FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Boateng_27
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Boateng_27 » 25 avg 2011, 20:16

messilla je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija :twisted: :twisted: :twisted:
Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi. :D
Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovan :roll:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 avg 2011, 20:23

Boateng_27 je napisao/la: Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovan :roll:
Qrac , vi sad to pričate pa kad nas pobjedite da ispadne da smo vas podcjenili :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 25 avg 2011, 20:26

Boateng_27 je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija :twisted: :twisted: :twisted:
Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi. :D
Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovan :roll:
BAs suprotno barca je uvjek blijeda u grupnoj fazi pogotovo u gostima nebi me iznenadilo da nas dobijete na san siru

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 25 avg 2011, 20:28

Sa ovakvim veznim redom teško, Aquilani nam je danas došao, očekuje se do kraja prijelaznog roka još Kaka, ako bi on došao mogli bi se nadat nekom remiju :D
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 avg 2011, 20:31

onako,solidna grupa...bice zapet protiv milana a ove dvije ekipe bi se trebale relativno lak'o dobiti...

ali nikad se ne zna,pogotovo ne volim ove ekipe sto po prvi put igraju ligu prvaka..i opet nama mora neko doci sa istocne strane,sad su to ''beli rusi''...uvijek namuce barcu kad se igra tamo kod njih...ne sumnjam da ce opet tako biti.. :evil:

ali ipak,ovo ce barca proci,bice perioda kada ce trebati dobro zapeti,ali prolaz nije upitan..

ps:

i sram bilo one novinare,cuj messiju dat nagradu za najboljeg u evropi :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 25 avg 2011, 20:36

slika
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 25 avg 2011, 21:37

Ad0 je napisao/la:slika
pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 avg 2011, 21:40

Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda" ;)
Don't hate what you don't understand.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 25 avg 2011, 21:43

Monolog je napisao/la:

Ah, da ne zaboravim. Nezasluženo je Messi dobio nagradu za najboljeg igrača. :lol:
dobro je barem neko da to kaze

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 avg 2011, 21:47

Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.

Ironija je forma crnog humora (vidi humor)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 25 avg 2011, 21:50

xaviesta je napisao/la:
Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda" ;)
hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem i nemoze rec sad hej pa i ja sam tu zasto ja nisam dobio priznanje mislim ispalo ruzno pre ruzno ali eto ti si vidovnjak i znas da je xaviju drago sto messi uzima sve nagrade a njemu ne ostaje nista i trece ovo nisu gluposti messi je dobar igrac i svaka mu cast ali treba biti malo obazriv i pogledati sta je xavi sve doprinjeo i sta sve radi na terenu on je mozak i srce barce i to je jednostavno .........

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 avg 2011, 21:55

Mentalist je napisao/la: hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem
Dalje tvoj post i ne treba čitati. Već si sve rekao. :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 avg 2011, 22:06

Šta li nam ti Mentalist pokušavaš objasniti :?:
Čovjek koji je zaslužio ovu nagradu i dobio ju je , bilo kome drugom da su dali bila bi nepravda. ;)
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 avg 2011, 22:30

@Mentalist, ne prdi :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2011, 22:35

Mentalist je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem i nemoze rec sad hej pa i ja sam tu zasto ja nisam dobio priznanje mislim ispalo ruzno pre ruzno ali eto ti si vidovnjak i znas da je xaviju drago sto messi uzima sve nagrade a njemu ne ostaje nista i trece ovo nisu gluposti messi je dobar igrac i svaka mu cast ali treba biti malo obazriv i pogledati sta je xavi sve doprinjeo i sta sve radi na terenu on je mozak i srce barce i to je jednostavno .........
pa to sto je on srce i dusa Barce je nebitno u ovom slucaju, al moramo priznati da je Messi proslu sezonu odigro i bolje od Xavia i od curice, zbog toga je dobio ovu nagradu, to je realnost

al i ja bih je prije dao Xaviu, odnosno glaso bi za njega da sam imo priliku...al moramo biti realni...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 25 avg 2011, 22:38

Ma Messi. Miliji su mi i Xavi i Ronaldo od njega, ali zna se ko je najbolji bio prosle godine.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2011, 23:35

13. 09. igramo sa Milanom, znaci bice prenos na FTV ili BHT1
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 avg 2011, 23:39

Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac :mrgreen:
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't hate what you don't understand.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 25 avg 2011, 23:40

xaviesta je napisao/la:Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac :mrgreen:
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj bruke dobio samo 3 glasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 25 avg 2011, 23:47

Ad0 je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac :mrgreen:
Joj bruke dobio samo 3 glasa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bolje da nije ni ucestvovo... :D :D :D :D
jos zamisli da je Messi Portugalac, a curica Argentinac...hehhe
nebi ni 3 glasa dobio... :D :D :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.