Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Tuesday 13th September: Manchester United vs Basel
Wednesday 28th September: Benfica vs Manchester United
Tuesday 18th October: Manchester United vs Oţelul Galaţi
Wednesday 2nd November: Oţelul Galaţi vs Manchester United
Tuesday 22nd November: Basel vs Manchester United
Wednesday 7th December: Manchester United vs Benfica.
Wednesday 28th September: Benfica vs Manchester United
Wednesday 2nd November: Oţelul Galaţi vs Manchester United
Tuesday 22nd November: Basel vs Manchester United
Wednesday 7th December: Manchester United vs Benfica.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- majestic24
- Kontakt:
Ma to brate treba ti 2 dana slobodno...
Npr ako je utakmica u utorak,krenemo u utorak ujutro oko 4 ili 5,tamo smo za 12 sati (moje voznje),a mozemo krenuti nazad odmah poslije meca.
Npr ako je utakmica u utorak,krenemo u utorak ujutro oko 4 ili 5,tamo smo za 12 sati (moje voznje),a mozemo krenuti nazad odmah poslije meca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
1404 km golemomajestic24 je napisao/la:Ma to brate treba ti 2 dana slobodno...
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Ovu grupu ćemo proći kao od šale.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Najvažnije je stisnut u drugom kolu protiv Benfice u gostima, ako to dobijemo onda možemo zaboravit na LP do februara...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
15 Oct Barclays Premier League Liverpool A 12:45
23 Oct Barclays Premier League Man City H 13:30
Nije nam izmedju ove dvije tekme trebalo putovanje u Rumuniju, ali nije strasno, ici ce sigurno drugi tim
Nije nam izmedju ove dvije tekme trebalo putovanje u Rumuniju, ali nije strasno, ici ce sigurno drugi tim
Ne vrijedi puno komentarisati gurpu. Eaaaaaaaaaaasy! 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Pa igramo kući protiv OtelulaVanTheMan je napisao/la:15 Oct Barclays Premier League Liverpool A 12:45
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh što bi se moglo otići u Švicarsku. Iako nisam simpatizer Manchestera, pokušaću učiniti sve što je u mojoj moći pa spojiti ugodno sa korisnim i odgledati taj meč kontra Basela. Inače, grupa je presmiješna.
Mančo ovo prolazi sa pola snage. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Slatinash_7
- Kontakt:
Isao bi ja vjerovatno na tekmu sad samo kako do karti doci...majestic24 je napisao/la:Ma idemo u svicarsku...nebi ja u rumuniju,yeben je to narod,pogan.
Evo ko hoce iz Bosne da idemo skupa do Svicarske...idemo mojim golfom,putovanje djelimo na 4 dijela. Posteno???
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
kupikartu.ba, ovdje će biti, nije beg cicijaSlatinash_7 je napisao/la:Isao bi ja vjerovatno na tekmu sad samo kako do karti doci...majestic24 je napisao/la:Ma idemo u svicarsku...nebi ja u rumuniju,yeben je to narod,pogan.
Evo ko hoce iz Bosne da idemo skupa do Svicarske...idemo mojim golfom,putovanje djelimo na 4 dijela. Posteno???

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kako kiksam jbt, stvarno ne znam odakle meni to da igramo u gostima s Otelulom:lol: 
@
http://www.sportske.net/vest/taj-ludi-s ... 49001.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvi kompleksasi.

@
http://www.sportske.net/vest/taj-ludi-s ... 49001.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakvi kompleksasi.
grupa je drama,da smo birali ne bi bolju,samo hrabro momci
kad vidim cleverlya i welbecka,ne brinem se za mufc slijedecih 5 godina
saf odlicno radi
kad vidim cleverlya i welbecka,ne brinem se za mufc slijedecih 5 godina
saf odlicno radi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAVanTheMan je napisao/la:Kako kiksam jbt, stvarno ne znam odakle meni to da igramo u gostima s Otelulom:lol:
@
Kakvi kompleksasi.

