RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Nisu krivi Kajta i Mrkva, krive su te negativne struje unutar kluba koje su nazalost jos uvijek prisutne iako to neki ne zele sebi priznati.
Koji nam igrac osim nasih Mostaraca ima ugovor od vise od jedne godine ?
ČAO PROMJENE, ČAO STABILIZACIJA.... Odje-bite više lopovi !
Koji nam igrac osim nasih Mostaraca ima ugovor od vise od jedne godine ?
ČAO PROMJENE, ČAO STABILIZACIJA.... Odje-bite više lopovi !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Haloo ljudii, pogledajte vase postove od prije 2 dana , a pogledajte sad.... pa kao da nisu iste osobe pisale, znaci prekjucr je bilo sve ok i oko ugovora a sad nista ne valja....Momcii odigrali lose i jbg izgubila se 2 boda, ali nemojte da tako lako padamo od euforije do nekog pesimizma da smo nula, IDEMO DALJE, slijedi Leotar i tu pokusati uzeti bod/ove, a ako ne bude nista, nema veze, bilo je i gori dana
......
NAPRIJED VELEZ LJUBAVI MOJA

NAPRIJED VELEZ LJUBAVI MOJA

i tito je volio velež :D
Ali cilj je STABILIZACIJA

i to sto kazesvm22 je napisao/la:Ali cilj je STABILIZACIJA![]()
![]()

jbla te stabilizacija

i tito je volio velež :D
Valjda i sam Mrkva skonta da više ne može, ne znam koji se kura* muči, i šta mu je ćeif slušati je.bavanje sa tribina čim loptu primi 

Bola poceo je svima ici na kur.ac vise sad je njemu cudno sto mu psuju jok treba vazda pjevat batistuta gabriele mrkva je za tebe pele. Bio je nekad vise nije i on mora biti svjestan toga. Unistava sam sebe ovako nek zavrsi odma sada na polusezoni bolje i za njega i za nas navijace i za cijeli klub.
Druze kakva polusezona ako on bude ovako igrao u prvih 11 cijelu polusezonu nece nas biti ni u kantonalnoj. BUkvalno igramo sa igracem manje ..vm22 je napisao/la:Bola poceo je svima ici na kur.ac vise sad je njemu cudno sto mu psuju jok treba vazda pjevat batistuta gabriele mrkva je za tebe pele. Bio je nekad vise nije i on mora biti svjestan toga. Unistava sam sebe ovako nek zavrsi odma sada na polusezoni bolje i za njega i za nas navijace i za cijeli klub.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nece bola nazalost do kraja sezone otic. Ukopat ce nas totalno, mi sa njim bukvalno napad NEMAMO. I jos kajta, on jos nece zavrsit, Bog zna koliko ce nas on mucit.kimbo je napisao/la:Druze kakva polusezona ako on bude ovako igrao u prvih 11 cijelu polusezonu nece nas biti ni u kantonalnoj. BUkvalno igramo sa igracem manje ..vm22 je napisao/la:Bola poceo je svima ici na kur.ac vise sad je njemu cudno sto mu psuju jok treba vazda pjevat batistuta gabriele mrkva je za tebe pele. Bio je nekad vise nije i on mora biti svjestan toga. Unistava sam sebe ovako nek zavrsi odma sada na polusezoni bolje i za njega i za nas navijace i za cijeli klub.
-
- Kontakt:
Krivac je opet naša euforija,tri od četiri igrali kući i taman ko da smo porto. Šta na početku proljetnog dijela od prve četiri,tri idemo davljenicima,ni boda vidit nećemo. Kakvi premijeri i kurci palci,neće nas ni Chuck Norris spasit,nego je i ove godine babo borba za opstanak a u Evropu ćemo sa pasošem bez viza i bez Veleža.
To je realnost i ništa drugo....
To je realnost i ništa drugo....
samo da nam na polusezoni ne odu ovi igraci, ako odu ,kao sto je bio slucaj pred pocetak prosle sezone, opet cemo mi zavisit od mrkve
@konjkonjski
Malo pojednostavljujes stvari. NItko ne trazi neki rezultat nego samo da funkcionisemo kao normalan klub !! Ima najmanje 10 stvari koje su trenutno veoma nelogicne oko igracke politike gdje stvari NIMALO nisu jasne !!!!!
Malo pojednostavljujes stvari. NItko ne trazi neki rezultat nego samo da funkcionisemo kao normalan klub !! Ima najmanje 10 stvari koje su trenutno veoma nelogicne oko igracke politike gdje stvari NIMALO nisu jasne !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma ja brate cilj je STABILIZACIJA

Ja bih vas zamolio raja, ako moze samo malo tise to
Drugovi, tek su 4 kola iza nas a vec placemo? Dajte koji vam je ku.rac? Necemo Mrkvu da nam igra? Ima bola rjesenje i za to, lagano dopis posaljes na adresu RSD VELEZ , postavis im uslove kako sta i to je to . Samo mi recite sta to imate od kukanja po forumu, osim sto sirite negativnu energiju ? Pa znate da nam ionako malo fali da sve srozimo..
Znao sam da smo prvaci u dizanju euforije, al evo isto tako vidim da nam je suza blizu prkna , cim malo krene nesto po zlu.
OHANITE !!!
SVI U TREBINJE !!! NAPRIJED ROĐENI !!!

Znao sam da smo prvaci u dizanju euforije, al evo isto tako vidim da nam je suza blizu prkna , cim malo krene nesto po zlu.
OHANITE !!!

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Potpis!oldbridge je napisao/la:Ja bih vas zamolio raja, ako moze samo malo tise toDrugovi, tek su 4 kola iza nas a vec placemo? Dajte koji vam je ku.rac? Necemo Mrkvu da nam igra? Ima bola rjesenje i za to, lagano dopis posaljes na adresu RSD VELEZ , postavis im uslove kako sta i to je to . Samo mi recite sta to imate od kukanja po forumu, osim sto sirite negativnu energiju ? Pa znate da nam ionako malo fali da sve srozimo..
OHANITE !!!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
kolona partizana se za trebinje sprema 

- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ništa nije tako opasno kao prijatelj neznalica; više bi vrijedio pametan neprijatelj.”
La Fonten
La Fonten
Koliko buseva ce biti?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Samo štopa , nemoj pitatRodjeni_BRato je napisao/la:Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
tebi...MOZAK je napisao/la:Samo štopa , nemoj pitatRodjeni_BRato je napisao/la:Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 36 gostiju.