Zaboravio si dodat sa unutrasnje strane.Blue_He4rt je napisao/la:Sretno Vedo,majstore! Zaintrigira cinjenica da sada imamo 3 igraca u EPL-u.DaBogda ti barem polovina suteva busila protivnicke mreze
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vedad Ibisevic must decide today if he wants to join Blackburn
BLACKBURN will give Hoffenheim striker Vedad Ibisevic until today to decide on a move to Ewood Park.
Rovers have already agreed a £3.5million fee for the injury-hit Bosnian.
But boss Steve Kean wants the deal done ? or he will switch his sights to Ajax forward Mounir El Hamdaoui.
Kean said: "We're trying to get personal terms agreed.
"But if it doesn't get done by Friday we'll probably move on to the other one we have in mind."
BLACKBURN will give Hoffenheim striker Vedad Ibisevic until today to decide on a move to Ewood Park.
Rovers have already agreed a £3.5million fee for the injury-hit Bosnian.
But boss Steve Kean wants the deal done ? or he will switch his sights to Ajax forward Mounir El Hamdaoui.
Kean said: "We're trying to get personal terms agreed.
"But if it doesn't get done by Friday we'll probably move on to the other one we have in mind."
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Naravno da sam tu, kao i na Bluemoon, Oatcake, itd, ali da bi tamo bio prisutan moraš biti pismen...Carlo je napisao/la:http://www.roverstalk.com/viewtopic.php ... 0&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;tanzla je napisao/la:Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?
Ima par ljudi što se predstavljaju kao Bosanci, uglavnom tu je i maskota našeg foruma, virtual
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa šta vele navijaći Blacburna za Zmaja BosanskogVirtu4l je napisao/la:Naravno da sam tu, kao i na Bluemoon, Oatcake, itd, ali da bi tamo bio prisutan moraš biti pismen...Carlo je napisao/la:http://www.roverstalk.com/viewtopic.php ... 0&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;tanzla je napisao/la:Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?
Ima par ljudi što se predstavljaju kao Bosanci, uglavnom tu je i maskota našeg foruma, virtual

- Goalgetter
- Kontakt:
Blackburn je po meni jedan od kandidata za ispadanje ove sezone, a vidim nemaju ni boda u ovoj sezoni (ne mora jos nista znaciti, i Tottenham ima 0 ) , ali ni Hoffenheim nije nikakva bolja ekipe, ovako ce Vedo igrati u jacoj ligi ..
Sve u svemu sretno Vedo u Premiershipu
Sve u svemu sretno Vedo u Premiershipu
Hoce se zafrkat ako ne ode,a uvjeren sam da nece.... karijeru ce onda zavrsitii u Hoffenheimu..
koje brukanjeCarlo je napisao/la:http://www.roverstalk.com/viewtopic.php ... 0&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;tanzla je napisao/la:Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?

Be ready for Bosnian Invasion on this boardVirtu4l je napisao/la:Naravno da sam tu, kao i na Bluemoon, Oatcake, itd, ali da bi tamo bio prisutan moraš biti pismen...Carlo je napisao/la:http://www.roverstalk.com/viewtopic.php ... 0&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;tanzla je napisao/la:Jel ima neko da je pratio forume Blackburnovih navijaca? Sta oni misle o svom novom pojacanju, kakvi su komentari?
Vedad is good player, he's fighter, runner, and never give up. Bosnian fans love him more than Dzeko, maybe that's telling you something about him.
I dont know much about your squad, but soon i'll know...
A tebi je ovo pismen tekst?

Ali ovo je najjace: I dont know much about your squad, but soon i'll know...--> kao asta la vista baby here I am

- storm_raider
- Kontakt:
Cekam satima da vidim hoce li potpisati, ubija me ovo neznanje

- _karabaja_
- Kontakt:
Po meni bolje mu je da ostane jos malo u Njemackoj i saceka bolju priliku jer Blackburn ima jednu od najslabijih ekipa u EPL, a i trener je los. Imaju velike sanse da sledece sezone zaigraju u Camphionshipu.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
potpisat ce dvogodisnji ugovor,tako pise,steta bi bilo da ne isproba Englesku ligu...
- Ponos Torina
- Kontakt:
i ja sam pratio po ovim engleski novinama i televizijama al nista jos...Ibizevic je napisao/la:Cekam satima da vidim hoce li potpisati, ubija me ovo neznanje![]()

Karabaja@ kakvu bolju priliku sta treba cekati dok napuni 32 pa da ode negdje,dosta je bilo Hoffenhaima vrijeme je da krene naprijed...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako budu sudili po komentarima Bosanaca na njihovome forumu i youtube klipovima ljudi ce imati ocekivanja da dobijaju rasnog golgetera,rijesenje svih svojih problema.
Ne kazem da je Ibisevic los,ali to dobiti sa njime sigurno nece.
Ne kazem da je Ibisevic los,ali to dobiti sa njime sigurno nece.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Virtual ako ti šta znači ja sam te podržao...
Jbg Vedo mi je najdraži naš igrač, mor'o sam koju progovorit o njemu sa Englezima.

Jbg Vedo mi je najdraži naš igrač, mor'o sam koju progovorit o njemu sa Englezima.

??? Nidgdje veze... Nije kao da nemozes fino nauciti engleski u BiH... Naucio sam ga kao sestogodisnjak prije rata... Zasto ne bih i ti?Čitam ovaj forum i pitam se kad nam Virtu nako nauči engleski ,gdje si ti bio uz rat da nisi gdje u dijaspori pa ga vako biflaš .Mogo si i mene malo podučiti ja osto ovdje nisam imo prilike da idem vani
Ja sam prakticno naucio Spanjoslki gledajuci sapunice tokom rata sa tektom.

Uglavnom, Vedo jos nije sluzbeno u Blackburnu....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- NoName
- Kontakt:
Trebao si ti prvo malo bosanski da naučišPirke je napisao/la:??? Nidgdje veze... Nije kao da nemozes fino nauciti engleski u BiH... Naucio sam ga kao sestogodisnjak prije rata... Zasto ne bih i ti?Čitam ovaj forum i pitam se kad nam Virtu nako nauči engleski ,gdje si ti bio uz rat da nisi gdje u dijaspori pa ga vako biflaš .Mogo si i mene malo podučiti ja osto ovdje nisam imo prilike da idem vani
Uglavnom, Vedo jos nije sluzbeno u Blackburnu....

Malo šale nije na odmet, nadam se da se ne ljutiš

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma ne ljutim se, i ja sam primjetio cim sam postavio ali bilo mi mrsko ispraviti posto sam na poslu.NoName je napisao/la:Trebao si ti prvo malo bosanski da naučišPirke je napisao/la:??? Nidgdje veze... Nije kao da nemozes fino nauciti engleski u BiH... Naucio sam ga kao sestogodisnjak prije rata... Zasto ne bih i ti?
Uglavnom, Vedo jos nije sluzbeno u Blackburnu....![]()
Malo šale nije na odmet, nadam se da se ne ljutiš
Ali jbg, radim na francuskom i na engleskom, pa se ponekad zabunim na jednom od ova tri jezika koje pricam svakodnevno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Mislim da Vedad ostaje u Hoffenheimu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mi se fino poselamili, pozelili mu sve najbolje, prosuli bakal vode za njim kad je krenuo, kad ti eto vede nazad 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.