FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

3r0X
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 3r0X » 26 avg 2011, 01:01

MaJaBa je napisao/la:Ljudi ako neko sazna u koliko je posljednji trening prije olimpika nek' postavi ovdje,zelio bih' otici treba da podrzim'o ŽELJU kada je najteze.
nema razloga za panikom,prvenstvo je tek pocelo,ima vremena pogotovo ako zapnu malo,da svate za koga igraju.Nikada ne treba odustati,ovo pacenike ne zelim uopste komentarisati sto okrivljuju OSIMA Amara,sad' i da ispadnemo iz lige ja bi nastavio ici na utakmice i podrzavao bi i dalje Amara.Tesko je ali ,,Na muci se poznaju junaci''.

Kad' svi vide da nama tesko je,i kada Željo ti redas poraze,nasa pjesma sa juga cut' ce se i nosit ce te sve do pobjede.
Željo. ♥

AMAR,AMAR,OSIM,OSIM!
pa ja,moj stari je isao na utakmice zeljine kad je ispao u drugu ligu i tad im je bilo najteze,ali je njih opet po 10000 dolazilo,a sada izgubi se 2-3 tekme,70% navijaca vise ne dolazi na tekme dok opet ne pocnu pobjedivati pa sve tako...

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 avg 2011, 01:01

Dylan Dog je napisao/la:Vidim neki govore da je Dinamo imao dosta srece u zrijebu pa usao u ligu prvaka.

Nije to toliko do srece,vec do godina i godina uspjesnih nastupa u evropa ligi,valjalo je nabiti koeficijent koji im je omogucio takve protivnike,Dinamo je svakako svjetlosnim godinama za svaki nas klub,od rezultata,ulaganja u omladinski pogon,skautinga,novca,u Dinamu imas igrace koji zaradjuju desetine hiljada eura mjesecno..
kao prvo dinamo je klub iz grada koji je dva puta veći od sarajeva i jedini klub u gradu.Dinamo je klub mafijaša poput mamića i kompanije.Kod nas nešto govore amar ima svoje igrače,kada mamića novinari pitaju za njegove igrače i da li je uredu da im je njegov sin menađžer mamić komlet salu sa novinarima pošalje u pič.materinu zamislite da to kod nas uradi amar.Dinamo u gradu preko milion stanovnika sa besplatnim ulaznicama gleda u hrvatkoj ligi 1500 gledalaca.Dinamo prodaje karte za ligu prvaka po cijeni od 1 kune(25 feninga).Taj isti dinamo uloži 5 miliona eura i ispadne od sherifa kojeg mi prođemo sa uloženih 0 KM.Zamislite da je amar potrošio sve pare od transfera i ispao od sherifa ja mislim da ne bih živu glavu izvukao.Na kraju da dinamo igra u bilo kojoj normalnoj državi završio bih u 4.ligi koliko su mučki napravili u hrvatskoj

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 avg 2011, 01:04

Ma smijesno je porediti dinamo ili partizan sa nama, predaleko su oni nama, oni prodaju igrace za milione eura i to u prave klubove iz liga petice a to nije slucajno. Neg brinimo se mi o sebi, pustimo druge. Ovaj kolega s mejtasa nista nije pogresno rekao u ovom kilometarskom postu, naveo je cinjenice svidjalo se to nekome ili ne. I ja sam misljenja da se moglo i moralo u ove dvije godine uraditi vise, narocito na marketingu a bili su svi preduslovi tu nakon sampionske sezone, iskoristiti taj momenat. Pocelo odma naopako vec od proslave titule, jako lose organizovane a toliko smo dugo cekali na to. Cinjenica je da nismo ni napredovali u igri, nismo se izdigli nimalo, kazu ne moze sve odma, pa ne moze al nije ni kratak period dvije god da napravis pomak u igri makar, dovedes kvalitetnog napadaca ako vec preferiras igru sa jednim napadacem, pa do tih nekih finesa tipa fan shop ili da neko ima uvijek u klubu u odredjenom vremenu i sl. Dosta amaterizma je prisutno u klubu. Nisam za smjenu Amara, daleko od toga al se nesto treba mijenjati.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 26 avg 2011, 01:05

3r0X je napisao/la:
MaJaBa je napisao/la:Ljudi ako neko sazna u koliko je posljednji trening prije olimpika nek' postavi ovdje,zelio bih' otici treba da podrzim'o ŽELJU kada je najteze.
nema razloga za panikom,prvenstvo je tek pocelo,ima vremena pogotovo ako zapnu malo,da svate za koga igraju.Nikada ne treba odustati,ovo pacenike ne zelim uopste komentarisati sto okrivljuju OSIMA Amara,sad' i da ispadnemo iz lige ja bi nastavio ici na utakmice i podrzavao bi i dalje Amara.Tesko je ali ,,Na muci se poznaju junaci''.

