Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

STEVIE
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la STEVIE » 26 avg 2011, 11:52

mnogo toga je bilo juce.. 3 navijaca slovana zbodeni u rimu, pickice iz glavnog grada italije opet po svome.. u atini "navijaci" maccabia bacali baklje na simpatizere pao, ona se ultrasi pao probili na tribinu i posamarali ih i uzeli im skoro sve transove i zastave. ti "navijaci" maccabia poceli bjezati ko' zecevi, izgleda da su ucili od oni trkaca iz kaiserslauterna. rusi se zale sto se juce nisu htjeli obracunati obicni simpatizeri legie, i jos se cude kako ti isti simpatizeri nisu ponijeli zastave i transove s sobom, fratria stvarno sve dublje tone svaki dan bruka :roll:

rapid bucuresti-slask wroclaw
slika
slika
slika

karpaty-paok
slika i ovdje je bilo problema, jedan bus paoka vracen s granice

cska sofia-steaua
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 avg 2011, 12:15

U najmanju ruku ludnica sinoc pogotovo u Grckoj gdje je doslo do prekida utakmice.Kapija se pokazala po ko zna koji put,obracuni s policijom da se dodje do protivnika,pa njih isamarali uzeli sve sto se uzet moze svaka im cast i koliko sam vidio poruke free palestina...
Rimljani po starom znaci krenuli nisam cuo zato nista ali su imali par ispada i ove sezone tako da me to bas i ne cudi
Laziale dobre bile na gostovanju rabotnickom solidna brojnost mada malo losa postavka tribine bila previse transova,i naravno fasisticka obiljezja sto me posebno nervira kod njih al da su dobri dobri su...
Jos da se osvrnem na grupe u ligi prvaka nema nekih Ultra rivalstava al mislim da ce Napolitanci tu najbolje da se pokazu.Zanimljivo bi trebalo biti i Ajax Dinamo nakon svih onih nereda koji su bili ne znam ti ni ja koje godine bio sam par puta gore i sreo ljude koji ne smiju ni reci da su Hrvati.Plus Real u toj grupi a znamo da su Ultrasi reala vraceni sa granice sa sipkama i ostalim oruzjem u pohodu na amsterdam a VAK 410 nikad jaci mozda krenu po neku osvetu.Takodje jedva cekam Baselovce u Manchesteru jer navijam za United a Basel ima solidnu navijacku grupu ako uzmemo u obzir da su Unitedovci protiv Lyona zapalili one 2 baklje moglo bi biti zanimljivo
CSKA kako ce docekati Trabzon,te kakav ce biti susret Zenita i Sahtara ne znam kakva je situacija tu ali nakon onih naftovoda nebi me cudilo da ih Rusi napadnu.Ostalo nije vrijedno spomena cekamo izvlacenje EL da vidimo kakvih bi tu okrsaja moglo biti
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 avg 2011, 12:54

Ne bi Romini navijaci bili Romini bez nozeva :roll: Ckapi uvek .

P.S. Kolko je tacno bilo Laziala u Makedoniji?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 avg 2011, 13:02

Tribalian je napisao/la:Ne bi Romini navijaci bili Romini bez nozeva :roll: Ckapi uvek .

Bilo je nekih 150 mislim mozda malo manje ali je ekipa prejaka ono goli do pasa vidi se da je udarna ekipa,bilo je i nekih Laziala iz Makedonije vidim isto neka solidna brojaka od oko 100-tinjak ljudi,barem tako vidim po ovim slikama sa jednog srpskog foruma gdje sam aktivan i gdje pratim scenu.Jos bi samo da pohvalim navijace Hanovera brat bratu oko 1000 ih je bilo u Sevilli svaka im cast
Slatina Bog i batina

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 26 avg 2011, 13:03

Jaki su navijaci Basela, evo juce izas'o klip kad su igrali protiv Zuricha kako su prebili muriju :D

[youtube][/youtube]

Navijaci Cska Sofie na treningu pred utakmicu sa Steauom

slika

slika

slika

slika

slika

Spartak Trnava vs Lokomotiva

slika

Panathinaikos vs Maccabi

slika

slika

slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 26 avg 2011, 13:13

Tribalian je napisao/la:Ne bi Romini navijaci bili Romini bez nozeva :roll: Ckapi uvek .

" onclick="window.open(this.href);return false;
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 avg 2011, 13:17

Alfa_Muzijak je napisao/la:

malo sam se ja prebrojao za ove Talijanske Laziale bilo ih je po ovome 100 sa simpatizerima al je ovih Makedonskih plavaca bilo vise od 150 sigurno samo po slikama koje sam ja gledao nisu svi bili prikazani uglavnom solidno gostovanje neatraktivna utakmica a bilo ih je
Slatina Bog i batina

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 avg 2011, 13:20

Evo Hanover Ultrasi i njihova brojnost zaista fantasticni nisam to ocekivao od njih
Slatina Bog i batina

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 avg 2011, 13:33

Evo i Cigana u Francuskoj.Dosta manje od najavljenog broja..

