RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Pa koji **** ce im Velagic oni sebi doveli Dzafica ja sam iz Srebrenika.Dzafa je bio kapiten i pionira i kadeta i juniora,ali vidit cete kakav je on igrac kad vam dodje ima jedan menadzer Husaric sto ga prodaje daje Tulicu pare da bude kapiten al eto vidit cete bolji je od njega i Velagic i Obad i Jugo a Osmanagic da ne pricam gledo sam Velez u Brckom protiv reprezentacije Brcko Distrikta ako je ono Velez vi necete moc ni ostat u ligi
Puno vam srece u ovoj novoj sezoni,nadam se da cete se vratiti na staze stare slave. 

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Crveni_1922
_armanix je napisao/la:Pa koji **** ce im Velagic oni sebi doveli Dzafica ja sam iz Srebrenika.Dzafa je bio kapiten i pionira i kadeta i juniora,ali vidit cete kakav je on igrac kad vam dodje ima jedan menadzer Husaric sto ga prodaje daje Tulicu pare da bude kapiten al eto vidit cete bolji je od njega i Velagic i Obad i Jugo a Osmanagic da ne pricam gledo sam Velez u Brckom protiv reprezentacije Brcko Distrikta ako je ono Velez vi necete moc ni ostat u ligi
Vidi se da se nerazumijes u neke stvari da majke ti ne dipr.......

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Crveni_1922
Super je sto pisu prezimena na dresovima.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Nema veze nek ima, da vidis ti sta je on radio na utakmici Zrinjski - Velez sada hahahahaamiki27 je napisao/la:Zato će imati tri žuta kartona prije utakmice na stadionu Zrinjskog. Po običaju slavite najvećeg krkana od igrača u čitavoj ligi.Starm0 je napisao/la:Drama bilo na musali, dosta naroda, iz strucnog stozera najavljuju evropski Velez, onaj Marijan lud lik skroz hahaKad je prozivo da Kadra nesto kaze uze lav mikrofon uuuuuuu aaaaaaaaaa ubi ubi ultrasa
![]()
![]()
![]()
![]()
Deremo travnika, deremo ligu![]()
Bez omaložavanja ali kad vam je on glavna fora nije čudo što ste mizerni kao klub.
sta je sa malim demom jel bio sinoc na predstavljanju ekipe
- Crveni_1922
futra je napisao/la:sta je sa malim demom jel bio sinoc na predstavljanju ekipe
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Drago mi je samo vidjeti koliko se dušebrižnika javlja na temu Velež.
Zar vi nemate svoje klubove za koje se morate brinuti.
Na Musali je bilo preludo. Svi su puni optimizma i jedva čekaju prvo kolo. Atmosfera je bila bolja nego na ijednoj utakmici prošle sezone. Zanemarite ove što se javljaju kad got Veležu ide na bolje. Iz prve ruke vam kažem da je ekipa prejaka i to će se vidjeti u sezoni. Upravi svaka čast za sav ovaj rad.
Na Musali su po prvi put poslije rata rad Veleža pohvalili neke bivše zvijezde kao Halilhodzic, Tuce...
Plus ovaj rad uprave je višegodišnji plan za budućnost. Ne samo za ovu sezonu.
Ukratko svi trebate biti presretni, a zanemarite ove low-life likove.
Zar vi nemate svoje klubove za koje se morate brinuti.
Na Musali je bilo preludo. Svi su puni optimizma i jedva čekaju prvo kolo. Atmosfera je bila bolja nego na ijednoj utakmici prošle sezone. Zanemarite ove što se javljaju kad got Veležu ide na bolje. Iz prve ruke vam kažem da je ekipa prejaka i to će se vidjeti u sezoni. Upravi svaka čast za sav ovaj rad.
Na Musali su po prvi put poslije rata rad Veleža pohvalili neke bivše zvijezde kao Halilhodzic, Tuce...
Plus ovaj rad uprave je višegodišnji plan za budućnost. Ne samo za ovu sezonu.
Ukratko svi trebate biti presretni, a zanemarite ove low-life likove.
neznam koji se **** javljaju zrinjevci ovdje, bolje im je da se malo zabrinu za svoj vlastiti klub koji nas bruka u Europi svake godine 

Vidim doslo je do promjene grba,ovo je cini mi se i prvi Velezov grb,odlicno!!! 10+
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
Ko je reko da je on glavna faca?miki27 je napisao/la:Bez omaložavanja ali kad vam je on glavna fora nije čudo što ste mizerni kao klub.

Cuj da smo mizerni kao klub ahah, konacno ide na bolje i postajemo jaka ekipa koja ce se boriti za titulu, mozda ne ove ali 100 % sljedece. A kad smo kod mizernosti zar nije mizerno da prijasnji vatreni navijaci Veleza osnivaju ''popularnu zrinju" i ultrase , i da nemate veterane, da kazete da postojite 100 godine. Neznam sta znaci rijec mizerno al sam ubjeden da ces me ti nauciti

-
- Kontakt:
u koliko sati pocinje utakmica Velez-Travnik????? 

Evo 30 minuta dešavanja sa Musale što je ekipa FkVelezLive snimala:
- MostarskiSipak
- Kontakt:

A kadrinja mocnog, cim smo ga zahakali na fb odmah isprike neke: nemojte tako, to sam rekao u trenutku afekta, budem ja na vasoj? strani, mozemo i pice popit. a bjer supljaka...
Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
idi jadan- komplet mostar je u strahu od vas..
zamisli kada meni muda moja klecaju jbt..
zamisli kada meni muda moja klecaju jbt..

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ja mislim 17:30Red or Dead je napisao/la:u koliko sati pocinje utakmica Velez-Travnik?????
Ako ste tako strasni onda ga sigurno mozete prepasti da neigra vise za Velez, ustvari jos bolje da napravi penal u sljedecoj utakmici protiv ''popularne zrinjeMostarskiSipak je napisao/la:![]()
A kadrinja mocnog, cim smo ga zahakali na fb odmah isprike neke: nemojte tako, to sam rekao u trenutku afekta, budem ja na vasoj? strani, mozemo i pice popit. a bjer supljaka...

Aj razguljotka sa ove teme ako nemas nista pametno reci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.