Kad' svi vide da nama tesko je,i kada Željo ti redas poraze,nasa pjesma sa juga cut' ce se i nosit ce te sve do pobjede.
Željo. ♥

AMAR,AMAR,OSIM,OSIM!
pa ja,moj stari je isao na utakmice zeljine kad je ispao u drugu ligu i tad im je bilo najteze,ali je njih opet po 10000 dolazilo,a sada izgubi se 2-3 tekme,70% navijaca vise ne dolazi na tekme dok opet ne pocnu pobjedivati pa sve tako...
pa ti ,,navijaci'' ne znaju sta je ljubav prema fudbalu,svom klubu,umjesto kad je najteze da ih vise dolazi da se podrzi kad je najteze,a ne onda zeljo prvak,osvajac kupa,izbaci sheriffa onda su svi vjerni navijaci,izgubimo od maccabija svi pljuju po amaru,igracima itd ;)
Željezničar za život cijeli.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2011, 01:06

nidi je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Vidim neki govore da je Dinamo imao dosta srece u zrijebu pa usao u ligu prvaka.

Nije to toliko do srece,vec do godina i godina uspjesnih nastupa u evropa ligi,valjalo je nabiti koeficijent koji im je omogucio takve protivnike,Dinamo je svakako svjetlosnim godinama za svaki nas klub,od rezultata,ulaganja u omladinski pogon,skautinga,novca,u Dinamu imas igrace koji zaradjuju desetine hiljada eura mjesecno..
kao prvo dinamo je klub iz grada koji je dva puta veći od sarajeva i jedini klub u gradu.Dinamo je klub mafijaša poput mamića i kompanije.Kod nas nešto govore amar ima svoje igrače,kada mamića novinari pitaju za njegove igrače i da li je uredu da im je njegov sin menađžer mamić komlet salu sa novinarima pošalje u pič.materinu zamislite da to kod nas uradi amar.Dinamo u gradu preko milion stanovnika sa besplatnim ulaznicama gleda u hrvatkoj ligi 1500 gledalaca.Dinamo prodaje karte za ligu prvaka po cijeni od 1 kune(25 feninga).Taj isti dinamo uloži 5 miliona eura i ispadne od sherifa kojeg mi prođemo sa uloženih 0 KM.Zamislite da je amar potrošio sve pare od transfera i ispao od sherifa ja mislim da ne bih živu glavu izvukao.Na kraju da dinamo igra u bilo kojoj normalnoj državi završio bih u 4.ligi koliko su mučki napravili u hrvatskoj
Ne zelim nista poricati,ali cilj opravdava sredstvo :mrgreen:
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 26 avg 2011, 01:12

MaJaBa je napisao/la:
3r0X je napisao/la:

Željo. ♥

AMAR,AMAR,OSIM,OSIM!
pa ti ,,navijaci'' ne znaju sta je ljubav prema fudbalu,svom klubu,umjesto kad je najteze da ih vise dolazi da se podrzi kad je najteze,a ne onda zeljo prvak,osvajac kupa,izbaci sheriffa onda su svi vjerni navijaci,izgubimo od maccabija svi pljuju po amaru,igracima itd ;)
pa sad ce za par utakmica ako budemo i dalje gubili,opet dolaziti po 100 navijaca na utakmicu sa transparentom:"samo nas titula zanima" itd.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 avg 2011, 01:14

Bolje je tako...

