Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

L' Imperator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la L' Imperator » 25 avg 2011, 23:10

neno#4 je napisao/la: Rasim Rajt, ne Rasid :D :D :D
Ma imao je Nik strasnih partija u Pioniru je pogodio maltene sve, doveo nas vrlo blizu pobjede te godine. Koji da nije mogao da pogodi nista. Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni. A poslije toga bio je Lloreda, ali samo kratko. To je bio jedan od rijetkih pravih centara. Ali kratko je trajao.

A u ULEB sezoni se izmijenjalo cak 7 Amera. 5 ih je igralo u ULEB - u, a poslije jos dvojica. Quemont Greer, Bailey, Lance, Hill, Veal, i Jackson i Jefferson. Jackson dosao kao najbolji strijelac kineske lige :D :D
Bio je i onaj Gilbert.., dobar suter :D
#samoRudar #zauvijek

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 23:37

Dobar ovaj x-man first class, jedva čekam x-man second class.
Izgleda da će po prvi put da ratuju mutanti protiv mutanta. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 avg 2011, 23:44

L' Imperator je napisao/la:
Ma imao je Nik strasnih partija u Pioniru je pogodio maltene sve, doveo nas vrlo blizu pobjede te godine. Koji da nije mogao da pogodi nista. Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni. A poslije toga bio je Lloreda, ali samo kratko. To je bio jedan od rijetkih pravih centara. Ali kratko je trajao.

A u ULEB sezoni se izmijenjalo cak 7 Amera. 5 ih je igralo u ULEB - u, a poslije jos dvojica. Quemont Greer, Bailey, Lance, Hill, Veal, i Jackson i Jefferson. Jackson dosao kao najbolji strijelac kineske lige :D :D
Njega smo sinoc apsolvirali :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 26 avg 2011, 00:10

zasto grci, odnosno navijaci panate podrzavaju palestinu ? oni su pravoslavci.. a amerikanci im nisu toliko mrski. cesto sam na njihovim utakmicama vidjo parole za slobodnu palestinu pa tako i protiv makabija...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 avg 2011, 00:17

neno#4 je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:

Njega smo sinoc apsolvirali :D :D :D
A koga ćemo večeras :?: Odo se prisjećati pa ćemo nekoga se sjetiti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 avg 2011, 00:23

neno#4 je napisao/la: Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni.
Eh, ovog igraca se sinoc nisam mogao sjetiti. BIo je celav, ne toliko crn (kao vecina Amera) :mrgreen: .
Izdržati, to je temelj vrline!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2011, 00:32

rogeRF je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni.
Eh, ovog igraca se sinoc nisam mogao sjetiti. BIo je celav, ne toliko crn (kao vecina Amera) :mrgreen: .
Kad je u polufinalu dobio sam u Tuzli Slobodu. Ovako za dva poena imao 7/7 ili nesto slicno :lol: :lol:
Dao je tada veliki doprinos u titulu, a plus igrao za Miami poslije...

@legenda, koga god nadjes znat' cemo o njemu ponesto. EL, NBA, nasa :D :D :D .

Ostalo je samo ime.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2011, 00:35

neno,hocel taj poduzi clanak o BiH kosarkasoj reprezentaciji,nakon -26 protiv Belgije dobio si jos materijala :mrgreen:

Al da znas,ako vidim recenicu koja pocinje sa "mozete vi pricati sta hocete,ali Kenan..."prestajem citati 8-)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 26 avg 2011, 00:36

neno#4 je napisao/la: Njega smo sinoc apsolvirali :D :D :D
nisam pratio, sorry :$ apsolvirali :D odmah mi naumpade jedini apsolvent u osnovnoj skoli Sinan Sakic :mrgreen:

[youtube][/youtube]

4:55.. koji kralj :lol:
#samoRudar #zauvijek

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 26 avg 2011, 00:40

neno#4 je napisao/la:
Želimir Stevanović ,e da vas vidim sad ,pričo sam ti jednom o njemu ,valjda nisi zaboravio ,(ćelav ,broj osam nosio ,igro za nas na prvenstvu u Švedskoj 2003)sad ti nešto o njemu ;)
Nenade neno Markoviću red bi bio jedna poduži post kasparov objelje čekajući :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 26 avg 2011, 00:42

Kad vi spavate :lol: :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2011, 00:46

legenda reala je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Želimir Stevanović ,e da vas vidim sad ,pričo sam ti jednom o njemu ,valjda nisi zaboravio ,(ćelav ,broj osam nosio ,igro za nas na prvenstvu u Švedskoj 2003)sad ti nešto o njemu ;)
Nenade neno Markoviću red bi bio jedna poduži post kasparov objelje čekajući :lol: :lol:
Joj, cini mi se da je negdje gore u Americi igrao. Sad mozda i jest mozda i nije, ali mislim da je negdje igrao gore, pa poslije za FMP, ja mislim. U nekom kupu, nesto epizodno. Cini mi se da je on tada imao solidnu mintazu gore oko 15 - tak minuta u prosjeku, a nista nije davao :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 avg 2011, 00:47

Postman je napisao/la:Kad vi spavate :lol: :lol:
Kad starcima zazvoni telefon da ustanu na sehur. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2011, 00:50

Dylan Dog je napisao/la:neno,hocel taj poduzi clanak o BiH kosarkasoj reprezentaciji,nakon -26 protiv Belgije dobio si jos materijala :mrgreen:

Al da znas,ako vidim recenicu koja pocinje sa "mozete vi pricati sta hocete,ali Kenan..."prestajem citati 8-)
Ma boli Kenu briga njega ceka zena Zlata, odbojkasica, koja nista nije manje provincijalka od njega. Keno kupio dva stana u Vogosci i spojio ih u jedan.
Kenan ima tijelo da bude TOP 10 krilnih centara u EL. Ali glavu nema.

Ma napisat cemo, ali sta god rekao svejedno je. Napretka nema. Sinoc sam pisao kako je Sabe izabran za selektora i sta onda ocekivati.

Ostalo je samo ime.....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 avg 2011, 01:01

lech je napisao/la:zasto grci, odnosno navijaci panate podrzavaju palestinu ? oni su pravoslavci.. a amerikanci im nisu toliko mrski. cesto sam na njihovim utakmicama vidjo parole za slobodnu palestinu pa tako i protiv makabija...
Zato što su antifašisti. A cionizam smatraju fašističkom ideologijom.

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2011, 01:10

In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!

Panatha 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 avg 2011, 01:15

Jos jedan pacifista iz Pao-a :lol:
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 avg 2011, 01:18

ah što ga potvrdi :shock:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 01:19

neno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!

Panatha 8-) 8-) 8-)
Pogresan tekst,ide Eisai sto myalo, kati magiko.. Opou pas esy tha mai panta egw na sou tragoudw.. Thryle ole ole, thryle ole ole.. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 avg 2011, 01:20

Devil je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!

Panatha 8-) 8-) 8-)
Pogresan tekst,ide Eisai sto myalo, kati magiko.. Opou pas esy tha mai panta egw na sou tragoudw.. Thryle ole ole, thryle ole ole.. :mrgreen:
Sta ti znas :lol: :lol: :lol:
Ciganijakos na drugoj strani...

Kako kaze Saras, Teo? On je Oli 8-) 8-) .

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.