Bio je i onaj Gilbert.., dobar suterneno#4 je napisao/la: Rasim Rajt, ne Rasid![]()
![]()
![]()
Ma imao je Nik strasnih partija u Pioniru je pogodio maltene sve, doveo nas vrlo blizu pobjede te godine. Koji da nije mogao da pogodi nista. Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni. A poslije toga bio je Lloreda, ali samo kratko. To je bio jedan od rijetkih pravih centara. Ali kratko je trajao.
A u ULEB sezoni se izmijenjalo cak 7 Amera. 5 ih je igralo u ULEB - u, a poslije jos dvojica. Quemont Greer, Bailey, Lance, Hill, Veal, i Jackson i Jefferson. Jackson dosao kao najbolji strijelac kineske lige![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: Chat
#samoRudar #zauvijek
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Dobar ovaj x-man first class, jedva čekam x-man second class.
Izgleda da će po prvi put da ratuju mutanti protiv mutanta.
Izgleda da će po prvi put da ratuju mutanti protiv mutanta.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Njega smo sinoc apsolviraliL' Imperator je napisao/la:Bio je i onaj Gilbert.., dobar suterneno#4 je napisao/la: Rasim Rajt, ne Rasid![]()
![]()
![]()
Ma imao je Nik strasnih partija u Pioniru je pogodio maltene sve, doveo nas vrlo blizu pobjede te godine. Koji da nije mogao da pogodi nista. Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni. A poslije toga bio je Lloreda, ali samo kratko. To je bio jedan od rijetkih pravih centara. Ali kratko je trajao.
A u ULEB sezoni se izmijenjalo cak 7 Amera. 5 ih je igralo u ULEB - u, a poslije jos dvojica. Quemont Greer, Bailey, Lance, Hill, Veal, i Jackson i Jefferson. Jackson dosao kao najbolji strijelac kineske lige![]()
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
zasto grci, odnosno navijaci panate podrzavaju palestinu ? oni su pravoslavci.. a amerikanci im nisu toliko mrski. cesto sam na njihovim utakmicama vidjo parole za slobodnu palestinu pa tako i protiv makabija...
- legenda reala
- Kontakt:
A koga ćemo večerasneno#4 je napisao/la:Njega smo sinoc apsolviraliL' Imperator je napisao/la:Bio je i onaj Gilbert.., dobar suterneno#4 je napisao/la: Rasim Rajt, ne Rasid![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Eh, ovog igraca se sinoc nisam mogao sjetiti. BIo je celav, ne toliko crn (kao vecina Amera)neno#4 je napisao/la: Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni.
Izdržati, to je temelj vrline!
Kad je u polufinalu dobio sam u Tuzli Slobodu. Ovako za dva poena imao 7/7 ili nesto slicnorogeRF je napisao/la:Eh, ovog igraca se sinoc nisam mogao sjetiti. BIo je celav, ne toliko crn (kao vecina Amera)neno#4 je napisao/la: Umjesto Nika u zavrsnici prvenstva je igrao Casib Pauel, poslije Bremera, najbolji Amer u Bosni..
Dao je tada veliki doprinos u titulu, a plus igrao za Miami poslije...
@legenda, koga god nadjes znat' cemo o njemu ponesto. EL, NBA, nasa
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno,hocel taj poduzi clanak o BiH kosarkasoj reprezentaciji,nakon -26 protiv Belgije dobio si jos materijala
Al da znas,ako vidim recenicu koja pocinje sa "mozete vi pricati sta hocete,ali Kenan..."prestajem citati
Al da znas,ako vidim recenicu koja pocinje sa "mozete vi pricati sta hocete,ali Kenan..."prestajem citati
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- L' Imperator
- Kontakt:
nisam pratio, sorry :$ apsolviralineno#4 je napisao/la: Njega smo sinoc apsolvirali![]()
![]()
[youtube][/youtube]
4:55.. koji kralj
#samoRudar #zauvijek
- legenda reala
- Kontakt:
Želimir Stevanović ,e da vas vidim sad ,pričo sam ti jednom o njemu ,valjda nisi zaboravio ,(ćelav ,broj osam nosio ,igro za nas na prvenstvu u Švedskoj 2003)sad ti nešto o njemuneno#4 je napisao/la:
@legenda, koga god nadjes znat' cemo o njemu ponesto. EL, NBA, nasa![]()
![]()
.
Nenade neno Markoviću red bi bio jedna poduži post kasparov objelje čekajući
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kad vi spavate

Joj, cini mi se da je negdje gore u Americi igrao. Sad mozda i jest mozda i nije, ali mislim da je negdje igrao gore, pa poslije za FMP, ja mislim. U nekom kupu, nesto epizodno. Cini mi se da je on tada imao solidnu mintazu gore oko 15 - tak minuta u prosjeku, a nista nije davaolegenda reala je napisao/la:Želimir Stevanović ,e da vas vidim sad ,pričo sam ti jednom o njemu ,valjda nisi zaboravio ,(ćelav ,broj osam nosio ,igro za nas na prvenstvu u Švedskoj 2003)sad ti nešto o njemuneno#4 je napisao/la:
@legenda, koga god nadjes znat' cemo o njemu ponesto. EL, NBA, nasa![]()
![]()
.
![]()
Nenade neno Markoviću red bi bio jedna poduži post kasparov objelje čekajući![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Kad starcima zazvoni telefon da ustanu na sehur.Postman je napisao/la:Kad vi spavate![]()
Jimmy from the hood je lud.
Ma boli Kenu briga njega ceka zena Zlata, odbojkasica, koja nista nije manje provincijalka od njega. Keno kupio dva stana u Vogosci i spojio ih u jedan.Dylan Dog je napisao/la:neno,hocel taj poduzi clanak o BiH kosarkasoj reprezentaciji,nakon -26 protiv Belgije dobio si jos materijala![]()
Kenan ima tijelo da bude TOP 10 krilnih centara u EL. Ali glavu nema.
Ma napisat cemo, ali sta god rekao svejedno je. Napretka nema. Sinoc sam pisao kako je Sabe izabran za selektora i sta onda ocekivati.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zato što su antifašisti. A cionizam smatraju fašističkom ideologijom.lech je napisao/la:zasto grci, odnosno navijaci panate podrzavaju palestinu ? oni su pravoslavci.. a amerikanci im nisu toliko mrski. cesto sam na njihovim utakmicama vidjo parole za slobodnu palestinu pa tako i protiv makabija...
[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!
Panatha

Panatha
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jos jedan pacifista iz Pao-a
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
ah što ga potvrdi 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Pogresan tekst,ide Eisai sto myalo, kati magiko.. Opou pas esy tha mai panta egw na sou tragoudw.. Thryle ole ole, thryle ole ole..neno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!
Panatha![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta ti znasDevil je napisao/la:Pogresan tekst,ide Eisai sto myalo, kati magiko.. Opou pas esy tha mai panta egw na sou tragoudw.. Thryle ole ole, thryle ole ole..neno#4 je napisao/la:In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd, ghia/me sena PAO mastouroni ol' i ghi!
Panatha![]()
![]()
Ciganijakos na drugoj strani...
Kako kaze Saras, Teo? On je Oli
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.