Meni je draže kad nas ima 500, ali iskrenih koji volimo Želju, a ne 10 hiljada čija posjeta zavisi od rezultata.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 avg 2011, 01:17

alan ford 26 je napisao/la:Ma smijesno je porediti dinamo ili partizan sa nama, predaleko su oni nama, oni prodaju igrace za milione eura i to u prave klubove iz liga petice a to nije slucajno. Neg brinimo se mi o sebi, pustimo druge. Ovaj kolega s mejtasa nista nije pogresno rekao u ovom kilometarskom postu, naveo je cinjenice svidjalo se to nekome ili ne. I ja sam misljenja da se moglo i moralo u ove dvije godine uraditi vise, narocito na marketingu a bili su svi preduslovi tu nakon sampionske sezone, iskoristiti taj momenat. Pocelo odma naopako vec od proslave titule, jako lose organizovane a toliko smo dugo cekali na to. Cinjenica je da nismo ni napredovali u igri, nismo se izdigli nimalo, kazu ne moze sve odma, pa ne moze al nije ni kratak period dvije god da napravis pomak u igri makar, dovedes kvalitetnog napadaca ako vec preferiras igru sa jednim napadacem, pa do tih nekih finesa tipa fan shop ili da neko ima uvijek u klubu u odredjenom vremenu i sl. Dosta amaterizma je prisutno u klubu. Nisam za smjenu Amara, daleko od toga al se nesto treba mijenjati.
jesu baš predaleko partizan ispade od samroka pola ljudi na ovom forumu ne zna ni odakle dolazi ta ekipa,zamisli da smo mi ispali od Šamroka šta bi sve napisali o amaru,jegerima,zajebanciji na treningu itd.O kakvom marketingu pričate u državi gdje pola ljudi radi za platu od 500-600 kM a ostalih pola ne radi nikako.Daj malo realnosti neka neko kaže koja je firma izuzev državnih može za reklamu dati 200 000 KM,u državi gdje ti državna Tv ponudi za derbi 10 000 KM,koliko ljudi za orginal dres želje može dati 90 KM ITD

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2011, 01:18

al fakat eto ima vjerujem starijih pa nek potvrde posto ja nisam iz te generacije :D kad smo igrali drugu pa puna grbavici a sad sampioni pa jedva 8 milja se nabere ...al opet kazu nije sarajevo kao sto je nekad bilo pa tako vjerujem i u nacinu razmisljanja ili mozda grijesim jer oni najjglasniji se uvjek pokazu nekakve tarabe sto pojma nemaju a mi iako smo u vecini sutimo i trpimo ....neko poredi dinamo sa nama a i dobio je od momka gore fino objasnjenje i mislim da tu prica treba stati...na stranu mamic i sve te inf. gdje grad ulaze itd. ljudi su igrali godinama to trece pa 4 pretkolo i nista tek evo sad im uspjelo i ako nastave ovim radom vjerujem da ce igrati svake slijedece a gdje smo mi pa jbga mi sto smo imali o ostvarili do njukastla smo izgubili a znamo epilog tjeranje osima . te dolazi generacija odlicna al nigdje rezultata nije to samo sto je osim trenirao meni je odovic dobar trener al i njega otjerase koliko se sjecam iako je imao solidne rez. mozda grijesim al eto ....

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 avg 2011, 01:51

bob je napisao/la:al fakat eto ima vjerujem starijih pa nek potvrde posto ja nisam iz te generacije :D kad smo igrali drugu pa puna grbavici a sad sampioni pa jedva 8 milja se nabere ...al opet kazu nije sarajevo kao sto je nekad bilo pa tako vjerujem i u nacinu razmisljanja ili mozda grijesim jer oni najjglasniji se uvjek pokazu nekakve tarabe sto pojma nemaju a mi iako smo u vecini sutimo i trpimo ....neko poredi dinamo sa nama a i dobio je od momka gore fino objasnjenje i mislim da tu prica treba stati...na stranu mamic i sve te inf. gdje grad ulaze itd. ljudi su igrali godinama to trece pa 4 pretkolo i nista tek evo sad im uspjelo i ako nastave ovim radom vjerujem da ce igrati svake slijedece a gdje smo mi pa jbga mi sto smo imali o ostvarili do njukastla smo izgubili a znamo epilog tjeranje osima . te dolazi generacija odlicna al nigdje rezultata nije to samo sto je osim trenirao meni je odovic dobar trener al i njega otjerase koliko se sjecam iako je imao solidne rez. mozda grijesim al eto ....
problem je u mentalnom sklopu ljudi koji žive u sarajevu ,nama je sve tuđe bolje pa makar da je i od govana.Sjeti se samo đžeke koliko je sarajlija i bosanaca jedva dočekalo da kažu da đžeko nemože igrati u engleskoj pa sad kad je zabio tri utakmice zaredom svi se ušutili.Pa mirza varešanović bude sa sarajevom drugi sa ekipom koja nije dobila tri plate u godini pa ga otjeraju ko zadnjeg neprijatelja kluba.Pa čiro od junaka do zadnjeg klošara za pet dana zato što je ispao od nekog bezveze portugala sa ronaldom,pepeom i drugim.Zato me ne čudi što raja piše protiv amara.

