FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Dushi_Rob
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Dushi_Rob » 25 avg 2011, 23:50

Sa malim zakasnjenjem bih prokomentarisao Zrijeb ;)

Sta da se kaze, trebali bi prosetati kroz ovu grubu, sad je samo pitanje koje od prva dva mjesta ce uzeti Barca, mislim da ce presudna biti utakmica na Camp Nou gdje mislim da Milan uz duzno postovanje nema skoro pa nikakve sanse. Mada i oni forsiraju slican stil igre kao i mesari iz madrida. Sve u svemu jako povoljno za Katalonce!

Visca Barca e Visca Catalunia !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 25 avg 2011, 23:53

Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
Koji komentar nemogu da vjeujem.Xavi jeste majstor,ali messi je dalo ispred svih igraca.Zadovoljan samsa danasnjim
zrijebom.
Visca el Barça ! Mes que un club !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 avg 2011, 23:56

xaviesta je napisao/la:Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac :mrgreen:
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo za Tiru :D
Tirooo , Tiroooo :mrgreen: :D
Znači nije mu propao glas ko ovim flopovima iz Srbije i Slovenije :mrgreen: :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 avg 2011, 00:32

Ako sutra uzmemo onu kantu Pep će postati najuspješniji trener u historiji Barce i to će mu biti 12. trofej ( Cruyff ima 11 ).

Fabregas i Alves na Twitteru: "Čestitam Messiju na osvojenoj nagradi, kao i Xaviju što je došao do finalnog takmičenja."

Pique (Twitter): "Kako elegantan je bio Puyol na ždrijebu za Ligu prvaka!"

:lol:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 avg 2011, 01:21

VanTheMan je napisao/la:Ma Messi. Miliji su mi i Xavi i Ronaldo od njega, ali zna se ko je najbolji bio prosle godine.
Ogledalce, ogledalce reci nam ko je najbolji na svijetu ??? :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 26 avg 2011, 09:31

Jel će danas biti razbijanje Porta?
Philadelphia
Championship
............................

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 09:36

AVFC je napisao/la:Jel će danas biti razbijanje Porta?
Pa ja mislim da 'oće,
Porto igra napadački i ne bi se trebao večeras dobro provesti :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 26 avg 2011, 09:37

AVFC je napisao/la:Jel će danas biti razbijanje Porta?
3-0 :D :D :D :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 26 avg 2011, 10:36

Prizeljkivao sam Milan, bila mi je najveca zelja da njih dobijemo, hvala bogu tako se i desilo, spektakl na samom pocetku sezonu, uvjerljiva pobjeda, a onda nastavak lige prvaka skoro sa drugim timom, fino je ovo ispalo, sve ove utakmice protiv borisova i plzena mogu iznijeti momci kao sto su fontas, tiago itd, nece biti peveikog trosenja ekipe, mozemo se fino skoncetrisati na domacu ligu sve tamo do kraja februara.

veceras isto tako bitna utakica, finale je finale, gledam na sport.es najavljuju najjacu raspolozivu postavu, na klupi alexix, cesc, tiago i ostali, al opet nesto ne vjerujem da ce tako biti, s obzirom da liga pocinje za nas vec u ponedjeljak, zato nekako ocekujem da ce to pep veceras nekako izmixati, volio bi vidjeeti cesca ili alexisa od prve minute

dobra je stvar sto i igramo protiv milana u prvoj utakmici, 13. septembra, bice prenos na tv-u, jer od ostalih susreta te veceri jedino sto je atraktivno je dortmund-arsenal. milana ako dobijemo vec u prvoj utakmici, onda se moze opusteno protiv borisova i plzena.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 26 avg 2011, 10:44

messilla je napisao/la:Ako sutra uzmemo onu kantu Pep će postati najuspješniji trener u historiji Barce i to će mu biti 12. trofej ( Cruyff ima 11 ).

Fabregas i Alves na Twitteru: "Čestitam Messiju na osvojenoj nagradi, kao i Xaviju što je došao do finalnog takmičenja."

i onda dodju pisu kako Guardiola nema pojma, ima srece jer ima te i te igrace bla bla
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

BARCA4life
Kontakt:

Post Postao/la BARCA4life » 26 avg 2011, 10:44

Pozdrav od novog clana, zaljubljenika Barcelone.
Zrijebom u LP sam zadovoljan, mada su mi malo dosadili dueli sa Milanom, ali bit ce i zanimljivo vidjeti kako ce se Zlaja ponasati protiv bivseg kluba i njemu mrskog Guardiole :mrgreen: Prijetio je da ce ga nokautirati ako ga vidi van Katalonije, ko zna mozda ga bude cekao van hotela :mrgreen:
Sto se tice vecerasnje utakmice, ne ocekujem vece probleme, a nadam se da ce dobru minutazu dobiti Alexis Sanchez, u svom debiju me fascinirao.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 26 avg 2011, 12:19

