AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2011, 23:11

MCMXXVII je napisao/la:kjaer u romi , veceras je sletio u rim, sutra ljekarski i prvi trening.
sada u rosteru ima previse igraca jer vise nece biti potrebna tolika sirina, obzirom na ispadanje. do kraja prelaznog roka treba ocekivati 7-8 odlazaka , sto permanentni, sto na posudbe
Ma kome cemo mi prodat simplicia, casetija, brighija, greca, rosija, okaku, tadeija....Mi to nismo u stanju, vidjeces u nedjelju protiv bologne kako rosi pokriva desni bek, simplicio i brighi rasturaju u sredini, a okaka prvi napadac :roll:
nema potpisa

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 25 avg 2011, 23:39

brighi ce skoro sigurno otici, borriello isto tako (nocas sjedio na tribinama).
okaku se moze uvaliti nekome na posudbu vazda.
verre i antei posudba u seriju b,
rosi najveci antitalent u posljednjih godina (covjek nedostaje mozga da bi igrao na visokom nivou), vratiti ga sijeni
curci, ima nekoliko interesanata, posljednju u nizu, swansea i ajax
itd...

nocas me najvise odusevio jose angel, imao je sjajnih poteza, kao i viviani i pored ociglednog neiskustva. caprari je bio solidan takoder, ali je nedostajala realizacija.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 23:42

Od toliko najavljivanih pojačanja i velkih ambicija kluba od strane novih vlasnika Romu izbaci Slovan iz Bratislave, biće bolje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2011, 23:44

Viviani je stvarno dobro odigrao, vidi se da je potencijal, Caprari se za razliku od Bojana bar nudio, otkrivao, ishao direktno na gol, a ovaj nishta, u ove dvije tekme igraca nije proshao, pa onaj sto je otisao u juventus bi budale pravio od ovih cobana
nema potpisa

MCMXXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMXXVII » 25 avg 2011, 23:49

Admir_Sa je napisao/la:Viviani je stvarno dobro odigrao, vidi se da je potencijal, Caprari se za razliku od Bojana bar nudio, otkrivao, ishao direktno na gol, a ovaj nishta, u ove dvije tekme igraca nije proshao, pa onaj sto je otisao u juventus bi budale pravio od ovih cobana
a sta bi im onaj francuz radio tek :D
salim se, ja jos uvijek vjerujem da ce sve doci na svoje mjesto, pogotovo kada jos dodju dva vezna igraca

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 avg 2011, 00:30

Nemojte se sikirat ionako el nije za vas,sad kad ste doveli kjaera i osvalda,trebaju vam jos jedan ilo dva vezna da budete beton,valjda sabatini zna koga oce!ne brinite se jaci ste nego prosle godine sto posto

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 avg 2011, 00:41

kjaer je igračina i biti će ponajbolji mladi stoper u ligi.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 10:05

znaci Kjaer na posudbu za 2 miliona uz mogucnost otkupa za 7 mil, nadam se da ce ponovo proigrat kao prije 2 sezone, kad je bio jedan od najboljih stopera lige, Wolfsburg ga je kocio, valjda se otkoci sad :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 avg 2011, 10:11

sreca pa ne gledah utakmicu :roll:
mogu komentarisati samo sastav i cinjenicu da je u trenutcima kada ganjamo taj drugi gol zamjenjen jedini covjek koji ga moze postici ili kreirati. dakle, po meni LE snosi veci dio krivice - vise njegov karakter tj tvrdoglavost da i dalje autoritet gradi na najboljem igracu kojeg ima na raspolaganju nego trenersko (ne)umijece . . . vidjoh gol koji smo primili i po ko zna koju retardiranu reakciju cassettija koji je nicim izazvan umjesto u korner odlucio loptu petom namjestiti za jednog od slovaka pa se pitam: zasto desni bek igra stopera a stoper sa najvise iskustva u ekipi sjedi na klupi (heinze)? ovdje s trenera prelazim na upravu. istu onu upravu koja klub kupuje zadnjih pola godine al' posto se ne razumijem u ekonomiju kritikovacu ih 'samo' sa fudbalske tacke gledista tj transfera. naime, izgubili smo najboljeg odbrambenog igraca jos u maju a dostojna zamjena je tek sinoc sletila u rim; prodali smo ponajboljeg igraca cija zamjena (i to golemo preplacena ako smijem dodati) je stigla tek prekjucer i sto je najgore prelazni rok traje jos samo par dana a naseg veznog reda me blago receno sramota :oops: od ove sezone ne ocekujem previse (par puta sam i pisao da je europa maksimum sto ova ekipa moze postici) s obzirom na sve sto se izdesavalo u klubu i sto se jos uvijek desava ALI ispadanje od slovana nisam ni sanjao.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 10:34

vi cete, kao i mi ekipu da gradite koju godinu, polako, jbo LE, samo kod nas je problem sto vec drugi put krecemo "ispocetka" :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2011, 10:52