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 26 avg 2011, 02:06

nidi je napisao/la:
bob je napisao/la:al fakat eto ima vjerujem starijih pa nek potvrde posto ja nisam iz te generacije :D kad smo igrali drugu pa puna grbavici a sad sampioni pa jedva 8 milja se nabere ...al opet kazu nije sarajevo kao sto je nekad bilo pa tako vjerujem i u nacinu razmisljanja ili mozda grijesim jer oni najjglasniji se uvjek pokazu nekakve tarabe sto pojma nemaju a mi iako smo u vecini sutimo i trpimo ....neko poredi dinamo sa nama a i dobio je od momka gore fino objasnjenje i mislim da tu prica treba stati...na stranu mamic i sve te inf. gdje grad ulaze itd. ljudi su igrali godinama to trece pa 4 pretkolo i nista tek evo sad im uspjelo i ako nastave ovim radom vjerujem da ce igrati svake slijedece a gdje smo mi pa jbga mi sto smo imali o ostvarili do njukastla smo izgubili a znamo epilog tjeranje osima . te dolazi generacija odlicna al nigdje rezultata nije to samo sto je osim trenirao meni je odovic dobar trener al i njega otjerase koliko se sjecam iako je imao solidne rez. mozda grijesim al eto ....
problem je u mentalnom sklopu ljudi koji žive u sarajevu ,nama je sve tuđe bolje pa makar da je i od govana.Sjeti se samo đžeke koliko je sarajlija i bosanaca jedva dočekalo da kažu da đžeko nemože igrati u engleskoj pa sad kad je zabio tri utakmice zaredom svi se ušutili.Pa mirza varešanović bude sa sarajevom drugi sa ekipom koja nije dobila tri plate u godini pa ga otjeraju ko zadnjeg neprijatelja kluba.Pa čiro od junaka do zadnjeg klošara za pet dana zato što je ispao od nekog bezveze portugala sa ronaldom,pepeom i drugim.Zato me ne čudi što raja piše protiv amara.
Upravo tako drug.

Nikad nam nista ne valja, niti ce nam nikad valjat, to je mentalni sklop NAS SAMIH !

Evo samo da vas podsjetim kakvu smo mi ekipu NADIGRALI u prvom poluvremenu :
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/lij ... bija/63213" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je jedan Panationikos primio 3 komada sa Milijarderom na celu kluba, nijecudno sto smo mi primili 6.

I sasmo da jos jednom napomenem da smo mi tu ekipu, ( koja je asvim slucajno uvalila 3 komada Panationikosu ) NADIGRALI !!! ( da ne kazem ubili brasno u njima :D )
Et ljudi malo se razvedrite, malo optimizma nije na odmet, nismo ispali u 1 L. FBiH a vi pisete bas kao da je tako.

I jos samo nesto : AMAR AMAR OSIM OSIM !
Razumijes ti mene burazere moj :)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2011, 02:49

