Ae odlicno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Oces samnom na MaksimirScof1eld je napisao/la:kako neocekivana nagrada za messija![]()
grupom sa iskreno razocaran jer mi je bilo svejedno za "2" i "3".. samo sam zelio dinamo![]()
ma ima dosta mesnica i u zeniciL_blancos je napisao/la:Oces samnom na MaksimirScof1eld je napisao/la:kako neocekivana nagrada za messija![]()
grupom sa iskreno razocaran jer mi je bilo svejedno za "2" i "3".. samo sam zelio dinamo![]()
![]()
![]()
Monolog je napisao/la:Ima da Messi ubije brašno na Fantasy-ju.
ma nemrem virovat!nidjo_barca je napisao/la:Monolog je napisao/la:Ima da Messi ubije brašno na Fantasy-ju.![]()
![]()
Messi najbolji igracTotalno neocekivano
Covjek zivi u pogresno vrijeme...Ad0 je napisao/la:Messiiiiii.......nesto nam je Cristina tuzna![]()
![]()
![]()
![]()
barca_87 je napisao/la:glasovi novinara za najboljeg igraca evrope ,ko je koliko glasova dobio: Leo Messi (38 glasova), 2. Xavi Hernandez (11 glasova) i 3. Cristiano Ronaldo (3 glasa)!
Saurman je napisao/la:Barcelona će da ganja gol razliku protiv Batea,Milana,Plzena.
Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi.Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.