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
daj fergie registruj reserve team za LP
salu na stranu, ovo ce prvom timu biti malo tezi treninzi (ponajvise zbog putovanja) 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A koji likovi. Yebiga, ipak im United nabija komplekse otkad postoje.ragazzidelsud1987 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAVanTheMan je napisao/la:Kako kiksam jbt, stvarno ne znam odakle meni to da igramo u gostima s Otelulom:lol:
@
Kakvi kompleksasi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije to nikad bilo ni blizu kao sto je sad. Sad se oni smatraju velikim klubom i svaki poraz od Uniteda ili osvojeni trofej Uniteda mnogo jace boli. Ova sezona ce biti sjajna. Jos su se i ambicije Liverpoola malo podigle. Ni na to ne treba zaboraviti. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Nakon što su saznali imena protivnika u prvoj fazi Lige prvaka predstavnici Manchester Uniteda bili su poprilično zadovoljni. U skupini s Benficom, Baselom i Otelulom Englezi su izraziti favoriti, a izvršni direktor David Gill vjeruje da će i Fergusonu ždrijeb odgovarati.
Manchester United će svoj ovosezonski put u Ligi prvaka započeti u skupini C, u koju su uz njega svrstani Benfica, Basel i Otelul Galati. S obzirom da je teško očekivati da će Basel i Otelul Galati zadati probleme Englezima, United ne bi trebao imati problema s prolaskom skupine. Nešto zanimljiviji dvoboji mogući su prvenstveno s Benficom, no ni Portugalci ne spadaju u europski klupski vrh.
"S njima smo odigrali neke sjajne dvoboje u prošlosti i veselimo se novom odlasku u Portugal", riječi su izvršnog direktora kluba o portugalskoj Benfici. Prošle sezone je Manchester United zaustavljen tek u finalu protiv Barcelone, pa je za vjerovati da ove sezone također ciljaju ostati u natjecanju do kraja.
"Posljednjih godina smo imali velikih uspjeha u ovom natjecanju i željno iščekujemo novu sezonu. Siguran sam da će i Ferguson biti zadovoljan ždrijebom. Igrat ćemo s novim rumunjskim klubom, kojem čestitam na plasmanu u Ligu prvaka, i raduje nas i to putovanje", završio je Gill koji, kao i svi navijači Crvenih vragova, vjeruje u novu uspješnu sezonu.
Manchester United će svoj ovosezonski put u Ligi prvaka započeti u skupini C, u koju su uz njega svrstani Benfica, Basel i Otelul Galati. S obzirom da je teško očekivati da će Basel i Otelul Galati zadati probleme Englezima, United ne bi trebao imati problema s prolaskom skupine. Nešto zanimljiviji dvoboji mogući su prvenstveno s Benficom, no ni Portugalci ne spadaju u europski klupski vrh.
"S njima smo odigrali neke sjajne dvoboje u prošlosti i veselimo se novom odlasku u Portugal", riječi su izvršnog direktora kluba o portugalskoj Benfici. Prošle sezone je Manchester United zaustavljen tek u finalu protiv Barcelone, pa je za vjerovati da ove sezone također ciljaju ostati u natjecanju do kraja.
"Posljednjih godina smo imali velikih uspjeha u ovom natjecanju i željno iščekujemo novu sezonu. Siguran sam da će i Ferguson biti zadovoljan ždrijebom. Igrat ćemo s novim rumunjskim klubom, kojem čestitam na plasmanu u Ligu prvaka, i raduje nas i to putovanje", završio je Gill koji, kao i svi navijači Crvenih vragova, vjeruje u novu uspješnu sezonu.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Lagana grupa,ocekujem prolaz.
ono sto je po meni najbitije pored ove lagane grupe, jeste da nema dalekih putovanj...tipa izrale, niti igeanja u na vjestackoj travi
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.