nidi je napisao/la:
slazem se 100 % ...ma mislim da kod nas vise se primi nnegativnost dok neko pozitivno razmisljanje otupi ...vjerujem da i kod nas vecina raje ima razumjevanje ovo mislim na nas manijake dok je manjina ta koja unosi nered al kao i uvjek oni su ti najglasniji ...al eto prezivjecemo i ovo ja ne kontam sto dosta raje ovdje najavljuje kraj vec sezone a tek 3 kolo pa jbga nismo uzeli 9 bodova a valjda su svi planirali takav scenarij u sirokom smo fino stajali puno bolje nego predhodno gostovanje tamo kad smo nekako i mora se reci uz dosta srece izvukli 11 travnik jbga mi se nafulali onaj lik dade sa 30 metara a vjerujem da kad bi mu sad dali loptu i naprazan go sutao da nebi bio ni blizu ... sad zrinski jest igra bila ocajna al jbga ovi bunker svezali cijelo prvo poluvrijeme jos smo dali dva gola iz prekida mislim nismo imali neku igru al da su oni malo igrali malo vise fudbala bilo bi drugacije sigurno al jbga primismo tri gola neznam ni ja kako u 10 minuta pa ni njihov trener nezna sta je ono rekao izasli smo da pokusamo pa dali prvi go ih kad i drugi a ono i treci wtf :D a poslije toga svi u napad jbga jalovo je to sve bilo ...ja iskreno u nedjelju neznam sta da ocekujem olimpik ce sigurno htjeti igrati sto ce i nama omoguciti al sad ko ce uzeti tri ili bod neznam al znam da cu doci na utakmicu i opet slijedecu ....

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 avg 2011, 03:15

nidi je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Ma smijesno je porediti dinamo ili partizan sa nama, predaleko su oni nama, oni prodaju igrace za milione eura i to u prave klubove iz liga petice a to nije slucajno. Neg brinimo se mi o sebi, pustimo druge. Ovaj kolega s mejtasa nista nije pogresno rekao u ovom kilometarskom postu, naveo je cinjenice svidjalo se to nekome ili ne. I ja sam misljenja da se moglo i moralo u ove dvije godine uraditi vise, narocito na marketingu a bili su svi preduslovi tu nakon sampionske sezone, iskoristiti taj momenat. Pocelo odma naopako vec od proslave titule, jako lose organizovane a toliko smo dugo cekali na to. Cinjenica je da nismo ni napredovali u igri, nismo se izdigli nimalo, kazu ne moze sve odma, pa ne moze al nije ni kratak period dvije god da napravis pomak u igri makar, dovedes kvalitetnog napadaca ako vec preferiras igru sa jednim napadacem, pa do tih nekih finesa tipa fan shop ili da neko ima uvijek u klubu u odredjenom vremenu i sl. Dosta amaterizma je prisutno u klubu. Nisam za smjenu Amara, daleko od toga al se nesto treba mijenjati.
jesu baš predaleko partizan ispade od samroka pola ljudi na ovom forumu ne zna ni odakle dolazi ta ekipa,zamisli da smo mi ispali od Šamroka šta bi sve napisali o amaru,jegerima,zajebanciji na treningu itd.O kakvom marketingu pričate u državi gdje pola ljudi radi za platu od 500-600 kM a ostalih pola ne radi nikako.Daj malo realnosti neka neko kaže koja je firma izuzev državnih može za reklamu dati 200 000 KM,u državi gdje ti državna Tv ponudi za derbi 10 000 KM,koliko ljudi za orginal dres želje može dati 90 KM ITD

Ma dzabe ti je to nekima pricat ja predlazem da popisemo ove panicare i onda kada sve krene kako treba ne dozvolit im da i jednu finu o Amaru progovore nego samo na ignor tjerat i mirni svi!!
Neki kazu kako marketing sluzba neradi itd.. pa sta mislite koja je svrha magazina???

Amar Amar Osim Osim
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 26 avg 2011, 08:56

nidi je napisao/la:
Amara netreba dirati ni pod razno,boljeg nema ni na mapi al ga treba rasteretiti.Nemoze on i trgovati i dovoditi igrace ispijunirati i smisljati taktike i pratiti dali cistacica kasni na posao i...
Normala je u ovom vaktu da ti kad nema rezultata da nema posjete,nas stalnih ima oko hiljadu i to je to sto mozes ocekivati kad ide lose.Najskuplju kartu imamo kazu i stvarno igrama i treba zasluziti da ti dode obicni svijet na tekmu.
Materiala ima samo treba tim presloziti izvuci max od pojedinaca i vratiti mir u svlacionicu ako je narusen.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2011, 09:10