Moram priznati da sam bio neugodno iznenađen ugledavši končani rezultat utakmice kontra Slovana. Ok, nije ekipa uigrana, liga još nije startala, pridošlice nisu na tom optimalnom nivou, al' ipak se ova utakmica morala dobiti (neko reče da su dovoljni juniori + Totti). :D

Vrijeme će pokazati da l' je Luis Enrique pravi čovjek za Romu. Da l' su se vlasnici kockali njegovim imenovanjem? Mišljenja sam da će on ipak doći na svoje i da će pokazati zašto su mu ukazali povjerenje, no samo je pitanje da l' će navijači imati strpljenja. Znam po ovom forumu kako su pojedinci bili zadovoljni nakon što je klub došao u ruke novih vlasnika, te kada se krenulo sa određenim špekulacijama. Ukoliko sve to ostane na trenutnom nivou, onda je za očekivati negodovanje navijača. A ne možemo ih ni kriviti.

Bilo kako bilo, meni odnos Talijana spram EL nije nikako jasan. Pa hoće li neko objasniti njima da su tako i ispustili 3. mjesto u Evropi i sada imaju svega 3 predstavnika u CL? Nakon što se Palermo obruk'o protiv Thuna, sada je to učinila i Roma. S druge strane, Nijemci lagano kroče put (izuzev Mainza) kada je ovo takmičenje u pitanju. Dakle, i nakon ove godine će se ta razlika povećati. To sad trebam gle'ati u Ligi Prvaka Hannover, Mainz, a da Milan, Juventus, Inter, Roma ganjaju EL? :(

Što se tiče Kjaera, mislim da je ovaj period u Wolfsburgu dobrano uticao na njega. I to u negativnom smislu. Nije više tako pouzdan (griješio je i u reprezentativnim utakmicama), kao što je bio dok je nosio dres Palerma. Za nadati se da će povratiti staru formu, jer jedino takav Kjaer bi bio pojačanje za Romu. Onaj iz Wolfsburga sigurno ne bi. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 16:01

Au ovo je zaista provrazredno iznenadjenje.Negativno me iznenadila Roma,ocekivao sam da ce rutinski proci Slovan.Slovan koji je za mene slabi nego prosle sezone kada su igrali protiv nas,i protiv onako slabe Zvezde onako lose odigrali.Tek onda shvatis da se Roma zaista osramotila.
No ko zna mozda ovaj poraz izrodi i neke druge osobine,sada se Roma moze samo posvetiti prvenstvu i sto boljem rezultatu u istom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 26 avg 2011, 16:50

Nisam gledo izvlacenje koga je vucica dobila u grupnoj fazi EL?

slika

:mrgreen: :mrgreen: :geek: :ugeek:

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 26 avg 2011, 16:59

samadhi je napisao/la:Nisam gledo izvlacenje koga je vucica dobila u grupnoj fazi EL?

slika

:mrgreen: :mrgreen: :geek: :ugeek:
:lol:

Daj odi lijecit komplekse negdje drugdje
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 26 avg 2011, 17:23

Kompleks od rome? Ne bidni smijesan....l. :mrgreen: :mrgreen:

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 26 avg 2011, 17:45

samadhi je napisao/la:Kompleks od rome? Ne bidni smijesan....l. :mrgreen: :mrgreen:
nemoj se ljutit, nakon 5 poraza zaredom shvacam tvoju aroganciju....

bit ce bolje
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 26 avg 2011, 19:11

Objektivno, bolja smo ekipa od vas.....Nemam razloga da budem arogantan, samo realan.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 avg 2011, 19:37

samadhi je napisao/la:Objektivno, bolja smo ekipa od vas.....Nemam razloga da budem arogantan, samo realan.
Na cemu temeljis tu realnost matereti, to sto ste u zadnjih 10 godina drugi put zavrsili bolje od nas ili sto smo mi ispali od slovana :roll:
nema potpisa

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 26 avg 2011, 19:55

Admir_Sa je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Objektivno, bolja smo ekipa od vas.....Nemam razloga da budem arogantan, samo realan.
Na cemu temeljis tu realnost matereti, to sto ste u zadnjih 10 godina drugi put zavrsili bolje od nas ili sto smo mi ispali od slovana :roll:
Da trenutno imamo jacu ekipu od vas.

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 19:58

Smrdljivi rimljani bass toliko volite da se igrate sa nozem ? :oops:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.