Od ovih turaka covjek ne moze ni disati,na svakom programu u regionu neka njihova sapunicajuznjak> je napisao/la:Vidim na njihovom txtu da se dice dvijema novih turskih sapunica ,nigdje sporta ni Primere

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Od ovih turaka covjek ne moze ni disati,na svakom programu u regionu neka njihova sapunicajuznjak> je napisao/la:Vidim na njihovom txtu da se dice dvijema novih turskih sapunica ,nigdje sporta ni Primere
Sad su počeli polahko sa turskih na grčke.Adi_Zepce je napisao/la: Od ovih turaka covjek ne moze ni disati,na svakom programu u regionu neka njihova sapunica![]()
Nase televizije jad i bijeda,cisto sumnjam da ce TV1 ista od nogometa prenositi.
Ccc ma meni nije cudo sto to TV1,Pink,Hayat itd pustaju,ali sto FTV?Pa oni su valjda javni emiter i trebaju za sve imati po nesto,a oni nemaju nista.U posljednje vrijeme kod njih idu samo reprize od Nase male klinike do Ezela kako su bezz,a nekad kada je postojao FTV2 bio pravi je merak.Kad se sjetim samo Bahini prenosa Primere na FTV2messilla je napisao/la:Sad su počeli polahko sa turskih na grčke.Adi_Zepce je napisao/la: Od ovih turaka covjek ne moze ni disati,na svakom programu u regionu neka njihova sapunica![]()
Nase televizije jad i bijeda,cisto sumnjam da ce TV1 ista od nogometa prenositi.
Ja se nadam da ćemo makar nešto dobiti od TV1 , pa makar tursku ligu
Ne znam kakav je vas HS,no vjerujem da gori ne moze biti od CATV Zepce koji svega 20 programa ima.Od sporta samo SK i Sport 1ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma nedavno sam nesto gledo, od 10 glavnih regionalnih kanala (BiH i Hrvatska) 9 je prenoslio serije, a eto necemo racunati tu FTV koja je prenosila CSI Miami...znaci 8 kanala u terminu od 8:00 ili 20:00 prenosi serije...koja bruka i sramota...
a K1 se cinio kao obecavajuci, prenosili su grcki i belgiski kup, i rusku super kup...pa evo izgleda i od njih nista...
a pravo da vam kazem, jedino se kod nas dzabe mogo gledati sport...ovo jeste dobro, samo treba da se rijesi problem sa kablovskim emiterima...
jer ja imam HS, koja je najlosija kablovska u drzavi, losije nema sigurno (kvalitet signala i programi) a ne mogu da prikljucim Telemach, a npr ovi na Grbavici mogu...
da vidis tu usluge, bilo kakav problem za 2 minute stizu iz HS-a...a gore mozes danima cekati...
treba brate uvesti konkurenciju, pa ce biti onda vrhunska usluga...bice kvalitetno, jeftino i molice te da koristis njihovu kablovsku...
Agirretxe postigao prvi gol u La Ligi 2011/12Agirretxe marca el primer gol de la Liga 2011/12
A danas imamo Seherzadu na ATV, Ljubav i kaznu na FTV, na OBN Bilo jednom u Turskoj a na BHT1 Najbolje godine !!!MARCELO je napisao/la:Prije samo 2 godine smo imali prijenose bundeslige na ftv,primere na atv,serie a na obn,ligue 1 na bn i premier lige na bht1![]()
![]()
![]()
To su bila dobra stara vremena...
Pa to ti govorim,pregledo sam 3 utakimce jedino liverpool sto je bila zanimljiva,ovo ostalo isto .....JuveSissoko je napisao/la:bitna je ljepota fudbala, mali sitni potezi i slicno , ne samo golovi, i u svicarskoj ligi ima kamaru golova, zapravo je najefikasnija liga statisticki al ko ce taj fudbal gledat??spanska liga je meni najljepsa za gledanje, uz italijansku ligu jer tu je ljubav u igri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.