FK Rudar Prijedor
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Ajmo Banjalucani velikogradjani koliko vas je zapravo iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada itd?
Necu da pricam o posljeratnom doseljavanju!
Mislim koliko vas ima barem jednog djeda sto se rodio u Banjaluci?
Iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada nas je 200 000 i nismo rodjeni Banjalucani al smo opet najacigrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ajmo Banjalucani velikogradjani koliko vas je zapravo iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada itd?

Bravo!!grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ajmo Banjalucani velikogradjani koliko vas je zapravo iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada itd?
Prijedor i Bihac najjepsi gradovi Krajine...tu negdje je i Kozarac,nejveci mali grad na svijetu.
Banjaluka lijepa,ali dosta napuhana i vjestacki obojena arogantnim seljacima koji su dosli tu iz svakakvih vukojebina.
Svaka cast Rudarovim navijacima...
Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu 

Tetrijeb je napisao/la:Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu
NEKO REČE ZBOG BANJALUČANKI

Eno puna zeljeznička stanica banjalucanki,čekaju one iskrivljene potkozarske lubanje da dođu brzimseven je napisao/la:Tetrijeb je napisao/la:Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ala brate do kada ce te se loziti vise! Mislio sam da ovdje ima nesto kvalitetnijih i zanimljivijih postova, ali nistaVAM je napisao/la:Eno puna zeljeznička stanica banjalucanki,čekaju one iskrivljene potkozarske lubanje da dođu brzimseven je napisao/la:Tetrijeb je napisao/la:Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu

-
- Kontakt:
A da je vise takvih ko sto si ti....bole_pd je napisao/la:
Ala brate do kada ce te se loziti vise! Mislio sam da ovdje ima nesto kvalitetnijih i zanimljivijih postova, ali nistaLako je staviti neki nick i ajde... opleti! A da se sretnete u cetiri oka sta bi onda bilo
U nedelju je prenos, sto ne smislite nesto pametno i efektno sto ce poslati jednu dobru sliku o navijacima Rudara? Pisite o tome! Mozda se izrode neke dobre ideje. Okrenite se nastavku prvenstva! Rudaru zelim sto bolji plasman, a Borcu titulu jer ima ekipu za to!

-
- Kontakt:
E više mi je pin k....c....pa koji je vama više?jeste normalni..haloooo!!!!
....Rivalstvo je jedno mržnja drugo,mi smo isti narod konji jedni!!!morao sam to napisati jel ne može se drugačije
...Dosta na je ovih što nas ne vole i oalovažavaju i još se trebamo međusobno klati i srati????
Ohladite malo te glave..i Prijedor i BL...Ima li ovde iko normalan

P.S.Nađite mi ovakvu prepirku između Ultrasa i Škripara ili između Robijaša i Hordi,pa ću vam reći da nastavite slobodno
.....Poubijajte se

P.S.Nađite mi ovakvu prepirku između Ultrasa i Škripara ili između Robijaša i Hordi,pa ću vam reći da nastavite slobodno

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
-
- Kontakt:
Druze, pa sto ovoliko smajlija...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
Grad je nas DS je napisao/la:Druze, pa sto ovoliko smajlija...
Od muke...da dočaram koliko mi ovo više ide na k.....

-
- Kontakt:
Hehehehe...Ma dosadno ljudima 

Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ne bi da ulazim u vasu prepirku izmedju Prijedora i Banjaluke, uglavnom toga ima svugdje nema veze sto ste vi iste vjere , nego pozdravljam sve navijace Rudara i nadam se dobroj utakmici u Nedelju, pa neka pobijedi bolji, samo me interesuje kako ce to sve izgledati...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ma ja mislim ipak da je to od ove vrućineGrad je nas DS je napisao/la:Hehehehe...Ma dosadno ljudima

-
- Kontakt:
Iste vjere,nacije,50 km jedni od drugih,krajišnici...drže,u redu je rivalitet,to je super,ali normalan...a ovo je bolesna mržnja...Dobrodošao u PD,kod nas je uvjek fer suđenje...vidjećeš i sam...Neka pobjedi bolji,slažem sefukara87 je napisao/la:Ne bi da ulazim u vasu prepirku izmedju Prijedora i Banjaluke, uglavnom toga ima svugdje nema veze sto ste vi iste vjere , nego pozdravljam sve navijace Rudara i nadam se dobroj utakmici u Nedelju, pa neka pobijedi bolji, samo me interesuje kako ce to sve izgledati...

Ne razumijem stvarnoo, zbog cega tolika mrznja izmedju Prijedora i Banjalukee, to ti je isto kad bi bila mrznja izmedju navijaca Zvijezde i navijaca Slobode. ali nema potrebee za tim, nadam se da smo dobro dosli u Prijedor jer smatram da je to fin grad i ljudi naravnoo... Kao sta sam napisao u proslom postu, onaj ko bude bolji na terenu naravno da ce pobijedit uz fer navijanje i sudjenje, jer to sve ce bit na Tv.u. pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ako si bio ikako kad je Sloboda igrala vidio bi ne da je bilo fer i sportsko navijanje ,nego su prijedorcani i tuzlaci zajedno pjevali neke pjesme i sprdali se...Dobrodoslifukara87 je napisao/la:Ne razumijem stvarnoo, zbog cega tolika mrznja izmedju Prijedora i Banjalukee, to ti je isto kad bi bila mrznja izmedju navijaca Zvijezde i navijaca Slobode. ali nema potrebee za tim, nadam se da smo dobro dosli u Prijedor jer smatram da je to fin grad i ljudi naravnoo... Kao sta sam napisao u proslom postu, onaj ko bude bolji na terenu naravno da ce pobijedit uz fer navijanje i sudjenje, jer to sve ce bit na Tv.u. pozdrav

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
-
- Kontakt:
Cujem sukob Djorica(Isusa) i trenera Radovica....kazu da su se zamalo potukli , a i koliko sam cuo ovaj trener i nije nesto bas....onako nesto se pravi mentol....Sav neki nezainteresovan! 

Ja koliko sam čuo on ide posle 5. kola, a na klupu se vraća Gavran, sad ćemo videti koliko je to istina.
-
- Kontakt:
Ma i to sam nacuo ali ko ce vise znati....Vlado PD je napisao/la:Ja koliko sam čuo on ide posle 5. kola, a na klupu se vraća Gavran, sad ćemo videti koliko je to istina.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer, legendarnadruga, Maestro^^, Paromlinac, successminator, Taree, tutankamon1905 i 44 gosta.