Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Donnie Darko » 26 avg 2011, 02:35

Blue_He4rt je napisao/la:Sretno Vedo,majstore! Zaintrigira cinjenica da sada imamo 3 igraca u EPL-u.DaBogda ti barem polovina suteva busila protivnicke mreze :)
Zaboravio si dodat sa unutrasnje strane.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 07:39

Vedad Ibisevic must decide today if he wants to join Blackburn

BLACKBURN will give Hoffenheim striker Vedad Ibisevic until today to decide on a move to Ewood Park.

Rovers have already agreed a £3.5million fee for the injury-hit Bosnian.

But boss Steve Kean wants the deal done ? or he will switch his sights to Ajax forward Mounir El Hamdaoui.

Kean said: "We're trying to get personal terms agreed.

"But if it doesn't get done by Friday we'll probably move on to the other one we have in mind."
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2011, 08:04

Carlo je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?
http://www.roverstalk.com/viewtopic.php ... 0&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima par ljudi što se predstavljaju kao Bosanci, uglavnom tu je i maskota našeg foruma, virtual :mrgreen:
Naravno da sam tu, kao i na Bluemoon, Oatcake, itd, ali da bi tamo bio prisutan moraš biti pismen...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 26 avg 2011, 08:52

Virtu4l je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?
http://www.roverstalk.com/viewtopic.php ... 0&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima par ljudi što se predstavljaju kao Bosanci, uglavnom tu je i maskota našeg foruma, virtual :mrgreen:
Naravno da sam tu, kao i na Bluemoon, Oatcake, itd, ali da bi tamo bio prisutan moraš biti pismen...
Pa šta vele navijaći Blacburna za Zmaja Bosanskog :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 avg 2011, 09:35

Blackburn je po meni jedan od kandidata za ispadanje ove sezone, a vidim nemaju ni boda u ovoj sezoni (ne mora jos nista znaciti, i Tottenham ima 0 ) , ali ni Hoffenheim nije nikakva bolja ekipe, ovako ce Vedo igrati u jacoj ligi ..

Sve u svemu sretno Vedo u Premiershipu

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 26 avg 2011, 12:58

Hoce se zafrkat ako ne ode,a uvjeren sam da nece.... karijeru ce onda zavrsitii u Hoffenheimu..

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 26 avg 2011, 13:10

Carlo je napisao/la:

koje brukanje :cry:

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 26 avg 2011, 13:38

Virtu4l je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Be ready for Bosnian Invasion on this board

Vedad is good player, he's fighter, runner, and never give up. Bosnian fans love him more than Dzeko, maybe that's telling you something about him.

I dont know much about your squad, but soon i'll know...

A tebi je ovo pismen tekst? :lol:
Ali ovo je najjace: I dont know much about your squad, but soon i'll know...--> kao asta la vista baby here I am :lol: ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 avg 2011, 14:42

Sretno Vedo, 'ajmo i Roverse da pokorimo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 26 avg 2011, 17:20

Cekam satima da vidim hoce li potpisati, ubija me ovo neznanje :D :shock:

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 26 avg 2011, 17:28

Po meni bolje mu je da ostane jos malo u Njemackoj i saceka bolju priliku jer Blackburn ima jednu od najslabijih ekipa u EPL, a i trener je los. Imaju velike sanse da sledece sezone zaigraju u Camphionshipu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 26 avg 2011, 17:32

potpisat ce dvogodisnji ugovor,tako pise,steta bi bilo da ne isproba Englesku ligu...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 17:34

Ibizevic je napisao/la:Cekam satima da vidim hoce li potpisati, ubija me ovo neznanje :D :shock:
i ja sam pratio po ovim engleski novinama i televizijama al nista jos... :cry: :cry: :cry:

Karabaja@ kakvu bolju priliku sta treba cekati dok napuni 32 pa da ode negdje,dosta je bilo Hoffenhaima vrijeme je da krene naprijed...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2011, 17:36

Ako budu sudili po komentarima Bosanaca na njihovome forumu i youtube klipovima ljudi ce imati ocekivanja da dobijaju rasnog golgetera,rijesenje svih svojih problema.
Ne kazem da je Ibisevic los,ali to dobiti sa njime sigurno nece.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 avg 2011, 17:55

Virtual ako ti šta znači ja sam te podržao... :lol:

Jbg Vedo mi je najdraži naš igrač, mor'o sam koju progovorit o njemu sa Englezima. :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 avg 2011, 18:46

Čitam ovaj forum i pitam se kad nam Virtu nako nauči engleski ,gdje si ti bio uz rat da nisi gdje u dijaspori pa ga vako biflaš .Mogo si i mene malo podučiti ja osto ovdje nisam imo prilike da idem vani
??? Nidgdje veze... Nije kao da nemozes fino nauciti engleski u BiH... Naucio sam ga kao sestogodisnjak prije rata... Zasto ne bih i ti?

Ja sam prakticno naucio Spanjoslki gledajuci sapunice tokom rata sa tektom. :lol:

Uglavnom, Vedo jos nije sluzbeno u Blackburnu....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 26 avg 2011, 19:00

Pirke je napisao/la:
Čitam ovaj forum i pitam se kad nam Virtu nako nauči engleski ,gdje si ti bio uz rat da nisi gdje u dijaspori pa ga vako biflaš .Mogo si i mene malo podučiti ja osto ovdje nisam imo prilike da idem vani
??? Nidgdje veze... Nije kao da nemozes fino nauciti engleski u BiH... Naucio sam ga kao sestogodisnjak prije rata... Zasto ne bih i ti?

Ja sam prakticno naucio Spanjoslki gledajuci sapunice tokom rata sa tektom. :lol:

Trebao si ti prvo malo bosanski da naučiš :mrgreen:

Malo šale nije na odmet, nadam se da se ne ljutiš ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 26 avg 2011, 19:08

NoName je napisao/la:
Pirke je napisao/la:??? Nidgdje veze... Nije kao da nemozes fino nauciti engleski u BiH... Naucio sam ga kao sestogodisnjak prije rata... Zasto ne bih i ti?

Trebao si ti prvo malo bosanski da naučiš :mrgreen:

Malo šale nije na odmet, nadam se da se ne ljutiš ;)
ma ne ljutim se, i ja sam primjetio cim sam postavio ali bilo mi mrsko ispraviti posto sam na poslu.

Ali jbg, radim na francuskom i na engleskom, pa se ponekad zabunim na jednom od ova tri jezika koje pricam svakodnevno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 26 avg 2011, 21:06

Mislim da Vedad ostaje u Hoffenheimu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 avg 2011, 21:09

mi se fino poselamili, pozelili mu sve najbolje, prosuli bakal vode za njim kad je krenuo, kad ti eto vede nazad :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, emir79, greenwood, jasmin10, lol89, Proximic i 42 gosta.