inace horto magiko jedna od najboljih himni koje sam ja cuo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Grcki jezik pravo lagan za nauciti
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Znam ja sve.neno#4 je napisao/la:Sta ti znasDevil je napisao/la:Pogresan tekst,ide Eisai sto myalo, kati magiko.. Opou pas esy tha mai panta egw na sou tragoudw.. Thryle ole ole, thryle ole ole..neno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!
Panatha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciganijakos na drugoj strani...
Kako kaze Saras, Teo? On je Oli![]()
.
p.s. Jesi bio na ciganskom forumu,ono sto sam ti ostavio ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Čobane jesi večeras tužan ,ali iz pouzdanih izvora znam da ti je komšinica popravila raspoloženje 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma sta popravila,mi prvi ispali,i dalje oni nas zajebavaju.legenda reala je napisao/la:Čobane jesi večeras tužan ,ali iz pouzdanih izvora znam da ti je komšinica popravila raspoloženje
@Devile, ne moze da se otvori one.
A ja ne citam ciganske forume

A ja ne citam ciganske forume
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Preluda im je i trance verzijaneno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!
Panatha![]()
![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Lijepi ovi gostujuci dresovi od Zvezde..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Moze li link, ako ima ?VanBasten je napisao/la:Preluda im je i trance verzijaneno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!
Panatha![]()
![]()
Call the coroner!
Ne moze veceras,prebukiran je forum,svi se zajedno opijaju nakon ispadanja.neno#4 je napisao/la:@Devile, ne moze da se otvori one.
A ja ne citam ciganske forume![]()
![]()
@dylan crveni su jos lepsi od ovih
ukucaj na yt Gate 13 trance, izbaciće ti cjeli album.Puma je napisao/la:Moze li link, ako ima ?VanBasten je napisao/la:Preluda im je i trance verzijaneno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!
Panatha![]()
![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Devilu zelim iskazati svoje najiskrenije saucesce.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Dzo Vukosavljevic, ili Krme debelo(da se ne uvrijede ljudi koji su Srbi ovdje), tako smo ga zvali u Skenderiji, cak jedne godine bio i pred potpisom za Bosnu. Kazu da je svojevremeno toliko jeo, da je dolazio na pripreme i po 20 kg viska. Veliki neradnik, kao i Marko Milic, koji je svojevremeno auta preskak'oDylan Dog je napisao/la:Imas li sta o Marku Milicu ili Vladanu Vukosavljevicu,oni su onak zanimljivi likovineno#4 je napisao/la:Pa legenda trazio![]()
![]()
![]()
Sad ce sehur jos malo, aBd, nema jos puno do kraja.
A sto se tice pisanja na forumu, sta i kako. Ostavit cu ja nekom posthumno sifru da zna kako da udje, u slucaju da mi se nedaj Boze sta desi![]()
![]()
Mada ovo sto ja pricam nije ni 1 posto toga sta se desava/desavalo.![]()
![]()
![]()
Ne moze da mi naumpadne zasto su ga zvali Dzo, ali sjetit cu se.
marko milič,vanjski igrač sa katastrofalnim šutom za tri poena
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Kad je u polufinalu dobio sam u Tuzli Slobodu. Ovako za dva poena imao 7/7 ili nesto slicnorogeRF je napisao/la:Eh, ovog igraca se sinoc nisam mogao sjetiti. BIo je celav, ne toliko crn (kao vecina Amera)neno#4 je napisao/la: Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni..
![]()
![]()
Dao je tada veliki doprinos u titulu, a plus igrao za Miami poslije...
@legenda, koga god nadjes znat' cemo o njemu ponesto. EL, NBA, nasa![]()
![]()
.
petar naumoski?
Marko je vise cetvorka, a moze i na krilo.marko milič,vanjski igrač sa katastrofalnim šutom za tri poena
Kakav crni Naumoski sad?petar naumoski?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad god se spomene Naumoski, sjetim se jednom interviewa sa Turkcanom. Helem, bilo je pitanje o ponašanju američkih i evropskih zvijezda na i van terena. Turkcan je govorio kako je u Americi. Kao, van terena su svi isti, dakle, članovi su kluba, zayebavaju se, glupiraju i šale na tuđi i svoj račun, al' se na terenu zna ko je gazda. Kada je igrao sa Naumoskim (ne mogu se sjetiti koji je evropski klub u pitanju, al' vjerujem da će ovi bolji poznavaoci evropske košarke to znati), mor'o mu je nositi torbe i kofere. 
Btw, da ne idem na Bosninu temu (pomisliće da provociram), pa ću ovdje upitati. Da l' je istina da su Rizviću, kad je tek došao da trenira i (haman) potpiše ugovor sa Bosnom rekli:"Izvini Jordan, nismo te prepoznali?"
Btw, da ne idem na Bosninu temu (pomisliće da provociram), pa ću ovdje upitati. Da l' je istina da su Rizviću, kad je tek došao da trenira i (haman) potpiše ugovor sa Bosnom rekli:"Izvini Jordan, nismo te prepoznali?"
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- sarajlija89
- Kontakt:
Mozel mi neko od Zenicana napisat kako ide ovaj voz Sarajevo-Zenica???
Da se ne pegalm tamo na web stranici zeljeznice, komplikovano
kad ima zadnji iz Zenice prema Sarajevu 
Da se ne pegalm tamo na web stranici zeljeznice, komplikovano
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.zfbh.ba/zfbhbax/konekcija.php" onclick="window.open(this.href);return false;sarajlija89 je napisao/la:Mozel mi neko od Zenicana napisat kako ide ovaj voz Sarajevo-Zenica???![]()
Da se ne pegalm tamo na web stranici zeljeznice, komplikovanokad ima zadnji iz Zenice prema Sarajevu
po ovom ga dodze da zadnji krece oko 9 navece...
usput:
mo's ih i nazvat ako ti se trose impulsi
http://www.zfbh.ba/zfbhbax/index.php?op ... t&Itemid=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
ZENICA-SARAJEVO oko 04:52
ZENICA-SARAJEVO oko 11:30
ZENICA-SARAJEVO oko 19:18
SARAJEVO-ZENICA oko 07:12
SARAJEVO-ZENICA oko 11:52
SARAJEVO-ZENICA oko 19:27
Cijena uz index 3,50 nekad i 3,70
Jos imas iz Zenice :
BEOGRAD-SARAJEVO oko 16:17
BUDAPEST-SARAJEVO oko 19:52
Iz Sarajeva :
SARAJEVO-BEOGRAD oko 11:35
Ovo ostalo je sve ranije prije 7 a to te ne zanima mislim
ZENICA-SARAJEVO oko 11:30
ZENICA-SARAJEVO oko 19:18
SARAJEVO-ZENICA oko 07:12
SARAJEVO-ZENICA oko 11:52
SARAJEVO-ZENICA oko 19:27
Cijena uz index 3,50 nekad i 3,70
Jos imas iz Zenice :
BEOGRAD-SARAJEVO oko 16:17
BUDAPEST-SARAJEVO oko 19:52
Iz Sarajeva :
SARAJEVO-BEOGRAD oko 11:35
Ovo ostalo je sve ranije prije 7 a to te ne zanima mislim
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- sarajlija89
- Kontakt:
Ovo ostalo je sve ranije prije 7 a to te ne zanima mislim![]()
Jel to i za redovene i vanredneCijena uz index 3,50 nekad i 3,70
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja idem samo redovnim
Tamo je raja

Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], feniksptica, Giuseppe1, Huske, LenyYoro15 i 62 gosta.