Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Arogantni
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2011, 21:59

Berquenza jedan od nas....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 24 avg 2011, 22:03

sta znaci onaj sudija kraj gola,onaj konj ne bi ni vidio,,
ko ubaci Di Natalea da igra ccc :lol:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 24 avg 2011, 22:11

Ocekivan pad sad,uzese na iskustvo.

Toto ga zasra,sto jest jest.

Svaka im cast i na ovom sto su odigrali u ove dvije utakmice...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 24 avg 2011, 22:15

Steta, mogli su puno vise, ali eto glupo je bilo ocekivat da izbace Arsenal nakon sta su promijenili gotovo pola momcadi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 avg 2011, 22:26

dostojno su odrali ove "engleze", nemaju se cega sramit
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2011, 22:31

Ostaje veliki zal za ovim...
Mogli su proci samo da nisu primili onako debilan gol...
A sto se tice penala svakom se desi pa i jednom velemajstoru kakav je Di Natale...

A sto se tice mog JUVETA treba iskoristiti ovaj sok kojeg igraci Udina sigurno osjete pa da u nedjelju pobjedimo na Friuliju...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 avg 2011, 22:33

Kako ide ona poslovica

"sto posijes, to ces poznjeti", ne moze se u isto vrijeme rasprodati ono najbolje i ocekivati plasman u LP

dobro su odigrali, sad nek se vrate Seriji A i pokusaju promovisanja neke nove zvijezde, ja tipujem na Asamoaha ili Armera, za kojeg odavno govorim da je fantastican bek :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 avg 2011, 22:39

Svoju sansu nisu iskoristili u prvoj tekmi, kako sam i rekao nakon prve utakmice i to je to. I veceras je moglo biti svasta, ali eto, nisu se neke stvari poklopile, a i Arsenal je bolja ekipa.

Ne trebamo "zaliti" previse, vjerovatno je bolje da igraju Kup Uefa nego LP, bar sto se rezultatske strane tice. U LP bi bili u 4. sesiru, znaci teska grupa i bez realnih sansi da ostvare neki znacajniji rezultat. Ovako, u Kupu Uefa ce moci zaraditi koji bod za koeficijent i to je to...bolja opcija kad skontamo.

Cestitke za otpor koji su pruzili, ali Arsenal je, realno, bolja ekipa.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 avg 2011, 23:24

Svaka cast Sarajlija ti si objektivan momak kazes sto i jest ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 avg 2011, 00:11

sarajlija89 je napisao/la:Svoju sansu nisu iskoristili u prvoj tekmi, kako sam i rekao nakon prve utakmice i to je to. I veceras je moglo biti svasta, ali eto, nisu se neke stvari poklopile, a i Arsenal je bolja ekipa.

Ne trebamo "zaliti" previse, vjerovatno je bolje da igraju Kup Uefa nego LP, bar sto se rezultatske strane tice. U LP bi bili u 4. sesiru, znaci teska grupa i bez realnih sansi da ostvare neki znacajniji rezultat. Ovako, u Kupu Uefa ce moci zaraditi koji bod za koeficijent i to je to...bolja opcija kad skontamo.

Cestitke za otpor koji su pruzili, ali Arsenal je, realno, bolja ekipa.
samo što bi udinese plasmanom u LP za Seriju A osvojio 4 bonus boda koje dobiva ekipa kada prođe uspješno pretkolo i uđe u grupnu fazu
Mora se reči da je Udinese odigrao 2 utakmice na visokom nivou, imali su šanse, falilo im i sreče, a vidjelo se da je kod Arsenala prevagnulo to iskustvo igranja u ligi prvaka...Arsenal je imao dosta sreče u prvom susretu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 avg 2011, 12:39

Nadoknadit ce oni to u Kupu Uefa. :mrgreen:

Isto se za pobjedu dobiva kao u LP???? :roll:

Strajk u Serie A, vjerovatno se ovo kolo pomjera. Imaju danas odlucujuci sastanak, ali tesko jbg... :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2011, 13:15

sarajlija89 je napisao/la:Nadoknadit ce oni to u Kupu Uefa. :mrgreen:

Isto se za pobjedu dobiva kao u LP???? :roll:

Strajk u Serie A, vjerovatno se ovo kolo pomjera. Imaju danas odlucujuci sastanak, ali tesko jbg... :roll:
znaci protiv Parme na domacem terenu otvaramo sezonu?? :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 avg 2011, 16:18

Fiorentina je uoči početka sezone dovela pojačanje za posljednju liniju svoje momčadi. Riječ je o dosadašnjem igraču Palerma Mattiji Cassaniju, koji je u sad već bivšem klubu proveo proteklih pet sezona.

Na službenoj stranici Fiorentine objavljeno je kako je novi igrač tog talijanskog kluba branič Mattia Cassani. Riječ je o 27-godišnjem nogometašu koji je proteklih pet sezona nastupao za klub sa Sicilije.

U Fiorentinu dolazi na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa ugovora, a iako mu je prirodna pozicija na desnoj strani obrane može ga se koristiti i na lijevoj. Ovo će mu, nakon Juventusa, Sampdorije, Verone i spomenutog Palerma biti peti klub u karijeri.

