RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Titova-Juga
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Titova-Juga » 25 avg 2011, 21:22

Nisu krivi Kajta i Mrkva, krive su te negativne struje unutar kluba koje su nazalost jos uvijek prisutne iako to neki ne zele sebi priznati.

Koji nam igrac osim nasih Mostaraca ima ugovor od vise od jedne godine ?

ČAO PROMJENE, ČAO STABILIZACIJA.... Odje-bite više lopovi !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 25 avg 2011, 21:57

Haloo ljudii, pogledajte vase postove od prije 2 dana , a pogledajte sad.... pa kao da nisu iste osobe pisale, znaci prekjucr je bilo sve ok i oko ugovora a sad nista ne valja....Momcii odigrali lose i jbg izgubila se 2 boda, ali nemojte da tako lako padamo od euforije do nekog pesimizma da smo nula, IDEMO DALJE, slijedi Leotar i tu pokusati uzeti bod/ove, a ako ne bude nista, nema veze, bilo je i gori dana :D......
NAPRIJED VELEZ LJUBAVI MOJA 8-)
i tito je volio velež :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 avg 2011, 22:00

Ali cilj je STABILIZACIJA :lol: :lol: :lol:

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 25 avg 2011, 22:03

vm22 je napisao/la:Ali cilj je STABILIZACIJA :lol: :lol: :lol:
i to sto kazes :D
jbla te stabilizacija :P heheehe
i tito je volio velež :D

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 25 avg 2011, 22:31

Valjda i sam Mrkva skonta da više ne može, ne znam koji se kura* muči, i šta mu je ćeif slušati je.bavanje sa tribina čim loptu primi :cry:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 avg 2011, 22:39

Bola poceo je svima ici na kur.ac vise sad je njemu cudno sto mu psuju jok treba vazda pjevat batistuta gabriele mrkva je za tebe pele. Bio je nekad vise nije i on mora biti svjestan toga. Unistava sam sebe ovako nek zavrsi odma sada na polusezoni bolje i za njega i za nas navijace i za cijeli klub.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 avg 2011, 02:18

vm22 je napisao/la:Bola poceo je svima ici na kur.ac vise sad je njemu cudno sto mu psuju jok treba vazda pjevat batistuta gabriele mrkva je za tebe pele. Bio je nekad vise nije i on mora biti svjestan toga. Unistava sam sebe ovako nek zavrsi odma sada na polusezoni bolje i za njega i za nas navijace i za cijeli klub.
Druze kakva polusezona ako on bude ovako igrao u prvih 11 cijelu polusezonu nece nas biti ni u kantonalnoj. BUkvalno igramo sa igracem manje ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 avg 2011, 02:25

kimbo je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Bola poceo je svima ici na kur.ac vise sad je njemu cudno sto mu psuju jok treba vazda pjevat batistuta gabriele mrkva je za tebe pele. Bio je nekad vise nije i on mora biti svjestan toga. Unistava sam sebe ovako nek zavrsi odma sada na polusezoni bolje i za njega i za nas navijace i za cijeli klub.
Druze kakva polusezona ako on bude ovako igrao u prvih 11 cijelu polusezonu nece nas biti ni u kantonalnoj. BUkvalno igramo sa igracem manje ..
Nece bola nazalost do kraja sezone otic. Ukopat ce nas totalno, mi sa njim bukvalno napad NEMAMO. I jos kajta, on jos nece zavrsit, Bog zna koliko ce nas on mucit.

konjkonjski
Kontakt:

Post Postao/la konjkonjski » 26 avg 2011, 02:44

Krivac je opet naša euforija,tri od četiri igrali kući i taman ko da smo porto. Šta na početku proljetnog dijela od prve četiri,tri idemo davljenicima,ni boda vidit nećemo. Kakvi premijeri i kurci palci,neće nas ni Chuck Norris spasit,nego je i ove godine babo borba za opstanak a u Evropu ćemo sa pasošem bez viza i bez Veleža.
To je realnost i ništa drugo....

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 avg 2011, 02:51

samo da nam na polusezoni ne odu ovi igraci, ako odu ,kao sto je bio slucaj pred pocetak prosle sezone, opet cemo mi zavisit od mrkve

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 avg 2011, 02:54

@konjkonjski

Malo pojednostavljujes stvari. NItko ne trazi neki rezultat nego samo da funkcionisemo kao normalan klub !! Ima najmanje 10 stvari koje su trenutno veoma nelogicne oko igracke politike gdje stvari NIMALO nisu jasne !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 avg 2011, 03:11

Ma ja brate cilj je STABILIZACIJA :lol: :lol: :lol: :lol:

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 26 avg 2011, 04:27

Ja bih vas zamolio raja, ako moze samo malo tise to :D Drugovi, tek su 4 kola iza nas a vec placemo? Dajte koji vam je ku.rac? Necemo Mrkvu da nam igra? Ima bola rjesenje i za to, lagano dopis posaljes na adresu RSD VELEZ , postavis im uslove kako sta i to je to . Samo mi recite sta to imate od kukanja po forumu, osim sto sirite negativnu energiju ? Pa znate da nam ionako malo fali da sve srozimo..

Znao sam da smo prvaci u dizanju euforije, al evo isto tako vidim da nam je suza blizu prkna , cim malo krene nesto po zlu.

OHANITE !!!

SVI U TREBINJE !!! NAPRIJED ROĐENI !!!

8-)
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 avg 2011, 04:38

oldbridge je napisao/la:Ja bih vas zamolio raja, ako moze samo malo tise to :D Drugovi, tek su 4 kola iza nas a vec placemo? Dajte koji vam je ku.rac? Necemo Mrkvu da nam igra? Ima bola rjesenje i za to, lagano dopis posaljes na adresu RSD VELEZ , postavis im uslove kako sta i to je to . Samo mi recite sta to imate od kukanja po forumu, osim sto sirite negativnu energiju ? Pa znate da nam ionako malo fali da sve srozimo..

Znao sam da smo prvaci u dizanju euforije, al evo isto tako vidim da nam je suza blizu prkna , cim malo krene nesto po zlu.

OHANITE !!!

SVI U TREBINJE !!! NAPRIJED ROĐENI !!!

8-)
Potpis!

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 26 avg 2011, 06:00

kolona partizana se za trebinje sprema :D

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 26 avg 2011, 06:10

Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 26 avg 2011, 14:20

“Ništa nije tako opasno kao prijatelj neznalica; više bi vrijedio pametan neprijatelj.”

La Fonten

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 avg 2011, 16:56

Koliko buseva ce biti?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 avg 2011, 17:01

Rodjeni_BRato je napisao/la:Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo štopa , nemoj pitat
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 26 avg 2011, 17:03

MOZAK je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo štopa , nemoj pitat
tebi...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 36 gostiju.