Nece nastupiti, jer Reja nece nista da rizikuje s njim, tek ce 3. augusta poceti trenirati sa ekipomMegamon je napisao/la:Zna li neko kakvo je stanje sa Lulom da li bi mog'o veceras nastupiti za nebesko plave u duelu protiv zute podmornice

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nece nastupiti, jer Reja nece nista da rizikuje s njim, tek ce 3. augusta poceti trenirati sa ekipomMegamon je napisao/la:Zna li neko kakvo je stanje sa Lulom da li bi mog'o veceras nastupiti za nebesko plave u duelu protiv zute podmornice
Pratis li ti informacije sa priprema Lazija ?Laziale je napisao/la:Lulić je bio nervozan protiv Grčke,udarao koga je stigao,ali to je borbenost![]()
Samo neka nastavi tako ..što se Lazia tiče teško da će igrati u 1 timu.
Pa da,sasvim slučajno sam navijač Laziaseha je napisao/la:Pratis li ti informacije sa priprema Lazija ?Laziale je napisao/la:Lulić je bio nervozan protiv Grčke,udarao koga je stigao,ali to je borbenost![]()
Pa eto sto onda stalno je bio u 1. postavi na pripremnim utakmicama do povrede a evo i sad poslje povrede je stalno ulazio... ?Laziale je napisao/la:Pa da,sasvim slučajno sam navijač Laziaseha je napisao/la:Pratis li ti informacije sa priprema Lazija ?Laziale je napisao/la:Lulić je bio nervozan protiv Grčke,udarao koga je stigao,ali to je borbenost![]()
pa ko su krila u lazio, jer lulic je krilo ??Laziale je napisao/la:Zato što će Reja vjerovatno da forsira formaciju 4-2-3-1
Zadnju liniju će da čini stoperi : (Dias,Biava) ..i bekovi (Radu,Konko)
Radu je po prirodi stoper,ali u Laziu igra na lijevom beku i tu je neprikosnoven.
A Reja vjeruje Diasu i Biavi na poziciji stopera (gdje možda čak upadne i Cana) jer je prošle sezone Lazio imao 3 najbolju odbranu u ligi (zašto mjenjati neštš što valja).
E sada i sam Reja je rekao da će gledati da koristi Lulića bliže golu,a u formaciji 4-2-3-1 za njega nema mjesta osim na lijevom ili desnom beku.
Za Konka nisu džaba dali 5 mil tako da čisto sumnjam da Konko neće igrat u 1 timu.
Dakle Lulić će igrati u 1 timu jedino ako Radu ode na stopera ili ako Reja bude igrao 3-5-2 formaciju.
jasmin256 je napisao/la:pa ko su krila u lazio, jer lulic je krilo ??Laziale je napisao/la:Zato što će Reja vjerovatno da forsira formaciju 4-2-3-1
Radu je po prirodi stoper,ali u Laziu igra na lijevom beku i tu je neprikosnoven.
A Reja vjeruje Diasu i Biavi na poziciji stopera (gdje možda čak upadne i Cana) jer je prošle sezone Lazio imao 3 najbolju odbranu u ligi (zašto mjenjati neštš što valja).
E sada i sam Reja je rekao da će gledati da koristi Lulića bliže golu,a u formaciji 4-2-3-1 za njega nema mjesta osim na lijevom ili desnom beku.
Za Konka nisu džaba dali 5 mil tako da čisto sumnjam da Konko neće igrat u 1 timu.
Dakle Lulić će igrati u 1 timu jedino ako Radu ode na stopera ili ako Reja bude igrao 3-5-2 formaciju.
cisse prvi napadac vjerovatno, a iza njega zarate, mauri i hernanesLaziale je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:pa ko su krila u lazio, jer lulic je krilo ??Laziale je napisao/la:Zato što će Reja vjerovatno da forsira formaciju 4-2-3-1
Niti jedan igrač u Laziu nije klasično krilo ..ti vjerovatno misliš da Lulić može upasti gore u ovu trojicu u formaciji 4-2-3-1
Tu trojicu će da čine neki od ovih (Zarate,Mauri,Cisse,Hernanes)
Senad je na klupi, nazalost.rogeRF je napisao/la:Je l' ovo Lulic ne igra?
I Salihamidzic je bio zbog tog doveden u Bajern a valjda ti je jasno kakvu karijeru napravi!!!emkic1 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/lazio-u ... lupe/62800
ja sam reko da je on doveden da se s vremena na vrijeme ukrade koja minuta s njim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.