Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Je l' ono Dzeko i Villarealu dao gol,cini mi se u evropa ligi ona golcina 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Jeste i to golcinu. City i Bayern idu dalje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jest a zabio je i Napoliju kada je igrao prijeteljsku sa Wolfsburggom, izgubili 2:1 a on dao iz penala cini mi se.Megamon je napisao/la:Je l' ono Dzeko i Villarealu dao gol,cini mi se u evropa ligi ona golcina
Znaci svim ekipama u grupi je zabijao.
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko danas na treningu
Dzeko danas na treningu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
ne bih imao nista protiv da presjedi na klupi ovaj vikend!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto todžakailibu je napisao/la:ne bih imao nista protiv da presjedi na klupi ovaj vikend!

Kad pocne LP i FA Cup, presjedice Dzeko na klupi nekoliko puta ..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
iskreno, ni ja, cak bi volio da ne igra, ne daj Boze da mu se sta desi...pu pu pudžakailibu je napisao/la:ne bih imao nista protiv da presjedi na klupi ovaj vikend!

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ima smisla (ko bi rekao da cemo ovo iskreno pozeliti, haha). Ne daj Boze da se povrijedi.. Ja vec kontam kako cu ukomponovati Formulu 1 i utakmicu jer pocinju i slicno vrijeme... Muko moja...džakailibu je napisao/la:ne bih imao nista protiv da presjedi na klupi ovaj vikend!

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[youtube][/youtube]Odlican video od nekog navijaca City-a
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Yes, he must be stopped. Let's break his legs.
Evo jednog od komentara s' Unitedovog foruma... sta reci?
Izdržati, to je temelj vrline!
Ma to je kimbo, zar ne vidišrogeRF je napisao/la:Yes, he must be stopped. Let's break his legs.

raspored tekmi za Džeku i City u LP:
City - Napoli 14 September
Bayern Munich - City 27 September
City - Villarreal 18 October
Villarreal - City 2 November
Napoli - City 22 November
City - Bayern Munich 7 December
City - Napoli 14 September
Bayern Munich - City 27 September
City - Villarreal 18 October
Villarreal - City 2 November
Napoli - City 22 November
City - Bayern Munich 7 December
Semper Fidelis
Yes yes .. its tru me .. hou did ju nou ??mandraX je napisao/la:Ma to je kimbo, zar ne vidišrogeRF je napisao/la:Yes, he must be stopped. Let's break his legs.
Evo jednog od komentara s' Unitedovog foruma... sta reci?![]()

Salu na stranu ! Evo dodje mu "brat" Nasri direktni konkuretn najvecem Edinovom dusmaninu Silvi. Ima Nasri da pita Edu loptama i onako i on je posten kao igrac. Bit ce to paklen tandem u neka doba se nece znati tko je dodavac a tko je strijelac.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
evo jedna dobra pravo

Silva je navazniji igrac Citya. Ne znam u sta gledate ako vam on smeta, mozak ekipe. A pojedini uvijek iz nekog razloga pocnu pljuvat suigrace Dzeke. Sta je se sve pisalo Grafiteu. Djeca naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako Bog da bice tako!kimbo je napisao/la: Salu na stranu ! Evo dodje mu "brat" Nasri direktni konkuretn najvecem Edinovom dusmaninu Silvi. Ima Nasri da pita Edu loptama i onako i on je posten kao igrac. Bit ce to paklen tandem u neka doba se nece znati tko je dodavac a tko je strijelac.
Izdržati, to je temelj vrline!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Koji si ti spamer, svaka čast.rogeRF je napisao/la:Ako Bog da bice tako!kimbo je napisao/la: Salu na stranu ! Evo dodje mu "brat" Nasri direktni konkuretn najvecem Edinovom dusmaninu Silvi. Ima Nasri da pita Edu loptama i onako i on je posten kao igrac. Bit ce to paklen tandem u neka doba se nece znati tko je dodavac a tko je strijelac.
Odgovori i na ovaj moj post, imat ćeš post više.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Sto mu je ono oblozen list?junioR je napisao/la:evo jedna dobra pravo![]()

Druze Silva je igracina velika. Ali mu je Dzeko uvijek 2,3 izbor pri organizovanju napada. Silva ce dati pocesto i veoma fudbalski nelogican i napadacki destruktivan pas al nece Edi dati lopte. To se desava od samog Edinovog dolaska. Da je Silva igracina nepobitno al i da je velika p.i.ckica prema Edi i to je istina. Sujeta, ljubomora,nesigurnost ne znam sta ja od toga. Nebitno covjek nije imao konkurenta i prolazilo mu je to al od sada mi nesto kaze da ce to da se mijenja. Stat ce FANTASTIC coachCartman je napisao/la:Silva je navazniji igrac Citya. Ne znam u sta gledate ako vam on smeta, mozak ekipe. A pojedini uvijek iz nekog razloga pocnu pljuvat suigrace Dzeke. Sta je se sve pisalo Grafiteu. Djeca naravno.

Samo se sjeti onog gola protiv MU .. svi slave go a on pokazuje ledjima da ga je on zabio

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.