BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Martex
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Martex » 18 avg 2011, 16:03

Ima li sta od Seada Hajrovica kakav je? Harisa Seferovica? Izet Hajrovic?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 16:06

Martex je napisao/la:Ima li sta od Seada Hajrovica kakav je? Harisa Seferovica? Izet Hajrovic?
ima ima :lol: redovni u mladjim selekcijama svice :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 18 avg 2011, 16:09

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Martex je napisao/la:Ima li sta od Seada Hajrovica kakav je? Harisa Seferovica? Izet Hajrovic?
Varas se, nastupao je za Svicarsku mladu repku ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 avg 2011, 16:23

Martex je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Varas se, nastupao je za Svicarsku mladu repku ;)
pa to ti i kazem :lol: :lol: :lol:
SN National team Matches Goals
- Switzerland U21 1 0

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 18 avg 2011, 16:26

Zajebunio se ja malo :D Pa ima li sta od tog da igra za nas ?

Tuzla - Grad koji volim!

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 22 avg 2011, 19:38

Vidim da je Haris Seferovic igrao 3 utakmice za njegov tim. Nije zabio, ali jeli iko od vas gledao ista od ti utakmica kakav je bio..? '
Preko transfermarkt sam vidio da je zaigrao 3 utakmice.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 22 avg 2011, 20:54

http://www.transfermarkt.co.uk/en/boris ... 28456.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pandza i Mechelen su broj jedan u Belgiji. On samo ima 24 godina znaci imamo vremena da ga ekspotiramo u jacu ligu.

Edin Salkic zaigrao je za svoj tim u Austriji nije zabio go.

U Austriji imamo cetiri interesantna igraca:

Salkic
Dilaver
Bukva
Hadzic

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 22 avg 2011, 21:31

TKC je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/boris ... 28456.html

Pandza i Mechelen su broj jedan u Belgiji. On samo ima 24 godina znaci imamo vremena da ga ekspotiramo u jacu ligu.

Edin Salkic zaigrao je za svoj tim u Austriji nije zabio go.

U Austriji imamo cetiri interesantna igraca:

Salkic
Dilaver
Bukva
Hadzic
Salkica sam gledao,,sada zadnju utakmicu nije bio los,, Hadzic standardan i treba bjezati iz austrijske lige ako zeli napredak!! Dilaver onako??? Bukva mi je nekako izgubio volju za igrati ,,kao da je poceo ozbiljno trebe ganjati hahahahhahah

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 avg 2011, 04:09

Martex je napisao/la:Zajebunio se ja malo :D Pa ima li sta od tog da igra za nas ?
tesko brate, tesko :roll: ako on dobije poziv da igra za A tim svice, nece on cekat nase debile :roll: i mislm da bi mu potez da odbije svicarce bio kamikaza potez, jer bi sve radili da mu karijera ide unazad ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 avg 2011, 10:13

Propustiti cemo mi jos talenata i talenata. Jer drzave za koje igraju ce ih sigurno uvjek stavljati pod pritisak, posebno jer znaju, da te igrace mogu izgubiti na nas.

Dok ostalim selektorima citavo inostranstvo bude bilo u Jelen Ligi i HNL-u. :lol:
A lige petice nepoznate. Jer izgleda jedne mjere postoje za igrace iz te dvije lige a druge za ostale.

Nerealno bi isto bilo, da se selektor Susic brine o talenatima i zove svakog izmedju 16 i 21 godinu u A selekciju kako bi ga kaparisali, ali izgleda dace to morati u pojedinim slucajevima. Ipak za kaparisanje dovoljno je igrace iz drugih fudbalskih saveza dovesti samo na prijateljsku utakmicu, cime bi promjenuli savez.

Jedini argument da se ti momci ostave u mladim pogonima drugih drzava je, dace tu dobiti bolji tretman i pripreme. Ali nazalost to znaci i dace se navici igrati za tu zemlju, navici na suigrace i navijace.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 18:23

Ja sam davno ustvrdio da su na ovome forumu sve dvometrasi :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 avg 2011, 01:27

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tvrtkovi ... -bih/63122" onclick="window.open(this.href);return false;

Tek sad procita ovaj clanak.
Interesantno, momak je pola Nijemac pola Bosanceros, ali izgleda da mu otac zna za koga sin treba da igra. Uostalom sam prati sve nase utakmice i Begovic mu je uzor. Ko zna mozda bude nas Kahn. :D Tvrtkovic je isto strasno ime, bas Bosansko.

Ovo sto kaze za interes iz Wolfsburga i Bremena me ne cudi, jer Wolfsburg rado gleda kod komsija, a i Werder izgleda.

Dakle Hannover ce izbaciti dva mozda i vise potencijalnih reprezentativaca. Postaju mi simpaticni. :D
Nadam se dace Kasumovic sto brze nastupiti za prvu ekipu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 25 avg 2011, 01:35

kad ce se bicakcic vratiti..?kolikvo je vani..?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 avg 2011, 01:45

Hm otprilike 1-2 mjeseca.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 avg 2011, 15:24

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nastavlj ... ente/63239" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll: cekaju vanzemaljce? da bi dobio poziv :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2011, 15:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nastavlj ... ente/63239

Kakva je U18 reprezentacija? U17 i U19 su glavne reprezentacije. U20 i U18 su ciste zayebancije. On svakako moze zaboravit Italiju, tako da nema zurbe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 15:39

Dobio poziv za U18 a oni sledecu utakmicu protiv Svicarske 13.3 igraju. :roll: Vazan mi je taj poziv u pm.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/italy ... 21746.html
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2011, 15:42

Devil je napisao/la:Dobio poziv za U18 a oni sledecu utakmicu protiv Svicarske 13.3 igraju. :roll: Vazan mi je taj poziv u pm.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/italy ... 21746.html
Ma navikli smo na laganje od ovih "talenata" sirom Evrope. Gdje je onaj iz Danske sto je tvrdio da je standardan u ekipi, a fino se moglo procitat da je odigrao 2 utakmice za godinu dana. Pa onda supertalenat Emra Tahirovic koji je odbio Juventus, pa sad igra u trecog ligi Spanije. A sve megasupertalenti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2011, 15:46

I onaj kapiten Njemacke do 17,18 godina,koliko vec :lol:

Sjeca li se ko onoga iz mlade reprezentacije,vazda bio standardan u prvoj postavi pored dosta afirmisanih igraca,njega se uvijek predstavljalo kao igraca Brede,Rode koga li vec iz Holandije,a nije ga se moglo naci ni na spisku igraca kluba :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 15:56

Cartman je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/nastavlj ... ente/63239

Kakva je U18 reprezentacija? U17 i U19 su glavne reprezentacije. U20 i U18 su ciste zayebancije. On svakako moze zaboravit Italiju, tako da nema zurbe.
te se selekcije formiraju u reprezentacijama koje skroz u17 i u19 izbore nastup na sp.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Confiance, emir79, Hansestadt, Lavcina, zgembo89 i 70 gostiju.