je kad ste prisutni, malo cete i skakakt, pjevat, nama dodatni motiv da grmimo![]()
Ili doalzite da pjevate protiv njih ???![]()
Ma samo da dobijemo, ja sam svakako na zapadu![]()
Brate je li bar malo kise tamo padalo ove sedmice,od kada sam ja dosao ovamo?Tribalian je napisao/la:Dokle vise ove vrucine![]()
![]()
![]()
Edin TM87 je napisao/la:Upozorenje pred trajni ban.
neno#4 je napisao/la:Marko je vise cetvorka, a moze i na krilo.marko milič,vanjski igrač sa katastrofalnim šutom za tri poena
Kakav crni Naumoski sad?petar naumoski?
Monolog je napisao/la:Kad god se spomene Naumoski, sjetim se jednom interviewa sa Turkcanom. Helem, bilo je pitanje o ponašanju američkih i evropskih zvijezda na i van terena. Turkcan je govorio kako je u Americi. Kao, van terena su svi isti, dakle, članovi su kluba, zayebavaju se, glupiraju i šale na tuđi i svoj račun, al' se na terenu zna ko je gazda. Kada je igrao sa Naumoskim (ne mogu se sjetiti koji je evropski klub u pitanju, al' vjerujem da će ovi bolji poznavaoci evropske košarke to znati), mor'o mu je nositi torbe i kofere.
Btw, da ne idem na Bosninu temu (pomisliće da provociram), pa ću ovdje upitati. Da l' je istina da su Rizviću, kad je tek došao da trenira i (haman) potpiše ugovor sa Bosnom rekli:"Izvini Jordan, nismo te prepoznali?"
Nisam ja nista rekao da fali Naumoskom, nego si ga spomenuo a nismo pricali o njemujest sad ,većinu karijere je igrao na 3
šta fali naumoskom?
neno#4 je napisao/la:Nisam ja nista rekao da fali Naumoskom, nego si ga spomenuo a nismo pricali o njemujest sad ,većinu karijere je igrao na 3
šta fali naumoskom?![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 68 gostiju.