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 26 avg 2011, 13:39

Garra Blanca na Meču Colo Colo - Palestino 3:1

slika
slika
slika
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 avg 2011, 13:50

s zabarima je u makedoniji i bilo oko 100 ultrasa levskog..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 avg 2011, 15:02

Grupa A: Tottenham, Rubin, PAOK, Shamrock
Ovdje valja izdvojiti susret Rubina i PAOK-a sto se tice navijaca mada ni Totenham nije los u tom segmentu gledao sam ih u ligi prvaka kad su dali go podivljali su pravo,jos sad ovi neredi u Londonu moglo bi biti zanimljivo,naravno nista specijalno osim neke brojnosti PAOK-ara
GrupaB: Kopenhagen, Standard, Hannover, Vorskla
Jedino zanimljivi navijaci Hannovera koji su se super pokazali u Sevilli a i prije toga sa svojom brojnoscu
Grupa C: PSV, Hapoel Tel Aviv, Rapid, Legia
Ovdje valja izdvojiti 3 navijacke skupine prvo Hapoel i njihovi navijaci koji ce sigurno biti na udaru Legie.Ultras Legia su meni prejaki i bit ce tu nadmetanja sa Rapidovcima koji uvijek dobro odrade gostovanja.Rapid i Ultras West super brojni u gostima jos bolji kuci sa koreografijama
Grupa D: Sporting, Lazio, Zurich, Vaslui
Ovdje valja izdvojiti Laziale i Zurich ali nista specijalno.Doduse Sportingovi su imali onaj jedan ispad prosle sezone mada nece tu biti nista
Grupa E: Dinamo Kijev, Bešiktaš, Stoke, Maccabi Tel Aviv
Ovdje ce biti zanimljivo vidjeti kako ce Maccabi biti docekan u Turskoj naravno zbog Palestine i tih politickih zezanja
Grupa F: PSG, Athletic Bilbao, Salzburg, Slovan Bratislava
PSG sa dobrom ekipom doci ce i dobri navijaci,vec su se malo pokazali ove sezone.Za Bilbao ne znam a Salzburg isto tako losi jako nezanimljiva grupa navijacki
Grupa G: Alkmaar, Metalist, Austria Beč, Malmo
Malmo kuci ce biti dobar a bome i Austrija Bec,od gostovanja nema nista specijalno
Grupa H: Braga, Cli=ub Brugge, Birmingham, Maribor
Totalno nezanimljiva grupa
Grupa I: Atletico Madrid, Udinese, Rennes, Sion
Ovdje zanimljivi Atletico Madrid pa zasto ne i Rennes bili su dobri prosle sezone kuci slaba brojnost na gostovanjima
Grupa J: Schalke, Steaua, Maccabi Haifa, AEK Larnaca
Schalke-ovi navijaci su dobri i od njih treba ocekivati puno,uopsteno je Njemacka scena podivljala prosle sezone dosta cimanja,zezanja i kojekakvih kazni je bilo nadam se da ce nastaviti tako.Steaua isto tako sa dobrim navijacima.Maccabi Haifa isto tako nisu los dizu se Izraelci mogu zamisliti kad dodju u Njemacku kad prorade skinjare :mrgreen:
Grupa K: Twente, Fulham, OB, Wisla Krakow
Twente-ovi jako dobri kuci mada izgubili primat od VAK 410,ocekuje se naravno najvise od Wisle.Vidjet cemo hocel Englezi iskorisiti ove tekme kao pripremu za EP u Poljskoj :D
Hrupa L: Anderlecht, AEK, Lokomotiv Moskva, Šturm
Super 3 AEK od njih naravno najveca ocekivanja jedan + za grupu je sto su tu i Rusi pa ce se tu pokazati malo te solidarnosti bratski narod ovo ono

Nadam se da nekome ne smeta sto sam ja ovo malo izanalizirao :D valjda bude zanimljiva sezona mada nije to isto bez CZ,Partizana i Hajduka ...
Slatina Bog i batina

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2011, 15:40

svaka cast na analizi

naravno da ce biti zanimljivo gostovanje makabia u turskoj
Thomas Müller - Fußballgott

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 avg 2011, 15:49

@ Hammers,Bazelovi su definitivno najjaci u Svici.Imam ja druga koji fura sa njima,svaka cast toj ekipi.

@ Slatinas ,dobra analiza.Tek mi je sad zao sto Zvezda nije prosla.Grupa je odlicna,gostovanja u Madridu i Friuliju koji je blizu. :cry:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 15:53

Grupa C je definitivno najzanimljivija 8-)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2011, 16:03

Tribalian je napisao/la:@ Hammers,Bazelovi su definitivno najjaci u Svici.Imam ja druga koji fura sa njima,svaka cast toj ekipi.

@ Slatinas ,dobra analiza.Tek mi je sad zao sto Zvezda nije prosla.Grupa je odlicna,gostovanja u Madridu i Friuliju koji je blizu. :cry:

od luzerna navijaci su u ekspanziji doduse samo van terena :D
Thomas Müller - Fußballgott

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 31 avg 2011, 15:29

basel-thun
slika
slika
slika
slika

st.johann-austria salzburg
slika
slika

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 02 sep 2011, 00:51

Jesul bili Finci?Jesul popili batine od Bosanaca :mrgreen: Joj ismija se krenuli na Hrvate naletili na Bosance i popili batine :D Zna li neko zasto u textovima pise da su Finci trazili neku osvetu kad su ih to Hrvati akcijali ?
Slatina Bog i batina

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 00:56

Slatinash_7 je napisao/la:Jesul bili Finci?Jesul popili batine od Bosanaca :mrgreen: Joj ismija se krenuli na Hrvate naletili na Bosance i popili batine :D Zna li neko zasto u textovima pise da su Finci trazili neku osvetu kad su ih to Hrvati akcijali ?
Kako piše raja, kontali od naših da su Hrvati, valjda po jeziku. I dobili porciju degeneka. Poslije se valjda sukobe s Litvancima i tu dobiju po labrnji.... Taf lak za Fince.
A valjda su se nekad ranije zakačili nešto s Hrvatima
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 sep 2011, 02:44

http://fanstyle.ru/okolofutbol/8141-dev ... #more-8141" onclick="window.open(this.href);return false;

Nisu normalni. Kako bi nam ova treba hebala majku svima :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.