Prizeljkivao sam Milan, bila mi je najveca zelja da njih dobijemo, hvala bogu tako se i desilo, spektakl na samom pocetku sezonu, uvjerljiva pobjeda, a onda nastavak lige prvaka skoro sa drugim timom, fino je ovo ispalo, sve ove utakmice protiv borisova i plzena mogu iznijeti momci kao sto su fontas, tiago itd, nece biti peveikog trosenja ekipe, mozemo se fino skoncetrisati na domacu ligu sve tamo do kraja februara.
veceras isto tako bitna utakica, finale je finale, gledam na sport.es najavljuju najjacu raspolozivu postavu, na klupi alexix, cesc, tiago i ostali, al opet nesto ne vjerujem da ce tako biti, s obzirom da liga pocinje za nas vec u ponedjeljak, zato nekako ocekujem da ce to pep veceras nekako izmixati, volio bi vidjeeti cesca ili alexisa od prve minute
dobra je stvar sto i igramo protiv milana u prvoj utakmici, 13. septembra, bice prenos na tv-u, jer od ostalih susreta te veceri jedino sto je atraktivno je dortmund-arsenal. milana ako dobijemo vec u prvoj utakmici, onda se moze opusteno protiv borisova i plzena.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!