FK Rudar Prijedor

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 26 avg 2011, 10:29

Ajmo Banjalucani velikogradjani koliko vas je zapravo iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada itd?
Necu da pricam o posljeratnom doseljavanju!

Mislim koliko vas ima barem jednog djeda sto se rodio u Banjaluci?

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 10:34

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ajmo Banjalucani velikogradjani koliko vas je zapravo iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada itd?

Iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada nas je 200 000 i nismo rodjeni Banjalucani al smo opet najaci 8-)

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 26 avg 2011, 10:35

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ajmo Banjalucani velikogradjani koliko vas je zapravo iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada itd?

Bravo!!
Prijedor i Bihac najjepsi gradovi Krajine...tu negdje je i Kozarac,nejveci mali grad na svijetu.
Banjaluka lijepa,ali dosta napuhana i vjestacki obojena arogantnim seljacima koji su dosli tu iz svakakvih vukojebina.
Svaka cast Rudarovim navijacima...

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 10:38

Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu :?:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 avg 2011, 10:40

Tetrijeb je napisao/la:Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu :?:

NEKO REČE ZBOG BANJALUČANKI :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 26 avg 2011, 11:34

seven je napisao/la:
Tetrijeb je napisao/la:Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu :?:

Eno puna zeljeznička stanica banjalucanki,čekaju one iskrivljene potkozarske lubanje da dođu brzim :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

bole_pd
Kontakt:

Post Postao/la bole_pd » 26 avg 2011, 12:22

VAM je napisao/la:
seven je napisao/la:

Eno puna zeljeznička stanica banjalucanki,čekaju one iskrivljene potkozarske lubanje da dođu brzim :mrgreen:
Ala brate do kada ce te se loziti vise! Mislio sam da ovdje ima nesto kvalitetnijih i zanimljivijih postova, ali nista :? Lako je staviti neki nick i ajde... opleti! A da se sretnete u cetiri oka sta bi onda bilo :?: U nedelju je prenos, sto ne smislite nesto pametno i efektno sto ce poslati jednu dobru sliku o navijacima Rudara? Pisite o tome! Mozda se izrode neke dobre ideje. Okrenite se nastavku prvenstva! Rudaru zelim sto bolji plasman, a Borcu titulu jer ima ekipu za to!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 26 avg 2011, 12:49

bole_pd je napisao/la:
Ala brate do kada ce te se loziti vise! Mislio sam da ovdje ima nesto kvalitetnijih i zanimljivijih postova, ali nista :? Lako je staviti neki nick i ajde... opleti! A da se sretnete u cetiri oka sta bi onda bilo :?: U nedelju je prenos, sto ne smislite nesto pametno i efektno sto ce poslati jednu dobru sliku o navijacima Rudara? Pisite o tome! Mozda se izrode neke dobre ideje. Okrenite se nastavku prvenstva! Rudaru zelim sto bolji plasman, a Borcu titulu jer ima ekipu za to!
A da je vise takvih ko sto si ti.... ;)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:16

E više mi je pin k....c....pa koji je vama više?jeste normalni..haloooo!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ....Rivalstvo je jedno mržnja drugo,mi smo isti narod konji jedni!!!morao sam to napisati jel ne može se drugačije :evil: ...Dosta na je ovih što nas ne vole i oalovažavaju i još se trebamo međusobno klati i srati???? :evil: :oops: :oops: :oops: Ohladite malo te glave..i Prijedor i BL...Ima li ovde iko normalan :idea: :idea: :idea: :idea:

P.S.Nađite mi ovakvu prepirku između Ultrasa i Škripara ili između Robijaša i Hordi,pa ću vam reći da nastavite slobodno :oops: :evil: :evil: :evil: .....Poubijajte se :roll: :roll: :roll:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 avg 2011, 13:29

Druze, pa sto ovoliko smajlija...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:31

Grad je nas DS je napisao/la:Druze, pa sto ovoliko smajlija...

Od muke...da dočaram koliko mi ovo više ide na k..... ;)

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 avg 2011, 13:36

Hehehehe...Ma dosadno ljudima :D
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2011, 13:36

Ne bi da ulazim u vasu prepirku izmedju Prijedora i Banjaluke, uglavnom toga ima svugdje nema veze sto ste vi iste vjere , nego pozdravljam sve navijace Rudara i nadam se dobroj utakmici u Nedelju, pa neka pobijedi bolji, samo me interesuje kako ce to sve izgledati...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:37

Grad je nas DS je napisao/la:Hehehehe...Ma dosadno ljudima :D
Ma ja mislim ipak da je to od ove vrućine :D ..nervoza.... :lol:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:39

fukara87 je napisao/la:Ne bi da ulazim u vasu prepirku izmedju Prijedora i Banjaluke, uglavnom toga ima svugdje nema veze sto ste vi iste vjere , nego pozdravljam sve navijace Rudara i nadam se dobroj utakmici u Nedelju, pa neka pobijedi bolji, samo me interesuje kako ce to sve izgledati...
Iste vjere,nacije,50 km jedni od drugih,krajišnici...drže,u redu je rivalitet,to je super,ali normalan...a ovo je bolesna mržnja...Dobrodošao u PD,kod nas je uvjek fer suđenje...vidjećeš i sam...Neka pobjedi bolji,slažem se ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2011, 13:46

Ne razumijem stvarnoo, zbog cega tolika mrznja izmedju Prijedora i Banjalukee, to ti je isto kad bi bila mrznja izmedju navijaca Zvijezde i navijaca Slobode. ali nema potrebee za tim, nadam se da smo dobro dosli u Prijedor jer smatram da je to fin grad i ljudi naravnoo... Kao sta sam napisao u proslom postu, onaj ko bude bolji na terenu naravno da ce pobijedit uz fer navijanje i sudjenje, jer to sve ce bit na Tv.u. pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 avg 2011, 13:56

fukara87 je napisao/la:Ne razumijem stvarnoo, zbog cega tolika mrznja izmedju Prijedora i Banjalukee, to ti je isto kad bi bila mrznja izmedju navijaca Zvijezde i navijaca Slobode. ali nema potrebee za tim, nadam se da smo dobro dosli u Prijedor jer smatram da je to fin grad i ljudi naravnoo... Kao sta sam napisao u proslom postu, onaj ko bude bolji na terenu naravno da ce pobijedit uz fer navijanje i sudjenje, jer to sve ce bit na Tv.u. pozdrav
Ako si bio ikako kad je Sloboda igrala vidio bi ne da je bilo fer i sportsko navijanje ,nego su prijedorcani i tuzlaci zajedno pjevali neke pjesme i sprdali se...Dobrodosli :)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 27 avg 2011, 13:37

Cujem sukob Djorica(Isusa) i trenera Radovica....kazu da su se zamalo potukli , a i koliko sam cuo ovaj trener i nije nesto bas....onako nesto se pravi mentol....Sav neki nezainteresovan! :?

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 27 avg 2011, 14:03

Ja koliko sam čuo on ide posle 5. kola, a na klupu se vraća Gavran, sad ćemo videti koliko je to istina.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 27 avg 2011, 18:23

Vlado PD je napisao/la:Ja koliko sam čuo on ide posle 5. kola, a na klupu se vraća Gavran, sad ćemo videti koliko je to istina.
Ma i to sam nacuo ali ko ce vise znati....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”