BARCA4life je napisao/la:Pozdrav od novog clana, zaljubljenika Barcelone.
Zrijebom u LP sam zadovoljan, mada su mi malo dosadili dueli sa Milanom, ali bit ce i zanimljivo vidjeti kako ce se Zlaja ponasati protiv bivseg kluba i njemu mrskog Guardiole :mrgreen: Prijetio je da ce ga nokautirati ako ga vidi van Katalonije, ko zna mozda ga bude cekao van hotela :mrgreen:
Sto se tice vecerasnje utakmice, ne ocekujem vece probleme, a nadam se da ce dobru minutazu dobiti Alexis Sanchez, u svom debiju me fascinirao.
Dobro dosao, odmah jedan prijateljski savjet. NE NASJEDAJ NA PROVOKACIJE FRANKOVACA i sve ce bit uredu ;)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 26 avg 2011, 13:29

JuveSissoko je napisao/la:
messilla je napisao/la:Ako sutra uzmemo onu kantu Pep će postati najuspješniji trener u historiji Barce i to će mu biti 12. trofej ( Cruyff ima 11 ).

i onda dodju pisu kako Guardiola nema pojma, ima srece jer ima te i te igrace bla bla
i onda kad ih pitas sto je los, pa lose je sto ima dobre igrace...a niko ti ne zna reci koja znanja on ne posjeduje za razliku od rugih velikih trenera, i niko ne kaze da je on ovaj tim skocko, da mu najbolji igraci nisu pali sa neba, da je doveo 4-5 igraca novih, da je prodo mozda tri najvaznija igraca Dinho, Deco i Eto...da je od anonimusa Busquetsa napravio najboljeg zadnjeg veznog, da je Pedro jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji, da Pique nije posto jedan od 2 najbolja stopera (uz Vidica) dok nije zaigro kod Gvardiole...

@BARCA4life
dobro dosao...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 avg 2011, 13:37

Dushi_Rob je napisao/la:
BARCA4life je napisao/la:Pozdrav od novog clana, zaljubljenika Barcelone.
Dobro dosao, odmah jedan prijateljski savjet. NE NASJEDAJ NA PROVOKACIJE FRANKOVACA i sve ce bit uredu ;)
Kolega,ja nezz ko koga provocira na kojoj temi?! ;) :D
Sretno zmajevi!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 avg 2011, 14:00

Veceras se nadam dobroj utakmici.Volio bi da sanchez i fabregas pocne od 1 minute.I dali je afellay spreman za tekmu?
Visca el Barça ! Mes que un club !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 avg 2011, 14:04

Grupa vam je dobra, biće zanimljivo vidjeti igru protiv Milana... u svakom slučaju očekuju nas zanimljivi fudbalski okršaji
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 26 avg 2011, 14:05

A tek ibra-kadabra na nou campu ,ponovo :D :D :D :D :D
Sretno zmajevi!!

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 26 avg 2011, 14:21

Već ste jednom nogom u osmini finala i vašu B momčad ste mogli izvesti protiv Plzena i Borisova koji su autsajderi u ovoj grupi. Protiv Milana je već druga priča, pravi ispit za predstojeće mečeve. Nadam se da ću uživati u tim utakmicama, ali zanima me šta je pripremio Ibrahimović, jer ne zaboravite da je rekao kada Guardiolu vidi izvan Španije da će ga nokautirati. :mrgreen:
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 avg 2011, 17:08

DesimaL je napisao/la:Veceras se nadam dobroj utakmici.Volio bi da sanchez i fabregas pocne od 1 minute.I dali je afellay spreman za tekmu?
I da je spreman mislim da neće igrati , ne vjerujem da će Pep bespotrebno rizikovati sa njim ako je se tek oporavio. ;)
I ja se nadam Cescu i Alexisu od prve minute ;)

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 26 avg 2011, 17:29

-----------------------Valdes----------------------

---Alves---Mascherano---Abidal---Adriano

-------------------Busquets-----------------------

----------Xavi--------------------Iniesta-----------

Pedro--------------Messi------------Villa--------

Poprilicno sam siguran da ce ovo biti ekipa koja ce poceti veceras utakmicu.Nema Piquea,Mascherano ce umjesto njega,Adriano lijevo.Mozda stavi Fabregasa od prve minute,a Iniestu stavi umjesto Pedra,ali ne vjerujem.Sigurno da mozemo ocekivati Fabregasa,vjerovatno i Alexisa u nastavku.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.