rapid bucuresti-slask wroclaw

karpaty-paok
i ovdje je bilo problema, jedan bus paoka vracen s granicecska sofia-steaua

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

i ovdje je bilo problema, jedan bus paoka vracen s granice
Bilo je nekih 150 mislim mozda malo manje ali je ekipa prejaka ono goli do pasa vidi se da je udarna ekipa,bilo je i nekih Laziala iz Makedonije vidim isto neka solidna brojaka od oko 100-tinjak ljudi,barem tako vidim po ovim slikama sa jednog srpskog foruma gdje sam aktivan i gdje pratim scenu.Jos bi samo da pohvalim navijace Hanovera brat bratu oko 1000 ih je bilo u Sevilli svaka im castTribalian je napisao/la:Ne bi Romini navijaci bili Romini bez nozevaCkapi uvek .
P.S. Kolko je tacno bilo Laziala u Makedoniji?

" onclick="window.open(this.href);return false;Tribalian je napisao/la:Ne bi Romini navijaci bili Romini bez nozevaCkapi uvek .
malo sam se ja prebrojao za ove Talijanske Laziale bilo ih je po ovome 100 sa simpatizerima al je ovih Makedonskih plavaca bilo vise od 150 sigurno samo po slikama koje sam ja gledao nisu svi bili prikazani uglavnom solidno gostovanje neatraktivna utakmica a bilo ih jeAlfa_Muzijak je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;Tribalian je napisao/la:Ne bi Romini navijaci bili Romini bez nozevaCkapi uvek .

Tribalian je napisao/la:@ Hammers,Bazelovi su definitivno najjaci u Svici.Imam ja druga koji fura sa njima,svaka cast toj ekipi.
@ Slatinas ,dobra analiza.Tek mi je sad zao sto Zvezda nije prosla.Grupa je odlicna,gostovanja u Madridu i Friuliju koji je blizu.

Kako piše raja, kontali od naših da su Hrvati, valjda po jeziku. I dobili porciju degeneka. Poslije se valjda sukobe s Litvancima i tu dobiju po labrnji.... Taf lak za Fince.Slatinash_7 je napisao/la:Jesul bili Finci?Jesul popili batine od BosanacaJoj ismija se krenuli na Hrvate naletili na Bosance i popili batine
Zna li neko zasto u textovima pise da su Finci trazili neku osvetu kad su ih to Hrvati akcijali ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.