dino94 je napisao/la:
nidi je napisao/la:
Amara netreba dirati ni pod razno,boljeg nema ni na mapi al ga treba rasteretiti.Nemoze on i trgovati i dovoditi igrace ispijunirati i smisljati taktike i pratiti dali cistacica kasni na posao i...
Normala je u ovom vaktu da ti kad nema rezultata da nema posjete,nas stalnih ima oko hiljadu i to je to sto mozes ocekivati kad ide lose.Najskuplju kartu imamo kazu i stvarno igrama i treba zasluziti da ti dode obicni svijet na tekmu.
Materiala ima samo treba tim presloziti izvuci max od pojedinaca i vratiti mir u svlacionicu ako je narusen.
a upravo to amar je sve u klubu samo to sto ne mogu shvatiti ljudi , ok i on pogrijesi u taktici ili igracu al jednostavno on je jedina svijetla tacka kod nas te da njega nema bilo bi pravo rasulo ...ma bjezi mislim da ovi nasi navijaci koji tjeraju ili seru po osimu su poprimili razmisljanja pitara jer ga oni bas nevole :) mislim suvisna prica je o ovome ...ok sjever a vjerujem samo jedan dio psuje al amar ima zasad podrsku juga i to se moze vidjeti u svakoj utakmici kod kuce a sto ovdje 10 ljudi sere po njemu sigurno nece imati efekta al me nervira kad se pocne sa nekim informacijama ovdje stavljati a sve rekla kazala a zna se kako to ovdje ide ma 100% uzima lovu a kad ga pitas ko ti je to rekao ma od prijatelja drug pa njegov poznanik zna nekog u klubu pa je cuo pricu ma nidje veze ...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 09:16

Šta je sa treningom?

Zašto grupa ovo ne organizuje, u čemu je problem?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 10:03

nookey je napisao/la:Šta je sa treningom?

ČEkamo tačnu satnicu pa da možemo organizovati Event na FB. ;)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 10:05

Seahawks Boy je napisao/la:
nookey je napisao/la:Šta je sa treningom?

ČEkamo tačnu satnicu pa da možemo organizovati Event na FB. ;)
Dobro to, ali mora se i na tm.org-u napraviti obavijest
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 10:17

Pa to ekipa koja je za site zadužena nek' pravi. :?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 avg 2011, 10:23

jesu baš predaleko partizan ispade od samroka pola ljudi na ovom forumu ne zna ni odakle dolazi ta ekipa,zamisli da smo mi ispali od Šamroka šta bi sve napisali o amaru,jegerima,zajebanciji na treningu itd.O kakvom marketingu pričate u državi gdje pola ljudi radi za platu od 500-600 kM a ostalih pola ne radi nikako.Daj malo realnosti neka neko kaže koja je firma izuzev državnih može za reklamu dati 200 000 KM,u državi gdje ti državna Tv ponudi za derbi 10 000 KM,koliko ljudi za orginal dres želje može dati 90 KM ITD[/quote]

Ti decko neki opasan kontras i prilicno si kontradiktoran, ja pored partizana spomenuh i dinamo pa sto ne rece i to kako su se oni plasirali u LS, budi malo objektivan, a taj partizan jest ispao od tog samroka al sta je bilo prosle god i svih prethodnih godina, igrali ljudi LS dva puta, svake god igraju u evropi, prodaju igraca za 10 miliona evrica hladno u man city a ne u neki klub iz kazahstana ili azerbejdzana i nemojte se hvatati za tu slamku jer su oni ispred nas daleko, organizacijski. O kakvim ti stotinama hiljada maraka pricas kad je u pitanju marketing, jesi dobar ti? Sta je bilo sa projektom zelju tv, svi smo bili svjedoci kakav je efekat imala ta kampanja, nakon toga pupa hava, reklama nula bodova, malo uraditi na promociji kluba, za to ne trebaju stotine hiljada maraka o kojima ti pricas. Neko napise neku kritiku i odmah se profura kako je taj protiv Amara, Zelje, pljuvac i sl, ispade da ovdje samo par likova vole Zelju. Samo sam misljenja da se moglo vise uraditi za ovaj period od kad je Amar i nova uprava tu, narocito u igri. A za magazin svaka cast al ako je to jedina promocija i reklama za klub onda jbg, jos neko rece da je otisao neki dan da kupi isti i poljubio vrata.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Tarapi i 87 gostiju.