Od 2009. je povremeni talijanski reprezentativac, a u veljači ove godine je dosegavši brojku od 151 nastupa u dresu Palerma u Serie A postao rekorder tog kluba. Prošle sezone je upisao 44 nastupa za klub u svim natjecanjima, tijekom kojih se nije upisao u strijelce.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 17:17

UFFICIALE: non si giocherà la prima giornata di serie A
ništa od utakmica ovog vikenda, kad će se igrati još se ne zna,evo španci su se brzo dogovorili, koliko će trebati talijanima ostaje da vidimo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 avg 2011, 18:18

Uprkos porazu, tim s Friullija je pružio dostojan otpor Arsenalu i definitivno će imat za čim da žale. Da je Di Natale bio prisebniji u par situacija (pogotovo kod izvođenja penala... no opet pokazao je da je prijetnja svakoj ekipi i da je rasan golgeter) te da je bilo više sreće na strani Udinezea - ko zna kako bi epilog utakmice glasio. Ovako, Arsenal je, kao iskusnija i nešto kvalitetnija ekipa, kaznio Italijane za promašaje i zabio im 2 gola i tako ih udaljio od CL (barem za ovu godinu: EL još uvijek ostaje kao realna opcija). :mrgreen:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 25 avg 2011, 20:07

Veceras pocinje Serie B,kad vec nece biti Serie A barem cu njih malo pogledat ovaj vikend...

Prva tekma u 20:45 Sampdoria - Padova...Trebala bi biti dobra tekma u kojoj je Samp favorit.

Sto se tice favorita za ulazak u Serie A iduce sezone to su sigurno Samp i Torino.Od ostalih ne treba zaboravit Bari,Bresciu,Empoli,Regginu pa i Padovu...

Trebala bi biti zanimljiva sezona,a ja se nadam da ce Torino (predvodjen Venturom) i Samp obezbjedit povratak u Serie A.

Forza Samp i Toro !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 avg 2011, 20:48

Sto se tice danasnjeg zrijeba i vise nego odlicno za ital. timove...
Dva su sigurna putnika(Inter i Milan), dok je kod Napolia ajmo reci zaebana situacija ali imaju i oni sanse da prodju daje...
Ovo govorim da je dobar zrijeb iz razloga sto su Kobasice puno gore prosle... Sigurno ispadaju Dortmund i Leverkusen a ajmo reci da ce Bayern proci mada ni njima nije bas sigurno... Jer u toj grupi 1. je sigurno City a Bayern bi trebao biti 2. mada me nebi cudilo da il Napoli(nadam se) il Villareal prodju dalje...
I na ovaj nacin smanjujemo taj zaostatak za Kobaja mada mi ni danas nije jasno kako su oni nas prestigli...
AkoBOGda da svi nasi prodju dalje...
Bas bi volio kada bi nas Napoli izbacio Bayerna iz LP jer Citya sigurno nece... A Milan i Inter prolaze sigurno tu nema dileme ama bas nikakve...

Veceras smo svi uz Romu i Laziale da prodju dalje... Mada je vec Lazio prosao...

FORZA ITALIA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 20:54

Otkud ti to da sigurno ispada BvB? Marseille i Olympiacos nisu Barcelona i Manchester pa da se ne može protiv njih. Ostavi antipatije po strani, jer objektivno gledajući BvB je za klasu jača od Olympiakosa (potresa ih kriza), dok su, ako ništa, barem u rangu Marseille-a (iako ja mislim da su jači i od njih).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 avg 2011, 21:01

Monolog je napisao/la:Otkud ti to da sigurno ispada BvB? Marseille i Olympiacos nisu Barcelona i Manchester pa da se ne može protiv njih. Ostavi antipatije po strani, jer objektivno gledajući BvB je za klasu jača od Olympiakosa (potresa ih kriza), dok su, ako ništa, barem u rangu Marseille-a (iako ja mislim da su jači i od njih).
To je tvoje misljenje i treba ga postovati kao i svacije...

Po meni je Marseille jaci od BVB i sigurno da on prolazi i ona ekipa koja je nostelj u njihovoj grupi...
Oly je prica za sebe i oni su slabiji sigurno od BVB samo ne znam kako oni zaradise onoliki koef. mislim Oly

Ja sam ovo pisao iz kuta nas Zabara pa je mozda malo previse subjektivno ali i ti si svjestan da ce vjerovatno samo Bayern proci...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 avg 2011, 21:07

Iskren da budem, veće šanse dajem Dortmundu negoli Bayernu. Što se tiče Marseille-a, moguće da nisam u toku, al' nigdje ne vidjeh neka pojačanja. Jbg, ukoliko se Barrios vrati u prepoznatljivu formu, mislim da će BvB bez problema proći grupu. Ni Arsenal ne briljira (nosilac u grupi), al' oni su isuviše iskusni da bi ispali u ovoj fazi takmičenja. Realno (dakle, bez tog odnosa Žabar - Kobasičar :mrgreen: ), Arsenal i BvB prolaze iz te grupe. Bayern će se pošteno namučiti da bi proš'o grupu, dok su dva talijanska kluba već među šesnaest najboljih. Napoli ima minimalne šanse da prođe dalje, al' ipak te šanse postoje. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.